17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, има закон за имунизациите, има ваксинационен календар! Там всичко е разписание детайлно, като започна с: Ваксина се прави само на клинично здрав човек!!! И следва дълъг списък на състояния, при наличието на които имунизацията е забранена! Друга активна инфекция, онкологичен процес, алергия, кахексия, свръхчувствителност, имунен дефицит, бременност, химиотерапия... Е, как става това сега, с тези юруш акции по площадите и молове, без контрол, без дори елементарен преглед... И още нещо, ампулите с т.н. ваксина, тоест експериментален продукт, задължителна трябва да се съхраняват при -70С и -20С, а е видно как това въобще не се спазва!!! Ало, НОЩ, спите ли???

Пак плашат ковидарите със стари проби по на месец и повече :) Хахах

Едно време му викаха летен грип сега Делта и не само с кихане и сополи а понякога и с доста висока температура го карахме и повръщахме и какви ли не екстри и т.н. НСИ показа данни за по 1500-1700 починали годишно от грипове - до 2019г ,по -точно от усложения и главно пневмонии .. Тогава обаче никой и не се интересуваше от статистики и , единствена мярка бяха грипните ваканции на децата

Мдаа... Щото 1500 починали от грип е същото като 18000 от ковид. Десет пъти повече, голяма работа...

… е рядък олигофрен ! Да го духаш зъл дух !

Супер. Тъкмо ще мога да заразявам антиваксърите.

… и да и направиш по една свирка преди това .

Имам няколко въпроса. Първо, защо докладът за това, че ваксинираните се заразят е засекретен? Второ, какъв е смисълът да ваксинираме децата, след като те са само преносители, а с ваксината ще си останат такива. Трето, като как ще постигнем групов имунитет с ваксна, като за групов имунитет е нужно да имаме 70% които не се заразяват и не могат да предадат вируса. Дали се разболяват и колко тежко го карат, няма връзка с груповия имунитет.

Очевидно е, че ваксинираните се заразяват. Ако не се лъжа, от Пфайзер бяха обявили, че при Делта ефикасността на ваксината намалява до 34%. И все пак 34% по-малко заразени не ти се вижда някакъв резултат? Да не говорим, че за влизане в болница ваксината остава за щастие ефективна около 90%, т.е. все пак ще има ваксинирани и в болница. Шок, ще има и ваксинирани, които ще починат. Всъщност, това е единственото сигурно - всички ще умрем.

Заразен не означава - разболял се тежко.

Докладът не е засекретен, но сигурно още не всички участници са си сложили подписите под него. Трябва първо да видят под какво ще се подписват. Не е като коментар под статия в дир-а - първо да публикуваш, понякога преди да си прочел още точно какво, чак после да те одобряват или не. Не ми е ясно какво се правиш на изненадан. Досегашните подобни доклади не са един или два. В тях иде реч каква ефективност имат ваксините срещу заразяване, каква срещу попадане в болница и каква срещу смърт. Първото има връзка с груповия имунитет, а другите две - само с индивидуалната защита.

Що не питаш в Индонезия как децата са само преносители на вируса? И по точно - питай родителите на 800те деца починали от делта варианта през последните месеци. Но си носи торбичка да си събираш зъбите...

Намирисва на поредния псевдонаучен онанизъм, с подвиквания и прикляквания. Вируса им е в гърлото, а те нито го трепят с антителата си нито се заразяват. А пък Израел почна да дупчи с трета игла, щото по техни статистики за Пфайзер ваксината ефективността към делта падала на 34 %, т.е. от 3- ма ваксинирани, 2- ма се разболяват.

Т.нар. "ваксиниран" требва да трепе вируса, ако го не трепе той логично е да почне да се множи и да го зарази. От трите, най- нелогично е вируса да си стои в него без промяна и да заразява други, а на него нищо да му нема.

Може, може, голяма част от теб са вируси и бактерии, които не те заразяват. Прилепите също си носят доста вируси с тях и нито боледуват нито умират

При преболедуван Ковид клетките на лигавиците в носоглътката имат голяма ефективност срещу вируса, защото там е естествения портал и първи те се сблъскват с него. При инжектирана в кръвта ваксина, лигавичния имунитет е съпоставим с този на неваксинираните, оттам и резултатите от изследването.

