Симпатизанти на "Атака" и Волен Сидеров окупираха входа на БНТ

ЦИК отхвърли искането националистът да бъде допуснат до участие в "Панорама"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цирка беше предварително подготве и това е жалкото в случая. Знаеше се предварително какво може да се случи и водещата и Ахгелов направиха всичко възможно да стане цирк. Този Ангелов не беше по- различен от Сидеров, но имаше подкрепата на водещата, която зорко следеше освирепелия, но с изключен микрофон Сидеров. Дори и йогато нищо не говореше се нахвърляше върху него подкрепяна от Ангелов. Тази водеща ( не заслужава да и споменавам името) си позволи дори да се нахвърли на хора от публиката, които камерите не показваха, а и не се чуваха. Позволи си и обидни думи към тях, за което могат и да я съдят. Когато Ангелов си свърши работата прекрати цирка и всичко свърши. Докато се извиняваше се изпусна и каза "какво можех да направя". И тогава един достоен мъж я постави на мястото и. Това което направи преди малко, да спре предаването или да поиска реклами, трябваше да се направи още в началото. Но, не за да направи цирка пълен, да изпълни гнусната поръчка и да си заслужи гадния хонорар беше сторено. От трима човека,които действително нямат място в БНТ и които си позволиха да я опозорят в името на парите!

по дир навремето имаше полемика, сега са същия слугинаж на статуквото като блиц! Някой от коментиращите и плюещите във форума направи ли си труда да види, какво се говореше от митингувящите пред бнт-то на демократа кошлуковБ Някой може ли да каже какви въпроси поставиха хората за ставащото в България, относно, които бнт-то услужливо мълчи и не желае да коментира! Друг е въпроса, че болен лидеров се сеща за тези теми като му изхлузят килима изпод нозете....

Лумпенпролетариат, Сър!

Не се занимавайте с него....той е от Ямбол....това обяснява всичко!

А Воленчо е българския Жириновски....подиграва на властта с лудориите си.

Паляци

Защо Кошлука нямаше смелоста и волята да се изправи очи в очи с ъс Сидеров , а беше пратил на амбразурате тези мижитурки?

са потайни скрити педали до един. Къшш в подмосковието щом толкова ви харесва. Чиба1

ППМ

С начина по който представя някои теми, този човек в действителност ги потулва. Пък и всеки говори за него. Луд ли? Не ...

Не съм привърженик на насилието , но Воленчо определено си го проси , и накрая нищо чудно да го опраскат ! А неговите довчерашни партньори - със сигурност я умеят тази работа ...

"симпатизанти на Волен" = Сидерасти ?!

усерковци

Пак ли "извинисебе"? Не им ли писна на хората от тоя палячо?

Тоя още ли не е ошляпан.

Този човек ме кефи ! Винаги съумява да се храни от държавната трапеза а и целият му антураж . Не само се храни но и носи скъпи костюми , както отбеляза наскоро една журналистка по повод неговото поведение в държавна институция . И в Индия да го пратиш този човек пак ще влезе в парламента и ще бъде във ведомостите за заплати от бюджета . Такива хора са нужни на България !

Май истината е некъде по средата.Златето дърдори разни работи, ама никой не ги опровергава, а всинца викат у-у-у-у-у-у. А, това не е много ентилегентно. Щото, например от оня ден ни проглушиха ушите за арестите на имотната мафия..... Начо и останалите мангусти,данско правен спор как са ги арестували и направили на дроб сърма, но се спотайват като лалугери защо не правят същото и срещу ония,дето със далаверпиниц отнеха жилището на пенсионерите Попови в Лозенец, бутнаха им къщата с багер и заповед, всимчко била фашлименто, но те да съдели по граждански път мутрите, щото това било , представяте ли си "гражданско правен спор".Това, господа корнети, дами и кандидат казаци е обикновен пладнешки грабеж и государството е квалифициран бардак!

Глупостите и измислиците му изобщо не заслужават коментар. Не и ако си интелигентен човек!

Та някой да е очаквал нещо друго от мутренския цик???? И на какво основание цикаджиите отхвърлят нещо което те са разпоредили на обществената ''тоалетна'' бнт???? Както цикаджиите така и кошлуковците се издържат като обществени институции от данъците ни така че действията им трябва да се основават на това да служат на гражданите а не не менторите си..

Цяла държава занимавате с един наркоман и платените му протестъри....

Да не искаш да я занимават с гнусен отпадък като тебе?

защо последните години коравия фотограф спря да говори против евреите? Да не би да е на хранилка при тях? Каква свирка извъртя....на живия тогава Йосиф Кобзон.ха.ха.

