Цвета Караянчева: Махат шефа на Пътното в Кърджали заради познанството му с мен

Това отстраняване напомня едни отдавна забравени мракобесни времена, заяви бившият председател на НС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я какъв голям гущер а плаче!!!!

Много приятна жена , достоен лидер! ГЕРБ forever & EU & USA

Колко плащат за подобни коментари? Щото ако е безплатно, значи си съвсем откачен :))))

Тая ПКП що се мисли за важна? То верно, че да я познаваш е срамота, ама причината да махнат чичака май е съвсем друга!

бил в болничен... Абе как всички гербери се оказаха болни?! Начело с Тулбупа, който си оперира менискуса! шефове в МВР, в митниците, в ДАНС, в АПИ, ... абе много нефелни тези гробари! да се пенсионират и да си стоят в къщи!

пак ли каносаната замаена калинка дето все на трибуна се снима@>??

Защо ли, като видя тази ПКП, винаги ми напомня едно „предложено магаре“ самонарекло се „ирландска пастирка“ и набедено за президент от едно друго говедо? (нека, ако могат, да ме извинят говедата – това са полезни животни) Може би поради абсолютната липса на самоуважение, чест и крещяща лакейщина? п.п. И тези биологични единици имат претенции да се числят към Хомо Сапиенс!

Може Тиквочев да е много прост, но голямата юисул си е голяма. Проста кърджалийска пу@ка Каква истина Каква мъдрост Титан и философ . От убо казаха да отидеш да си прибереш бельото

За кои времено говориш ма кофо, за онези, когато дойдохте на власт и направихте същата чистка?

.

Кърджали беше до Пекин, нали ?

Не, тъпа, жено! Пак не си в час! Бил е назначен като такъв заради познанството си с теб!

Ужас, сега трябва да ходи пеша.

Цвета ма, Цвета скочила, скочила от скала в Родопите, но не скочила от скала, най ми паднала от трибуна. Припев: И на Бойко думала: Боко ле, Боко хайдутино, защо ме ти одума, одума още омаскари. Че съм птка, съм птка, и още кърджалийска, но защо да съм проста, кат съм още по-проста. Цвета ма, Цвета казала, казала и още рекла, за града Пекина във Виетнама и на джадайски поздрав отправила. Припев: И на Бойко думала: Боко ле, Боко хайдутино, защо ме ти одума, одума още омаскари. Че съм птка, съм птка, и още кърджалийска, но защо да съм проста, кат съм още по-проста. Цвета ма, Цвета плашила, плашила и още заплашвала, че тя била острието на Боко и на Боко Му и на партията. Припев: И на Бойко думала: Боко ле, Боко хайдутино, защо ме ти одума, одума още омаскари. Че съм птка, съм птка, и още кърджалийска, но защо да съм проста, кат съм още по-проста.

Горкият човек , явно има кофти приятели. А направил ли е нещо, с което ще се запомни? Ако е ценен кадър, ще си намери работа.

ТОЧНО ТАКА, всеки който ви познава и е на пост за крадене трябва да бъде махнат!

Скрий се и не се показвай вече,окглозгахте ни до кокал.Долни гърбави мутри!

По добре да мълчиш и да те мислят за глупак отколкото да проговориш и да премахнеш всякакво съмнение!

Точно па тая...махат го щото окрадохте парите за пътищата. Не може един същи път с еднакво финансиране от ЕС в България и в Гърция да е тотал щета в България и като влезеш в Гърция да е перфектен. У нас или е постоянно в ремонт и със затлачени канавки и паднали камъни, за ради свлачищата, а в Гърция всичките скали да са обесопасени с мрежа и изградени водоскоци и чисти канавки. Вече не ядем доматите с колците госпожо ТКП! Искам да дойде ден, когато тая ТКП да бъде натирена здраво в трета глуха и да работи като продавачка в некой хоремаг на село. За друго не стаа!

Ам кат нити аресва, оди пеш ма!

ПКП, ХОДИ ПЕШ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПУБЛИЧНО!

Как да чакаш акъл от познатото ТКП.

