Църквата провъзгласи за блажен разстрелян от мафията италиански съдия, скоро може да го обяви за светец

Розарио Ливатино беше един от първите магристрати в Италия, въвели мерки като конфискацията на имущество и авоари на престъпните кланове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди ми беше смешно за журналистическата неграмотност, но вече ми е само тъжно... Как с лекота градят картонени кули, а? Господа "журналисти", Вие познавате ли църковните канони? Очевидно не. А след като не ги познавате, защо градите хипотези? Апропо, светла му памет на човека - очевидно е бил истински патриот. Похвално е и това, че е обявен за блажен - достойно дело на католическата църква... Но да се твърди, че скоро ще бъде обявен за светец е умопомрачителна празнота в познанията Ви за църквата... И да поясня - светец е звание, което се получава след доказване на чудо и при това човекът трябва да е водил ПРАВЕДЕН живот. Именно за това Левски няма как да бъде канонизиран от БПЦ. Той се е разпопил и с това сам се е отказал от всички превилегии на православната църква. Включително и това да бъде обявен за светец. Жетете, деца! Четете, защото само знанието ни прави свободни!!!

Извинявам се за Ж! Да се чете Ч!

В голяма държава - голяма риба. В нашата малка държава има малки рибки-съдии, които си пълнят гащите като видят мутра.

По скоро мутрите работят за тях за съдийте. А те съдийте до скоро в редиците си имаха хора от народния съд?! А тези в момента в повечето случай са синовете им комунизма се предава по полов път. Никой не разбра защо главния руски прокурор идва в България точно преди назначаването на сегашния главен прокурор?! Някой знае ли

много блажни съдии , ама нашите са живи !

Мафиоти са арабите и турците- Крадци, Трафиканти на Наркотици... А Мутри са помагачи на арабите, Предатели, Анархисти, Анти- христи ( против Християните).

Междувременно ватиканбанк пере пари на мафията.

Браво бе! раСТрелян. Пишете по-добре "утепан", или "легфедиран".

Ти за магРИстрата ли говориш?

Браво на тази Църква, която не стои встрани от проблемите на хората. Църквата ни трябва да се гуши безмълвна или да се подмазва на управляващите мафиоти.Христос е бил бунтар и е дал пример с живота си. Така е и с всички светци и мъченици. Никой угодник не е станал светец. На угодниците не им е в природата Божественото!

Църква, която не пази Божиите заповеди, не води хората в пътя на правдата и държи само тя да бъде смятана за носител на истината - не служи на Бога. На съдията наградата му го чака на небесата, която Христос ще му даде при завръщането Си, а земните почести е по-добре приживе да се дават, да се окуражават хората, че си струва да ходиш в Христовия път.

Преклон! Истински смел и достоен, дръзнал да стори дела, равностойни на светците