Цветанов: Не ГЕРБ, а БСП трябва да се притеснява от Румен Радев

Самият аз съм минал няколко пъти по този път, изтъкна зам.-председателят на ГЕРБ и шеф на парламентарната група

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли да не се показаш повече публично. Не знам дали е вярно, че Бойко те е издигнал от прост шофьор в полицията защото си му верен (друг е въпросът в какво и до къде)! Да ти припомня ли думите на Филчев (скоро казани от Цацаров)... когато една държава е потънала в корупция никаква прокуратура не може да помогне!!! В царството на герб в цялата държава и във всички нива цари не корупция,а ужасно отвратителна корупция!!! И на върха на пирамидата сте Бойко и ти!

Тоя наглец Цветанов много яростно го дава , но до една година ще му омекнат коленцата и ще му пресипне гласеца.

Цецо , ама това дето го чоплиш постоянно не е Радев , а цирката на задника ти бе. До лудост те довежда тъз гнойна пъпка бе , шъ ти мине бе , бай Ставри ги цери тия.

Това жалко същество пак е налапало президентския...

Не се притеснявам! Срам ме е да те гледам! Елементарна частица... Иска с тонингована крава на кориците на списание, завършила РабФак, качена на краден джип с европейски средства за Български ловни шейхове, придружена от НСО да си купи свое президентче?!? Не става! По добре се скрий че миришеш, и тровиш въздуха, и току виш сам си наложиш допълнителни данъци...

Нагъл крадлив мишка.

Страшно е да разбереш , че си никой и на никой не му пука какво глупости дрънкаш , нали Цецо ! Радев даже не те брои за жив ! Мъка ГЕРБерска :D

Цецо си е тъпичък и си го знаем. Но и аз си мисля, че президентът напоследък не е на ниво. Залита здраво в антигерберска посока.

как пък досега не разбрахте, че българските граждани (и селяни) са всъщност БСП ?! Само дето са обикновени, простовати хора в по-голямата си част, не се интересуват толкова от вашите "политики" и дори не ходят да гласуват... Вие си мислите , че тези 1 милион, които гласуват за вас са народа..! Не са, далеч не са !

Не БСП , а ГЕРБ трябва да се притесняват от приказките на тоя!;))) Успешно отблъсква симпатизанти!;)

Президентът няма никакво колебание, че става дума за власт, която толерира огромни нива на корупция. Това е олигархат около действащата власт – Борисов плюс ключови хора, като Домусчиев и Пеевски. Тези имена са обществено табу, чието споменаване носи последствия.

Цецо не може да се примири с факта, че Радев го превъзхожда по всичко и се опитва по всякакъв начин да го злепостави. Опитите му са смешни и минават само пред хора, които по принцип не харесват Радев като личност. За всички останали той /Цветанов/ изглежда смешен в напъните си да докаже, че бялото е черно. Цялата тази ситуация показва неувереност от страна на ГЕРБ и предсказва близък край. На жаргона на ББ - губим мача, защото съдята ни е виновен. Но и да пребием съдията, мачът пак ще е загубен.

Този неграмотен малоумник кога ще си затвори устата най-после. Всяко негово изказване е обида за българския език. Не е в състояние да състави едно нормално изречение.

Само че балъците свършиха , та дори и тези 80% на Иво Христов не се връзват на такива лъжи. Останаха лумпените и хора като Д. Добрев –кумгейт, Гърневски с написаната от него ода за БКП и социализма, Бичко проклетото и тъпото, Цвета К., която прати Пекин във Виетнам, Бъчвата Костинбродска, Захариева с басмените роклички, Л.Павлова, партизанската унука, крадла и със скъпи чанти да му ръкопляскат.Около Истанбулската конвенция тези хора от ГЕРБ отчетливо показаха, че могат нагло да лъжат.

