Цветанов обяви за контрапродуктивна идеята на Стефан Янев за бойкот на Нидерландия

Да замълчим и да не бъдем единствен представител на Путинския режим в ЕС, отбеляза лидерът на "Републиканци за България"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цвъко работи началник на партийката - той, бабалъка, жената и децата. Пита се, тия от следствието и прокуратурата докога ще се правят, че го няма?

Тоооооз пък....

Вземете пример от Ердокган и Виктор Орбан които правит бойкот на всичко което е против националните интереси на страната им. Поле за действие имаме в ЕС и НАТО.

Айде сега, Рюте ни е виновен, щото ние нямаме корупция, едни магистрални милиарди не бяха изнесени в чували, съдебната ни система не е продънена и бабичката не краде коли и е в затвора.

Тоя рапон кой го пита?

Ние наистина трябва да даваме отпор на всякакви негативи относно Бьлгария.Мисля ,че Янев е прав.

Външната ни политика е тптален провал и следва тотално преосмисляне и промяна. Нито субсидиите ни са, като на останалите, нито имаме европейски агенции, нито сме равно третирани за визи и външна политика, а икритериите за едно са прехвърляни за друго. Много са прави за корупцията и законността, но не това са критерии за Шенген. Време да бием, за да ни уважават

Кой беше Цветанов, и защо не радва содомитите в Централния?

Гъзолизец!

Тоз палячо още ли се обажда.....аман от Мишки с главно "М"

Стефан Кенеди идиотът!

може единствено да гледа кокошки! И то със съмнителен успех... Всичко останало да го остави на умните хора!

Цецо, по четири пъти в месеца ходеше до САЩ на инструктаж. Явно физкултурния ти мозък трудно се обучава. Ти като искаш целувай американски задни части и прави садо-мазо, но аз не искам. Янев е прав, и Костадинов също, само такива като теп са се запънали като магаре на мост.

а ако ни бяха дали Ф-16, Янев щеше да призове и да ги бомбандираме

Хайде и тоя да се скрие, че беше създател на наглите и отвличанията

Бойко навремето му спаси гз от затвора, сега това плюе ли плюе по Бойко, България и изобщо, където му падне. И се гъзи на тези, които финансираха жалката му партия. Просто, та просто. Ама с американски пари. Гади ми се от тоя...

Отвори една а фирма ,и продавай имоти. Там си се доказал че го можеш.

Не знам защо дира мислят, че някой го интересува какво е казал цвъкчо?!?

Ти пък кой беше,и откъде изпълзя.Нещастен физкултурник и крадец.Ще дойде и твоя ден на топло с бригадата.Не се напъвай чак толкова.И без това никой не те чува.

И на тоя ЦРУ агент за всичко му е виновен Путин, императорът на галактиката, виновен за всички злини на Вселената, вече и Луцифер му завижда. Идея си нямам защо подобни кретени ги търпим, трябва като ги видим на улицата отрито до им казваме какво мислим за тях и слугинажа им.

Цецо да ти сера в устата боклук мръсен продажен. Ние да сме солидарни с ЕС , а те няма нужда да са солидарни . Сега ще даваме безплатно оръжие на укрите понеже сме солидарни и сме най богатите в ЕС. Укрите взеха 18милиарда заем от ЕС , които щели да започнат да връщат след десет години, а ние в ЕС ще им плащаме лихвите. Такъв е договора, вие представяте ли си България да плаща чужди заеми,честито на глупаците които избраха тези мерзавци в парламента.

Г-н Цветанов, Вие си мълчете, колкото си искате. Никой не Ви пречи. Ние, които не сме съгласни все някой "по-умен" да идва и да ни казва какво-що-как трябвало да бъде - защо да си мълчим? Ние сме си у дома, това си е нашата страна, нашият живот, не сме емигранти, нито сме стадо - та някой да идва и да ни дава акъл. Защото, както е казал онзи българин на Лайпцигския процес (оборете ме , ако не е вярно): "Когато, господа съдебни заседатели, Карл не знам си кой си е говорил на немски само с конете си, в Българското Царство се е пишело на кирилица, гръцките канони са се превеждали на български и са се основавали школи да разпространяват славянската писменост и култура!" Такива всякакви проповедници на всякакви чужди ценности, Цар Борис им е режел носовете и ги е натирвал да вървят по пътя си но извън нашите предели.

това черно копеле е за беляне

Този го запомних как като беше в вътрешен министър ходеше на работа с копчета на ризата -ЦРУ и се гордееше с тях!

Този статия е прочетена от повече хора от колкото гласуваха за този! И като няма доверие в неговата партия и идеи ,защо дава акъл на тези за които е гласувано и са в парламента?

Защо давате възможност на този престъпник да плещи глупости? Мястото му е в затвора.

Кой беше този?

Отпадък, крадлив.

Разцъвнал Цъф, цъфтял, цъфтял, па повехнал. Предал се, продал се и бавно изсъхнал.

.....циганско войнство да тръгне на гости при Рюте...той много обича мургавите.....

Предателя пак са появк що предаде бойко ве ахмак цялата власт ти беше дал

Цецо мършояда разбира само от мърша. 2 седмици целува и се храни от кашнатият труп на дъртия Буш!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дъртият контрабандист Цветанов много добре знае ,че не ставаме за Шенген.

