Цацаров с критики към МВР: Моделът на полицията не работи

Нека да има мобилна жандармерия в селата, призова главният прокурор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пък моделът на Прокуратурата работи без грешка нали ?

Ни прокуратурата ви, ни съда ви, ни МВР-то ви работят за народа! Но като наближат избори ни продънват ушите как всичко ще бъде идеално.

По селата няма никаква полиция и там вилнеят циган-те както си искат, необезпокоявани. Хората по селата живеят в страх.

Ааа, не си прав, работи полицията ,но само в интерес на цветанов и борисов и там разни партии. Ако проработи по села и паланки, битовата престъпност ще стане изведнъж 95% етническа, ще се разсипите от преписки и присъди и бая избори ще се загубят.

на селския бандит ще му е необходима само седмица за да хване гафика на посещенията на "мобилната жандармерия" и да си джитка из къщите както си иска!Защо не върнат стария и изпитан модел-във всеки квартал-квартален отговорник от местното РПУ, и във всяко населено място-двама, които да се въртят на 12 часа дежурство и при нужда веднага вика втория? По-малките и близки селца и махали могат да се обслужват от един екип!

моделът на Прокуратурата работи, та се къса от работа... Сега остава да чуем какво ще се произнесе Министъра на МВР-то за Прокуратурата-работи ли тя или не, и за кое отминало веме е създаден модела й ?

"Моделът на полицията не работи".Защото моделът на Съдебната система"много работи нали цацаров.Ти не си никакъв гл.прокурор,ти просто си назначен ,за да прекриваш престъпленията на олигарсии и всякаква политическа измет срещу манги.

КПД под 2 % каквото и да направите ще повишите ефективността. Всички да ги махнете няма да има повече от 2 % разлика

Тоя Цацаров нали вкара цялата мафия в затвора, та сега и акъл дава.

ЖЕГА! Щом шефовете на прокуратурата и МВР започнаха директно да се критикуват и опитват да се оправдават, явно някъде много силно ги сърби! А и Борисов и неговият главен прокурор, когото (УЖ) той си избра на времето с Цецо Голямото Ухо, който се опитва да с епокрие някъде в Европа, нещо започнаха да си противоречат, а бе време, когато си се виждаха редовно всяка седмица и отчитаха все по-големи и големи успехи (както си се виждаха на спявки и Цецо Тъщин с Катарзиса, и чат пат пеивикваха и Цацаров за да кадруват в системите...)

"Цацаров с критики към МВР!" ========= СЕТИЛА СЕ МАРА, ДА СЕ ПОБАРА! Този, над когото бил само Господ според пропагандата ИМ, най-накрая прогледнал и видял онова, за което ние говорим, пишем и се възмущаваме от има-няма 3 десетилетия!

А прокуратурата е в будна кома от десетилетия ... В смисъл , че дава признаци на живот само като се определят тарифите за : няма данни за извършено престъпление няма годни доказателства изтекъл срок на давност и прочие малоумия . А да ! И по Коледа почват да вият за 20-30 заплата ;000 Закривай , цацков !!!!

Няма кой да разследва Бойко Борисов.

Е за какво? Той е такъв супермен, че никой друг не може да го разследва, а единствено той сам може да се разследва. Не е казал - не се е разследвал! Със срок да си докладва сам до 10 ч. на следващия ден.

По тодорово време, га пращах призовка на некой крадльо, роднините му правеха три деня изпращане,като на заминаващ в казармата. Имаше респект и уважение към държавата и органите. Немаше банани-и-и-и и си купувахме дънки от корекома за седем долара чифта.

Я?! Анатолий Орестович, ти ли си бе, наборе?!

Прокурорите са се овъргаляли в мангизи! Даже някои данъчни са след тях.Митничарите са на трета линия! За по нагоре ме е страх и да си помисля. Мащайте полицията, остават гдбоп и данс и нещата са нарисувани,като в нормална държава! Покорно мерси за вниманието! Лека нощ!

ВСИЧКО ТОВА СЕ ЗНАЕ ОТ МНОГО ВРЕМЕ, НО СЕГА ГО "КОМЕНТИРАТ", МНОГО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПОЛИЦАИТЕ СА "сВЪРЗАНИ" С ОРГ .ПРЕСТЪПНОСТ, ВСИЧКИ ГО ВИЖДАТ И ГО ЗНАЯТ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ

То сигурно съдебната система работи, бе Цацаров. Стига с тая пиеска все другият да е виновен или този преди него, че ни е дошло до гуша да ви слушаме бла-бла-то. Какъв стимул да имат полицаите, когато мазни адвокати плащат на кошаревски свидетели да си кривят душата без да ги е страх от загуба на правомощия, прокурори, съдии да са оплетени като черва, подозрително бързо забогатели, експертите в голямата си част са гола вода,...Държавата е зациклила и само в унес ни повтарят като Кашпировски "добре сме, много сме добре, най-добре сме от всички взети заедно...Влакът върви на заден ход, но само го поклащат, за да имаме илюзията, че вървим напред.

