17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наврете си делта варианта в наакания задник...няма да накарате нормалните хора да се ваксинират

Комбинация от лъжене и мажена :)

Fuck you за всички дето ни плашите, дир,мир, бтв,нова тв...толкова бил страшен тоя делта,че докарвал хрема и разстройство....айде стига бе, едно време в даскало на това му викахме диагноза ОВИ ..СМЕШНИЦИ

Целогеномното ви секвениране - ми намирисва на подгряващо населението за новите ви пъклени подвизи.

PEYTSCH

Препоръката е допълнена. И на починалите да не им се маха маската.

Остава в дихателните пътища поетият с флуидите вирус и не те заразява ли ? Чудесно, тогава, но не звучи сериозно. Произведените от клетката вируси напускат през синусите за да се спасят от касапницата, която ги очаква, ако останат от страна на лимфоцитите. Те няма как да се задържат в белият дроб. Или аз нещо не разбирам, или някой за пореден път нещо лъже.

В носоглътката и горните дихателни пътища на ваксинираните се открива същия вирусен товар от Делта, както и при неваксинираните. Това са резултатите от изследването, снощи Фаучи го съобщи на американците.

Крачим гордо към следващия Локдаун! Година след година....... Въпреки ,че маските и локдауните не помагат , а сме на път да разберем и че ваксините имат същата успеваемост.

Ваксинираният заразява също толкова ефективно, колкото неваксинираният. Той не пази никой друг, освен себе си. Ако ваксината е ефективна, разбира се.

болни може да няма но порожителни винаги ще има....

Ти мани другото, но май се оказва, че делтата не е толкова коварна като първия. По-заразна, но не и по-проблемна, но това забравят да го споменат... защо ли?

Ами тъп си не разбираш. Като повечето тук - тъпаци. Много ясно пише и го казват: ваксинираните могат да пренасят и да заразяват, тъй като вирусът се разпространява по въздушно-капков път. За да не разпространяват вируса им казват да носят и те маски, а не само неваксинираните. Сега ще почнете да разпитвате, защо тогава да сте се ваксинирали. Ами като сте невежи и неуки просто слушайте, какво ви казват професионалистите и не се опитвайте да разбирате. Като всички големи специалисти по автомобили, но по физика двойкаджии. Как да му обясниш на автомобилния специалист, как работи двигателя с вътрешно горене. Слушай там, какво ти казва специалистът сипвай бензин и сменяй маслото и гледай червената лампа да не светне.

Засега няма данни, че не е ефективна, но това не гарантира, че при по нататъшни мутации, няма да се стигне до пълна неефективност. Точно това се опасяват корейските епидемиолози. Буквално каза: Трябва да ограничим делта варианта, защото ако се срещне с другите варианти и се комбинира, може да се получи вариант, който никаква ваксина и лекарства не го лови.

Щом съм ваксиниран няма да нося маска за да пазя антиваксърите. Те като са такива големи тарикати (другите да си инжектирали и да тествали дали ваксината е ок) да се оправят.

По-малко коварна, но индийците масово изпукаха от тая по-малко коварна делта.

Според резултатите от изследването "може". Но никъде не се споменава нещо от сорта на "винаги" или "задължително".

Любопитно ми е дали при вируса иам полово размножаване, че различните могат да се комбинират?

Ти индийците и тяхната нулева хигиена не ги давай за пример, тия примати имат още коремен тиф,една наша позната се разболя там от тиф, щот сега нали е много модно да се будисваш и къпеш в Ганг

Никой не лъже, пише че в дихателните пътища го имат заразените. Предполага се около средната интелигентност, за да е ясно, че ваксинираните, които ваксината ги е предпазила от заразяване, не носят нищо за отбелязване.

Намирисва на поредния псевдонаучен онанизъм, с подвиквания и прикляквания. Вируса им е в гърлото, а те нито го трепят с антителата си нито се заразяват. А пък Израел почна да дупчи с трета игла, щото по техни статистики за Пфайзер ваксината ефективността към делта падала на 34 %, т.е. от 3- ма ваксинирани, 2- ма се разболяват.

Т.нар. "ваксиниран" требва да трепе вируса, ако го не трепе той логично е да почне да се множи и да го зарази. От трите, най- нелогично е вируса да си стои в него без промяна и да заразява други, а на него нищо да му нема.

