Цвета Караянчева прекъсна със sms брифинг на Босия

Николай Колев обяви гладна стачка преди 34 дни с искане за оставката на Ивайло Московски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе този как точно реши, че някой трябва да го слуша и да изпълнява всяко негово желание. Искал да свалял министри, правителство.... Кой точно беше ти, че не се сещам?

Тука яко с отклонения народ, от тия дето го подкрепят този никому неизвестен клошар. Аз утре отивам пред парламента и гладна стачка докато не ми дадът тристаен апартамент - обзаведен, на Витошка.

Кому стачка, кому пачка...

Шизофрениците, които се надругават над Босия, съвършенно не доумяват, че ги чака същата гладна смърт, със или без стачка.

Този полудял човек няма ли кой да го вкара в болница! Има си законно избрано правителство и ако всеки вземе да гладува, за да сваля, до къде ще стигнем. Този човек не може да говори от имео на мнозинството в тази държава. Аман от психопати.

Босия е бос в главата, А Инджова и сие са за снимка на портрет...

Докога този човек с очевадни психични отклонения ще ни занимава с проблемите си. Направи си гладния режим - по книгата на Лидия Ковачева - сега вече може да се откаже от исканията си

Николай Колев - глупака! Ама тези които му угаждат и му се водят по "акъла" - са още по-глупави!!! Хайде сега - давайте с минусите!!!

На нас не ни дреме, пак ще изберем ББ, и така до края на света, пукайте се от яд мишлета нещастни и влачете хомота...

тоя министър уби собственото си дете и не подаде оставка, та некакъв Бос ли ще му направи впечатление....

ТОИ ЩЕ БЪДЕ СВЕТЕЦ ЗА СТРДАЩИЯ БЪЛГАРСКИ НОРОД74ГОДИНИ

не мисля, че на тия им дреме за неговия живот, или за живота на милиони такива като него. Единствено ги е страх да не провокира реакция сред хората, ама народа е толко заспал, че нищо не мое да го дигне

колю босия ако умре от глад не сегашните историци ще го овековечат, аследващите поколения историци

Зависи кой я разказва. Като за Пражката пролет. Официално чуждите войски там са били на военно учение. ;) Онзи правил промените е бил комунист! Не са го утрепали и си остава в партията и си е комунист през цялото време. Умира чак след промените и разделението на Чехия и Словакия. Един студент се самозапалва и е обявен за герой. Тук се самозапалват последните години десетки! Един пред кметство, друг на стадион и така нататък. Само за 31 дни (18 февруари 2013 до 20 март 2013) има 5 самозапалили се и един предотвратен опит. Да но не са обявени за герои, а за луди. Не че не е тъпо, заради някакви си политици. Пък и някой оцеляват в сигурно гадно състояние.

Да умира,че вече много протестира

Не го знам Босия, не му знам точно и исканията. Но Ивайло Московски не трябваше да е министър, дори само заради реално ПТП-то с моторна шейна, при което умира единият му син. Само за това той трябваше да е разследван и съден. А те се туткат до безкрайност, за нещо елементарно. Единственото което трябваше да установят е дали е пил преди това и процента алкохол в кръвта. После ако не е пил да го осъдят като другите, на примерно 2 години затвор условно. Ако е пил, на повече. Сега все едно законите не важат за властоимащите.

изтрихте ми писаното зашото се срамувате от изтината

изтрихте ми писаното зашото се срамувате от изтината

Само един цитат на гения е достатъчен: "Свестните у нас считат за луди"

То така се става консул на Ниш. Може да се разкрие там още една консулска длъжност. Един прегладнял вече се е наредил на софрата. Сега може и втори.

че Московски направо "побледнял" от притеснение, че Босия гладува заради неговата оставка ?

поведение на Босия , но тъпо формулирани искания... Нали ако НС се разпусне, Московски автоматично пада от министерския стол ...?

Защо да е автоматично? Всяко си е за себе си.

на босия цървулите! :)))

Къде е Йоло Денев? Питам аз!

valery_an

Ходи по женския пазар като гламав.

Къде си ти?

"...политиците...28 години...не решиха нито един проблем, а само създадоха още повече", каза Босия." И sms-управлението не е в състояние да разобличи Босия.

Аз му соча луната,а той ми гледа пръста.Повечето от коментиращите правят точно това.

тоя е пътник и се прави на интересен. Седераст-бохем.

си има номер, а Босия - цяла програма.

Ти да видиш!Имало и мъже с топки в България....

valery_an

Къде виде мъж ? А и за топките ...не е сигурно...знаеш ли 90 г в града на истината ...какво гладуване падаше от такива мъже с топки...по цела нощ гладуваха , даже и през деня...ама по малко .Също като тоя .

