Цветанов за гръмките акции: Може би сме допускали слабости

Бившият вътрешен министър призна за възможни грешки при ареста на Алексей Петров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Танци не трябва да го показвате никъдеДанъци не трябва да го показвате никъде

ТОЗИ ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С БОСА

Да върне парите или да бъде съден за измама в особено големи размери. Измама е защото го е правил заради рейтинга и за частни и партийни интереси.

Анти

Що дира не пусне народен референдум-Колко псувни ще отнесе Цвък.

Според други медии пак ще разкопават графа в началото на пролетта. Имало инфраструктура за изграждане, която е забравена да се направи. Готино е да се краде от ремонт на ремонта и така в продължение на години. Мнение по този въпрос г-н Цветанов?

Къде е Митьо очите, братята от Дупница, Маджо и пр.и пр.

aide be niama li koi das ti tegli I na teb snaipera

Schilo

Ех, Цецо, Цецо, за нищо не ставаш!

Абе пъпеш вашите гръмки акции костват МИЛИОНИ на хората дето молят за левче за лечение и това го е казал съда ИЗВЪН България че тукашния си вие подлога.. Колко се бръкнахте виновните за тези милиони в собствените си джобове?????

Хиляди хора получиха криминални регистрации заради този , а след делата с години не моагт да си ги изчистят. А днес е света вода неотпита! Баси мръсникът!

Не беше толкова отдавна..В началото на 90- те , в българския Парламент , имаше ЛИЧНОСТИ ..Стефан Савов , г-жа Мозер, Дертлиев, Милан Дренчев, Елка Константинова , Лучников , репресирани , юристи и кономисти и някои други ..Тогава Боко беше в СИК, а Цв., кой знае къде сменяше ‘цвета си ::)…Имаше борба на ИДЕИ- някой бяха прави, други – не толкова ..Спореха , имаше и добри оратори, водеха борба на ИДЕИ !! Имаше и съветски агенти – но бяха по- потайни, не като сега- нахални и явни :) Бяхме решили, че с комунистите е свършено и България тръгва напред ..И всички те – някои си отидоха и от този свят , но ВСИЧКИ те – не мислеха за “обществените поръчки”, не пълнеха личните си джобове, изобщо не бяха меркантилни и не ги интересуваше материалното им благополучие..Отидоха си , така , както бяха и дошли – бедни и неподкупни , по сегашните ни критерии..През това време, обаче , комунономеклатурата грабеше, крадеше, присвояваше тайно и бързо ..Вече ставаха капиталисти ..Голяма тема – друг път ..Мисълта ми е- имаше хора , които МИСЛЕХА и пишеха Закони, спореха на високо ниво, с разбиране на “материята” – юристи и икономисти..Сега имаме едни неграмотни неандерталци, недоразвити мутри и човекоподбни, които са ТАМ – за да забогатяват, мълчат, и натискат копчетата…Никога , никога толкова прости хора , в последните 30 години – не са били депутати ..Такива недоразумения- десита, цецки и цецковци , Цв. –та и мутри от МВР и ДС – по списъка на Цв,. и този на Нинова – НЕ сме имали ..Изплува елементарният слугинаж на бившата БКП – шофьорчета, портиери и милиционери, мутри и най- долният селски боклук – все едно сме ПАК - 9-ти септвмври 1944 година !!?? В 21-вия век !?? Една част от тях станаха олигарси – сякаш сме в “дикенсовия “ капитализъм ..Опитваха и да отвратят хората от Демокрацията и Свободата ..Грабеха и продължават..Елементарни , като багаж в главите , но добри селски хитреци и …България потъва ..Само си помислете – БЕЗ ЕС – парите , къде щяхме да бъдем ?? Толкова ли е оглупял българина , че пак се готви да гласува – за мутри, ченгета, бивши комунисти и селски лелки, сидеровци, джамбазци, карадоносници, нинови продукти и сие …И в 21-вие век!? Не разбира ли, че с ТЕЗИ – няма да стане !!? Няма да вървим напред, а даже може и да ни извадят от ЕС и НАТО !! Демокрацията ни не е даденост- вечна..Толкова голяма тема ..Накъде вървим ?? Пак ли безпътица с кримита и комунисти начело !!??