"индийците масово изпукаха" Верно ли? Колко изпукаха на милион? 303-ма. В България са над 2600, в САЩ са 1887. Жертвите в Индия за вчера са 549 на милиард и половина. Съотнесено към броя на населението то е все едно в България да са починали трима души. Новозаразените в Индия за вчера са 44673. Съотнесено към броя на населението е все едно в България да са се заразили 223-ма. Колко се заразиха в България вчера? 231. Колко починаха с ковид? Трима. Аман от математически неграмотни коментари.

И още нещо -- "делтата" била супер-заразна. В Индия са се ваксинирали там нейде около 7% от населението, а видно от горния пост реално епидемията е напълно овладяна. При обща смъртност от 0.3 на хиляда, за населението на Индия ковидът е просто малко по-тежък грип.

Имам няколко въпроса. Първо, защо докладът за това, че ваксинираните се заразят е засекретен? Второ, какъв е смисълът да ваксинираме децата, след като те са само преносители, а с ваксината ще си останат такива. Трето, като как ще постигнем групов имунитет с ваксна, като за групов имунитет е нужно да имаме 70% които не се заразяват и не могат да предадат вируса. Дали се разболяват и колко тежко го карат, няма връзка с груповия имунитет.

При преболедуван Ковид клетките на лигавиците в носоглътката имат голяма ефективност срещу вируса, защото там е естествения портал и първи те се сблъскват с него. При инжектирана в кръвта ваксина, лигавичния имунитет е съпоставим с този на неваксинираните, оттам и резултатите от изследването.

Супер. Тъкмо ще мога да заразявам антиваксърите.

Очевидно е, че ваксинираните се заразяват. Ако не се лъжа, от Пфайзер бяха обявили, че при Делта ефикасността на ваксината намалява до 34%. И все пак 34% по-малко заразени не ти се вижда някакъв резултат? Да не говорим, че за влизане в болница ваксината остава за щастие ефективна около 90%, т.е. все пак ще има ваксинирани и в болница. Шок, ще има и ваксинирани, които ще починат. Всъщност, това е единственото сигурно - всички ще умрем.

… е рядък олигофрен ! Да го духаш зъл дух !

Заразен не означава - разболял се тежко.

… и да и направиш по една свирка преди това .

Докладът не е засекретен, но сигурно още не всички участници са си сложили подписите под него. Трябва първо да видят под какво ще се подписват. Не е като коментар под статия в дир-а - първо да публикуваш, понякога преди да си прочел още точно какво, чак после да те одобряват или не. Не ми е ясно какво се правиш на изненадан. Досегашните подобни доклади не са един или два. В тях иде реч каква ефективност имат ваксините срещу заразяване, каква срещу попадане в болница и каква срещу смърт. Първото има връзка с груповия имунитет, а другите две - само с индивидуалната защита.

Що не питаш в Индонезия как децата са само преносители на вируса? И по точно - питай родителите на 800те деца починали от делта варианта през последните месеци. Но си носи торбичка да си събираш зъбите...

Може, може, голяма част от теб са вируси и бактерии, които не те заразяват. Прилепите също си носят доста вируси с тях и нито боледуват нито умират

Едно време му викаха летен грип сега Делта и не само с кихане и сополи а понякога и с доста висока температура го карахме и повръщахме и какви ли не екстри и т.н. НСИ показа данни за по 1500-1700 починали годишно от грипове - до 2019г ,по -точно от усложения и главно пневмонии .. Тогава обаче никой и не се интересуваше от статистики и , единствена мярка бяха грипните ваканции на децата

Пак плашат ковидарите със стари проби по на месец и повече :) Хахах

Мдаа... Щото 1500 починали от грип е същото като 18000 от ковид. Десет пъти повече, голяма работа...

Абе, има закон за имунизациите, има ваксинационен календар! Там всичко е разписание детайлно, като започна с: Ваксина се прави само на клинично здрав човек!!! И следва дълъг списък на състояния, при наличието на които имунизацията е забранена! Друга активна инфекция, онкологичен процес, алергия, кахексия, свръхчувствителност, имунен дефицит, бременност, химиотерапия... Е, как става това сега, с тези юруш акции по площадите и молове, без контрол, без дори елементарен преглед... И още нещо, ампулите с т.н. ваксина, тоест експериментален продукт, задължителна трябва да се съхраняват при -70С и -20С, а е видно как това въобще не се спазва!!! Ало, НОЩ, спите ли???