Какво гладуване в града на истината бе лъжльо! Нали се хвалехте как са ви нодили баници! Идиоти, които не помнят какво са правили, доксто се търкаляха по паветата. Погубихте българия и народа, гадове проклети

Вярно е че бая осмянка има за сваляне, ама на тези години и на това здравословно състояние, има ли нормален човек който да се върже че тоя кретен не е ял от 34 дни? И общо взето докога ще обръщаме най-голямо внимание на най-посредствените палячовци в държавата използващи най-мерзкото изнудване - гладна стачка, до която прибяват само най-слабите, неспособни на нещо повече - децата и маргиналите.

кретен е баща ти че не те е изсипал на асъра а циганката е забременяла с теб изроде искариотски

Що бе! Може само да е бозал от мама(та й!) Курни.

Техноимпекс беше оценен най-скъпо и при това много занижен. Помня, че БАЛКАН се продаде за 500 000 долара, знаете неговите активи, а Техноимпекс беше предложен първоначално за 700 000 долара, ама госпожа Корнелия Нинова, която нямаше и 30 години - дясна ръка на Иван Костов незнайно как го купи уж за 70 000 долара - десетпъти занижени. Как ставна така - тя го управляваше и взе че го купи и откъде тези долари и дали ги е броила - абе мошеничка и то най-голямата до днес.

след няколко годишно отсъствие бях в София. Преди обед излезнах - очарован съм. София чиста, верно бях в Центъра - Патриарха, Петте кюшета, бул.Прага, Военна болница. Навсякъде свежо, чист въздух, автобуси и тролейбуси - нови, такива нямаме дори във Вашингтон. Верно, оградено но за да има метро трябва и неудобства.Направи ми впечатление, че въпреки тежкия строеж няма мръсотия, а прилични огради, хората не роптаят, щото знаят, че е за добро. Браво на софиян ци и кметицата им. Но ако така се сменят министри и правителства, няма нужда от партии и избори - просто един неадекватен клошар - той има изисквания и се изпълняват.

Ти си шофьора ба посланика във Вашингтон, признай си!

Добре си се поразходил , но ПРОБЛЕМЪТ, е че България НЕ само бул. България и петте кЬОшета ( не е кЮшета - ''софиянецо'') !!! Тъй и тъй си тръгнал на разходка , защо не се поразходиш до Враца , Монтана и после да пообиколиш из Провинцията като цяло , и пак седни на Компютъра да се изкажеш , НО малко по-подготвен !!!!

valery_an

Ами човека добре се е ориентирал ...защото селяните от тези градове са в София ,какво да им гледа там ...селянията е тука в столицата .

То ако в София няма пари ... къде ще има!? Само че за 3 млн. живееши в София, това всичкото е почти нищо ...

Ами прибери се обратно в лечебното заведение от което си излязъл и си стой очарован. Гиди трол нещастен, ама със свеж и чист въздух в ноздрите. Пфу!

Погледнато сериозно, не "само този човечец" прави знак за нашето незавидно положение. Но точно в съответствие с този знак са и огромните золуми в нашата България, именно от тези големи далавераджии от вида на ТЕХНОИМПЕКС, които в началото на безкрайния преход обраха цялото Национално Богатство на трудовия народ, без да им мигне окото. И същите тези, които извършиха престъпните далавери, сега са вода ненапита и се опитват да ни накарат да казваме на ЧЕРНОТО - БЯЛО. Мисля, че българите са къде, къде вече информирани и достатъчно разумни и нищо повече не може да ги излъже.

Мисля, че българите са къде, къде вече информирани и достатъчно разумни и нищо повече не може да ги излъже. ............ 9 години ви управлява ортака на Магрина и бай Миле....... NO COMMENT..

Управляващите не решили нито един проблем. Леле да ви чуе Бойко. Той не остави нито един проблем неразрешен. То не беше ЕС, Западни Балкани, хъбове и какви ли не щуротии. Вярно че не е разрешил нито един проблем в Б-я, но какво е Б-я на картата на Европа. И на нея ще и дойде реда. Сега се решават глобални проблеми на международно ниво.

Дано да издържи човека, но той сам нищо не може да постигне и да реализира. Може да го постигнем всички които сме безучастни свидетели на очевадното, че властта работи в ущърб на всички нас, че властта мисли само за себе си като си гласува на нашият гръб разнообразни по цена и размери заплати и всевъзможни екстри, което е факт т.е е обективно. Ако проумоем и кажем стига добре, ама ако се правим на ни чул ни видел ще носим товара до гроб или обратното както французите са казали баста и са се вдигнали на Великата френска революция против неправдата и угризението на което са били подложени същото както у нас в настоящият момент.

Тея пък с техните смс-си смешници

Започвам гладна стачка с топли кебапчета и студена бира до падане на Тиквата. Ще издържа , ако трябва и повече от Босия.

Коя и каква е тази Цвета Караянчева ,че така си развява полата на ляво и дясно.

Босия! Това е българският Махатма Ганди. Свят човек!

Браво на Босия, оставихме го той да защитава правата и свободите ни,помислиме след 10 ноември, че веднъж извоювана свободата сама по себе си ще е сигурна. За голямо съжаление имаме едноличен режим на Борисов, няма парламент той решава всичко и за всеки. Никога България не е била толкова зле в управлението си.