Тоя до сега да не кара марсохода?

Цацаров е грамотен човек и се е докоснал до истината! Всички безработни да стават джандармеристи и да се пратят по селата!

Цацаров трябва да поиска отговор на своите въпроси от тези,които бяха до него на националното съвещание. Да ги попита защо от няколко години Института по криминалистика не работи,защо съкратиха 1/3 от експертите криминалисти, какво прави боркор,който пое част от функциите на Института, защо останалите на работа експерти криминалисти трябва да си купуват консумативите, а милиони европари предназначени за тях отлежават " неусвоени", да попита защо инфо за икон. престъпления на кметове се крадат от данс,които после бият тъпана,че много били работили...... и в края на краищата защо полицията е партизирана и назначаваните за началници трябва да са одобрени от местните гербаджии.А,бе цацаров, кой има куража да посегне на тези,които са го назначили!

Приятел, все ми се иска да те питам, това Лапана Пд какво е? Звучи като пловдивски картел, организиран около лапане на печалби... или футботелн отбор от тепетата може би... честно питам, не се подигравам.

Навремето милиционерите бяха тъпи,сега и народа затъпя и слезе на тяхното ниво.тъп народ, тъпа полиция ,тъпа държава. Прокурора само умен ,е и троловете в дира.Те ще оправят държавата.

Навремето полицаите не можеш да ги сравняваш със сегашните тулупи, защото имаше подбор, физическа подготовка и мотивация. Иначе си прав за второто, народът затъпя, иначе не би имало обяснение защото когато изхвърляха стотици професионалисти на улицата ,за да набутат вътре безхаберни братчеди или откровено съмнителни лица за политическа изхода, скачкахте като улави по площадите. Сега берете плодовете на вечната българска безхаберност и липса на умствен капацитет. Това е истината, Иванчо.

Цаца сега ли го разбрахте бе аланкоолу това нещо...то вече хора не останаха вие се сетихте за моделите...абоууу...отиде коня в реката отдавна...

Пълно е с някакви нови милиционерчета , които са татуирани и ходят брадясали , като бандити , не са под прикритие , а са обикновени сержанти , другите са чичаци с наднормено тегло и пак на нищо не приличат , с камо ли да хванат някой с тичане . Поне външния вид да си поопрвят , че малко е несериозно .

В Русе е точно така.Освин това и са всички мотористи. Що се чудим на убийство посред бял ден!

На кво прилича?

На кит. Парадокс!

Даже дебелите задници почнаха да загряват.

Ти по-добре прочети цялата статия. Тоя е загрял като цаца в аквариумче, дето ти се пули през стъклото като през цайси с дебели лупи. Мобилна джендърмерия по селата, айде бе. Баш това ще ни оправи.

Цаца, нека ти припомня емблематичната реплика на един бивш главен секретар на МВР : " Ние ги хващаме, те ги пускат !" Става въпрос за съда ! А съдът ги пуска, защото прокуратурата повдига обвинения, които съзнателно или не, са съставени по начин, по който да не бъдат признати от съда ! Жив пример е онзи с 6-те апартамента, който съдът обяви за невинен и по двете обвинения, които прокуратурата повдигна !

В малките селища всичко се знае, само воля и морал са нужни на служителите, когато са извън престъпните схеми. За другото...

ееееееее......! добре, че е цаци да открехне нещата! аз си вервах, че ушите и очите ми дават фира, а то.. моделът бил менте.

То и моделът на прокуратурата не работи но....

Още от времето на комунизъма ги МРАЗЯ тези ПАРАЗИТИ ....

И аз !!!

Моделът на полицията не работи за разлика от модела по който се работеше преди 1989 г.

говориш,бе задръстен.И преди и сега милицията и полицията действат по една методика още.Нищо не се е променила в системата.

Да, ама тогава едно разбито мазе се разследваше и се откриваха виновните, нали? А сега за крадена кола или разбито жилище хич не ги ебава, за убийство евентуално си размърдват залоените задници, ако се е разчуло. Ти си тоя, който говори глупости.

трябва да се ликвидира.Няма никаква полза от тях.По хубаво да се използват вещи лица-експерт-счетоводители,финансисти, счетоводни и финансови колективи в разследване на икономически престъпления.И по-евтино и по-ефективно при разследването на тежки икономически престъпления.Тези "привилигировани" икономически полицаи не стават и за криминалната,а само за охранителна полиция.

миналото,икономическа полиция сега са били винаги гола вода.Там не са никакви икономисти.Нямат си представа от елементарни икономически процедури,процеси,терминология.Не познават и елементарни първични счетоводни регистри,документи,ведомости,абе гола вода икономическа.Няма един който поне малко да е работил като счетоводител или финансист.

ВЯРНО !!!

