Цветан Цветанов: Зад призивите за оставка стоят БСП и президентът Румен Радев

Обръщението на държавния глава за данъка върху старите коли показва неподготвеност, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господинът или е глух или не осъзнава получената информация. Президентът специално заяви, че сега не е време за оставки. Това дори в дир.бг може да се прочете.

Аз предлагам отново БСП на власт, Виденов - премиер и Гечев - министър. Те шъ нъ упраят...

Зад протестите стои мизерията глупако

Аз Ви призовавам да се научите кога се използва пълен член.

Като гледам в банята, моя е по-красив.....

О С Т А В К А !!!

Стига на плашете с това БСП.....10 години ги няма във власта нито тях нито Костов.и разрухата пак е на лице

ПИСНА МИ ОТ ВАС ! ИСКАМ ЦАР ! поне да е един !!!

Президентът не иска избори, а шефката му Курни иска. Нормално е човек да се обърка. Последно??? Нека другарите се разберат по партийному и да ни кажат...

Да де...по-известна като КУРнелия

Цветанов има вид на невменяем. И пелтечи едни и същи неща ... Все Президентът му е виновен.

По думите ще те познаят

Да вярно е!

Слушах го този боклук... Но и Хикимян не е по-долу. Като показа, че цените на горивата са преди няколко години са били на сегашните нива, защо не го попита да покаже и цената на петрола? Нямало ГО да е 1000, но никой не попита колко ще е. Цялото предаване беше изтъкано от сервилност.

От толкова по- пълен член за България, здраве му кажи.

3 ДЕНА СЕ КРИ, И ТОВА ЛИ ИЗМИСЛИ? ОС ТАВ КААААА!

е този изплашен идиот от снимката ?!какъв безумен и празен поглед !!!

Ти си луд! Царят може да е един, но е несменяем. По-добре Президентска република-отговорността е на един и ако не става след 5год. нов!

ГЕРБ са напълнили гащите. Този път ще има прокуратура, съд и затвор. Оляха се и западняците се дърпат от тях. Вече нищо не може да ги спаси.

Гуменка, сравни рейтинга си с този на Радев, виж резултатите и ако не те е срам тогава плюй по него в студия, където не са го поканили да ти опонира на глупостите! И да.... интересите на народа определено не съвпадат с твоите, герберастката и олигерхска клика около теб, защото сте много по-малко от 1 процент от този народ.... А в случая президента заема страната на народа, а не вашата, гуменко!

с вотото на президента? Неведнъж нагло сте го преодолявали без да ми мигне окото...даже сте се и подхилвали! Що ревеш сега? Щото после пак ще ви скочат хората нали? Не ти минават интригите!

И гледа тъпо, и говори тъпо.

Зад призивите "оставка" стои народа! А иначе всяка партия извън управляващата коалиция вижда, че ако не подкрепи протеста значи е съгласен с политиката на ГЕРБ и няма шансове на избори.

РАДЕВ ЛИ Е ВИНОВЕН ЗА ГРАЖДАНСКАТА? А ЗА ДАНЪКА? А ЗА ЦЕНИТЕ???? ЕЛЕМЕНТАРЕНС И КАТО АМЕБА! ЧЕНГЕ СМОТАНО! ПРОВОКАЦИИ БИЛО! ПИСНАХТЕ НИ С ВАЩЕ МИЛИЦИОНЕРСКИ ЛАФОВЕ ОТ СТАЛИНСКО ВРЕМЕ!

Я ти кажи какво стана с цецомобила, надраскания диск, оня с прякора "Отверката", свидетеля, експерта.....Как се отърва на трета инстанция, след като две преди това те осъдиха като престъпник?!

Този път Хекимян бе много хрисим и премигаше угоднически ... Цецо отново затъна в лъжи и простотии

Защо този "Титан на мисълта" не се скрие някъде? Не разбира ли, че колкото по-вече плюе по президента, толкова по-вече олеква?

