ЦИК отказа поканата на президентството за среща относно вота на 14 ноември

Считам, че не е коректно и нормално да се провежда такава среща и то по покана на президента, който е и кандидат за президент, заяви членът на ЦИК Георги Баханов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ушанката си мисли не само, че ЦИК са му подчинени, а, че всички българи са му подчинени!!! Мисли си, че сме военно-въздушно поделение!!!

А защо ги вика човека да ги черпи ли!!!Много ясно ,че за пандемията ще говорят ,а те нашите веднага го свързаха с опорочаване на изборите.

Браво на ЦИК!

Сламения човек мунчо става единствено за бостанско плашило да плаши гаргите

Мунчо е прототип на глупака Пан Паниковски от 12те стола на Илф и Петров, който се кандидатира за президент на фалиращата фирма “Рога и копита”, единственото условие, на което кандидата трябваше да отговаря е да е съгласен да лежи в затвора, ако се наложи. Пълна аналогия

Ай гиди лизльото, не иска да пуска кокала…наложи се да се купят машини за гласуване от другаря си Мъдуро с руско програмиране за манипулация на изборите в негова полза, сега заповядва на ЦИРК да идат да ги инструктира как да фалшифицират вота за да спечели и остане с имунитет, защотооо.., Лизльоо, след 3 седмици народа ще ти покаже среден пръст и ще те прати в обятията на Гешев, а Луна вече ти показа среден пръст по БНТ.

Бунт на кораба, менте капитана мунчо реши, че е адмирал, но матросите му показаха среден пръст

Радев се опитва да фалшифицира вота

Само след три седмици вече няма да се чуе нищо за Радев и превратаджиите

Румен кой?

Да ставаме президентска Република, и всички некадърни партийки в канала!

Абе де се видите таквиз прости пръчки ? :))

Аре пък да си останем парламентарна република и всички фуражки и милиционери в 12-те кенефа

Че човека е все още президент бре утрепки. Какво има да покани ЦИК? Това пък вече на тищо не прилича. Май са обичани, за ваксинацията затова нещата хахахаха.

Кандидат президент се опитва да влия на ЦИК! Ало, прокуратурата, вие сте на ход!

Служба не остана :)

Е няма такава наглост. Кандидат за президент да кани ЦИК за изборите!!! За нормалните хора, Радев си направи харакири. Радев при твоите две служибни правителства животът поскъпна със 100%. За това ли беше изчегъртването? Иначе казано, чегърт и цените на стр.материали на 100%, чегърт и цените на дърв.материал 100%, чегърт и цените на тока 30%, чегърт и цените на олиото 200%, чегърт и т.н.

А, фактически Радев трябва да привиква Служебното правителство и от тях да иска сводка как се подготвят изборите по места. Защото основната задача пред служебните е да организират изборите! По този повод, Янев и други от кабинета биха могли да се срещат с ЦИК, но не и президентът да ги привиква като генерал - редник. Но, явно, Радев Мудния пак не е разбрал, пак нямало кой да му обясни законите в тази държава. Пак като слон в стъкларски магазин е на полето на дипломацията, политиката, управлението на държавата.. Честно казано, много ме съмнява да е бил и добър лидер и във ВВС, сигурно с обичайното подлизурско целуване на гзве се е издигнал.

Радев, ЦИК не ти е служебното правителство на което да кажеш доложи. ЦИК е избран от НС, така че нямаш власт над нея. И ако си мислиш, че вчера на сбирката ти с временните министри, на която видяхме само доложи, моля ви, имайте на предвид и т.н. словоблудснво, че ЦИК ще се яви пред тяб, това е нарушение на изборния закон. Действащ президент, м качеството си на кандидат за такъв, да привиква ЦИК, ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА НАГЛОСТ.

Чух, че зелените чорапи на пазара били кът, много търсена стока. Всички ги търсели и купували за да ги хвърлят на камара на 14.11. вечерта пред президентството с послание „сбогом“.

Като какъв Радев вика ЦИК?

И те това се чудят

Привиква комисията да я юрка!

Обаче Радев Изявлението как си представя, че е в казармата и раздава заповеди на подчинените като най-главен номенклатурчик. И си мисли, че те ще се втурнат да изпълняват. Но от военен от кариерата толкова. Цял живот устава и падни за десет. За това и бяга от дебати, че там без предварително написана реч, ще му лъсне гладкото мозъче

Членът Бахан, кой ? и членката Сополак коя ? Ами като не им се ходи, да не ходят. Да си отиват при доганя и тикваня за указания ! Има и други в тая ЦИК, все пак. Защо ни проглушавате ушите с това какво искали или не искали разни мъстии ?

Ебати президента. Толкова прост човек, зависим, нечистоплътен не имало досега. Даже Йоло Денев е по- нормален от Радев. Това е.

Са по-добър избор от Мунчо Решетников и ИдиЙотова.

