Цонко Цонев отговори на Минеков за "Яйлата": Лъже с тонове, министър на интервютата

Нека ме провери и европрокуратурата, те поне са хора, които няма да гледат картинки, заяви бившият кмет на Каварна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко Рашков по подобие на Цветан Цветанов е прибирал имоти. Направил си е брачен договор, чрез който крие имуществото си пред обществеността. Очевидно над него има чадър“. Това заяви пред Lupa.bg юристът Даниел Божилов по повод придобитите апартаменти и къщи от вътрешния министър през 2019 г. „Когато Рашков сгреши декларацията си за пред КПКОНПИ, трябваше да му направят ревизия, но до ден-днешен такава няма.

Кой не знае Цонко Милионко Кой не е слушал за него

И този Цонко е крадец като всички гербаджии.

Банкянският тулуп Онуй отново надигна като охлюв глава и не зашемети с умотворенията си. Отново със стайлинг, предизвикващ повдигане и отвращение у всеки нормален човек, Онуй ни уведоми, че заради служебното правителство не се къпем в пари от Европа. То все едно досега се къпехме! Може пък и да е имал предвид себе си, той определено си е скатал някое и друго чекмедже и къща. Онуй разчита на това, че електоратът на ГЕРБ се състои от дебили и захлебващи покрай трапезата. Затова безнаказано може да си плещи глупости и да не се страхува, че хората ще го наритат. Както виждаме, разни нискочели са го наобиколили и му слушат простотиите.

Кметуването да бъде два мандата. Там е истината. Ама никой от управляващите не иска да го гласува. Защо ли?

днес реших да видя в гугъл какво толкова се шуми около тая крепост...дори няма да коментирам какво видях...

е това "Лъже с тонове". Звучи грозно за българския език.

Цонко не е българин, а ром.

барабар с бабикянчето !! картинката краси другарката Капон–кова !!!

Хванаха за ташаците и се появиха тонове лъжа.

Цонко отдавна реве и се тръшка за разследване и присъда, ама........много рокаджии, апетитно Черноморие и т.н.

Абе Минетков, Какво искаш от Яйлата? Виж Бузлуджа! Тя паметник на културата ли е, археологическа забележителност или паметник на глупостта!??

Абе вярно че Минеков не е първа младост, ама да му приписваш Бузлуджа, е вече прекалено :-)

Бате Цонко безспорно беше симпатичен с превръщането на Каварна в рок/метъл средище. Няма спор че имаше заслуги човекът. Но безумието с Итонга на Яйлата няма как да бъде спестено. и ако наистина беше такъв мъжкар и корав метъл, къвто се изкарва, можеше просто да каже, сбърках пичове, сори, подведох се, направих го с гъза си. Но арогантното му и селско поведение издава че това му е нивото.

... не знае Цонко-милионко? Всичко казано от проф. Минеков е самата истина, но дебилите от ГЕРБ, окрали всичко, надават вой сега. Елате в каварна да видите на какво дередже е градът - и това започна от "цонково" време.

Искаш сигурно модерен град дето се бута за да се построи? Искаш Несебър 2? Или искаш градче, в което може да се жирее спокойно, без внос на педерси, тероризиращи децата, без особени търкания между цигани, българи и власи, които се допълват едни с други. Май искаш дереджето на Несебър, само че тогава ти Койчо, ще си изгонен от Каварна а на мястото на къщата ти ще има десететажен хотел. Е с военната хунта, която взе властта ще имаш каквото искаш: да те изгонят от родния ти град. Защото на един архитект, назначен само по диктаторски заповед, не му харесвала работата на друг архитект.

Тоя непознат никому ,,скулптор,, миналото лято крещеше и замеряше с яйца министерството на културата,сега горд министър на културата.Смешна еднодневка.

пълни олигофрени сте! вместо да се радвате, че в България има места където да се показва история, при това направено с европейски средства, вие крякате срещу Кмета... преди този Кмет, никой не знаеше къде е Каварна в България, никой не беше чувал за нея. Човека възроди и туризма в околието!!! Аз имам друг въпрос. КОЙ позволи на нос Калиакра да има ресторант през който трябва задължително да минеш за да стигнеш до носа???