Оценявайки умствения багаж на тоя набеден политик и познавайки поговорката, че крушата не пада по-далеч от дървото си представям какъв "ценен" кадър са си взели в Световната Банка (за голямата му щерка става на въпрос). Не случайно, дори и в Библията, се говори за края на Света или за края на Света, който познаваме.

„Президентът е в много изгодно положение в конфликта с ГЕРБ. Към него има по-малко критики и има по-висок рейтинг. Това е сблъсък на политики. Българските президенти винаги правят две неща - първо събарят премиера после правят партия. Партиите им, обаче не бележат големи резултати. За България това не е добре. С всеки удар по Радев, Борисов се приближава до политическия си край. Той няма как да събори президента“.

Гуменков е толкова жалък, че не си заслужава човек да си хаби усилията да го коментира. Цецо ти си супер ЖАЛЪК.

Па дайте му малко почивка бре, ще му скинете мозъка да ги къдри От големи глупости, та все по-големи...

хич не ми дреме от него!

Цв. Цв. няма функционална грамотност, за да прави анализ и оценка на когото и да било. Той може само да е безспорно доказателство на правилото, че когато си тъп то е за цял живот.

Ай си лафим за Парцалка...как по цял ден обикаля магазините за парцалки

Селтака е по-тъп от Царя...а е и злобен

А тъй Цецо

Господи, кога ще си прибереш "КАЛПАВИЯТ МАТРЯЛ" за да не ни замърсява жизненото пространство?

Наясно ли сте ,че Цветанов е завършил помощно училище във Вършец и е изкарал висше като вече е бил във властта, опа май му го подариха.

току що от министерския съвет съобщиха, че тиквата е излетял за пекин за да посрещне каравиетнамчева

Не БСП избраха Румен Радев. За него гласуваха доста повече българи мажоритарно отколкото за цялото ГЕРБ,взети заедно. Цецерон явно отново е изкаран на фронт линията. Та се чуди,какви лъжи да тиражира. Това пък за севейната идилия с Обеднелите иди-ти,Е пълен фарс. При това-в сериален формат като от Боливуд.

Преброих 174 лъжи в този текст. А вие?

Тоз пъпеш по колко пъти на ден ще ни се навира в очите. Ако не беше тиквата тоз пъпеш щеше още да е в някой училищен двор по анцунг и свирка на врата.

Президентът няма никакво колебание, че става дума за власт, която толерира огромни нива на корупция. Това е олигархат около действащата власт – Борисов плюс ключови хора, като Домусчиев и Пеевски. Тези имена са обществено табу, чието споменаване носи последствия.

Цвъки с помощното училище не разглеждал президента като опонент, абе цвъки Радев ще те смачка като хлебарка, не си му нито на образованието нито на интелекта! С всяка твоя изява копаеш дъното!!!

Както винаги, достойно и вдъхновяващо представяне на големия държавник Цветан Цветанов! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

да са живи и здрави тъщите и роднините ,техите деца на нашите народни избранници слуги! Да живеят във богатство и охолство те за този занаят да учили,а иние си обичме и единствено за нашите правилни хора гласуваме,какво да правим ,българска демокрация е!радвай се народе опустяват апетитни села и имоти нашите роднини ще ги усвоят законно по български демократично!

Яйцеглавият няма нужда от дирник. Отпред изкарва същото.

Стига глупости ще ви изхвърлят като мръсни котета само говорене и говорени ще ди изпочупите краката да ходите при Слави

Кани ги , ходят . Не се притесняват от някой неловък въпрос защото явно имат нещо в главата и могат да отговорят а не да цитират наизустени писаници как тоя дет не ходи .

Котировките на пъпешите се срива

Извинявам се. Исках да пиша Хуйова глава.

Ех Цвъто, Цвъто. Все повече ми заприличал на Букова глава. Убавец на мама.

