17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този недобросъвестен Реститут изпълзя и взе да се изказва на транспортни теми, като онзи миризливец - Босия с книжките... Между впрочем, какво стана с него - още ли гладува (рекорд на Гинес по "неядене"!) или "сдаде багажа" (което по сценария на БСП и Радев е недопустимо!)?

крадлив дедо, скрий се бе! БОКЛУК, СПОМНЯШ ЛИ СИ, ЧЕ КОГАТ СЕ ПРАВЕХА МАГИСТРАЛЕС, ЛИЧНО ТИ,

ИСКАШЕ ХЕМ ДА ЗЕМЕШ ПАРИ ЗА ТЕХ ОТ ЕВРОПАТА, ХЕМ ДА ПУСНЕШ ТОЛ СИСТЕМАТА?!?!?!?! И ТИ КАЗАХА ХОРАТА: АКО ШЕ ПРАВИТЕ ТОЛ СИСТЕМА - НАМЕРЕТЕ СИ ПАРИ. ИЛИ ЕВРОЗАЕМИ ИЛИ ТОЛ. Ти се спре на заемите, щот повече пари и повече имаше за краднене. сега ми рекламираш толът, ама некои си спомняме......

От дЕдО Ви ще научите 3 много важни и основополагащи човешки порока: 1. Как се лъжат простите хорица. Не умните! 2. Как се краде нагло и безобразно. 3. Как се профукват огромни суми на комар и ставаш зависим от тъмни субекти свързани със спецслужбите. И АБСОЛЮТНО НИЩО ПОЛОЖИТЕЛНО! "ВЕРВАЙТЕ МИ", КАКТО КАЗВАШЕ САМИЯТ ТОЙ!!

наетата фирма е изчистила Буздлужа от боклуците; ако е наеми я да изчисти боклуците в главата ти, но с доста камиони че боклукът ти е повече от този на Буздлужа. Ти си толкова древен и софиянец колкото е онзи дето подпали царските конюшни. Той там опитва, ти тук .. в изобилие сте от 44-та насам.

Жалкото е , че не разбра толкова години пораженията от рулетките и зависимостта към тях.

По време на правителството на НДСВ бяха спрени реакторите на Козлодуй. Когато го попитаха защо го прави, след като в Румъния откриват нови атомни реактори, не е ли това в услуга на румънците, той отговори "И те искат да имат икономика". Да се развива румънската икономика, за сметка на българската, Кунева имаше някакъв дял в румънски фирми, Милен Велчев в румънски фондове.

и по скоро да проследиш събитията и решенията за времето за което съвсем избирателно доставяш подвеждаща информация. колкото до румънците, казаното за тях важи за всяка друга страна. или ти мислиш по - различно.

Крадлив Дедо Мадридски, по-добре се скрий и не ни напомняй как даде на концесия магистрала Тракия за 30 години и до София - Бургас щеше да се плаща 48лв. в двете посоки + гарантиран от държавата поток от коли на концесионера !! Да се махаш от очите ни крадльо лъжлив !!

Царя ни. Винаги добре слушайте и следвайте това което казва царя ни. Той е най-верният компас във това МРЪСНО И ПОДЛО ВРЕМЕ.. Единствен царят не ни дели на партии, на предани и продажници, за заблудени и крадливи .. за него всички сме българи, най-напред. И нещо по-важно, българи които намаляваме по брой всеки ден. Нужно е да стоим ЗАЕДНО. И НЯМА друг обединителен изход от всяко зло освен този да стоим плътно до царя и до Бога. Така го иска Господ. А вие какво искате е без значение веднъж и вотри път ПАГУБНО.

Покрай Симеон винаги е имало крадливи политици, достатъчно е да си спомним за Милен Велчев и Бойко Борисов, но не това е проблемът. Симеон единствен можеше и успя да вкара България и Румъния в ЕС, никой от комунистите преди и след него нямаше да успее да направи това. Нито комуниста Жан Виденов нито комуниста Костов, нито комуниста Борисов, нито турчина Доган... Симеон със сигурност щеше да прокара Южен Поток, пък колкото и крадливи комунистически фирми щяха да смучат от него... За съжаление крадливата пасмина от политици във властта у нас са 100% крадливи и няма какъв избор да се направи, само може да гадае кой ще е по-малко крадлив като влезе във властта и кой ще краде повече... Затова всеки икономически проект в България може да бъде провален от крадливи политици...

Ясно, но този принос е пак само за тези, които могат да крадат от фондовете, уви...