Цонко, да реставрираш древни обекти не е като да организираш концерти,разииш. Тънка работа е това да бяхте платили на експерти вместо на фирмата на баджанака,а блокчетата итонг ги има навсякъде по снимките от 2014,разииш. :))

Все е боклук тоя вампир от снимката също

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Пич, ходи си пий лекарствата!

Тоя Цонко бая се е нагушил по тиквено време и си мисли, че всичко е минало забравено. Наглец!

Абсолютен кич и издевателство над историята! Много парички са си прибрали Цонковци!!!!

Ти ходил ли си на Яйлата бе пендел недодялан?

Напротив, министъра в прекалено мек с тази мръсна измет, която 10 години спира развитието на България. Кражбите по времето нa ГЕРБ ще отидат в учебниците по история като пример за най-лошите качества на човека.

С мека пишка и меки китки, как няма да действа меко?

Цонко Цонев го уважавам за това, което направи за Каварна преди години, обаче за Яйлата Минеков е прав. Ходил съм много пъти, не заради божури, птици или въпросното "римско селище", това е класическо източване на мангизи. До преди десетина години имаше 4-5 полуизравнени със земята камънаци, една олющена табела в два реда и поля с магарешки бодили. Цонко се е светна, че може да направи лев и първо през полето черния път го асфалтираха минимално широко, импровизиран паркинг за 20 автомобила, знамената на ЕС и България, пластмасова барака с лека от Камен бряг и сложиха вход 10 лв колкото е и на нос Калиакра. Химическа тоалетна, вода няма. Там просто няма какво да видиш освен безкрайната морска шир, невероятна гледка, панорама, душата се отваря, но семейство с две деца ще остави 25-30 лв в джоба на Цонко, толкова за Яйлата, не ходете там, няма смисъл, спрете до Калиакра.

Да не би случайно кмета да е архитекта? То в случая за това става. Един архитект, но случайно с власт, преследва кмета защото не му харесва работата на друг аррхиитект. И тези работи с кое добро, кое лошо обикновено стават ясни след 50 години. А от това са минали само 15 години. Изобщо, това правителство е фатмащина и нищо повече.

Кмете, кмете, я кажи за пътя към мидената ферма?

Борисов разврати управниците, кметовете и всички на които раздаваше парите на Европа и в частност на Балгария на калпак. Такова чудо не е бивало. Разбирам тези хора да харчат от техните си пари,а това са парите на народа, на пенсионерите, които са я построили тази страна, а сега други незаслужили се облажиха и се сърдят, че им искат отчет за изхарченото. Не е виновин Радив ,нита рашоков нито никой друг, единственият виновник се казва Бойко Борисов

Допреди Цонко @НИКОЙ в ЕС не знаеше къде е Каварна. И може би голям процент от българите. В момента когато на някой в ЕС му споменеш Каварна веднага отвръща: - Велик Цонко нон-стоп метъл купон! Много от запитаните са го и изживели(вкл и аз )

Тиква, с концерти ли искаш и трябва да те... помни някой бре, ахмако???

Едни ще ги помнят с концерти, други с помиите по форумите!

Интересно ми е кой пък и с какво ще помни Шмул Розенкранц...

Kenn1111

Тука става дума за съвсем друго!

Ама в Каварна не го обичат...

За Цонко кмета разправят, че разпродал каквото може общински имоти, направил няколко концерта и вече не е кмет...

Корупцията, арогантността и некомпетентността на хунтата на Радев надминаха дори и най-смелите ми очаквания. И то само след месец управление. Оставка, съд, затвор!

Лизачи на Тиквата

Преди седем години кой е бил премиер и кой министър на културата ......Орешарски и протеже.

онко, не се прави на ощипана госпожица! Всички видяхме итонгообразните грозотии за милиони, по-добре трай че да не се разровят съвсем ще го закъсаш!

Еврогейския давал милиони за ей такива щуротии, да изграждаш върху руините, да строиш кичове и бутафории. 2 милиона евра на някаква селска община ... ей това е еврогейскияТ генератор на корупция. За Турция инвестиции и милиарди, за такива държави като нашата - бутафорни руини.

