Цветанов: БСП иска да влезе във властта чрез служебен кабинет на Радев

Няма причини за промяна на сегашното управление, заяви заместникът на Бойко Борисов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от причините за смяна на сегашния кабинет е несменяемостта на горния субект, който няма достатъчно лични качества за да бъде в представителна извадка на българското общество.

Има го това дето го няма и го няма,това дето го има.

Засилването на борбата срещу корупцията, снемането на имунитета на Елена Йончева и други депутати от БСП, осветляването на сделката с Техноимпекс, както и успехите на ГЕРБ вещаят изтриване на БСП от политическата карта на България, така че бесепарите и съучастниците им от ДПС бързат да свалят правителството чрез уличен натиск, както през 2013г, за да влязат във властта и да спасят жалките си кожи.

Поне на този етап БСП не ми вдъхват особени надежди.Някои казват,че често истината е по средата,но понякога попадам на интервюта с проф. Дим. Иванов. Представят го,като икономист, финансист базиран в Лондон. Добре, ако е толкова фатално да го правят някакъв министър или премиер,защо поне не го вземат за съветник.Ако, са по силни умствено- да го направят за смях,ако е по мисловен и знаещ- да се ползват от познанията му. Или не са чували за него или се страхуват от него!

Май надценява г-жа Мариянка..... тя, ако направи такова чудо направо ще я предложат за Нобелова награда.

Да питам Цвъкорий, ако няма далавера във властта, защо са готови стъпалата да гризат, докато ги изхвърляме от там?

този титан на мисълта... Цвъки- хайде почини си малко, та да си починем и ние!

„”- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? – пита следователят. - От скрина – отговаря Цветанов. - А там кой ги слага – продължава следователят. - Тъщата ми ги слага – отговаря Цветанов. - А на нея кой ги дава – пак пита следователят. - Аз и ги давам – казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате – пита следователят. - От скрина….””

Цв Цв още ли е на позиция апартаменти ?

Пропагандната машина на ГЕРБ е задействана. Цвинокио е насъскал злите си кучета да лаят срещу всеки. Оня мишок А Тодоров само може да чете събраните от старейшините герберасти глупости и толкова. Няма мозък за смислени коментари. Мента, Бичето , оная тъпата дуловска ламя, безмозъчния Гърневски. Букет. На всичко отгоре Буда чете листче с отговор на незададен въпрос. Невероятна пропагандна кампания. Може ли този гений на мисълта да каже защо при протести в цялата страна не се отказват от властта. Може би заради същото в което обвинява БСП. Властта е опасна за България.

Абе Цецоу ! Ти си бил гуема работа !

Това нещо управлява държава. Да го беше сложил някой отвън, ама ние сме го сложили там. Мислех пак да напиша нещо остроумно за IQ-то на Цецо, ама се замислих, кой в случая се явява тъпака и кой - тариката. Докато гласуваме за такива, тях ще получаваме. Те ще казват кое и как. Някакъв омагьосан кръг...

Нямало причина за смяна на сегашното управление. Ха-ха... ало, тъпия физкултурник, я погледни през прозореца хората дето с по площади и магистрали. В тоя студ да не са дошли да ти благодарят за хубавия си живот? Твоят джоб е пълен, но на хората са празни. Хайде марш и стига сме ти гледали гнусната мутра.

Защо като давам лайк за Цветанов автоматично слагат, и за бсп,

ГЕРБ, като толкова Ви пречи БСП и всеки ден медиите пишат какви ли не неща против тази партия, внесете чрез някой депутат от Воля, или от ВМРО закон от един член, че БСП се заличава от списъка на политическите партии на страната, като обявила се за пряка наследница на обявената вече за престъпна БКП! Имате послушно мнозинство в Парламента, За един ден можете да прокарате закона на две четения! И бъдещето на България става от всякъде Ваше!

Ами няма лошо - редно е да има напредък в икономиката на България.... Почини си малко, ще се задавиш!

Напредък в икономиката ? С бсп и дпс ? Защо ли ми звучи като не научна фантастика ?

Цветанов вече започна да лобира за БСП всеки ден. Всяка негова публична изява вдига рейтинга на опозицията. Има два варианта ; Или е хитър двоен играч, или е прекалено п..ст, за да не разбира.

Ами лика прилика с курни и Руци и те като него всеки ден лобират за ГЕРБ .

Титан на мисълта! Та как се влиза във властта със служебен кабинет? Той е за три месеца и след това изчезва. Вярно е, че няма как в служебния кабинет да влязат само управляващи. Когато се провеждат избори, управляващите трябва да са далеч от властта. Иначе нямаше да бъде предвиден от закона служебен кабинет. Или викаш Цветанов, по тарикатски е същият този кабинет да проведе изборите? Умен! Мъдър! Браво!

Цветанов пак се изцветани ...

А, дано! Дал Господ!

Цецо много му се иска....

Ами ще влезе като почнахте да спрягат е скалъпени процеси на неудобните и да линчуват е невинни хора в ареста почти до смърт и да е гаврите с тях какво друго очакваш-убийците на свобода а неудобните инквизирана в ареста -тоя народ не може да търпи това повече

Колкото и да е тъп, този път Цветанов е хванал същината на проблема. Ясно е, че БСП няма как да спечелят нормални избори. За това хитреците от столетницата разчита на бонус от левия президент. На мен лично ми е все тая дали тъпакът от Банкя или дивата селянка от северозапада ще се фука с мнозинство. Нито единият, нито другата стават за нещо смислено.

Ами да влезе и сигурно ще бъде далеч по-добро управление от вашето !!

А бе важно е щерката герганчето да съм я уредил в Световната банка.тя е най кадърната.