Ти индийците и тяхната нулева хигиена не ги давай за пример, тия примати имат още коремен тиф,една наша позната се разболя там от тиф, щот сега нали е много модно да се будисваш и къпеш в Ганг

болни може да няма но порожителни винаги ще има....

Крачим гордо към следващия Локдаун! Година след година....... Въпреки ,че маските и локдауните не помагат , а сме на път да разберем и че ваксините имат същата успеваемост.

В носоглътката и горните дихателни пътища на ваксинираните се открива същия вирусен товар от Делта, както и при неваксинираните. Това са резултатите от изследването, снощи Фаучи го съобщи на американците.

Ваксинираният заразява също толкова ефективно, колкото неваксинираният. Той не пази никой друг, освен себе си. Ако ваксината е ефективна, разбира се.

Засега няма данни, че не е ефективна, но това не гарантира, че при по нататъшни мутации, няма да се стигне до пълна неефективност. Точно това се опасяват корейските епидемиолози. Буквално каза: Трябва да ограничим делта варианта, защото ако се срещне с другите варианти и се комбинира, може да се получи вариант, който никаква ваксина и лекарства не го лови.

Щом съм ваксиниран няма да нося маска за да пазя антиваксърите. Те като са такива големи тарикати (другите да си инжектирали и да тествали дали ваксината е ок) да се оправят.

3евзек

Любопитно ми е дали при вируса иам полово размножаване, че различните могат да се комбинират?

Според резултатите от изследването "може". Но никъде не се споменава нещо от сорта на "винаги" или "задължително".

Остава в дихателните пътища поетият с флуидите вирус и не те заразява ли ? Чудесно, тогава, но не звучи сериозно. Произведените от клетката вируси напускат през синусите за да се спасят от касапницата, която ги очаква, ако останат от страна на лимфоцитите. Те няма как да се задържат в белият дроб. Или аз нещо не разбирам, или някой за пореден път нещо лъже.

Ами тъп си не разбираш. Като повечето тук - тъпаци. Много ясно пише и го казват: ваксинираните могат да пренасят и да заразяват, тъй като вирусът се разпространява по въздушно-капков път. За да не разпространяват вируса им казват да носят и те маски, а не само неваксинираните. Сега ще почнете да разпитвате, защо тогава да сте се ваксинирали. Ами като сте невежи и неуки просто слушайте, какво ви казват професионалистите и не се опитвайте да разбирате. Като всички големи специалисти по автомобили, но по физика двойкаджии. Как да му обясниш на автомобилния специалист, как работи двигателя с вътрешно горене. Слушай там, какво ти казва специалистът сипвай бензин и сменяй маслото и гледай червената лампа да не светне.

Никой не лъже, пише че в дихателните пътища го имат заразените. Предполага се около средната интелигентност, за да е ясно, че ваксинираните, които ваксината ги е предпазила от заразяване, не носят нищо за отбелязване.

PEYTSCH

Препоръката е допълнена. И на починалите да не им се маха маската.

Целогеномното ви секвениране - ми намирисва на подгряващо населението за новите ви пъклени подвизи.

Fuck you за всички дето ни плашите, дир,мир, бтв,нова тв...толкова бил страшен тоя делта,че докарвал хрема и разстройство....айде стига бе, едно време в даскало на това му викахме диагноза ОВИ ..СМЕШНИЦИ

Комбинация от лъжене и мажена :)

Наврете си делта варианта в наакания задник...няма да накарате нормалните хора да се ваксинират

Ти мани другото, но май се оказва, че делтата не е толкова коварна като първия. По-заразна, но не и по-проблемна, но това забравят да го споменат... защо ли?

По-малко коварна, но индийците масово изпукаха от тая по-малко коварна делта.

"индийците масово изпукаха" Верно ли? Колко изпукаха на милион? 303-ма. В България са над 2600, в САЩ са 1887. Жертвите в Индия за вчера са 549 на милиард и половина. Съотнесено към броя на населението то е все едно в България да са починали трима души. Новозаразените в Индия за вчера са 44673. Съотнесено към броя на населението е все едно в България да са се заразили 223-ма. Колко се заразиха в България вчера? 231. Колко починаха с ковид? Трима. Аман от математически неграмотни коментари.

И още нещо -- "делтата" била супер-заразна. В Индия са се ваксинирали там нейде около 7% от населението, а видно от горния пост реално епидемията е напълно овладяна. При обща смъртност от 0.3 на хиляда, за населението на Индия ковидът е просто малко по-тежък грип.