Анти

Абе не беше ли Цвък който обикаляше телевизиите и разправяше кака са отрезали главата на "Октопода", а пък той взе че осъди държавата за десетки хиляди.Но парите ги дава държавата,Цвък пак е на власт и лъже като за световно.

Цецооо...не се прави на улав! Простотията ти доведе до стотици хиляди евро загуба от делата в Стасбург! Дай парите!!

Показвайте всеки ден Цвик и ГЕПЪ ще загуби катастрофално. Може ли утре сутринта пак да дава интервюта за нещо, да чупка пръсти, да върти стойки и да изнасилва думите?

Да, българския съд е най-справедливия, особено, след като те оправдаха за апартаментите. Жалък си!

Анти

Споко.Тренират народа как по цветисто и сочно да псува шматките на ГЕРБ.Мутра,физкултурник и калинки вече са разнообразили изразните средства на народа.

цвъки не се безпокой за шесте апартамента. дано спиш скокойно и непробудно.

свали гарда ... Явно размахването на пръст от страна на ББ към такива, които му подкопават имиджа с недомислени изцепки / такива като Цветанов / , си казват думата !

Цецо, Цецооооо, омръзнал си на всички. Хем си некадърен, хем си опротивял на всички. Обаче и алтернативата на вашето упревление за нищо не става. Така ли тези загубени социалисти не можаха да намерят един норамален политик измежду тях да ги поведе. Гарантирано ще спечелят следващите избори. Така като гледам клетия БГ народ пак ще трябва да избира по-малкото зло.

"може би", "възможни" ...Така, ама съдът в Страсбург не работи с тези витиевати определения , а направо ни осъди да плащаме 1,8 милиона за глупостите на пъпешоглавия...който има толкова мозък в главата си , колкото и съответния плод...!

От всичките акции остана само една гръмка ерекция! Сега си имат съд и знаете ли какво? Ако се провалят с Иванчева провалът ще изисква разпускане на поръчковата съдебна част от системата, защото носи позор.

Не плащаме заради Цветанов! Плащаме щот сме шибана държава... Що не плаща Америка, Русия...циганите редовно ни осъждат, па ли Цветанов причината

Дира

Този човек е ощетил държавата с много повече, отколкото всички обвинени от него хора. А прокуратурата спи. За бащата на президента беше невероятно бърза. За какви ли не глупости и измислици се самосезира. За престъпленията на гербавите, не. Те са над закона. Единствено изключение е суджука, но то е за да се спаси името на Бойко, че нещо там го споменаваха в изтеклите СРС-та.

Добре тръгна репортажа, но накрая репортерката се надупи на властта. Тръгна да пита Цветанов за психологическото състояние на децата на Дамбовеца. WTF? Защо не го пита, как се е измъкнал, при положение, че МВР по онова време открито говореше, че двамата Дамбовци са престъпници. В репортажа най-истински се изказа единия от братята - тази акция не е била против него, а да плаши други, несъгласни с властта. Това е. Репресивна машина на ОПГ, шайка или както там искате ги наричайте. И още веднъж се видя, че нямаме сериозни журналисти. Или са зависими или са некадърни. Жалко за нашето общество.

За тези “БРИЛЯТНИ” акции от времето на Цв. Цв. колко пари е глобена България? НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЛКО е платил българския народ за тези ГЛУПОСТИ? Цифра? 1 лев или 10лева или 100лев или 100 хиляди лева или 1 милон? КОЛКО общо? Не поотделно а общо?

Анти

Цветанов е еманация на простотията и беззаконието обзело държавата.Тъп и нахален,но с власт.