Нека някой припомни какво се крие под абревиатурата ПКП.Мислех ,че е някакво оръжие ,нещо като ""пулемет калашникова пехотный"" , както има РПК """ ручной пулемет калашникова""", или ПКТ """пулемет Калашникова танковый """"

Здравейте анални протестъри!

:))) Махат го, щото заради познанството му с теб сега ще трябва с години да се лекува в болница за венерически заболявания.

Тази простотия на следобедния инструктаж на Позитано ли я измъдрихте

ще дойдат и за вас!

Алоу, ПКП, светът не се върти около теб!

Да- защото си токсична ПКП, всичко наоколо трябва да бъде сменено.

Хора, представете си само, това нещо председател на народното събрание, Боко - премиер и Стъки- президент!!! Колко ли ще е коефициента на интелигентност на политическия ни елит?!?!?!?!

По завишени данни за тримата общо - малко под 100.

10 трола правят ,така че да изглежда ,че комунизЪма се е върнал и всички са съгласни с него.Яко сте прости черепарски,посткомунделски тролове.

Глупости, госпожо Караянчева! Вие, Атанасова, Дончев, новичкия, Митов, едва четящия симитлиец, глупавата бездарница Севда Арнаудова и "вся остальная сволочь" подмазвачи, заради такива като вас се случи това, което се случи. Чудничко си подбира хората Борисов, по лоялност, не по кадърност.

Арнаудова може да има и една мозъчна клетка ,но колко сръчно успя да придобие едно имение на стойност 1,1 милиона лева и едно апартаментче от над 250 м2, и при това само за няколко години за работа в непосредствена близост до "Слънцето".Тази придобивка , 3 средностатистически семейства ,при ситуацията в България ,няма да могат да придобият и за два живота

Дори и да е вярно никой вече не вярва на ПКП и да си гледа кофите !

Ей бях я забравил тая, откъде изпълзя?

Цялата герберска пасмина скоропостижно се разболя след изборите.Ами като са толкова болнави явно не са за ръководни постове-там трябват здрави хора.Затова да ги трудоустроят като пазачи и метачи-лека , но неплатена работа.Напълно подходяща за умствения им капацитет.

Айде ходи да проектираш Кофи

я да видим от кога тая калинка е там?

Ма къф политик си ти ма?

Тази простакиня се смята за фактор в политиката.Пълна лудост !

Радев дойде на власт преди един месец, и България е вече наполовина нагазила в блатото на цоциализма. Дано да ни се размине този път, защото колкото по-дълго Ушатото Недоразумение и неговата xyнта са власт, толкова повече шансът съвсен да пропаднем се увеличава. Хора, каквито и политически убеждения да имате, моля ви гласувайте за друг президент през есента. Този сегашния не става, още го тресе цоциализма, и то здраво.

Нека изчегъртването продължи с пълна сила!

Днес изчегъртах три протестира от фирмата ми.Поради мързел и големи претенции.

Ква фирма бе, измислената от теб ли, хаха. Събирай там стотинки от тролене, ама по-тихо

Няма начин да не е калинка познат на тази простакеса!

Поредния изритан след Бай Шиле! Само така!

Охоооо, ПКП, къде се изгуби ти? Как е, има ли нова далавера? Ще се местим ли скоро в сливенския?

“Калинка до калинка, мира моя майньо льо, Пунта Мара до Пунта Мара...” И сега като изхвърлят боклука - плач до небето, ореваха орталъка и осмърдяха държавицата ни!

Сега разбрах защо и Бойко го махнаха - познавал се с ПКП!

Нека Оди пеш! Време е да си спомните какви бяхте и откъде цъфнахте във властта, случайници бездарни!

Когато си проЗ, обикновено е за цял живот, ама в ГРАБ Конфуций все такива си ги събира, да се пъчи като еродит сред останала измет

ТКП

Тази няколко пъти я гледах и слушах и се убедих, че е много проста, тъпа е като захабена кирка! И нагла! Ами като най-после са го разкарали тоди - ДА ОДИ ПЕШ, БЕ!

Много ми е кеф ,че протестърите правят вятър с уста на пРезидента,само доказват колко са платени.

!!!

Вече си увековечена в българския език... За в бъдеще с Бай Ганьо ще спорите за най- използвано нарицателно име за простотия...