и децата го знаят!

Гербери, вие сте, като чумата за България през Средновековието. Обезлюдихте я.Долу ГЕРБ. ДОЛУ БСП.

Човек който не прави разлика между мажоритарно избран и партиен кандидат е много лесно да се обърка и много трудно до разбере, вярно е!

Гербери, вие сте, като чумата за България през Средновековието. Обезлюдихте я.Долу ГЕРБ. ДОЛУ БСП.

ОСТАНКА НА ШАЙКАТА

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА ЖАЛКИ БЕЗРАБОТНИЦИ НЕКАДЪРНИ ДА ИЗКАРАТ И 5ЛВ, КОИТО ЗА 50ЛВ И САНДВИЧ СА ГОТОВИ ДА ЛИЖАТ ВСИЧКО И НА ВСЕКИ

Президента е супер ти си един доказан крадец и мошеник ще паднете защото алчноста ви непознава граници не ви е виновно нито бспто нито радев.

Гербери, вие сте, като чумата за България през Средновековието. Обезлюдихте я.Долу ГЕРБ. ДОЛУ БСП.

Веднага си оправете заглавието! Стоят … и президентът! Срамота.

Кой хлопа в този късен час? Аз хлопам - каза Цецо. Торбичка носиш ли за нас? Донесох! - шепне Цецо. Навън да дойда, да броим… Ела де… - вика Цецо. Нощес не можем да заспим! Ще можем! - смига Цецо. За Партийката, пет на сто… Добре е … - кима Цецо. За тебе също пет на сто! Тъй вярно! - мрънка Цецо. Останалото е за мен. За тебе … - хлипа Цецо. Ще ми дотрябват някой ден… Ще трябват!... - рече Цецо. Така по братски се дели! По братски? - пита Цецо. За нови порции върви! Поемам… - смънка Цецо. 19.04.2016г. Пламен Петров * По Робърт Бърнс

МИШКО, ДОВЕЧЕРА ГО КАЖИ НА ПРОТЕСТА! ДА ТЕ ВИДЯ, МИНЕТЧИЯ СМОТАН!

Гази Цецо!!!

на мен ми се струва ,че само ти си такъв

Гоше, защо си бягал от училище...

Ааааа, не така! Другаря Цветанов пропеска главните виновници за протеста - Марсианците. Смешнииииици -ТОВА СТЕ ВИЕ В ТОВА нс.

Що не отиде при протестите, да им обясниш или се уплаши да не ти смачкат пъпеша....

Затънали сте в герберските си лайна.Никой не ви е виновен.Бендост, корупция,роднински назначения навсякъде.Некадърни, неграмотни връзкари.Раздуване на държавната администрация, никакви мерки за ограничаване на циганската раждаемост.За циганската престъпност не е нужно да споменавам дори.Всеки ден четем за тях.Редовно приемане на лобистки закони.Цацаратура и правителство които работят само за благото на властта и олигарсите-златев, домуса,пеевски и мн други.Една напълно поръчкова прокуратура. Лайна, лайна, лайна.Че и зяе по медиите тов малоумен физкултурник!

Цвък пак се обади! Не оставка за вас , а този път трябва да усетите народната любов на гърба си!

Бегай Цецо!

Зад призивите за оставка стои народът. И много скоро огънят на неговият гняв ще ви застигне и превърне в пепел. Разобличителя

трябва да бъде изпълнението на Презиборната програма на коалицията. Това, че кучетата си лаят е в реда на нещата, но ако обещаното не се дава е под въпрос общественото доверие! Ферщеен?

с налъми

Земята е плоска ! Хората не са стъпвали на луната ! Истанбулската конвенция ще ви направи гейове ! Самолетите ви тровят нарочно има конспирация ! Не си ваксинирайте децата ! Цветанов има апартаменти ! Слави трифонов и румен радев ще оправят държавата за 800 дни !