Цветанов разговаря с държавния секретар на САЩ за Ф-16

Двамата са имали среща по време на Националната молитвена закуска във Вашингтон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голата истина е, че всеки пенсионер в България за тези самолети ЩЕ ПЛАТИ ПО 2,000 ЛЕВА!!!!!!!!!а ЗА ПОДДРЪЖКА, САМОЛЕТНИ ПИСТИ И Т.Н. - НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ОЩЕ ПАРИ ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ!!!!!!! сРАМОТА!

сус бре маскари!

Като чуя от задокеанските гангстери словосъчетанието "демократични процеси" , веднага ми замирисва на барут. От десетилетия тия две неща вървят заедно,- където са налагали тези " процеси", там трева вече не никне, а китните градини заприличват на пустини. Като у нас.

Харесвами

Много ми е интересно как е разговарял. С жестове ли?

После са му дали инструкции и нарежданията на български , докато е летят обратно, ги е назубрил наизуст. Виж, че той като счупена плоча повтаря едно и също.

Добре де, самолети щя има. Няма да са съветски. Американски ще са. Кво още не ви е ясно, та мрънкате като Ленчето Йончево за някой по-чепат?

ЕДИН ПЛАЩА ДРУГ СЕ РАЗГАЩВА,А НАРОДА В ЛЮЛКАТА НА РОБА БЯЛ СВЯТ НЕ ВИЖДА ДО ГРОБА!

Двамата разговаряха в рамките на Националната молитвена закуска във Вашингтон Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов информира държавния секретар на САЩ Майк Помпео за политическото решение на българския парламент, с което дава мандат на правителството на Република България да стартира преговорните процедури със САЩ за закупуване на изтребители Ф-16. Двамата разговаряха в рамките на Националната молитвена закуска във Вашингтон. При постигане на съответните договорености, в средата на годината може да се очаква финализиране на процедурата и ратификация от Народното събрание на България, подчерта Цветан Цветанов. По време на разговора българската страна изрази задоволство от факта, че с евентуалното бъдещо придобиване на Ф-16 се гарантира суверенитета на България, както и се постига пълна оперативна съвместимост със съседните държави, съюзници в НАТО. Друг много важен регионален елемент е европейската и трансатлантическата перспектива пред страните от региона, обединиха се двете страни. След Българското европредседателство, което постави европейската перспектива на страните от Западните Балкани сред основните приоритети на ЕС, днес тези процеси за повечето от държавите са необратими, каза още Цветан Цветанов. Като особено позитивен пример Цветанов посочи Македония, която след подписването на Споразумението за приятелство и добросъседство с България подписа подобно споразумение и с Гърция и днес членството на Македония в НАТО изглежда все по-близо. Държавният секретар на САЩ Майк Помпео изрази подкрепа за демократичните процеси в региона, като предаде поздрави на българския министър-председател Бойко Борисов. Българското правителство е достоен съюзник на САЩ в региона, подчерта Помпео.

Този свят ще е едно много по-добро място за живеене, ако всички срещу на политици и управници, особено на високо ниво, са задължително публични и не публичните такива и договорки се криминализират! Хората трябва да започнат да подкрепят и да гласуват само за политици и управници, които се ангажират и поемат това, и го изпълняват!

В качеството на какъв? Странно!

Тиран на българите

10 г. кражби, готвят се следващите гладни, 30 г смяна на караула, а другите извън, да се оправят, ще ви оправим, но друг път, блазе на ромките, хранят ги общини, сорос и мъже без брак, но иде време и бг да храните, че и те вече по гладни от ваши приятели ромки

Ама българската територия суверенна ли била?!

Нямаме удоволстивето да ни предоставят звукови файлове от разговорите на полиглотите Боко и Цоко. Ще се задоволяваме с фотосесиите на глухонемите манекени...

На фотото авиоинженера Цвъко Апартаментов. Освен,че разбира от апартаменти,корупция и активни мероприятия срещу граждани и политици ,за четири визити в Щатите завърши и авиоинженерство.

Браво! Много ми хареса!

Цвинокио в ролята на ЕнтЕлегентен. Гнус!

Мнооого се смях на това: "о време на разговора българската страна изрази задоволство от факта, че с евентуалното бъдещо придобиване на Ф-16 се гарантира суверенитета на България, както и се постига пълна оперативна съвместимост със съседните държави, съюзници в НАТО." Защо ли, ами защото с 8 изтребителя никакъв суверенитет не можеш да гарантираш. В допълнение тези самолети ще дойдат след 5 години, а до тогава ?? И за капак, от 2020 г. се очаква един Ф35 да струва 80 млн. долара, а пък ние ще купим един Ф16 за 147 милиона долара. Нали Цецо ??

Дубай за същите пари купи 16 бр. Ф-16 70

Цецо прави плонжове пред Помпео

Ще ви кажа за какво се дава $1 милиард. Не е за самолети и не за България. Това е за да може на Мутрата да му разрешат да се срещне с Тръмп. Пробва по други начини ама не стана. На тая среща, Мутрата ще иска подкрепата на САЩ за власта си в България, където позицията му сериозно се клати. Давате $1 милиард за една среща между Тръмп и Мутрата!