Тиквата, правителството и това НС трябва да се омитат. Това са убийци на нацията ни. От 28 г. не направиха нищо, което да е било полезно за страната ни и националните ни интереси. Дори и една ограда не можаха да построят. Населението ни намалява, а тия се чудят как да напълнят сметките си в офшорките и да поддържат любовниците си.

valery_an

Ами защо 28 години ти не направи нещо за държавата си и нацията си ?Защо не избра някои по кадърни и читави а ? А сега мрънкаш ?

Гласувам на всякакви избори от както има избори. Нито веднъж, нито партия нито отделен индивид, от тези дето съм гласувал за тях, не е прекрачил границата да влезе в там за каквото се гласува. Хм, излъгах, гласувах за Софиянски за втория му мандат и това беше единствения случай. Всичко останало - хем всичките ми познати и роднини гласуват горе-долу като мен, хем винаги някой друг (някоя друга партия) идва на власт. Това няма как да е само с мен, а?

Не е ли умрял вече тоя, че ми писна.

Простак загубен. Докато има такива като тебе в БГ ще става все по-трудно да се оцелява.

Бойко ли!

Обуйте човека ,ще настине !

Простотия на квадрат.

Чета и не вярвам на коментарите.Човечеца прави знак, че няма накъде повече и е време да се вземем в ръце ако желаем да се спре с този геноцит на малкото които останахме в БГ, а коментарите са за Техноимпес, накакъв полковник, Беновска и преоче тъпотии... СТИГА БЕ ХОРА ????

Няма стига, няма недей!

А какво е геноциТ и преоче?

прочее, но си прав за "геноциТ".

Проблемът е един и той се казва "Тиква". Никакъв Московски, никакви убийци на здрави животни не могат да причинят толквая злини на България , колкото Тиквата- с предателството към БГ -Южен поток, одобрението на емигрантите .. Негови бяха думите преди 4-5 години " Трябва да ги приберем тези хора, че знаете ли как ги колят там?" Меркел му беше навила пружината да плямпа така. Заробването с 5 +16 милиарда заеми, краденето от саниране, раздаването на държавни поръчки на наши момчета на двойни и тройни цени за изпълнение, раздаванеро на плажоветре на прятелчетата от СИК Магрините , Маджо да им плащаме плажен рекет, засирането на администрацийте на най-високо ниво с "калинки" , покриване на контрабанда "ало Ваньо" , назначавене на джобен главен прокурор "Ти си го избра" , демонстриране на феноменална тъпотия- 9 години премиер не научи и един чужд език.Да изреждам ли още??? Всичко казано е доказано и напълно достатъчно да бъде вкаран в съда и осъден. Пунтажа със Западни Балкани, подскачането като пудел около Меркел и Юнкер, налудничавите му демонстрации на футболни, тенисистки, и картаджийски умения оставаме на съвестта му, когато му дойде, ако въобюе някога се случи.. След всичко по-горе казано и доказано, ако някой си мисли , че държава , попаднала в ръцете на такъв лумпен има бъдеще, да тича веднага на психиатър.

До страхливец Нищо не каза за Нинова ще върне ли Техноимпекс, или се страхуваш даже да и напишеш името. Страх те е да не ти спре минималната тролова заплатка. Ще те успокоя - делото вече е в съда.

Техноимпекс на Нинова е една молекула във воден басейн с олимпийски размери в сравнение със зулумите на Тиквата. Справка горния коментар и кажи кое не е вярно

Зулумите и на Кунката с АЕЦ.

много здраве. Тя и нейните още не са започнали да отговарят за съсипването на народа ни. Моралното и физическото.

Тоя пазвантин николай марков от най-ретроградната служба в България НСО, набеден за "полковник", няма ли да се скрие най-после! НАХАЛНИК И ЛИЦЕМЕР! Нали е учредител на т.н. организация кан Крум! Навсякъде се вре, проси някаква службичка, но никой не го забелязва! ИЗМЕКЯР!

Като си много разгневен изяж едно сухо лайно и ще ни мине.

Гино от Мало Бучино, ти ли си ма?

Дай на простите власт , и им гледай акълЯ!

Спри се бе дон Кихоте. Та тоя е убиец. Няма да ти направят паметник. Проблемът е , че масово герберастите са или корумпирани, или мишки, или и двете. Какво ще постигнеш? Прочети какво пишат по-долу дебилите. На тях им дай сеир и "бело" ако може.

саздов пред беновска: Иван Саздов: Борисов е премиер, който България не е имала – позитивен, умерен, с мисъл за доброто на страната, съобразява се с волята на хората и прави така, че българите да не се мразят с никого

:) :) :)

сбират $ за некролог на миндила..няма стачка ...

Службите това не ги интересува, но явно са по заинтересувани КОЙ стои зад тези разкрития? Всъщност за обществото ли работят службите?