Стига си ни облъчвал с простотия !!!

Така Е . Само това е спасението Служебен кабинето от президента Др. Радев , иначе другарката Йончева гори като факла с тези далавери и офшорки ..

В последните месеци този го излъчват денонощно по сайтове и медии,хората остават с усещането, че в тази страна има двама души- той и вожда му, и няма други теми

Дир спестете ни изцепките на тоя!!

Цял ден ли ще ни натрапват тоя, имам усещането, че и консерва копърка да отворя цветанов ще изскочи. Писна ми от логореята му, от политиките му,от управленската му програма и от глупостите дето ги плещи по цял ден!!!

Както винаги, изключително вдъхновяващо и мъдро изказване на големия държавник Цветан Цветанов! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Много ми харесваш с напъните. Земе нещо да изходиш накрая.

г-н Цветанов БСП ,ако вероятно влезе във власта ,причината ще е неадекватната вътрешна политика на ,,Двойната коалиция",а не сл. правителство.Колкото повече г-н Цветанов сеете омраза,неуважение към институциите ,манипулирате и разпространявате фалшиви новини по медиите, толкова повече губите симпатизанти като партия ,а за теб отношението на българските граждани е отрицателно и това е публично известно.

Гуменката много ми прилича визуално на Хес и приликите сършват до там.

НЕ БСП , а народът ще ви изхвърли на боклука герберски мръсници ,корумпирани мафиоти и е добре да ви изправи на съд.

Гледам, червените тролове заработват здраво и в неделя. Да не са ви орязали хонорарите, след като Миню, Ветко, Бенчо и д-р. вече няма как да дават?

Уникален е.

Уважаеми г-н Цветанов за да Ви повярваме кажете едно нещо което е на ред да не говорим за базисни неща че са тотално сбъркани : 1.Нормативна уредба - най-спорната в ЕС направете така че да стане безспорна. 2.Здравна система - убива хората всекидневно и наливате половим милиард още наши пари. 3.Администрация 450 хиляди души и само генерира некомпетентност и лоши практики. 4.Прокуратура от пазител на законноста се е превърнала в диструбутор на права. Ще спра до тук защото всичко е тотално яхало обикновените хора и няма вече накъде повече, защо не реагирате на такива практики и да ги премахвате една по една до като се стигне до поносима нормалност и тогава няма да говориш флупости, а хората ние ще кажем, че това е добре и друго няма да предпочетем.

Това което пък всички искат е да се разкарате от власта всички вие които от 30 години съсипвате страната и я направихте на кочина с некададърното си управление и изгонихте хората а тука стана Етиопия номер 2

Все някой трябва да управлява, ама кой? Сегашните са компрометирани, освен това прекалено дълго са на "сцената", новите партии едва ли ще имат успех, примери за еднодневки има. А цв. се държи все едно властта е негова собственост и искат да му я откраднат. И кой ще оправи държавата, кой е кадърен?

Цветане ,като те слушам си мисля че за цяла България ще е най добре да вземат да се сбъднат най - големите ви политически страхове !

Гледам го тоя .. , гледам и великана Петър Стойчев от съседната статия .... Различни биологични видове в различен стадий на развитие :))) Първото ...нещо буди само погнуса , а пред Човека се прекланя цяла Бълагрия . Със здраве :))))

Е и ?

гуменката почна предизборни езлияния по националното радио!

Не разбирам защо ако не е ГЕРБ, трябва да е БСП и обратно. Има и други алтернативи, стига човек да може да мисли с главата си. Обаче това за повечето българи изглежда, е трудно занимание. Ами че бСП и ГЕРБ са почти едно и също нещо.

стойностна алтернатива. Явно я знаеш, щом пишеш това.

Да, само Пъпеша и Тиквата начело. Бостан!

Цветанов ги прави на дроб сърма руските комунисти от БКП и ДПС. Освобождението от руско иго ще продължи поне още 50 години и чак тогава ще можем да бъдем свободни и да решаваме нашата съдба. Борисов няма да успее да ни освободи за съжаление от най тежкото робство над България.

Хахахахаха, е как ме разсмя с тая дроб сърма. Мноооого си зле!!! Ама пийте си ги тия хапчета, бе! Едно като пропуснеш и ей на! какво става. цц правел на дроб сърма... хахахахаха... Путин лично прави денонощни калкулации как да продължи робството... хахахахаха... от 30 години сме под краварско робство и твоят идол цц (ей, пък няма по-малки буквички, бе!) е техен трубадур

Вече съм сигурен , че слушалката цвък работи в екипа на Радев под прикриие ;))) След всяко негово изказване рейтингът на президента се вдига , а този на гроб пада стремглаво . Другата хипотеза е , че е още по-интелектуално импотентен , отколкото подозираме ...

Цв.цв. е агент на ФАЩ.

Ами пъпешоглавчо,лекичко почваш да загряваш.Дните са ви преброени.С бочко се стягайте нали знаеш за къде.Радев е завършил военна академия в Сащ.От там ви видяха саира.Остави другото ами човека знае и английски.Анадъмо пъпеш малоумен.

Ще ти се мутро

Гуменката не се умори да злобее. Айде, стига! Стана ни байгън от злобните ти нападки. Погледни себе си и кажи колко банички не е яла тъща ти, та е спестила за 6 апартамента. И как Сталинка Георгиева вкара дъщеря ти в световната банка.

Нещо се случва, този яцеглавия цел ден седи на полусъединител!!

Простотията на ГЕРБ е основната причина, но защото са тъпи не проумяват колко глупости натвориха, и всички все против народа. Дано поне ритника който ще получат усетят и повече да не се занимават с политика.