17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на морето има още малко техни съграждани - някъде към половин милион. Да им се отнеме и да се обявят за персона нон грата.

ние скоро ще ви купим,се бе провикнал преди време висш руски политик?!Наши пишман родолюбци си подвиха опашките и си замълчаха!

Ами ... добре ! Аре сега отнемане на Българско гражданство на около милион орки и друм към Пакистан . Действай , цацков , че мандата ти изтече без да си свършил работа за пет пари !!!

Само на тия руснацили? Ами на Радев, Нинова, Борисов, Цецо, рода Живкови... и другите там техни хора?

Браво бе , това прасе много работа е свършило ,направо се е изпотил го гледам, ша пребори корупцията и мафията и всичко.

Какво правшт тия мафиозери в България и защо им се дава гражданство. Гражданство се дава на етнически българи, не на мафиозери, които го ползват, за да творят гадости в ЕС.

Цацаров много те бива на думи ама какво става с проверката за офшорките, нещо работата забоксува май , резултати има ли до сега или поредната ПР акция дето си я направи а Цаца?

- Галина Олеговна Улютина, гражданка на Руската федерация, придобила българско гражданство с указ от 09.03.2016 г., поради неподдържане на инвестицията, станала основание за българско гражданство поне в минималния законов срок от две години. Как да я поддържаш тази пуста инвесвтиция,като цялата е отишла за "даването" на българското гражданство- за справка ВМРО .

Ши купиш дръшки, $1=300 рубли, а купи де! хахахха

Бяха толкова, вече в БГ им идва скъпичко, €1 е 280 рублички ;)

Инвеститори сър. Законът гласуван от вашите депутати го позволява.

ли са не ги пипайте,защото нашите "родолюбци"ще се поболеят,както си проличава в момента!

На македонците им разказваме играта за да получат българско граждансктво, ноооо на руснаците под масата им го даваме!

Трябва и на местни да почне да се отнема гражданството - цигани, помаци. Щом не се чувства българин, за какво му е.

Засега е само 65рубли и във Варна, Бургас, Поморие и Камчия има новооткрити руски частни училища.

А какво стана с руснака станал набързо българин и назначен за шеф на съдийска колегия в София?

отнемете го на всички навлеци! който не е роден от българка няма право да е гражданин на българия!

На сто хиляди със самосъзнание македонци - сърбоюгоклавяни , кога ще се отнеме гражданството. Или там са платили на вицепремиера Каракачанов и за това не се пипа. От тези сто хиляди не повече от пет хиляди са с българско самосъзнание, а едни пет хиляди публично по медиите обиждат и се подиграват на България и българите.

Руснак да не излъже? Хайде в Евразия...

Тука при Сергей да не са объркали бащиното и фамилното име случайно и да иде реч за руския гражданин Сергей Дмитриевич Станишев? Ако е така то крайно време беше!

Трябва да се отнема гражданството и на българи с руско самосъзнание. Като ще се кара, да се кара наред, нали така?

Но колко чиновници-герберасти са наказани за издаване на тескерета или статут на бежанец без достатъчно основание? Какво стана с граничари, полицаи, каналджии и разните му там партийни ятаци, които тихо-мълком поддържат мита за "нулев" мигрантски натиск?

Руската нация, нация на престъпници

Е че България не имала по- сервилен главен прокурор, който де факто се е самоподчинил на изпълнителната власт и лично на Бойко Борисов Цацаров е позор за съдебната система. Той няма дори колаж на младши експерт в изпълнителната власт, да отстоява правото.

Чиновници за които споменаваш са на щат към президентсвото а там са социалисти както е известно!

Очакваш да видиш Ибрахим Ал Кайдалам, Джигит Миау Бумалем и т.н.т, всъщност пак трябва да ядосаме Руснаците заради визитата преди няколко дни.

Само мурзилки

главния прокурор сам взе решението след като му наредиха от ам. посолство

"отнема гражданството и на българи" аммм тогава с какво гражданство ще бъдат ? 1. "Трябва да се отнема гражданството и на българи с руско самосъзнание." 2. "Трябва да се отнема гражданството и на българи с американско самосъзнание." 3. "Трябва да се отнема гражданството и на българи с турско самосъзнание." 4. "Трябва да се отнема гражданството и на българи с циганско самосъзнание." 5. "Трябва да се отнема гражданството и на българи с гръцко ,сръбско,македонско самосъзнание." Трабва, трябва, трябва... Ем че айде де отнемай го !

И на два милиона цигани.

А на половината македонци, дето станаха BG граждани, кога ще отнемете па Българските паспорти ? Те си ги КУПИХА!

Какво стана с Каракачанките които са получили паспорти за пари , господин Прокурор Цацаров ???? Чакам Новини от Прокурора на Републиката !

Странно защо се пропускат спокойно шетащите из прекрасната ни Родина , ислямски терористи .. Разни ходжи из Пазррджишко и Родопите ... За антиБългарските нпо-фекалки като отровените , гревио , анимус , зомбита срещу България и съучастници също нито дума .... Пак греда , гусин глав. прикриватор :))))

Преди имаше сигнал за една македонка получила БГ паспорт и по една англииска сипала тонове обиди срещу България и Българите , на такива трябва да се отнема автоматично гражданството + БАН до живот за влизане в БГ.

Айде сега, президенството ти виновно. Пък и става въпрос за 2011г., посочи кои са тези агенции "към" президенството дето дават документите.

Навремето имах обект в Битоля. Та едно маке без да знае, че работи за мен и недоволно, че техника изискваше от него да работи до края на работния ден вместо до два, се беше изтъпанило и викаше "сите бугари мртви ке ви видим". Много се изненада като разбра кой съм и още повече като го уволних заедно с двама негови роднини които също бях наел. После рева, страда, тазправя как жена му щяла да го изгони от тях като разбере, че е уволнен.... Не му помогна обаче :)

Браво Цацо! Голям удар срещу организираната престъпност, съизмерим с работата ти през мандата!

Каракачанката, за разлика от Руци Радев няма право да издава такива паспорти та тоя фейк отдавна издиша! Та за друг трябва да чакаш прокурора исках да кажа.

Само президента има право да издава БГ гражданство! Провери си сам!!!

Тия са само върха на айсберга! В руските сайтове българското гражданство продължава да се продава като маратонки в оелекса ! И всякаква монголоидна измет взима български паспорт и отива в Западна Европа да прави золуми като нашите мургави събратя !

след като ресорните му представят докумментацията.

ама пак да си кажа - направи си списък на гражданите на останалите държави, на които се дава българско гражданство - и пледирай да бъдат проверени всички.

съвсем е логично.

толкова ли?!

Данса що не пишат директно до м-р Кирилов, а занимават главното в прокуратурата?

мислех ,че искат отмена за американски граждани,а то било за руски!!изненада,цацаров !!!

ти къде си видял гражданин на щатите да се домъкне тук да се спасява от мизерията??

Уау, и тоя с трици маймуни ше лови. Най-изявен евроатлантик. Тия четиримата сигур отдавна не са в бг.