Кой още трябва да им го каже зада направят чистка и реформи?!

Фюри

Не знаеш ли кой? Онбашията.

Не модела полицията не работи,но продължават да получават пари това е ужасяващото....

Вътре е пълно и с чиновници,отдавна пенсионирани, но взимаши и заплата и пенсия, но държат кокъла и не пускат, щото им се разрешава.

Мобилна жандармерия . Що не. Да им дадат на тез Тюфлеци по един Маунтин Байк, белким поне да изглеждат малко Елегантни...само като ги погледнеш и да ти се повръща ...даже мнозина са си сложили едни синджири на врата, като да са го взели от тоалетното казанче.

SED

Моделът на прокуратурата не работи. Знакови и показни убийства остават неразследвани, не се прави нищо, за да се обвинят хората, които са си купили прокуратурата. Тази прокуратура е била за едно друго време, което отдавна го няма. Както казват старите хора - присмял се хърбел на щърбел.

Много си прав, и прокуратура и МВР и съдии и ,,политици,, всички са една клика, взаимно се покриват за общото им благо/разграбване,корупция и т.н./

Жандармерия , полиция и прокурори на всеки метър , бандюгите са от ваще , нема да се плашат.

В "Читавите" държави от Полицията имат РЕСПЕКТ. А в България Полицаите са си живи Милиционери, само дето им смениха Дрехите. И са обект на злъчните Вицове на Народа. Или ще се повтроя или потретя ...Какво е Милиционер, станал Полицай - това е НЕРЕАЛИЗИРАЛ се КОМБАЙНЕР в селското стопанство. А Цацаров най сетне "откри Америка".

Не обиждай КОМБАЙНЕРИТЕ !!! Тези, просто са - ДЕМБЕЛИ !!!

Нищо не работи както трябва.Нито мвр, нито нищо.Това е тикволандия.Виж, обаче разни схеми за точене на европари работи безотказно.За шуробаджанащина, назначаване на калинки.Всичко това е бетон !

Каквото ви е управлението некадърно .Цацаров та то имали ,, държава""

Каквото ви е управлението некадърно .Цацаров та то имали ,, държава""

Модела на полицията не работи,модела на здравеопазването не работи, социалния не работи, че то има ли нещо работещо при това управление? Впрочем има и това е модела на кражбите.

Моделът на съдебната система също не работи. КФН и тя не работи, както се видя при фалиранията на КТБ и "Олимпик". Току надават глас, че и пенсионният модел не работел, ама ще го забележим след 30 години. Образователният модел също не работи. Ремонтите на Фандъкова също не работят, и новите магистрали тоже. Бе дълъг е списъкът с неработещи неща. За сметка на това КВР например работи (само си виж сметките от следващия месец). Свинетките си работят. Бензиностанциите си работят ли, работят без картел, както се оказа в крайна сметка, че няма напук на предишните "неопровержими доказателства". БоБо си работи също, той никога не спира да работи впрочем, дава пари, казва това на този, онова на онзи, да му докладват до следващия ден иска. Цачева също си работи, тя не е спирала да получава заплата. И т.н.

КГБ

Цаца, а прокуратурата и съда да не би да работят? Всичките сте навързани като свински черва и само един безкомпромисен Народен съд и смяна на системата ще ви излекува.

И кой ще промени системата, има ли армия,а къде видя лидери и средна класа...Българина може само да се джавка с комшията,колегата или с някой по изпаднал от него но НЕ и със системата която ни УБИВА !!!

полицията е абдикирала напълно от задълженията си.

Коя полиция, тези които се страхуват от корумпираните си шефове ли наричаш полиция...това са ,,служители,, които си чакат заплатата и далаверката...

ИСТИНА Е !!!

а на прокуратурата как е?

да са въведе и вечерен час незабавно

Айде да си кажем честно - има ли модел в държавата, който работи? За каквото и да било? Някоя институция? За хората, не за мокри поръчки срещу Ветковци и Бенчовци, дето не искат да плащат такса спокойствие или да прехвърлят част от бизнеса си на някой Гробаджия. Нещо в тая скапана държава да работи за хората, а не срещу тях? За обикновените граждани? Даааа, точно така, дойдохме си на думата. Реки от кръв трябва да се леят, за да измият срама от последните 30 години. Реална физическа кръв. Но палачите ги няма - затова тумора се разраства всеки ден до пълно поглъщане на тая гадна държава.

КГБ

Много точен коментар колега, и аз съм на това мнение.

В Козлодуй, никога не е имало психоаналитици.. Никога недейте да правите такива изследвания на собствен гръб..

"Сега имаме на места забавени експертизи, защото няма експерти,.. ", ти да видиш , ама те разбрали че им трябват експерти, а не калинки. Ами, работете с калинките, като изгонихте експертите! И това не е само в МВР - във всички администрации.

Даааа!Иначе на прокуратурата ,моделът работи отлично !