Не се прай на луд ей. Покрай тия вятърни перки стана милионер. Тва само едно перо. Единствения кяр за Каварна беше събора. Хората си живеят същия мизерен живот в тоя макък град.

Тази цялата Радева сган е за прокуратурата. Кто започнеш с връзките на харвард-а и ония изцъкления финансист, имотния Рашко, президента Крадев и неговата секретарката от мъжки пол, мистър Максимус от Дубай, слугата на Доган Иванов и не напоследно кой спонсорира телевизията на Учиндолската мастия. Искам прокуратурата да се заеме със всички тези гниди много скоро!

След Цонко Каварна се превръща в исоставено село.

МИНЕТКОВ, МНОГО ПА СИ ВАЖЕН НА ПОЗИЦИЯ НА КОЯТО НЕ СИ ИЗБРАН А СИ СПУСНАТ С ПАРАШУТ МРЪСЕН ПРОДАЖНИК

по конкретния случай - просто не съм ходил там. Но истината е, че по цялото ни черноморие е пълно с бутафорни изпълнения. Особено Слънчев бряг - кичозни хотели построени с нискокачествени материали. Обслужването в комплекса под всякаква критика. И после нямало туристи. Ама тя цялата ни държава е бутафорна. И най-вече политиците ни начело с президента.

Пише се на мъж Цонко, ама Минеков както му е набрал, ще му го отпери. После да не заговориш на фалцет Цонко, мяхко и с гласче като на щурче.

Цонко не се прави на по-умен и на по-голям хитрец отколкото си. Доста пари са откраднати от псевдо възстановката, а че правоъгълните блокове не са итонг, а цементирани блокове, е по-лошо защото трудно ще се разбият при премахването им. Възстановка на крепост се прави със същите камъни или тухли наподобяващи оригиналните.

Преди месец и нещо бяхме там с един приятел археолог от Израел. Той е специалист по тези векове, 3--8. Аз не разбирам от археология, той няма никакъв интерес да възхвалява или да критикува излишно. Каза че освен крепостта всичко е изненадващо автентично. И каза че освен стъклото и пътеката за туристите вероятно крепостите във момента на изграждането си са изглеждали наистина така, абне както ги представят на повечето места с изкуствено състарени стени и камъни. Та всичко е въпрос на виждане. Но в момента правителството вижда само в стил материализъм и социалистически реализъм. През очите на летеца. Да си припомним че Хитлер не е признавал абстрактното изкуство. Между другото екскурзовод обясни че това си е така от БСП. Не дали повече пари и трябвало да се импровизира.

е много лично. Тюрлю гювеч.

Реве гербериата. Лошо му е.

Май в Каварна герб не преде, ама както и да е. И мисля че ако сегашното правителство имат късмет да настроят циганите срещу тях ще се видят в чудо.

Доби, доби, Тук, тук!

Цонко Цонев отговори на Минеков за "Яйлата": Лъже с тонове, министър на интервютата - един път герберин - цял живот "интилигент" !!!

Всичко се прави със стереопор и гипскартон от роми.

Бутафорен министър.

,,Българският елит,, от кмета на село до премиера е световен лидер по кражби, всичко което може да се краде ...е окрадено ЯКО :)))

Става дума за 2006.

Как е в новото нормално? Доволни ли сте от живота? Вдигнаха ли ви пенсиите?

Цонко, ще дойдат хората не. Изкъпи се, слагай рокаджийското яке и хората ще проверят. Ако си чист, ще пийнете, ще хапнете, ако ли не ще връщаш:-)

това е абсолютна аматьорщина

Реставрациите в последните години са пълна бутафория , сигуен съм , че Минеков е прав

От 2006та не е проверяван….това си казва всичко

А кой мислиш ,,проверява,,...първо има хапване пийване а след това пликове :)))

А бе незнайно, той отдавна не е кмет, как да го проверяват. Ох изключих, че това правителство може...

и крайморската градина-парк на Ахтопол. Неприятна гледка на фона на старата! Обаче, проекта като е с голяма стружка .....

Кой лъже и краде повече ?? Циганина, или Българина ???