ЦИК обяви ново решение за избирателните списъци

Допълнителното вписване на имена трябва да бъде извършено преди предаването на избирателните списъци на секционните избирателни комисии

Обратно в новината

Коментари - ЦИК обяви ново решение за избирателните списъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Е, сега да видиш какво дописване ще падне в Кърджалийско и у комшиите оттатък границата. Изборите ще си бъдат не само режисиран спектакъл, ами и позорище в прекия смисъл на думата. Дали пък ДПС няма да стане първа политическа сила. Като чета какви ги е плещил Карадайъ, те само чакат да спечелят и да обявят, че пак сме част от Турция. А Радев, вместо да отправя глупави забележки към него, да беше разпоредил на Рашков и на Прокуратурата проверка срещу този предател и да беше свършил нещо полезно за страната. А той пита. Какво питаш, когато Карадайъ едно към едно го е казал: "Турция е нашата родина. Останали сме там след Османската империя. Борбата ни е да защитим турската си идентичност. Да защитаваме езика си, религията и традициите си”. Човек, който е роден в България, който е получил от България и образование, и работа, който отглежда децата си в България, счита Турция за своя Родина. Нагло и открито предателство. Местан изгоря само заради отиване в турското посолство. А Карадайъ отиде предизборно на крака при Ердоган и изсипа такива думи, че да те е страх от това, което ще се случи на изборите. Още на летището трябваше да го приберат на топло.

На изборите датирани за 11.7.21 повече от 500,000 българи в чужбина ще бъдат лишени от правото си на вот. Това ще се случи заради машинната форма на гласуване, която бе въведена избирателно и противо конституционно. Тези българи настояват за дистанционно гласуване по интернет, тъй-като нямат достъп до секции, консулства или посолства, но всички те притежават компютърни устройства и желаят да дадат вота си “онлайн”. Не може едни българи да бъдат дискриминирани за сметка на други. Не е редно едни политически интерси, заради машинната форма на гласуване да надделяват и манупулират негативно равноправното даване на глас. БХК и респекивните НПО-та, защищаващи правата на гражданите да се намесят незабавно и да осигурят спаведлив вот за всички българи на тези избори чрез осигуряване на правото на дистанционно, електронно гласуване. Ако този апел не бъде коректно посрещнат, ще настояваме изборите да бъдат касирани и подновени тогава, когато има готовност за адекватното им провеждане. Ше се обърнем също така към всички европейски организации за защита правата на човека, респективно ще алармираме ЕС. Крайно време е политиците в България да излязат от състоянието си на пиянска наслада и да започнат реално да се грижат за работодателите си.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Разбра ли от този бълвоч?

Не. Това, което ни предизвестява тази информация / или каквото там е/, че и изборите ще са изчегъртани. Не че не бе ясно още от назначаването на президентската хунта. На печелившите - честито.

Значи цифрово гласуване с машини по ръкописни избирателни списъци. Егати бозата, нама такива малоумници. Те и резултатите на ръка ще ги дописвата, патдон на клавиатура!

Ами така става когато Изборен кодекс се пише на коляно в коридора на НС. После за 2 дни се приема на 1во и 2ро четене без дебати и без консултации със специалисти. Разбира се, че ще стане така след като Радев Клишето цяла нощ бдя над печатницата на Държавен вестник, да не би да се осуети "гениалната" му завера с машините!

Радев нали не се притезняваше да носи отговорност? Да я хваща и да я понася тази отговорност, защото този Изборен кодекс е негов - за една нощ го обнародва, на Разпети петък! Безбожник! А работата на Радев преди да го одобри - беше да го прочете, обмисли и ДА СЕ СЕТИ ЗА ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ, например!!!

Хе-хееее... че кога да му остане време на завалията да го чете, че и да го обмисля, че и да го проумява.... Неговата работа, както виждаме, е да изчегъртва държавата.

Той ако можеше да мисли, нямаше сега да тича след Депесето да го пита за родината и земята.

Мале мале каква каша!! Ще дописват, ще трият ще... ще ... Никаква логика от ЦИК. ТОВА ЩЕ СА НАЙ-УРЕДЕНИТЕ ИЗБОРИ. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

Каква боза се очертава да се получи на тези избори.

И това на фона на кашата в главите на избирателите на ИТН... Един Бог знае какво става там и колко ще гласуват... Ако изобщо му се занимава с такива простотии де