Цветан Цветанов: Опрощаването на дълговете на вероизповеданията не нарушава Конституцията

Ние можем да покажем конкретни видими резултати от нашата работа, които са подобрили средата на живот на хората

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бре Цецо а бре Цветанов ти голям опрощател се извъди.Да ама имаш ли право на това.Щом ще опрощава извади тия пари от джоба си и така ще ги опростиш.От къде на къде ще опрощаваш с моите пари.А да съм ти разришил.Ти мен пита ли ме!?.

Стига лъжи и глупости. Маи е дошло време разделно.По добре с мир.Има трима единият е Василий българоубиец,а кои ли са другите двама. Беж към Пенсилваниа 1600 антибългарино

Че, кой ви разреши да опрощавате с пари на българският работещ? Платете с лични пари и опростете.

Спомени от загинали и умни инженери шефове оно време, до 40 не се ли налюбиш, до 60 не забогатееш ли и до 80 не умреш ли ставаш за резил. Чичото дано в поговорката де, не умре, още 6 годинки има цвъ,

Отмъщават и то на членове на бкп, нищо че работеха като пчелички инженери юрисконсулт счетоводител, някои с 2 удара, и това ми било демокрация. Изхвърлят те на улицата болен и ходи се оправяй, народ болен и млад и стар и не могат да се лекуват, провери телк, болните с не фалш диагнози ги размотават, а др. Знаете коѝ плащат а здрави получават. Оправете си батака, а не лъжете, масово гине от всичко народа ни, не съдете по определени там горе заграбили и тежко и горко, ако продължават безредиците на малоимотни и без парични хора вече.

Както казват от системата без страх някои, макар, че винаги е страшно да казваш истината. ТАТИ яко ги цоцаше балканджии те на гръцко по време на соца, също и децата им. Там има яко хранене, а за ап и къщи на запад от небе ли паднали пари. Те малц. Дават и след това коментират, виж и се увери, а може би им е било наредено от вън да не се дава работа на християни българи. Нямат си държава, здваве да е, и кво като истини, пука им за народа, че с минимална, че всичко е един голям Батак в болници, образование, свиквайте, цоцайте от народа паднало ви се е еко храна и

Цецо 6-те апартамента бълва простотии!!! Не вижда с какви финансови потоци разполага мюфтиството, какви свръх модерни джипове връткат и колко хитро преразпределят парите/техните/ по различните настоятелства? Щом от НАШИТЕ данаци ще им ПЛАЩАМЕ-нека и ТЕ да плащат данаци!!! Но за опрощаването на тези 8 милиона--НЕ,НЕ съм съгласен!!!! Да се провери внезапно фин. състояние на всички мюфтииства/ в един и същ ден!!ВСИЧКИ!!! Ще ви падне шапката.А ,ако успеете да хванете поне една "черна тетрадка"за вътрешен отчет на парите-никога няма да ви мине през ума да дадете и стотинка на чалмите!!Как мислите се "купува" ТЕЦ-Варна?

Не лъжи не са шест апартамента.Сега вече сигурно има и в САЩ нали КриСталин уреди щерка му в Световната банка.

Човека отдавна е забравил тия шест апартамента. Сигурно е спестил поне за двеста апартамента. Даже и повече.

Игата на ГЕРБ и ДПС е ясна и точна да се привличат балъци като Реформатори и ОП за коалиция която ги отстранява за винаги от начертания път на 14-тия конгрес на БКП. БСП само клати феса с разни киликанзери(приплод между импотентна вещица и педерас дявол).

Видими резултати само с НАДГРАЖДАНЕТО на простотията и суджука!

Аман от този тъп и крадлив партиен секретар ,показвате го по 10 пъти на ден а той горкия и с дявола ортак става само да запази власта.

Цвъко Апартаментов Тъщин пак се изказва като политически неграмотник или като Гьобелс с повтаряне на една лъжа перманентно . На всички вече е ясно ,с изключение на патриотарите от Атака,НФСБ и ВМРО, че новата коалиция ДПС-Герб и Доган -Бойко Цвъко е скрепена на база такса спокойствие за пълен мандат.,,Етнически " мир на базата на 20 милиона годишно на ,,енергетика"Доган за ТЕЦ,,Варна",Пари за общини с преоблаждаващо турско говорещи и накрая пари 8 милиона за безхаберието на мюфтйствато и за угода на приятеля на Бойко ,сътрапа на турският народ Ердоган.Видимите резултати на Герб,Цветанов и Буда са в увеличените цени на здравеопазването,на парното,тока,водата ,петролните продукти ,храните , услугите,таксите и данъците .На прост език казано ,прави се пропагандно правителствено мероприятие с 5.7%,10%и 20 % увеличение на доходите, а ти се измъква от дохода 30 -35 % и след година отново този номер.Само дебили може да се радват и ръкопляскат на този видим резултат и манипулация на Борисов и компания.Препоръка към Цветанов : Цецко по-добре се занимавай с покупка и продажба на апартаменти,така пострадалите бълтари ще са по-малко,а не с политика.