ли не съм завършил и аз ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ? Ако бях, щях редовно да ме канят на американска закуска , придружена с указания какво да правя. Пък сега, с моето висше образование съм за никъде.

Е! Не си прав - Цецоу ни е 3 в 1 - и в международен, и във вътрешен аспект;) В международен - дьо Гол/Кенеди/Аденауер; Във вътрешен - Повелител на структурите/Съставител на листите/Брояч на бюлетините!;) Човекът покрива достатъчно широк спектър от дейности и хвала, че го прави само с училището във Вършец;)

Пипи, после е завършил милиционерското училище. По това време там се влизаше с изрити.Питат те: колко е две и две, ти отговаряш и си приет.

Както много хора вече го казаха - с 8 самолета си като с 0 самолета, ефекта е същият. Със сигурност има други по ефективни начини да се инвестират тези пари в българската армия, където ефекта им ще бъде по значителен. Разбире се, ние не сме изненадани от това решение, защото за последните 30г, няма едно добро решение в полза на България. Дори тези решения които трябваше да бъдат добри и полезни за държавата и за народа (като влизане в НАТО и ЕС) бяха изпълнени по такъв начин, че потенциалната им полза се превърна във вреда!

Вие сте като импотентни и ялови в тая държава бе, нямате смелост, нямате нищо с което да защитите и себе си и страната си от уродите. Най- много да ви накарат да си навдете главата да влезе сабията по лесно и вие културно да попитате на коя страна ще е по- удобно да се наведете

Лошото когато предположения за някой анонимен по интернет ( като мене) е че няма историята на този човек (в този случай моята) иди и потърси по старите коментари ьовиги и после ела да ми кажеш дали си толкоз любезен :-) Но ще отида една стъпка по напред. И какво ако не си любезен по коментарите? И какво ако викаш, псуваш и обиждам по интернета? Така ли става??? НЕ! Става с 1 милион на улицата, сопи, бухалки и каквото друго ти попадне под ръка и за 24 часа едно 1000 човека да увиснат на уличните лампи! А после може да седнем да си говорим.

Ето така протичат конкурсите в България - Отиваш на "правилната закуска" където ти обясняват "правилното му" решение!

Цървулите за едно потупване по рамото, стават национални предатели! Мислят, че са си опекли работата за цял живот. Не осъзнават нещастните, какво бъдеще всъщност ги чака! Много, много горещо ще им бъде в буквалният смисъл на думата!

Само мен ли ме притеснява фактологията? Как никой от джурналята не обръща внимание на следното: 1. цецоу в качестовото си какъв преговаря за каквото и да било? 2. какъв е статутът на цецоу? 3. Кой и кога го е упълномощавал да води разговори с когото и да било по този въпрос? Сделката е на българското правителство. Има премиер, вице-премиери, министър на армията... какъв е цецоу та да преговаря или води каквито и да е разговори от тяхно име?! цецоу за момента е един прос дупетат, шеф на парламентарна шайка, пардон група и нищо повече! Ало джурналята, цецоу е представител на законодателната власт и не би трябвало да се бърка въобще, и на милиметър даже в изпълнителната! В България все още би трябвало да има разделение на властите по дяволите! Какво става?! Да не би щатските губернатори на България да са назначили нов премиер?!

И 3те ти въпроса имат един и същ отговор. А именно че Цецо е човек на Мутрата. Той е лявата ръка на Тиквата...тая с която си бърше д-то. Това е статута на Цецо.

Мне. Всички могат да знаят това. Аз питам как това е облечено законово? Как може дупетат от изпълнителната власт да води разговори или преговори без мандат от името на Изпълнителната власт?!

Абе то при тия там не е много ясно кой с кого, как и с какво си пипат по дупките... Нали са големи конспиратори началниците км, Та и тези ги имитират!

Ами ако това е "отчет"добре ЛЪЖИ значи.

цвъки, ти с твоите екскурзии похарчи пари за 10 F16.Спри се де.Не е само твоя син ли беше дъщеря ли във ФАЩ.

Този тип разговори пред ръководството се нарича "отчет".

Снимка за два милиарда. Хайде започвайте да събирате пари, че трябва да се плаща!

Правителството на ББ и ЦЦ било съюзник!!! Смях! Не съюзник, а марионетки! Жалки и продажни! А да отодеш на другия край на света да си правиш снимки с менторите, с които снимки и да се гордееш, е фарс! Ама от физкултурник, мижитурка и слагач - толкова!

Той НЕ Е ФИЗКУЛТУРНИК, Де да беше, той е само един никакъв физтъркулник, дето още не си е покрил нормативите за оценка С р е д е н /3/, та и затова плющи по темата за и з т р е б и т е л и т е...Те ... връзкарите и клакьорите са си такива...

щом комунягите реват, значи всичко е добре за БЪлгария. Искахме нови самолети и сега шепа кремълци са недоволни. Радост за евроатлантическа България.

Така си е! По-добре няма как да сме! Така каза и Вождът!