Цецко ти ли поръчваш сценките на г.Президента Радев кажи си мискинино

Само ако не беше отговорен държавен служител, а в случая той е финансов министър и се питаме как така "кръстника" му безплатно и безкористно му отдава под наем жилище , което при други случаи щеше да струва доста много и се питаме още един път дали мин на финасите не получава облага за нещо сторено от него в миналото, настоящето или се очаква в бъдещето !! Най-малкото данъчно чадърче или нещо подобно ??

По голяма фалшива новина не бях чел:(((((

Добре,че е госпожа Меркел,ако не е тя или напусне политиката ще се оглежда както едно време бившият му работодател Тодор Живков,когато другарите му от БКП го Свалиха от власт! Въпрос на време е,дори вече и германците ни отбяват!

нещастието на българинът е още от саморазпада на бившето БКП на нашият тато Тодор Живков,и то не,че българинът се е борил и искал да е свободен и демократичен,просто СССР фалира и не можеше и не искаше да поддържа икономики на на народи със калпави и некачествени стоки,руснакът сега има избор да почива навсякъде по светът,да пие божоле,да кара мерцедес, и да ползва и ААPLЕ ,проблеми които българската поклическа класа и елит упорито избягва,дори нека да осветлим произходът на първият милион на днешните политици,какво продавемо предлагат техните фирми оборудвани предимно със западни машини и технологии светът . ето какво прави днешното безпомощно бизнес статукво търговия,внос на стоки,български емигранти,строителство,зърнопроизводство,туризъм все слаби отрасли характерни за бананови държави!

Джеф Безос в тайната си автобиография Имах майка като Пеевската, тъща като Цветановата и кръстник като Горановия. Така стартирах с първите 15 милиарда.

Не е еднакъв бе Цоци , при тебе требеше тъст , тъща и един директор на НАП , а Горанката го оставихте сал на един кръстник. Нема справедливост и това е. Мисля вече за Бацката , а там нещата се дебели , трябва някакво сродяване с братчеите , до дека е време , че там родата е просторна та да може да помогне.

Законът е еднакъв за всички :))) Малко хистъри за прилагането на закона от Цецо Аутиста: "Според НАРЕДБАТА, ИЗДАДЕНА И ПОДПИСАНА ОТ МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ на 17 март 2011 г., полицейска регистрация задължително се прави на всички, привлечени като обвиняеми за умишлено престъпление без да се иска тяхното съгласие. В началото на юли т.г. обаче бившият МВР шеф писмено отказва да се подложи на процедурата и да се сдобие с крими досие, защото се нарушавали правата на гражданин и депутат. А самата наредба противоречала на Конституцията е на евроконвенцията за човешките права."

Досиетата на FBI: "Цветанов: Законът е еднакъв за всички. Или бизнеса, или живота! Какво да ти пратя - патрулка или мутри?"

Помним помним, тъстът с 200 години трудов стаж и през цялото време е спестявал пари защото бил йога и вземал енергия от слънцето.

Цеца Етажната собственост!

Дет се вика бабаита, който сам си кара колата е именно бай хой, с навити ръкави и с отворен прозорец! Сиреч, нещо си се объркал пъпеш!

Цецко, гуменке мамина, а като проверяваха твоите 6 апартамента, какъв беше законът?

Заспал.

Това е доста относително твърдение, особено за тъщите и кръстниците на управниците от ГЕРБ.

Никой не се притеснява от нищо,защото предварително се знаят резултатите от "проверката". Цецерон не е притеснен,камо ли Горанов.То тъща и тъст пенсионери,направиха едни скромни 6 апартамента и пратиха внуче да учи в Англия,та.... Би било притеснително,АКО в БГ имаше на практика независими институции,които проверяват и прилагат Закона по равно за всички.Но,понеже в БГ,АКО-то много мирише,е ясно от сега,какво ще се случи утре.Колкото и да се гледа"Големанов"в наши дни,все ще е актуално.

Цецо, отстъпи му тъщата за малко, само за един, два апартамента.