ЦИК с демонстрация: Гласуваме на една машина с две бюлетини и една карта

Комисията потвърди отказа за регистрация на старозагорската листа на ДБ - Изборният кодекс не позволява електронен подпис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ток ще има ли за машините, или ще въртим динамо с едната ръка, докато с другата гласуваме?

Защо ЦИК-аджиите са поставили бутона "Избори за президент и вицепрезидент" преди онзи за народни представители? В бутона, където избирателят дава заявка, че ще гласува и за двата вота, президент и вицепрезидент стоят отново пред народните представители. Защо? Откога вотът за президент е по-важен от онзи за парламент? С какви аргументи ЦИК мислят така?

Гласувай, ръкопляскай, гласувай, ръкопляскай ...

Прочетохте ли позицията/декларацията на “Демократична България” във връзка с отказа на ЦИК да регистрира листата им в Стара Загора и ще проверява останалите МИР как ДБ се е регистрирала? Ето я … QTE „Посегателство над демокрацията ЦИК се готви да отстрани Демократична България от участие в изборите в 8 избирателни района. Централната избирателна комисия се готви да осакати участието на „Демократична България – Обединение“ в изборите за 47-о Народно събрание. След отказа за регистрация на листата на ДБ в Стара Загора заради подадени документи с електронен подпис, има предложение от член на ЦИК да бъде преразгледана регистрацията на листите ни в още 7 МИР-а, където документите също са подадени с електронен подпис. Потъпквайки правото, партиите на статуквото започват открита война чрез своите представители в ЦИК и РИК срещу „Демократична България“. Това е безпрецедентна атака срещу законността и модернизацията на страната, за която от години се борим. „Демократична България“ ще търси възстановяването на справедливостта в съда. Призоваваме всички демократи в България да не допуснат опорочаването на парламентарните избори! Не можем да допуснем избиратели да бъдат лишени от избирателни права! Не можем да останем безучастни, когато се гаврят с демокрацията!“ UNQTE Господа наглеци от ДБ … гаврата с демокрацията в конкретния случай е от ваша страна позволявайки си най-нагло да не спазвате изискванията на законите на Република България в случая Изборния Кодекс, където ясно е записано къде/кога/защо се приема електронен подпис - и това е само в един единствен случай, но не и при регистрация на партия/коалиция/съюз … за избори. Нагли, нагли, безочливи, арогантни … Дай Бай Ганьовци, но умни, красиви и много кресливи.

Тия партии на Прокопи всичките действат така. Ако им се потърси сметка защо нарушават законите - и се обявяват за репресирани. Ето, например, Киро Истината - спец прокуратурата разследва декларация с лъжливи данни - и това вече е повод да се махне институцията.! Супер нагло! Кой трябва да съблюдава спазването на закона? И още повече , че този случай е ясен от юридическа гледна точка - попълнени са неверни данни!

За възрастните хора и селските хора, това е сложно и объркващо. С налагане на 100% машинен вот отблъскват възрастните Българи, които са се окривили от бачкане за тоя и оня строй. Не мисля, че е честно

На възрастните вече не им дреме кой ще управлява при положение че с тая пенсионна политика на системноте партии не могат да си купят храна и шекарства нито сметките за ток и вода да си платят..

Това всеки ще си го реши всеки сам за себе си. Управляващи, ЦИК - те са длъжни да направят процеса лесен за всички възрасти, иначе се нарушава свободата на гласуване.

И ромите с готовите бюлетини не могат, за Бойчо да пуснат, кеф

Да, сега е достатъчно да платиш на хакерчетата, къде ще гониш мангустите

А Рашков Дамаджаната какво купуване на гласове преследва, тогава?

Ще може ли направо на машините и един референдум заЕС и един Зс НАТО да включат и да излизаме от кочината?

Може ли да обяснят Цикаджиите за какво изобщо ползват тези контролни белжки, слагаме ги в кутията, но не ги броим? Да кажат какво стана с контролното преброяване на миналите избори, или нещо ги е страх да си кажат?

влез на страницата на цик, архив и си намери интересуващото те, има копия на всички протоколи от машините в секциите, които бяха контролни.

По-скоро няма информация кои са проверените секции, че да търсиш резултати онлайн. Да не говорим, че беше хубаво ЦИК да обобщят ррезултатите и различиятаот проверката в една таблица, защото, все пак, за това им се плаща, а не да се оправдават, че били в отпуск.. Е баси наглите

За какъв чеп ти е да се броят, все едно да не вярваш на бележката от банкомата, губене на време.

ауу то много сложно за мен бе! как да гласувам бе момче?

Да си епм, ще гласувам за един кандидат, който е различен от всички президенти досега, скоро ще разберете кой е той, не е нито радеф нито ананас гербжиков, нито панов

ЙОЛОООО!!!

Луна?

Ще стане пълен мармалад.

SCAM!!!

Тези от ДБ са толкова надменни и нагли, че заслужават ЦИК да ги отпише от предстоящите парламентарни избори. И тези, Христо Ивановци, генерал Атанасовци, Зелени Марсианци и Прокопиева Кочинка са с претенции да правят Съдебна Реформа натяквайки ни ежедневно как те са най-великите борци за Върховенството на Закона. Кочинка Лицемери, които най-нагло нарушават законите на РБ, най-нагло се опитват да наложат извратеното си тълкуване на законите и правото. Тези трябва да не се допускат по никакъв начин да управляват държавата ни.

Ния с бай Матю ши са угелпим Бай Матю стария мисир иска да гласува за Луна

Същата лъжа като в БСФС