Цветанов: Имаме видими резултати и увеличени доходи, а при управлението на БСП имаме съсипани банки

Как може да претендираш, че си опозиция, като в същото време не искаш да представляваш избирателите си в Народното събрание, пита той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецинко, помниш кви ги дробихте в парламента през 2013 г. Беше като ларгото.

Хабер праща Гергов, в Пловдив печелят, а направо бием, абе Гергов, дано да сте живи, че лошо, циганетата реват в Германия, а и много български граждани. Дочуване

За 1000 лева аз купувах доста повече неща за дома си и за семейството си. Макар че има борд и стабилен курс лев/евро, но високите цени на газ, ток, парни, ток, горива, обществен транспорт - това са ни натресли.

И с милиони и без всички сме гости на този свят. Гол се ражда, живееш и гол умира. Никой не е занесъл в отвъдното. Парите те правят по спокоен, но не и щастливи. Можем днес с 2, могат и с 200, жиди и здрави, че пролетната умора при няко може да се окаже...

Парламента от легитимна институция го превърнахте с Бойко в институция на управляващите и лично на Борисов.В този парламент има партйни организации ,но не депутати борещи се за правата и свободите на българските граждани.Затова е безсмислено опозицията да си губи времето с вас.

ВСИЧКИ С миньорски ПЕНСИИ - силистренски ПОЧИН на нашия коалиционен партньор ВМРО!!!

Не я моя мисъл, да ме извини някой си от форума 5коф и,, маймуна та колкото повече се катери нагоре по дървото, толкова повече и лъщи задника,,, та и на тези ревящи със средно и що не с бг висше,... Африканска народна поговорка, дано водените, но едно виждам цел номер едно парите, имате ги, държавно, село, родители навън, на 2,3 работа, а и жените ви с турк ви носят, хайван се родих цц хайван умират твоите и Ромео хохо, посрешнете ги от бкп и си ги разделете на изборите. То лелята и тя с тия големи китки на роклята вкус голям има цц

Права е една еродит от Пловдив, за кого да гласувам, всичките са шайка крадци. Уреьиха си близките на държавна от селата, а сега 2 х. Малко им били, абе поне аз да ти пиша, и кво като имаш три ката къщи на село, сега изкупуваш на бг християни на безценица всичко, алчност, със средно обр. Имали сте късмет, а и колко ли сте бутна ли на 4 очи, а бащите ви по запад по зле и от нашата кошара, живи и здрави, късмет сте имали, че на село завинаги при кравите, а гражданите пратите, демек обърнаха хаста или палачинка вашата партия, нищо че ОП се чукат по гърдите, че са.. Нищо не са и е време да си ходят, а не да стоят и бездействат

Каун , щом нещо се нуждае от приказване , значи не е добре. Нали вдяваш в иглената си глава , че не е нужно да ми обясняваш как живея , не е и логично.

Вярно има построено и някаква стабилност.Но...но... Важно е как се чувстват хората(народа). А аз чувствам: - циганите са с предимство: не работят, а получават строят незаконо, а държавата си трае не учат, бенят се на по 12-13 години -хората не са щастливи няма деца. Правителството деца не прави, НО стимулира хората които са образовани да има деца. Който също ще са образовани. *хората виждат порутени фасади, запустяли къщи, цигански каруци Само Цветанов е радостен ми се струва. Борисов толкова гледа извън България, че пак предаде Македония! Македония е БЪЛГАРСКА! А БСП са си лъжци... Жалко за България!

Има видими резултати! Да, в НАДГРАЖДАНЕТО на простотията и суджука! Не на невежата милиционерщина!

я как се изтокал тоя на фотото! Кат партиен секретар!