Цветни, жал за теб цц, р. 1965,на 54,до 60 са най хубавите години. И кво разбра, че 3 момичета, апартаменти, и кога ще живее, мое мнение, а др. Хора, кво му е лошото, хранят го, возят го безплатно. Отворковците да ни драсна някой ред, за 1 или 2 изказване сте. Дпс и те заключени в с арабите през нощта

Според мен трябва да се попита Конституционния съд може ли важни въпроси да се решават по целесъобразност а не по законосъобразност първо и второ по същия казус да се попита Европейската комисия поне да разберем какво мислят то ние сме онеправдани при всички случаи.

Може ли да бъде опростен и моят дълг,г-н Цветанов?

Ще ви нарушим спокойствието и кефа съвсем скоро! Плъшоци!

За кого стигат еврофондовете? За толкова ли загубени ни имаш, селско тарикатче?

Ква е тая толерастия едни да си плащат осигуровките, други не. САМО ТЪПАЦИ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС, но нека им на техен гръб .

Боли ме ... за опорните им точки, ама да ми опрощавате дългове на резаните, а мен да гоните за 500 лева - няма да я бъде тая! Оправете веднага тоя закон, а главният Мюфтия го затворете, като национален предател!

Закусващия с молитва е по опасен за него от Нинова ,неговата роля е ролята на Луканов по времето на Тато

Браво! Най-накрая някой да го каже!

А ми да! Да простим парно на бедни,болници и т.п и тд.Справедливост не само за едни !Лесно да раздаваш за сметка на данакоплателци.Извади пари от джоба,нали не беден,продаваш имоти и даваш .Аз искам раздаване мои данаци след допитване до мене.

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Чл. 98. Президентът на републиката: 12. опрощава несъбираеми държавни вземания;

Само че задълженията на мюфтийството съвсем не са несъбираеми. Даже някъде са събрани от ЧСИ и изчакват закона да им ги опрости.

ХА ХА

ОТ ТОЗИ ЧОВЕК ЛЪХА НЕЧИСТОПЛЪТНОСТ!

Усмивки от старите ленти... или защо ГЕРБ е причината да получим по-малко пари от Еврофондовете;) "Според справката на Управляващите органи на европрограмите Брюксел за момента е признал за усвоени от България 79,44%. Страната ни е на 24-то място от 28 страни-членки на Европейския съюз по темп на усвояване на еврофондовете от стария програмен период, показват данните на Генерална дирекция “Регионална политика”. В последната справка, която е публикувана в петък, управляващите дори са направили опит за изкуствено завишаване на процента на усвояемост. Размерът на четири от европрограмите е намален със стойностите, които България не е успяла да усвои в края на 2013-та и 2014-та години. От изчисленията става ясно, че страната ни не е успяла да се справи с усвояването на малко над 105 млн. евро, които не са получени от Брюксел. Според данните за получени траншове от Брюксел, само една от българските европрограми за периода 2007-2013 е преминала границата от 90 на сто усвояемост към 31 август т.г. Малко повече от 100 дни преди края на програмния период нивото на усвояемост на земеделските и рибарски фондове е 82%. В петък стана ясно, че под риск от загуба са 178 млн. евро от Програмата за развитие на селските райони. От членството на България в ЕС на 01 януари 2007 г. досега по еврофондовете са разплатени 9,5 млрд.евро, от които 7,3 млрд.евро са възстановени от Брюксел, информира БГНЕС."

Tурска партия и "националисти" в едно, начело с ашладисаните бивши комунисти от ГЕРБ управляват България! Чудно ли е тогава защо сме на тоя хал като държава? Но с глупостта си сме си заслужили управниците, щом ги търпим повече от 10 години на власт. При това ни минават с един и същ номер и чугунените ни глави все не увират. Айде, на следващите избори пак за тях! Иначе кой ще акумулира така добре справедливия ни виртуален гняв?

В тази "държава" по закон вероизповеданията не са ли отделени от държавата?

спомням Ловешката и Врачанската болници дължат също по около 7-8 милиона лева, но никой не им ги опрощава. А там се лекуват хора и имат нужда от адекватна медицинска помощ. Но явно ГЕРБ не ги интересуват хората, а партньора ДПС.