Когато в една страна се унищожи доверието в държавата и политиците и управниците, когато десетилетия цари беззаконие, кражби, корупция от тях, когато са унищожени и моралът и традициите, хората се лутат в омагьсан кръг да оцелеят, докато другите живеят... - Румен Радев е прав да иска среща, защото е президент и има това право! (Всеки има право да иска среща с някого по принцип) - Комисията е права да му откаже, защото Радев е и кандидат за президент втори мандат - Но ... комисията се среща регулярно с МВР и ДАНС, чиито принципал е Правителството, назначено от ... Радев?!?? - Но ... по Конституция имаме УЖ разделение на властите! - Но на практика НИКОГА почти тя не съществува... Омагьосан кръг!

Мунчопитеците конвулсивно ръсят простотии от безсилна злоба, а отмиращият им резидент даже не успя да създаде партия и да влезе в политиката, хи хи хи!

То само като погледнеш коментарите и се вижда кой ръси простотии след простотии, а за президентството не се кандидатства чрез партия, а с кандидат, какъвто отмиращата партийка на гербопитеците така и не успя да издигне срещу Президента, хи хи хи!

Аз не съм привърженик на партията със самопризналия се за прост вожд, който се разбира с прости, гербопитеци. Простите путки и ръбълите също са ваши, хи хи хи!

Все по-убедително партия ДИМНС (Да изпратим Мунчо на село) води в проучванията за нагласите на избирателите за предстоящите президентски избори.

Партия ДИМНС не е регистрирана за участие в изборите, така че отсега е обречена на неуспех, хи хи хи!

те е излъгал че не е регистрирана хи хи .

на руската дезинформация че Крадев бил издигнат от американците (Козяк) или друго там на путка си майна . Много са коварни руснаците ,да го знаете и не го забравяйте И гласувайте само за ректора за да няма размиване на гласове. Кремъл пропагандата ще ви го набива в главите да гласувате за кой ли не ,само да няма Ректора 50+1 % още на първият тур

Гербопитеците сами не можете да се разберете за опорките си, хи хи хи! И защо да гласуват за ректора, като сам той каза, че нямал нищо общо с Боко, хи хи хи!

Нещо май се засегна, а, гербо-депесарче? От истината ли те заболя, хи хи хи!

Гербопитеците конвулсивно ръсят простотии от безсилна злоба, а отмиращата им партийка даже не успя да издигне кандидат срещу Президента, хи хи хи!

абе капута цру слуга излезе ли отпуск за изборчетата? козяк на кой даде ОК?

Mунчо иска да купи изборите като манипулира машинките на Мадуро. Това и слепите го видяха вече.

С паметта на машинатаьспикойно можем да приемем , че изборите са нечестни.

Защо иска среща с ЦИК! Страхува ли го нещо?

Божков страхува Мунчо. Божков му плати кампанията, сега му дърпа конците.

иска да ги Сплаши урода.

Щото иначе не виждам как ще стигне до втори тур

ЦИК! Напълно нормална реакция.

Луна направи руския шпионин Малинов на пъстарма пред цяла България и наби кофата на крадеца Лупи

Бившата Мултигруп се крие зад Радев и ИТН, а също така и зад Киро и Асен!

Поредният опит от страна на президентското чучело да предаде под формата на ценни напътствия заръките дошли от бялата спретната къщурка на козяк

Само Луна ши на оправи

И Луна и Цецка изглеждат разумен избор

И цицка също.

Член съм на БСП, но за Румен Радев няма да гласувам!

100 лицеви за наказание! Падни!

И едно коремно със засилка

И сапунка на Президенството, веднага!

Между бюрата в Резиденството

Браво на ЦИК

Това е сигурен знак че Радев вече е политически труп!

Явно Използване на служебно положение с цел извличане на облаги и конфликт на интереси ! Прокуратурата е на ход!

Прибирай си куклата на конци Номерът ти не мина На 14 ще изчегъркаме Мунчо

България Тричи Радефф

Да Изпратим Мунчо И Деса На Село

k_danev@

коректно,,,,,,,,,,,

ами ЦИК защо досега дрема и не я направи тази среща ! Аман от тънкообидчиви служители !

Ако си беше направил труда да прочетеш статията, а не само заглавието, щеше да знаеш, че такива срещи ЦИК прави редовно.

Интересно как само ЦИК знаят за тези срещи и няма нито един журналист да ги отразява !

Илиянчо, нормален ли си? Защо трябва да присъстват журналята навсякъде? Тва да не ти е PR шоуто на президента :D

Фатмакът напълно се самозабрави!

Не е,тоя просто не знае за какво е там и какво трябва да прави! Някой му казва, а завалията просто изпълнява. Не знае на коя земя се намира.

Се изживява като министър прецедател, събира правителството да им се кара сега ЦИК ще събира , отплесна съвсем .

Някой да е чул добра дума за Радев последната седмица, дори комунягите му се сърдят дето ходи често в Брюксел

Радев ще се ядоса на това решение на ЦИК и ще ги уволни