Защо му давате ефир на този клоун и шут!!!?

Тъжна картина, но за жалост непоправима. Зариади руските марионетки и национални предатели, агенти и доносници на ДС/KGB, България пропусна шансовете си. Прилича вече на циганско-азиатска държава, като Русия, а не на европейска.

.

Какъвто вожда им, такива и индианците му !

Видяхте ги на едно място в студиото на националната ни телевизия.Няма един нормален.Озверяли политици и обезверен народ.Пълна кочина.

Няма ли места в Карлуково?

За тебе ще намерим едно, ама ти що избяга преди това от 4-ти километър?

имам чувтсво, че на Болен са му платили да отклонява вниманието на народа докато дугите крадът наволя и правят сделки.

Не е само усещане, точно така се прави и го правят!

...кой да го ошамари тоя болен психопат ?

Е, какво чакаш?

Докарали един файтон пенсионери от Чепеларе, щото в Сф няма и 20 човека подръжници. 30 човека атакисти и 30 журналисти. На снимка 12 лекинко се мъдри един националист мейд ин африка. Смешници.

АУУУУУ,ИЗВИНЕТЕ! ХОРА ОТ ЧЕПЕЛАРЕ?! КАКЪВ УЖАС, ТЕ НЕ СА СОФИЯНЦИ! А КАКТО ЗНАЕМ БЪЛГАРИЯ Е СОФИЯ, ДРУГАДЕ ХОРА НЕ ЖИВЕЯТ! ДА,ТЕ НЕ ЖИВЕЯТ, ЗАЩОТО ЗА ТЯХ НИЩО НЕ ОСТАНА СЛЕД ГРАБЕЖА!!!

А за демократичните протести докарват еко-джендър-хипстерски боклуци, които лаят каквото им се плати от "демократите" които са на къса каишка към Козяк. Е и? Каква е разликата?

Абе, на този май много му се обръща внимание. Навремето този селяк оправи жената на този който му даде подслон в София и го разведе. После я заряза и се хвана с тази разпоретина дето може и дъщеря да му бъде. Какво да го обсъждаме повече. Народа поумня. Я вземе 1% на изборите, я не и то с платените от руската агентура гласове.

Бялата Златка тотално е откачила ..... Сигурни е на херойн

ПО-ИНТЕРЕСНО НА КАКВО Е ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ,ВАШИЯТ СОБСТВЕНИК! ОСТАВЕТЕ ГО СИДЕРОВ, НАЛИ НЕ Е СТРАШЕН, ЗАЩО ТОЛКОВА ЛАЕТЕ СРЕЩУ НЕГО?!

Защо Сидеров не участва в предаване по тяхната си телевизия, да каже за Сорос, за Истанбулската конвенция, за джендърите, за хомосексуалистите. Да каже американците плащат ли си за американските бази, заща се строят джамии и т.н.!

Той го прави на 100% това със сигурност ама незнам колко части от територията ни имат възможност да го гледат ако искат.. Чета коментарите и се чудя как от такова ''общество'' дето незнае какво е обществена институция някога ще се пръкне реално гражданско такова.......

Жалката му телевзийка е безплатна и се излъчва от всички оператори в България. Има я и ефирна. Така че който иска - все ще я гледа. Друг е въпроса, че никой не я гледа. Не помня, ама имаше някаква кабеларка, дето я беше набутала между порно каналите при подреждането.

Вината си е на Сидеров. Не трябваше да ходи пиян в Референдум. Критериите в националната телевизия са високи, това е положението! След предаването да си пие на воля!

на този скапаняк са идиотите шизофреници и единия от тях - Шопов, винаги ходи до него!

Този Шопов изглежда доста неадекватен!

КАРАЙ, ВАЖНОТО Е,ЧЕ ВИЕ СТЕ АДЕКВАТНИ....СОРОСОИДИ! АМА НАИСТИНА, ЗАЩО ТОЛКОВА КОМЕНТИРАТЕ ХОРА, КОИТО СА НЕАДЕКВАТНИ, НЕЗНАЧИТЕЛНИ, ДА НЕ ВИ ПРЕЧАТ НЕЩО?

Защото само Волен може да бръкне дълбоко в сороидната паплач и не му пука от Козяк и другите диригенти на психодемократичните дебили.

малоумник играе театрото си само по време на избори, иначе седи и си папка и си изяжда всичко каквото му дадат......този път българите ще му покажат къде му е мястото, а то е извън парламента и във Венецуела при мадурков, да му драпа мъдете!

За атакистите няма ли джамии, американски бази, джендъри и соросоиди, та са се насочили към БНТ? Сидеров може да води дебат само с Валери Симионов. :)

Ами Кошлуков е човекът на ДПС в телевизията.

