Коментари - Целите пред бъдещия премиер на Русия: Пробив в дигитализацията и изпълняване на плана "Путин" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми то плана " путин" се изпълнява още от момента в който елцин назначи путин за президент!

Целите са оставане на Путин на власт и възстановяване на СССР.

Че той Путин отдавна си е пожизнен диктатор на Русия. Кой застрашава властта му? За СССР ще му трябва и Украйна, ама засега успя да заграби само Крим и 1/3 от Донбас

Още може ! И ще стане.

Да не ти отекоха мъдете от кахъри по мужиците? У дома червено...немаш ли?

Радвам се за успехите и желая успех на всички славянски страни - на Русия, на Полша, Чехия... няма значение коя - всички братя славяни. Искам Русия да смачка и постави на мястото им англосаксонците - т. е. в ъгъла. Надявам се, че и България един ден ще излезе от дупката в която сама се вкара не без участието и помощта на нейните западни "доброжелатели".

Хайде нЕма нужда да мачка никой! Не и ли е достатъчно, че мачка славянака Украйна? Сега си протяга кървавите ръце и към Белорусия. Не разбрахте ли че за днешна Русия няма славянство, няма православие, има само долари и котировки на въглеводородите.

Това е чудесно , Значи- край на ,,пролетарския интернационализъм,,!

Стига с това славянството бе русоид. Славянството и православието са две овчи кожи, с които отдавна се прикрива хитрият руски вълк. И отдавна е доказано, че руснаците не са славяни а угро-фини.

Ти да не си от "Свидетели на Йехова"?

да беше се поизучил малко поне по история. ТЕ крепят слованския мир и ... КИРИЛИЦАТА!

Чехите и поляците не искат да са "братя славяни" на руснаците. Понял?

Голям праз! Ако искат.............

Е па то пановете ги еб..ът още от времето на кръстоносците!? ... Не могат да са събратя са мужиците.

Защо манипулирате отговорите - като се натисне "плюс" се качва и "минус"-а??? Дир, не са хубави тези неща, които правите.Пазите реномето на Путин с гърди на амбразу

Престанете да злобеете срещу Русия! Русия е най-богатата страна в света с най-мощната армия. Путин иска от Мишустин онзи успех, който Мишустин постигна с данъците на Русия. Това е!

......... Русия е най-богатата страна в света с най-мощната армия....... А ти си Мичман на третият руски самолетоносач!

Като е най-богатата страна, защо заплатите са им по-ниски и от българските? А?

Звучи също като"...изпълняване на плана на Сталин (Ленин)".

lu4ka

И какво не ти хареса на планът на Сталин през ВСВ?

20 - 30 милиона жертви...страхотен план направо..

Изказваме мнение бе другарю,но много ни трият ако казва истината за путин и пропагандата ви

Гага, ако този направи за Русия това, което Сталин направи за СССР, тогава наистина майка им жална на враговете на Русия. Защото, Сталин поема една грохнала, полуразрушена от гражданска война държава и я превръща в Победител през ВСВ, изгражда държава, с която се съобразява целия свят. За някакви си 28 години. Между другото това признава и един недолюбващ СССР политик. От Запада. Няма да ти казвам кой е, дано имаш вещество в главата (не се изисква много) да разбереш за кого иде реч.

Защо никои не говори затова какво се гори в циментовите заводи през ноща,боклук от европа ,в румъния разбиха този бизнес вече,ама бг тариката си диша лошия въздух и лае по форумите,нямам думи просто

И какъв е тоя план Путин? Хляб няма, но водка, бомби и ракети - в изобилие!

Абе, пич, кога за последно бе в Русия та ломотиш глупости с 40 годишна давност. Само ще ти кажа едно-за водката прави сметка от магазините Берьозка. Ако мислиш, че разнообразието на асортимента е по-малко, ОК. Просто го докажи, а не бръщолеви простотии, спуснати ти от разни ТКЗС пропагандисти.

Глупак!

Тоя Мишутин много насериозно се е взел Ще изпълнява плана Путин ха ха Ами то друг няма, той не допуска да има

КАТО ОДРУСАТ ОЩЕ НЯКОЛКО БРАТСКИ НАРОДА/ ДА СИ СПОМНИМ 1.2 МИЛИАРДА ПРЕВЕДЕНИ НА МАЛОФЕЕВ ОТ МУСТАКА- ТОВА Е ОФИЦИАЛНА ДЪР. ПОЗИЦИЯ А НЕ ФЕЙК НОВИНА/ С НЯКОЙ ДРУГ МИЛИАРД И ПЛАНЪТ Е ИЗПЪЛНЕН.

Путин не пуша кокала. Алчни човече ейййй

спрете да плачете на чужди гробища. Русия е страна, която осъществява големи проекти. За 20 години от 22-ра стана 7-ма икономика в света. А ние сме най-бедната страна в ЕС и сме на дъното, в блатото. Вашият вожд ББ вече 5 години само се хвали с една магистрала и половин линия на метрото в София. Големи постижения!!!

Нашата минимална заплата е двойна спрямо тъпите ти сибирци.

lu4ka

И колко по-малко си купуваш с нея?

А какво може да се купи с двете минимални заплати в съответни страни запознат ли си ? Или се кефиш на НСИ и "потребителска кошница" в която има пиано ?

Да беше погледнал атласа колко пъти се нанасяме на картата на Русия, с огромните и природни богатства, преди да пишеш излишни коментари.

Селски,не те зная от къде си но явно скоро "у градо" не си стъпвал та не храчи глупости ами излез и се разходи да видиш какво е направил ББ и какво вие нищо за вашето управление или можеш само да храчиш от панелната си дупка по народа си-няма да ви забравим никога няма да ви простим,не се заблуждавайте

lu4ka

Ти толкова тъп ли си роден или си ходил на уроци при Цвета Караянчева?

Другари, преди няколлко години Владимир Владимирович разпореди туризмът в Крим да стане печеливш! Ето, сега с печалбата от него въвеждаме дигитализация. Бог да поживи Владимир Владимирович!