Овцете побългарени са в очакване пастирите им герб, бсп, дпс накъде ще ги заведат

Тъпите разфасоват месо на запад, а всички хитри знаете къде са, в Народното помещение, всеки иска шеф, ни нема, има яко бачкане. Ако знаеше народа ни днес едва ли при един референдум 1989 би избрал демокрацията, хитър бил ТЖ, пяна, Батак.. И се сбуднаха думите му, успех на всички, те се молят партии и получават, а народа кой както може сам или с посредници от столипеново и на запад, същото е и с всички български граждани навън, там в ла0ната работят, а тук като дойдат... И от умора.... Не воня политиците, всичко се дирижира от големите, а тези тролове не им вярвайте и дано по бързо и те да се хванат на тежък физически труд, нищо че са умни. При капитализма не с

Кви точно резултати? Демографска криза ясно. Друго какво? Бедност ясно. Още какво?

"Как може да претендираш, че си опозиция, като в същото време не искаш да представляваш избирателите си в Народното събрание, пита той ".Ха,ха...Цветанов, питай Бойко, бе! Нали вие първи почнахте да ги правехте тези номера! Ако си забравил какви ги дробихте, говори с Деса -"Тежката артилерия" да ти покаже някой стар фиш от заплатата си ,дано ти мине амнезията!

От самолет се вижда колко тъп, прост и подмолен е Цветана на мисълта.

Цветанов: Имаме видими резултати и увеличени доходи Като гледам финансов министър "видимо" даже и един наем на апартамент не може да си плати,но "невидимо' апартаментът си е негова собственост.

Резултатите са не само видими, а и очевадни. Лицето от 6 апартамента направи 16. Плюс вили, хотели на името на подставени лица, имоти в чужбина и т.н. Това не са просто осезаеми резултати, това си е направо световен рекорд по овчарски скок

Ръст на доходите 10% Ръст на цените 30% Е, добро постижение за ГЕРБ.

усещат гадовете края си

по време на властването на ГЕРБ, само в моя кръг приятели: семейства напуснали България: 4 разделени семейства (един родител в чужбина): 1 семейства в тежко, влошило се материално положение: 1 В 4 семейства има по двама висшисти, в две - един. 4 семейства са с две деца, 1 е с три, 1 семейство е с 1 От останалите семейства, които са напуснали страната преди 2009, нито едно нямат намерение да се връщат. От останалите тук всички са единодушни, че ръстът на цените е изпреварил ръста на заплатите, като реално през последните години с ГЕРБ на власт имаме обедняване. Изключително влошена бизнес-среда и страшен административен тормоз. Това доведе до разделянето на едно семейство и влошаване на материалното положение на още едно от изброените. В резюме: затъваме и изчезваме. атмосферата в страната е скапана. Данните не си ги измислям. Това е реалното положение в моя приятелски кръг. Напусналите са хора с висока професионална квалификация, но въпреки пословичното си трудолюбие не можаха да издържат на тормоза, в който се превърна животът тук през последните няколко години. "Видими резултати".... да, ама зависи за кого.

Прав е Цветанов,това е факт.

Прав си. Прав е. Вижда се от снимката.

Да прав е и прав лъже !

Уважаеми списвачи,наистина ни идва в повече ,да ни занимавате с измислиците на оли...те!

Айде,стига вече с тоя!

Нема оттърване, ако не е Пъпеша ша на занимават с Плювню ли беше - Плевню ли беше - абе с оня - платеният комсомолски секретар с тапета - дет спал по паркингите у Германията и там станал пръв демократ и анти комунуст :)

Управлението на Гроб държи рекорда по самозапалвания в България, заради ,,прекрасното" си управление.

Единственото положително нещо на гробаджийските престъпници , е желанието да се построят магистрали. Казвам желанието, защото изпълнението е пълна трагедия, корупция и лошо качество.

ИмаТЕ, бе пъпеш, вие имате, дума да няма! И ние имаме - от трите най- дългото, благодарение на вас! И изобщо, що не се разкараш!

А защо забравяш да кажеш че по време на БСП инвестициите бяха няколко млрд. годишно, а растежът бе 7 - 8 %. Само знаете да се хвлите.

Явно Цв. Цв говори за неговите доходи, защото народа обеднява все повече.

