Бащата на Георги Йомов излиза от ареста срещу 15 000 лева

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1 Това не е никаква самоотбрана 2 Стоп патрони ползва само полицията/от къде ги е взел/ 3 В друга държава този няма да го пуснат преди три години

Леле, нямам думи! В тази усрана територия, не казвам държава защото такова нещо тука няма, полиция, съд и прокуратура пазят бандитите. Еми всички да взимаме по един пищов и да стреля ме. Деба и съда

Отново криете кого са пазили двамата простреляни, че чак са извадили оръжие на детето на Йомов?

Като е излизал е пял песента: Циганско е сърцето- циганска е душата!

Делото е дума срещу дума и кой има повече приятели-прокурори. Сега обвиняват стрелеца, но кой стрелец стрля в краката със стоп патрони? Защо не се казва нищо за простреляните, какво е тяхното поведение и кой е провокирал разпрата

Думата непристоен не се ли потребява главно когато става дума за приличие, срам, вулгарност, цинизъм и т.н. от морална гледна точка?

Транспортният министър на ГЕРБ ,пиян си уби детето с една моторна шейна на Боровец,пък нито го задържаха,нито го съдиха.Тогава не се оплаквайте,че няма правосъдие .

Абе, тоя на колко години е станал баща? 16-17???

браво на БГ съда. браво. ако е невинен и това което се вижда на камерите показва че е самозащита, то защо му слагат гаранция. ако е виновен защо го пускат. въоръжен, опасен, стрелящ. как не можа да гръмне детето на някой съдия или прокурор.

Аз съм на 43 нямам нито пистолет нито бухалка нито нож в колата за самозащита. И не намирам за номарлно да носиш такива.

За щастие, България наистина е страна, в която не се налага често да се отбраняваш. Обаче веднъж ще се наложи и нито ще имаш помощно средство, нито ще знаеш как да го ползваш, нито психологически ще си готов да го употребиш. Онова момиче, репортерката от Русе, която циганина закла и опита да изнасили, а после избяга в Германия, сигурно също е мислила, че оръжие никога няма да й потрябва. Пистолетът не е средство за нападение. Той е средство за уравняване на възможностите, когато една 40кг състезателка по художествена гимнастика е също толкова защитена, колкото и нацепена 120кг бургаска батка, с нож.

Излиза защото в България няма правосъдие . За това.

Всеки, който може да си плати има право да стреля по вас и децата ви като по пушечно месо! Ловният сезон е открит в България. Билетче от 15 ооо за стрелба по хора на обществени места! Нека купонът започне сега!

Не е така. Пръв една от мутрите, които са искали да блъскат сина му е извадила оръжие. Той хлапето затова се е обадил на баща си, заплашили са да го гръмнат. И идва бащата и е станала патакламата. Жалко само, че бащата не им е пръснал кофите на място и на двамата ранени. Такива животински тучове нямат право да се движат сред нас! За протокола - освободеният не ми е никакъв. Мнението ми отразява как е редно да се постъпи. Когато заплашваш с оръжие трябва да си готов да те надупчат. Това е. Всеки си намира майстора. Жалко само, че майсторът се е оказал мека Мария и ги е оставил живи...

Ако потърпевшите са мутрагени те ще си го върнат по един или друг начин. Най тъпото е да влезеш с конфликт с тъпоъгълници, те на тях това им е начина на живот полежал малко тук го гръмнали там понабили докато може да се движи си е същият. Келешчето дано да стопли че въргали трябва да се избягват. Помните ли Лисичков който гръмна местен бургаски идиот известен като “голямата рижа" не го подмина отмъщението , минаха години и сина му почина от "свърхдоза" в София.

Я питай из Люлин за Цецко и ще видиш ,че и той не е малка мутра!!! Иначе жалко ,че не ги е опукал тия смешници от Петрич!!!

А защо като е бил невинен потърпевш не се обадил вместо това на 112, като нормалните граждани?

Точно това, че ги е пожалил, сега работи срещу него, в съда. Защото трудно съдията ще приеме неизбежна самоотбрана, при положение, че стрелецът е имал време да стреля в краката на престъпниците. За да се допусне подобна хипотеза, трябва наистина да има реална и непосредствена опасност за живота и здравето.