Който е слушал Николай Галев,политическият затворник ,знае какъв е Кошлуков,който е лежал заедно с господин Галев в затвора и е бил слушалка да доносничи за затворниците на партията майка БСП(БКП)!ТУКА ВСИЧКО Е АМАТЬОРИ И ПРАЗНОГЛАВЦИ!

И какво стана в крайна сметка, имаше ли бой, екшън, счупени стъкла, арестувани! Довършете новината. Не всички гледаме телевизия!

Дим във водата.

Ейййй атакистите стига с тия простотии. Исаме да спрем циганията а вие я потдържате с пълна сила.

Това му е ,,номера,, винаги около избори, мобилизира електората си!!! След като вземе своето, се спотайва и харчи заработеното...

КАК ТОЧНО Я СПИРАШ,БЕ,МЪРШО? ЗАД КОМПА ДРАЩЕЙКИ ПРОСТОТИИ?

Тръгнаа си. Ся ко шъ глеям? Стюдент от Видин с разшлякан анус ?

Давай Воленееее Освободи и Кошлука от наряд (въпреки,че не знаеш що е "наряд-защото войник не си бил) и се оглявай Камен да не ти изникне пак отзад ...

Волен Сидеров се кандидатира за кмет на София с единствената цел да използва трибуните, които дава предизборната кампания, за да унищожи политически Ангел Джамбазки и Красимир Каракачанов.

"патриотичен" (тотална чуждица) "сблъсък" е част от Голямата Игра, наречена "избори" , които вече отдавна са преброени! Работят мат'ряла с тотално притивни методи, за които не знам какво още трябва да се случи, за де престата овцете да се връзват! "Създай напрежение в двата края на проводника", за да потече ток и да захрани отвово мелницата на Системата на Лъжата! Трикове на хиляди години! До кога ще кълвете на гола кука ве, офце прости!

Нека Волен да атакува с таран!

С този акт на недопускане на народен представител от парламентарно представена партия до предизборен дебат,гербаджиите тотално се осраха.То биват страхове и цензура, ама тия надхвърлиха всичко познато досега.

Тоо па си мисли, че ГЕРБ ще спечелят София.

с тая простащина сами сте си виновни

навра на майка му въртоглава да го навра ...

"изгонвайки" го отвсякъде, го вкара в любимата му рола, чрез която досега виноги този Тотален Боклук взима гласовете от тъпите идиоти на Територията!

Най-доброто реалити шоу. Вземете си пуканки. Лигавите глупости ферми и по нова пасти да ядът. Не струват в сравнение тва сега ха ха

Само в България, защото комуноидните идиоти са повече от нормалните хора.

за съживяването на Белата Курва, която щеше да "сваля Альоша от наряд", а се оказа, че първа взе да му духа газови рубли!

Ще рови лайната на този идиот Сидеров, само и само да създава безредици и напрежение в държавата.

Време е да бъде изхвърлен отвсякъде!

Също както тленните останки от "двмократите" бяха и ще бъдат давани на свинете? (доколкото хи има с измислената им"чума"?

Правителството е едно цяло, няма леви, няма десни, няма никакви.. всички са на едон клон и цоцат... абс всичко, което се случва е сценарий, откланяне на вниманието, народът спи, пие, пак спи, пак пие,псува, после пак спи... положението е прекалено зле... въртят се в управлението едни и същи... отзад си делят баницата.... пробшемът е в народа... прекалено прост, прекалено слаб, прекалено заспал.... Пиянството на един народ...!!!

Осъзнайте се, бе хора... шепа олигофрени ни управляват и водят живота на България към канала....затънали сме в лай... та тоталнооо!!!!! 5-6 "партии"... всички са в един кюп! Как може в най-райското кътче на земята да е събрана най-долната паплач...?!? Мислете за децата си! Цялото управление е за СМЯНА!!!

Не ми пляскайте плюсове... Събудете се, бе, писна ми!!!!

Странно защо Деничка я няма в патакламата...Да не е офейкала някъде далеч от психото?

сигурно е на варадеро

Всичките тези циркове са за да може Откачения да дръпне от гласовете на БСП. Дъртите малоумни пенсии са достатъчно загубени за да дадат гласа си за бялата Златка. В което и жилище да влезеш ако има пенсионер телевизорът е на канал Алфа. Лъжата се докара до там, че дори малоумния я работи.

Ами просто трябва да се изметат дребните хулиганчета. Този Волен все на мъж иска да се прави, пък все тийнейджърски лиготии сътворява.

Русофилско мислене. Което не става с насилие, става с повече насилие. Нещастен тъп и луд лилипут!