На първо време да продаде апартаментите и да плати вместо държавата. А че трябва да има съд, за такива като него, няма смисъл да се коментира

Той тъп, но ти си умен, но анонимен цървул

Жалък и страхлив. Стилът и сега е същият - за справка делото на Иванчева. Докога такива като него ще са недосегаеми и няма да плащат за грешките си. Защо един търговец, като не издаде касова бележка за 1 лев бива глобен и обекта му бива затворен. А тия чакат ния да им плащаме за некадърността и арогантността. За каква справедливост говорим. Нали са там да работят само и единствено в интерес на държавата, а не да крадат, да си избиват комплексите, да опропастяват държавата и да създават атмосфера на безнаказаност, корупция, страх и несправедливост. Цецооо, Цецо - и ти деца имаш, не мислиш ли, че те ще плащат това, което ти отказваш да видиш, да си платиш и да си признаеш.

Анти

Гарга за ен-ти път показваш,че акъл в пилешка глава няма.Даже и за бръмбари няма място.

Това са нищожни суми, които плащаме за пиар акциите на тъпанарите. Истинските загуби са за милиарди от липсата на правосъдие, корупцията, конфликтите на интереси. А ако калкулираме пропуснатите ползи като загуба на преки чуждестранни инвестиции, работни места, изтичане на мозъци.... щетите са непоправими от всяко едно правителство до днес. Истината е, че никой имал и най-малко отношение към властта няма право да бъде отново там. За съжаление обаче в България имаме хора, които са абонирани към депутатството, министерските кресла, различни ръководни позиции. И това съвсем не са най-способните, а най-послушноте и най-предтъпните умове. Една дума - поквара! Наглост! Безнаказаност!

Значи един куп съдилища, и наши и чужди, отсъдиха че си се издънил... а ти още се съмняваш;)

Тези индивиди унищожиха България !!!!

Общи приказки чатиш...като един достоен български цървул

които не струват 1.7-1.8 млн.лв. Всъщност струват, но на нас. Не на празнословещия...

Прокуратурата в България винаги д била бухалката на властта. Това си е Съветския модел. Коктейл морски дарове си имаме чайка, цаца, октопод и доста свинско.

Анти

Това ли можа да измислиш с пилешкия мозък.Вярно какво може да се очаква от 1 грам мозък.Само идиотщини.

Кви слабости ве ГРОБар нещастен! Тези че 7 години не си мръднахте задниците за да осъдите някого за корупция ли ве?! Докато не дойдоха изборите на които ще ви свалят, и за да замажете положението и да отчетете дейност за пред хората за исборите, хванахте да съдите некви цървули! А това че вие откраднахте десетки милиарди долари, и сте най-големите корупционери, нещо не го казвате а Цвъки!

беше на път да измести Цветан Цветанов... и му се случки арест;)

Пак реват комунистите като чакали.

Кви слабости ве ГРОБар нещастен! Тези че 7 години не си мръднахте задниците за да осъдите някого за корупция ли ве?! Докато не дойдоха изборите на които ще ви свалят, и за да замажете положението и да отчетете дейност за пред хората за исборите, хванахте да съдите некви цървули! А това че вие откраднахте десетки милиарди долари, и сте най-големите корупционери, нещо не го казвате а Цвъки!

Най - добрия вътр министър Цветанов влезе в "златния" Министерски съвет в новата ни история

Освен ПР акциите, остана в задкулисието основните цели на "ювелирните" акции. Първо: разчистване на терена за сикаджиите (ипон си е тяхна структура). Второ: да присвоят печеливш бизнес.

Гарго, гарго, те ти пикаят по главата, ти викаш - дъжд вали :)

Няма да се разминат безобразията на ГЕРБ сиреч МУТРИТЕ........Иде видов, може дълго да ни лъжат,но не вечно!

Анти

Мутринското време свършва и Цвък го усеща как ще му влезе отзад и затова си прави пътеки за отстъпление.

Къде си "регистриран" - в Курило ли?

"Но мога да кажа, че от събраните доказателства към онзи момент и всичко това, което правиха колегите, защото министърът на вътрешните работи не може да се намесва, а той няма и отношение по събирането на доказателствата." Цецо Недовършения...

Ей, поГЕРБахте я тая България...