Кои комуняги? Щото в ЕГРБ само членове на БКП. Тоя анталтик на снимката даже в ДС работил

ами важното е,ч е избират американски самолети, пък нека са от бкп. То ако бай тошо ни беше обърнал на запад, вместо покорно робство към русия, никой нямаше да му се сърди.

Закуската трае един час. 60 минути. При положение, че Помпео е поканил 3000 гости, той ще разполага с 1,2 секунди за разговори с всеки един от тях поотделно. Това обаче ще е достатъчно, Цецо Лажецо цяла година след това да разправя по кабеларките, с кого е закусвал.

Помпео разбрал от вестниците, че бил разговарял с Цецо Апартаменто!

Очевидно преживяхме етап на възход на кадрите от Вършец. С нетърпение очаквам падението им , моралното им и него го изживяваме , за другото говоря.

Колко ли му е комисиона на този продажник?

Цецо, ти за Локхийд Мартин ли работиш? За една шепа долари?

Жалка и гнусна история. Но народът сме си виновни, че търпим зловещия пъпеш да дивее наволя.

Цоко едва ли говори. Той слуша, изпълнява и получава папка със заповеди

ЦЦ отишъл да се поклони да господарите си и да поиска нови заповеди

Някой знае ли дали Цецо знае добре някой език? Имам предвид различен от българския - за него виждам, че има някакъв напредък и е понаучил някои купешки думи! Сега остава да се научи и да прави завършени изречения, и след това и да казва фактически нещо смислено с тях... Аз съм умерен оптимист все пак.

Той има проблем със съставяне на мисълта и словореда , така , че за владее на какъвто и да е език и дума не може да става.

Извън дребното заяждане е все тая говориш ли език или не - на тези срещи винаги се ползват преводачи.

Ама верно ли! Аз пък как не се сетих! Няма да развивам тези за това добре ли е да сд поназнайват чужди езици и какво говори познаването им по принцип, защото на Цецо вчера и Боко чета, тоест герберчетата трудно ви се обяснява тази материя.

"If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his language, that goes to his heart." - Nelson Mandela

Този разговор заради фотото ли беше? Всичко друго е решено отдавна! Какво да се прави - това е новият цивилизационен (колониален) избор на България, представлявана от Цвъки!

За закуската бе, колега! За безплатната закуска - много ясно си е написано!

Не, заради безплатната закуска! Наште много си падат по тези неща.

До къде стигна България - Цецо Цървула да дава компетентни мнения за качеството на изтребители и състоянието на авиацията. Позор и срам !.

И колко ни струваше молитвената закуска?

+100 милиона към двата милиарда ?

- Цецко , защо са ти толкоз големи ушите - За да слушам по-добле - Цецко , защо ти е толкоз голям носа -Защото лъжа най-добре -Цецко, защо ти е толкоз голяма устата -За да си побилрам апартаменти в нея

Заглавието на статията трябваше да е: "Цецо Гуменката посети работодателите си." До кога ще ни управляват все продажни боклуци и подлоги, без значение от кой лагер?!

разграбиха и съсипаха България. Защото правителствата на Луканов, Жан Виденов, Костов, Кобурготски, Орешарски разсипаха България.При Орешарски стана ли грабежа на КТБ в размер на 4,5 млд. ? Стана и още как !

Само при господин Борисов живеем добре, и то най-добре от всякога! Направо заспивам от добре!

Наскоро видях съучениците му от Вършец- водеха ги групово на санаториум- няма да заспите!

Някой да посочи едно добро нещо дошло от САЩ за България през последните 30 години . Аз се сещам само за някои неща които не могат да бъдат определени като добри: -Програмата Ран-Ът -Най скъпите ТЕЦ в България -Военни бази -Мисии зад граница-на военните довели до стотици милиони лева загуба+10тина убити -Насилствено превръщане ни във враг на Русия и мишена за техните ракети -Спиране на енергийни проекти без никаква алтернатива

Слугинаж на най-големия господар. Друго не се сещам

А, нали работят активно и за нашето образование! Особено голям е приносът им към историята и литературата, която изучават малките българчета в момента. Или не си го чул това?

Дебилът знае ли какво се случва с чуждите агенти след време.....

Не, неговото амплоа и интереси са недвижимите имоти и микрофоните!

Краднанье и беганье. Политическо убежище в САЩ.

Хайде да са ни хаирлия новите самолетчета, драги сънародници! Тази година самолети, а догодина живот и здраве може да съберем пари и за горивото им, белким ги вдигнат във въздуха Боко и Цоко - самолетчетата, де, па да вземат и да се натоварят и те на тях и да излетят на ма...та си с тях!

В качеството на какъв разговаря тоя плазмодий за ф16?? Експерт ли е по авиационна техника, по военнта техника или е пилот или е с техническо образование?? Ааа да в качеството на национален предател ... физкултурника даже и за физкултурник не става - едно коремно не може да направи но да се хваща за палците на пръсите и да сочи със задните си части сервилно на запад е номер 1.

На молитвен послушник.

Е как в какво качество, не колега! Човекът е с ръкавели от ЦРУ! Колко пъти трябва да ти ги (по)казва и да ги лъска!

Подмил ли се е преди разговора?