Говорителят на БСП пак се изказа неподготвен. Моите доходи не се променят, затова пък сметките ми тази година нараснаха чувствително и от средни, доходите ми постепенно стават бедняшки. Ако Цв съди по себе си и приближените му, може и да е вярно. Тоя човек няма мярка на приказките си и съчинява на килограм.

Имаш на .....да не казвам какво и къде келеш смотан.

Гробаджийски престъпници, откакто сте на власт, българския народ затъва все повече и повече

Цецо, тука ще се съглася с тебе - изборите за президент бяха опорочени - да! Направо не е нормално Мама Цеци да спечели толкова много гласове! Особено от югоизточната ни съседка ;) Така, че - да - прав си - опорочени бяха :) А я сподели Вие какво разправяхте на вашите "избиратели" по места га почти една година не одихте у народното събрание ;) И относно "видимите резултати" - много скромно го даваш :) Можеше да "отчетеш" пъров место по бедност - видимо хората се палят от "охолен" живот под "вещото Ви ръководство" ;) Също първо место по "усещане" или както там беше по-корупция ;) За пъровото место по демографскио "разцвет" също скромно премълчаваш "заслугите" Ви ;) Ма не бъди толкоз скромен де :) Не ти отива :))))

Оооо. Забравих още едно "първо место" по скорост на опрощаване на дългове на мюфтийства и цигани ;) Съвсем, ама СЪВСЕМ случайно преди избори ;)

Няма по голямо зло за държавата, от политик и партия,които не могат да видят реалността,в която народа живее.всичко друго,са празни и излишни приказки

Мизерна заплата при увеличена с 10 процента при 20 % скок на цените и услугите, каква заплата прави?

За мен бонусите, за Вас Цветанов

стани човек

Направи ли ви впечатление, че на банерите зад гърба на цецо-лъжецо е изписан истинския господар на тая шайка-фондация"Конрад Аденауер"! Т.е. тия то дефиниция са небългари!

Много ми е интересно дали Цветанов се слуша какво говори. Разбира ли смисъла на това, което изрича, защото според мен в думите му няма грам логика и здрав разум. Когато човек твърди такива неща, трябва да е в състояние да се аргументира, а не да ръси празни приказки. Ето и моите аргументи. Цветанов говори за нарастването на работната заплата и пенсиите в абсолютен размер. ТОВА ОБАЧЕ Е БЕЗСМИСЛИЦА, АКО НЕ СЕ ОТЧИТАТ ЦЕНИТЕ НА СТОКИ И УСЛУГИ ЗА СЪЩИЯТ ТОЗИ ПЕРИОД! ЗА РЕАЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА И ПЕНСИИТЕ ЩЕ ГОВОРИМ ТОГАВА, КОГАТО НАРАСТВАНЕТО ИМ ИЗПРЕВАРВА РЪСТА НА ЦЕНИТЕ НА СТОКИ И УСЛУГИ! ТОВА ОБАЧЕ СЪВСЕМ НЕ Е ТАКА. РЪСТА НА ЦЕНИТЕ ИЗПРЕВАРВА РЪСТА НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ И РЕАЛНО С НОВИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ МОГАТ ДА СЕ КУПЯТ ДАЛЕЧ ПО-МАЛКО НЕЩА. ТОВА СЕ НАРИЧА ОБЕДНЯВАНЕ, ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ!! ОСОБЕНО КРИТИЧНО Е ПОЛОЖЕНИЕТО НА НАШИТЕ МАЙКИ И БАЩИ, ЗАЩОТО НА ТЯХ ОТ 1 ЮЛИ 2018 ГОДИНА ИМ ДАДОХА СМЕШНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ С 3,6%, КОЕТО С МНОГО НЕ ПОКРИВА НАРАСНАЛИТЕ ЦЕНИ НА СТОКИ И УСЛУГИ. РЕАЛНО ПЕНСИОНЕРИТЕ СА "НА ЧЕРВЕНО" И ТО С МНОГО! ПРИ ТЯХ ОБЕДНЯВАНЕТО Е НАЙ-СИЛНО. ТОВА СЕ НАРИЧА ГЕНОЦИД , ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ! А ИЗРЕЧЕНОТО ОТ ВАС Е ПРОСТО НАГЛОСТ!