Ах, г-н Цветанов, ами то първият, който трябва да замълчи, сте точно Вие! Да не мислите,че сме забравили колко дела загуби България в европейските съдилища заради Вашите глупости? Ето, затова трябва в такива случаи да се носи лична отговорност! А не всички ние да плащаме за некадърността, властолюбието или просто за глупостта на разни служители и пишман политици. Да Ви напомним ли и за шестте апартамента, които сте си купили със спестени от банички и боза пари? Ех, къде си, бай Ганьо, дори и ти ги правеше тези работи на тъмно! Твоите наследници те задминаха, съвсем по европейски; види се, от Европата ще да са донесли новия морал в политиката...

До къде я докарахме - да ни дават акъл физкултурници и мутри като тиквата и пъпеша, и да ни обясняват, че по-добро от това нямало.

Физкулт!!! Ура, ура, ура!!!!

Идеята е идиотска. А Цецо Асенсьорев е кретен.

Предателите вкупом изпълзяха в подкрепа на еврогейската и антибългарска политика на ЕС.

За това им се плаща

Американския агент Цветанов да си затваря плювалника. Не само трябва да им играем сечено на Холандците, ами трябва да организираме и световен турнир по надпърдяване, за да се затопли атмосферата с метан, така да се вдигне нивото на океана и да залее Холандия, която и без това е под морското ниво. После да ни се молят Холандците да дойдат в България, а ние да им покажем евро-среден-пръст!

Но явно и литците си остават военни по умствени възможности.особено тези,които още държат на дружбата със СССР,към които Янев твърдо принадлежи.

2022-12-04 08:53:58 АЗ (нерегистриран) Американска подлого. Кой ти каза че неможе да ги бойкотираме -------- НЕ СИ ЧАСТ ОТ ЕС ... КАЗАХА ТИ ГО НЕГЛАСНО И ТИ ПОСОЧИХА ВРАТАТА ! КВО ШЕ "БЛОКИРАШ" ... НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ БРЪСНЕ ЗА НИЩО ОТ ТУК НАТАТЪК !

Добре че от Цветан Цветанов не зависи нищо в тази държава.

САЩ на Байдън не е тази, която искаме, нито на Тръмп.

Американска подлого. Кой ти каза че неможе да ги бойкотираме

Американците, как кой.....

Не е само Холандия но и Австрия.Уви познавайки австрийски дипломат/и не ми хареса че ме гледа отвисоко.Наложи се да се изясним в смисъл че ако дядо му е носил половин метрова шапка набучена със значки и с Унгария са били заедно това изобщо не ме впечатлява.Говоря три езика повече от него и да не ми се дръвчи. А с холандци съм работил и останах с неприятно впечатление.За сприятеляване му направих сайт безплатно хостнат за 3 години.Едно мерси не каза.Просташор/и.Но това не означава че не трябва да си изчистим нашите грешки.Същевременно не е необходимо да крещим и врещим пред цял свят как ще ги прецакаме.Достатъчно е тихомълком всичко пътуващо от и за Холандия и Австрия да бъде подлагано на щателни проверки и каквото друго можем да се сетим(хоум макс е австрийска верига) можем да я спрем за неспазване на хигиенни норми-въшки примерно.Във всеки случай трябва реакция а не само да си скубем косата

Цв. Цв. пак се изцвъка!

Че ЦъЦъ е значителна част от причините да не ни пускат в Шенген. Рютката 23 година ще изчезне, а далаверите на ЦЦ остават.

както винаги си крайно неадекватен и дебилен! П-добре ти замълчи, че партийката ти не събра и процент! Всички виждаме, че използваш всяка възможност за реклама, но вече е позорно.

Да, за това му прозрение на Цветанов - браво. Точно така е. Янев стоеше представително когато беше за кратко в едно служебно правителство на върха, но след това все повече и повече слиза надолу по стълбата на политиката. Та и сега така. По-здравословно за страната ни ще е да се оттегли, не става за политик. Но Радев го побутна нагоре и не се отказва да прави това още. Пък и на Стефан Янев му хареса явно да е под медийна лббознателност към личността му. Дали сте забелязали, хора, че Стефан Янев гледа малко изкъсо и под вежди доста често, няма прям поглед на военен, това е смущаващо и има своч прочит от наша страна...

Госпожа, да се навеждаш не е прозрение а падение, и то от устата на корумпиран политически труп е как да ти кажа, леко пародийно...!!!!

Абсолютно завършен идиот е тоя тъп физкултурник. Я да ходи да се нагъзи на другия идиот Рюте. Точно държава като тия, дето е цялата измет на света, ще ми определя дали аз съм европеец и дали съм дорасъл. Оттук нататък холандци трябва да влизат тук голи и след щателна проверка в задниците им за дрога!

Аз един жив нидерландец не съм видял да се изказва против. Ами поканете го да се изкаже по всички български телевизии. До тогава ще смятам, че нашите правителства не щат по простата причина, че всичко мърдащо на 60км. от границите ще ходи всеки ден да бачка от другата им страна. Освен това правителствата не знаят какво да правят и със служителите които бачкат на ГКП-тата.

От къде изпълзя тоя плазмодий бе?!

От плазмодийното как от къде.