ЦРУ махнало резидента си във Виена заради пренебрегване на „Хаванския синдром“

Аномалните здравни инциденти вече държат нащрек представители на САЩ по целия свят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива и други подобни проблеми успешно се решават ако носите специалните шапки от алуминиево фолио, които продаваме в нашият магазин

Нищо чудно. Австрийската столица е любимо свърталище на тайните служби от соца.

Възможно е сибирските или маоистките ватници да пържат мозъците на сикрет ейджънт меновете с некяквъв усъвършенстван хибрид между корейска микровърнова печка и балкански чушкопек.

Friendly fire ! Collateral damages ! Нищо лично, просто калкулирани загуби от войната срещу Човечеството на Бойната Секира на Глобалната Шайка - САЩ

Спомням си за една книга на Беляев, Владетелят на света, писана в СССР доста преди 2 световна война. Там един луд професор беше измислил някакво радио вълново фонично оръжие и беше подчинил света, като контролираше съзнанието на хората. Измислиха накрая тачин да го ликвидират, като си слага тенджери на главата за защита.

Работех в една фир щф, на която офисът бе до офиса на фирма, която правеше система за електронна борба за военните. Няма да ви казвам как се чувствахме следобед. Но сложихме щори - платнени и всичко се оправи. Тогава осъзнахме че не юнаците с електронната борба, а просто слънцето има вина за ситуацшята. Сградата бе на такава позиция, че след обед слънцето заставаше в е особено ако се виждат ъгъл и получавахме странно облъчване.

Американските посолства, резиденции и жилища на персонала по света са демократично обримчени от всякакви електромагнитни и акустични системи срещу подслушване и вероятно анти-ракетни радари. Там е разковничено, но им е по-удобно да нарочват други за виновни.

как бе, разбира се, че е корона...

не е Куба, Австрия, Китай или Русия. Това го правят извънземните. Само те могат да имат такава технология. Просто така наказват американците по целия свят!

Еми, рисковете на професията, няма лесни пари, дипломатче, ала-бала, разузнавач, курорт, ресторант, слухтене на телефони, дебнене в интернет. Яяя да отива да копа на нивата с мотиката. Там няма кой да му пуска вълни.

Австрия и Кипър са ОФИЦиАЛНИТЕ ПЕРАЛНИ за РУСКИ ГРу/КГБ капитали и пари А ВИЕНА е ТОП свърталище а руските служби от време оно

И в центтъра на Виена си стои паментника на Съветската армия! Австийците сигурно имат основания да си запазят този паметник!

Американските

Аз не знам дали руснаците са ватници или не, но че имат такова оръжие това е вярно.Разработват го още от 60те години на миналия век. Използват го вече от 6 години по фронтовете в Украйна, използваха го и в Сирия монтирано на военни камиони. Американците го знаят това, но се правят на шушумиги защото ако обвинят директно руснаците, ще признаят че руснаците са малко по напред от тях в тази област.

Китай използва подобно микровълново оръжие срещу индийците при последният конфликт между двете държави. САЩ, Великобритания и Франция също разполагат с подобни оръжия, да не се правят на изненадани. Въпроса е кой друг се е докопал до подобна технология и мъти водите на демократичните ЦРУ Дипломати?

Съгласен съм с теб. Така е. Ами предполагам че Руският и Китайски вариант на оръжието са доста по добри от този на САЩ, Единствено Русия и Китай имат интерес от това да дълбаят мозъците на хората от ЦРУ.

Лъчеви военни оръжия за смачкване на психиката. Така убиват и в България!

Абсолютно вярно човек! Нали в София бяха намерили в един апартамент преди 15ина години такава апаратура. Дойдоха от ДАНС, тихо си прибраха апаратурата и изчезнаха. Имаше само една пибликация в медиите, после всичко изтриха и заличиха, и тишина..

От всичко прочетено до тук взех да си мисля, че това може да е резултат от оборудване на самото ЦРУ иначе няма как да е само на техните служители (не всички) и то в различни посолства, но все в интересни държави. Да не стане като след войната в Залива, когато повече войници пострадаха не от химическото оръжие дето не се намери, а от препаратите, които войниците получаваха превантивно

Хавански Синдром съществува и в България, изтезават хора, а Правителството и институциите се интересуват само от заплатите си! В България няма Човешки Права!

Руснаците изобретиха звук, който поразява само американски агенти! Толкова е таен и тих, че само избрани го чуват!

Това е ултразвук и техника за подсъзнателни разпити, казват им Лъчеви оръжия! Използват ги и в България от МВР, ДАНС, военни и престъпни групировки! Могат да смачкат психиката на човек за 5 минути, да го убият и др.

Рашъните препичат посолствата на САЩ по света с микровълни.

Петров и Боширов пак са тръгнали с микровълновата печка.

Технически изостаналите ватници, които не могат ютия да произведат преследват агенти на ЦРУ по целия свят и с тайно и непознато оръжие им объркват мозъка...

Изперкват от параноя, а си мислят че Русия и Китай са им виновни :)))

Еми изведнъж спират да ядат Монсанто и друга химия и...нормално е...