Ципрас пое политическа отговорност за пожарите в Гърция

Опозицията продължава да иска оставки заради жертвите и неадекватната реакция на властите

Обратно в новината

Коментари - Ципрас пое политическа отговорност за пожарите в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на тия опозицията все едно е нашето бсп,лаят и не помагат а само студена вода раздават

Такае когато човек е човек, а не гербаво недоразумение...

Това с поемането на политическата отговорност е високопарен термин, ипразнен откъм съдържание. Как поема Ципрас тази отговорност, като за него нвма ни съдебно, ни административно наказание, не подава оставка и на практика няма никакви последствия за него?

Докато някой не гръмне Злото Джудже, светът няма да се успокои и атентатите/пожарите ще продължават.

И като я пое, на хората им стана по-добре ли? Няко да се върна от оня свят от загиналите? Стига глупости бе!

И тук ли Путин е виновен бе? Що правите от една трагедия политика? Не ви ли е срам?

Тук говорим за морал, нормално е да не ти е ясно.

Ципрас няма ли да прекръсти Гърция на ,изгоряла гърция.

Правителството на Ципрас- човек? Този е едно недоклатено келеме като Тони Блеар, а гърците вече не го понасят.

И как поема отговорност - като си го мести в другия крачол , да се поохлади , и след седмица пак ще се лендзи при Меркел и онова пиянде Юнгата ...

Мисля че за всички е ясно че има Руска връзка с тея пожари

И в какво се изразява тази отговорност, дори не прие оставката на министъра.

За сега е ясно, че няма да си получиш парите от Сорос ако не плюеш по Руссия- та затова и така си го написал по поръчката им.

Тези пожари са ежегодни, палят стърнища и горски масиви гърците, за да си строят жилища, без изобщо да им пука за правила и разпоредби. В основата на трагедията са алчността и безхаберието, познати и у нас. За съжаление пострадаха и невинни жертви покрай другите. Винаги се плаща цена, каквото и правителство да дойде, когато мнозинството от хората правят каквото си искат, а и там са оплетени много интереси поради което няма и санкции и контрол и...резултатът е налице. .жалко за жертвите,жалко за ужасяващите мъки, изпитани от хя, от дечицата.

Какво е виновен Путин, че ти е малък...., ама ти си плюй, не че ще ти порасне, ама все пак е някакво успокоение.

Гърците уж бяха православни християни, а одобриха еднополовите бракове, и то точно Ципрас. Сега да не се сърдят на Божието възмездие. Освен това Ципрас откито е заявявал че е атеист. Не може да не зачиташ Господ, а после да се ядосваш, че той не се грижи за теб.

Добре, но ако си прав-а можеш ли да ми обясниш защо има толкова нещастия с децата? И не ми обяснявай че Господ иска така да накаже родителите за нещо което те са сгрешили. Как този Господ не наказва тези които мъчат другите хора- примери из цял свят.

Ципрас получи жесток удар от там, дето не очакваше. От природата ... Лъснаха безброй нарушения и бездействие на държавния апарат и местните власти. Гърция живее на кредит от ЕС и пак ще иска пари. Ципрас обяви, че поема отговорност, но не подава оставка. И няма да подаде ...

Господ не наказва. Той не е наказател. Сатана - думата идва от еврейски и означава обвинител (някой би казал прокурор). Господ бог е съдията. Господ Исус е защитника ни, който обича всички хора и затова умря за нас. За да може Отец да каже на обвиненията на Сатана - ето Синът ми умря за този грешник и твоите обвинения намат никаква сила, никакво значение, защото когато Синът ми умря за този човек, той плати за всичките му грехове. Затова млъкни и спри да обвиняваш, този човек е чист чрез Христа пред мен... За християните не съществума плащане за родителските грехове от техните деца. Няма такова нещо, заради Христос. Надявам се съм дал малка светлина по този въпрос на някого, който има нужда да го чуе.

Срещу дявола в човеци, трябва да противопоставим висока духовност. Ако ние също сме в съюз с дявола, с кого се борим. За да изисквам победа над сатаната трябва да се откажа от своите нужди и да живея за Бог и ближните си...

Нали а Борисов е един китайски посерко с дузина дрисливи пожарникари неспособни на съчувствие.

Не е "Фофи" Генимата, а Фоти( Светла) Генимата. Благодаря!

Едно ще ви кажа - не ги мислете вие гърците, те ще се оправят. Да, голяма трагедия стана, изгоряха хора. А у нас да не би да нямаше трагедии а? Камиона с 40те войника? Горни Лом?, да не изброявам, че през годините са много. Гърците им насвиха сърмите здраво от запада(не без помощта на Ципрас) и в момента са доста зле, Но пак и все още са по-добре от нас. Имало незаконни строителства - ами че да дойдат да видят у нас какво е, да видят оня ,който на 10 юли го тресна 110 кВ в студентски град. Срам ме е да го кажа - но сме по-смотани от гъците, като цяло, там има повече държава и ДДС-то на лекaрствата е 6% и т.н и т.н.

имате предвид удар от космоса. Стъклото се топи при 1200 градуса , а дърветата не са засегнати. Тия тримата убавци Ципрас ,македонския глупак и нашия умник тепърва има да гасят пожари !

Е , де ! Минаваме по тънката лайста. Политическата отговорност е еквивалент на пълната безотговорност . Само за сега !

Както казваше един виден наш другар: - Поемаме вината... с мезета

Този е като Цецо Лажецо! Поемането на "политическа отговорност" означава поемане на никаква отговорност!

Se taia

Политическа отговорност не е ли да се подаде оставка, когато не можеш да се справиш?

Да му писне на човек от ''поемането на политическа отговорност'' което на нормален човешко народен език си е пълна БЕЗОТГОВОРНОС към хората.. Ме са ме учили че когато поемат отговорност или плащ от джоба си, или напускаш поста си или отиваш в затвора след като сам си си признал безотговорността си....

Само че тях никой не ги пита дали одобряват ИК а както и с името на Македония се събраха няколко еврогейски подлоги и го решиха.. Само че гърците НЕ са оФце като нас и много много не си траят така че този в скоро време ще се наложи да поеме наистина отговорност поискана от хората..