Ами по презумпция в болниците са основно възрастни пациенти, които не са електорален таргет на управниците ни. Следователно, колкото по-малко грижи за тях, толкова по-малко проблеми на изборите за ББ, ЦЦ и калинките! Виж, ДПС е друга песен и е добре да се подкрепят, за да са опора на ГЕРБ в трудни политически моменти. Така че, тези 8 милиона са си една добра инвестиция за бъдещето на ГЕРБ.

Проблема е че и да им бъдат опростени дълговете което е незаконно няма гаранция че няма да продължи външното финансиране и радикализиране.

Физкултурника разбира от всичко ... докъде я докарахме ...

на какво е синоним?

На 6 апартамента , от ДПС !

Цецо помощното до оня ден се изявяваше като топ специалист на бойни изтребители, днес вече - елитен конституционалист!

След 10г.на Власт,обичайните виновници са Орешарски и БСП.Този рефрен е несменяем в глупавия репертоар на Цвъ. Платената с парите на гражданите договорка за мир,любов и кворум с ДПС,нарушава обещания,морал и всякакви норми на политически живот.Тя доказва само тежка безпринципност и безпомощност.Доказва лъжи. "Успехите"ги докладвайте на милиони бедни българи,на отиващите си от България,на самозапалилите се.На родителите с тежко и хронично болни деца.На бедните пенсионери.

Ако на следващите избори за ГЕРБ има дори и един глас, значи сме абсолютни ненормалници!

Хора моля ви не гласувайте повече за тази партия ГЕРБ тя е вредна за България и винаги е била в симбиоза с ДПС Пеевски си е системен играч и партньор на Винету ,тези са по вредни и от комунистите!!!!!те са мафията държавата ,полицията, данъчните ,съд, прокоратурата -всичко е впрегнато да работи за благосъстоянието на тези гьонсурати ББ цц ДП И ТН.А МЕДИИТЕ НА ДП НИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ КОЛКО Е ДОБРЕ И ВСИЧКО Е ЦВЕТЯ И РОЗИ!!!!

дир внимава внимателно, да не се спомене ИМЕТО му с лошо. Просто попитах мъженствиният биби, като не противоконституционн като така с лека ръка опрощава задължения, защо не опрости и задълженията на държавни и общински училища, държавни и общински болници, и държавни предприятия, които са преднамерено докарани до фалит, но бях бързо трийнат?

Само за едно се питам - ДО КОГА ще търпим тая нагла и безочлива гавра налагана ни от тези ... индивди /постарах се да не използвам цинизми и груби думи/ ....

епитети гнусни за това същество не са достатъчни.еничар ,проклет да си.

ГДЕ СТЕ БРЕ,ПАТРИОТАРИ?!?НАЛИ СТЕ УПРАВЛЯВАЩИ?!?НАЛИ КОАЛИЦИЯТА ВИ Е СИЛНА!!!ЩО СЕ СКРИХТЕ СЕГА В МИШИ ДУПКИ?!?КЪДЕ СИ БРЕ ВОЛЕНЕ................................

Гьон сурат.Престани да се оправдаваш.Всичко е много яснао изписано в Конституцията.Итова няма да ви помогне на изборите.

Само не знам кой им гласува три мандата на тези кретени...

здраве да ти дава родоостъпнико....

Сектата ГЕРБ вероизповедание ли е ?

Цвъки Цвъкалов пак се изцвъка на метеното

Цецо е стегнал куфарите за Дубай...

Вечна дружба! Заедно във мир и бой

А някои хора събират капачки за кувиози! Колко кувиоза могат да се закупят с 8 млн.?!

А дали НАП ще опрости мойте 53 стотинки лихва за забавено плащане на здравна осигуровка.Това не пречи на играещите хора и ръченици да ме заливат с имейли , че имам неплатени публични задължения.А дали всички депутати си плащат редовно данъцити или и те им ги опрощават на принципа силно наш човек.Където и да се разровиш в държавата все мирише.

Юруш , който има дългове да учредява вероизповедания.

конституцията, да се опростят едни пари, а нарушена ли е Конституцията, когато в прав текст се заявява, че ако не бъдат опростени тези пари, ще си имаме второ Косово?

Вчера Борисов /при срещата с патриарха и мюфтията/, говореше с доста тих тон /учудващо за НЕГО/ и с усилие трябваше да се чуе точно какво казва ... като че ли говори нещо в което и той не си вярва или ясно съзнава че ЛЪЖЕ /отново учудващо за НЕГО/ ... а Цветанов говори сякаш е в друго измерение - нагло и безочливо!

Е как няма да говори с тих тон.А ми ако Доган кихне той ще е извън влста.