че майка ти и баща ти са си клатили краката цял живот и сега взимат ниски пенсии

Напротив, точно такива престъпници са виновни

Типично изказване на някой, който не може да мисли и вероятно по тази причина гласува за герб. Каква наглост! Пенсионерите, които изградиха опосканата за 30 години държава, си "клатили краката".

Не става дума само за майка ми и баща ми. На този хал са милиони пенсионери!

Цветанов, гледам разходите. Само за данъци и задължителни застраховки тази година платих с 400 лева повече. За едно и също имущество. Това е увеличени с с 60% на годишна база. Един хляб, 600 грама, днес в магазина срещу нас струва 1.10 лева. Миналата година по това време беше 90 стотинки. А по времето на виновния за всичко Станишев - 65 стотинки, ама за 800 грама. Посочените от мен числа са проверени по фискални или първични документи и не са фалшива новина. Посочените от теб, обаче, са.

Цецо е моторът на Герб и мачка червените гащници като панцерфауст калайдисана кофа!

ГЕРБ са "кАкетитите", дори са есенцията на това, което имаш предвид под "каскети". Освен това са тия, които са се навели на султана. Охранителя на Живков, ДС ченгето и подобията им надолу по милиционерската йерархия много яко сте влезли в роля...

Запиши си за следващият път Щурмгешутце, за да не се излагаш с тоя панцерфауст. Ние и без това щяхме да разберем, че си гербер.

Да, Цветанив, твоите доходи и на шайката около теб наистина се увеличиха значително, но попитай обикновените хора. Ама сит на гладен вярва ли?

2001-2009 беше истински и реален ръст на икономиката и заплати и след това - мъка

Така си беше

ще има, когато ви видим зад решетките

Как е размахал ръцете като диригент. Помага се при изговарянето на безобразните лъжи за видимите резултати и увеличените доходи. Я иди до магазина Цветанов и виж как само за няколко месеца цените на плодовете и зеленчуците се увеличиха почти три пъти. Кога българинът е купувал картофи, моркови и лук по 2 лева килограма. А че има видими резултати има - някои имат по 6 апартамента, а може би вече са повече. Знае ли човек. Пък и тези, които трябва да знаят са си техни хора.

Той си вярва че като ги кръстосва събира размахва хората тях ще гледат и няма да се замислят над глупостиоте дето дърдори.... Така са го научили менторите му и той нали е ''добър'' ученик изпълнява стриктно каквото му кажат - работете за наш интерес а пред балъците размахвайте ръце ...

Видимите Цецо Бойковски резултати и надграждания за 10 години ,закотвиха България на последно място по всичко вкл. и последно място по доходи в Европа ,с изключение на първите места по смъртност,корупция,престъпност и емиграция.

По телевизията Мария Габриел заяви че ЕС работи за изкуствения интелект.Нека и ГЕРБ да започнат да работят защото естествения интелект хич го няма.

Като каза Мария Габриел се сетих как наскоро един политолог каза, че в Европейската комисия длъжностите се предават по полов път. Нали съпругът ѝ е висш служител в кабинета на шефа на ЕНП.

Ти виж само какви мисирки има в ГЕРБ:Мария Габриел,Ева Майдел,Ангелкова и прочие.

"Естествената тъпота е по-силна от изкуствения интелект." сър Тери Пратчет.

Не ме слушайте какво ви говоря, а гледайте какво правя - купувам апартаменти. Не забравяй господинчо, че по време на управлението на БСП освен съсипани банки, което беше предизвикано знаеш от кои, хората живееха по-добре. За 10 години докарахте хората до такава немотия, че скачат от балкони, самозапалват се, самоубиват се и прочее. А вие богопомазаните си живеете живота и имате нахалството да продължавате да лъжете народа.

Позсравявам цветанов с песента на Упсурт-Колега.