17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те ще се оправят бързо, ами дано не дойде нещо подобно при нас, че още има хора от Стражица без домове. За Бисер да не говорим.

Два пъти правих грешката да посещавам за почивка Йонийските острови след средата на септември-първо Лефкада, после Закинтос. Всичко там е чудесно, но като по разписание и двата пъти около 20.09 преминаха подобни циклони. Ураганни ветрове и дъжд от който не виждаш на метър пред себе си. Беше страшно. Тази част на Гърция е за посещение през късната пролет и ранното лято-тогава атмосферата е по-спокойна. Но като цяло Йонийското крайбрежие е ветровито място.

Бойко да праща самолета да ги спасява.

Никакво море повече в Гърция! Бате Бойко ни дал най-чистото море, с най-евтини заведения, пълни с прясна храна и любезни сервитьори, построи ни прекрасни магистрали до българското черноморие, Ангелкова ни даде безплатни чадъри... Тея тръгнали по гръцките черномория! Що бе, протестъри?!

И сега българските туристи ще се оплачат на европа, че гърция не се е погрижила да понамали малко циклона, че да не пострадат. ТЕ са притеснени от липсата на адекватни мерки от груцката страна за опазването на живота и имуществото им и протестират насред местния полощад още неоттекъл се от придошлата вода...

Тези хора не четат ли прогнозите преди да тръгнат. Или щом са платили и камъни да падат трябва да си оправдаят разходите.

Да бе щото прогнозите за времето са най-сигурното нещо на света..

Два труи дена напред ти дават много ясно оценка на какво ще се случи и къде. Ама откъде да знаеш, нали? И за тия дни са могли да се изнесът... аманали са неуязвими кат типични българи...

Нашенецът разбира от всичко, от прогнози, от Ковид, от протести от кво ли не още.

не разбрахте ли бе идиоти от българия по красива и по безопасна държава няма

''...има няколко получени сигнала за българи, притеснени от наводненията. Основно на остров Кефалония....' Луди хора...Уж туристи, а когато времето е крайно неподходящо за туризъм в чуждата държава, се натискат да отидат там и точно в неподходящото време... В ЕС единствените 4 държави с възможност температурата на морската вода да достигне 27 градуса по Целзий и да става за къпане, са Гърция, България, Испания и Италия, разбира се, с отчитане на географските особености и климатичния пояс, в който се намират. Не разбирам как нормален човек ще се хвърли в окото на един ураган и това е неговият мечтан начин за 4-5 дневна почивка, но... разни хора/ дебили/ - разни идеали...

Кипър също...

Хърватска не става ли?

смешенплач1

Намерете поне един пясъчен морски плаж в Хърватска, и после пак ще си говорим:)

Нашите Ганьовци хем не чуват предупрежденията на МВнР, хем хленчат да им се помогне, когато сами са си причинили проблема... Е, колко пъти това се случва напоследък, и все нови и нови наглеци молят за помощ... Трябва както действа Планинската спасителна служба - искаш помощ, плащаш си масрафа, особено когато си пренебрегнал съвети и забрани!!!

бех се притеснил за имотите на роско , ама не ги е засегнало

там дето черепухин си е оставил яхтата?

потъна , яхтата го отвлече в открито море

Почивката трябва да се запомни, нали са много бедни, да ходят по Гръцко.. Тук морето е топло, чисто, няма урагани. Ама някой трябва да си надвие на масрафа...

Чисто? Лайноморието?

Откакто такива лайнета като тебе се махнаха, вече е чисто.

Масрафа ми в Гърция, в нормална година, е по-евтин от Черноморието. Тази година, заради пандемията бяхме на нашето, на север. Цените ОК, обаче вятъра ураганен, изнесе ни от плажа на Албена, цяла почивка не влязохме във водата. Червен флаг нон стоп, до глезените и спасителя те освирка веднага. Това в началото на август. Ако бях в Гърция, щяхме да далдисваме с детето цял ден с шнорхелите и да си правим кефа. Ами природа. И аз чаках в София тая събота и неделя 20 градуса и бели мечки. А то какво стана, умряхме от жега.

Е, не мирясяхте с тази Гърция! Хем ви казаха, че ще има ураган, ама вие пак запъплихте по магистрала Струма, към Кулата! Тоя ББ, защо ви направи магистрали?!

Па една магистрала

Станахте смешни с тая Гърция.Северното черноморие е спокойно и чудесно.

Албена и Златни пясъци са перфектни, какво сте се юрнали в тая Гърция?

Хубави места, но в началото на август ветровете ни изнесоха. Нямаше ден , в който да може да се влезе във водата. Когато съм на море, искам да се къпя в морето, а не в мърляви басейни с тумба румънци и пищящи хлапета. А и не бих казал, че са перфектни - обслужването беше доста далече от тази дума, добро към слабо по-скоро. Освен това хотелите в Албена почти бяха затворили на 10 август, честно.

Защо ходите в Гърция, а не в перфектното северно черноморие?Като гледам как се е юрнал народа на юг чак го съжалявам.

хотелчето празно, а? кофти...все така ще е:)

от стотина километра до крайбрежиего хората идват ежедневно на плаж с колите си и не ползват хотелите. Морето си е българско и никому нищо не дължат. А хотелите са за румънци и украинци, които идват по отдалече. А тебе никой не те кани.

Гледам киното и си мисля: Еми буря! Чак пък "катастрофа" и "катаклизъм".... Който си е вързал лодката - няма проблем. Който е бързал за таверната - еми да я вади с кран!

Българи ли са загинали?

Не са. Пише си, че няма пострадали българи.

Къ ма заболе уя

Не се находи горкия беден българин и това си е, ядене и пиене до дупка, сранье, общо взето туй е жалкия му животец.

Елате на слунчака, празно е, нема тористи нема вирус, Сичко шес:)))))

А на Албена и Златите пясъци още по-добре, какво добре, направо перфектно.