Ооо крадлив дедо на внуче Хюсеин :)

Тоя рицар на жартиерата няма ли кой да му направи една сицилианска вратовръзка ?

Вечен Позор за Нищожеството Цар - Лъжец!!

Много се кефя,когато топ крадец говори за пропуснати ползи за Държавата,за България......любимо ми е. Можеше и дискусия да се направи-Сакс....,Костов и Веселин Георгиев,напр.,от "Батко и Братко"ООД. От кой нафталин извадихте този,800 дневният оправяч? За времето,което прекара във Властта,две изречения на кръст не можа да спретне,но че си оправи "царските"финанси-направо гений.

Не съм чел какво е казало "нищожеството".По-интересно е дали в друга страна то е възможно.Или само на вас БГ ви минават такива номера,като този с тази мърша.Ще припомня неговия случай?Ми, комунистите разстреляха чичо му като куче,а той сладкия за пари разбира се им служи като вярно псе.Пак питам,при друг народ това ще е възможно ли.Не,този номер минава само пред народ от мърши.

с това, с което Господ е дал на човека, ЖИВОТ, а нечестивия му го отнема винаги по мръсен начин - и не на кого а на Царското Семейство, дало ВСИЧКО в името на България - НЕКА МНОГО СКОРО И ТЕБ ТЕ СТИГНЕ ТОВА. Ти поне го заслужаваш.

Само че при твоята концесия парите на турските превозвачески фирми и на всички други щяха да заминават за Португалия и Испания при дедовия, а нямаше да остават в България и ако нещо португалците подържаха това щеше да е само магистрала Тракия и нищо друго. Ей мошеник и тарикат се беше и такъв си остана.

този господин най-добре да не коментира и да не се показва. все още помня неговите лъжи за 800-те дни. ако толкова милее за тази страна , считам, че имаше шанс да направи много. не достигна, както на него, така и на останалите преди и след воля и желание. всеки гледа докато е на власт да краде и граби. лесно се коментира извън България. да се върне, да положи усилия, да си даде имотите за благотворителност или каквото може да допринесе и тогава да коментира

И какво ще се случи с тази ТОЛ система?Нищо.Само за вас ще има повече пари за крадене.В България парите си отиват по предназначение ,не и за работещите . Богатите ,богатеят ,а бедните беднеят.

Кухарка

На този дядо му е австриец, а майка му е италианка. Да отиде да си оправя държавите, а не да ни стои тук на хранилка и да се прави на умрела лисица.

ти да "управляваш", тоест КРАДЕШ, ГОНИШ БЪЛГАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ А ТЕЗИ КОИТО ОСТАВАТ ДА ГИ ДОВЕДЕШ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА. КЪШ на теб нещастнико сатанински. СТИГАТ ви повече от 70 крадене и виниене на други за кражбите ви.

Това им е разликата на останалите политици с Бойко. Те плещят, той прави. Това е.

Ако "Тракия" беше построена по онази схема, щеше да струва на държавата 10 милиарда, колкото са записани в договора. А ако имаше ядрена централа, щеше да има 2000 МВт, които няма къде да се продават или поне не целогодишно.

А ако хлябът стане пет лева няма къде да се продава или поне не целогодишно.

Ток от АЕЦ струва 3 ст/кВч Ток от американска ТЕЦ 17 ст/кВч Освен това 15 000 българи умират годишно от мръсния въздух, а ТЕЦовете са 50% от замърсителите. ЕС иска затваряне на ТЕЦовете заради мръсния въздух, и тепърва ще налага огромни глоби, и накрая пак ще се наложи да ги затворим. Така че АЕЦ Белене ще замести част от прескъпите ТЕЦове, които убиват хора. А потреблението си се увеличава с нарастването на БВП, така че ако искаме развитие, няма да стане без нови мощности.

смях ... за цената на тока от белене консервативната оценка е 16 ст/кВч и то от министерството на енергетиката :))) цената на производство от слънчеви панели е около 10 ст/кВч и то без субсидии от новото поколение :))) цената на вятърната енергия е около 8 ст/кВч и то без субсидии с турбини от ново поколение ... като това са производствени цени на проекти без субсидирано изкупуване , за информация само в момента нек изкупува ток от слънчеви панели по 21 ст/кВч ... без коментар !

Гнусен лъжец си. Токът от новострояща се турска АЕЦ, строителят е Атомстройекспорт или Росатом, е договорен за дълъг период при цена от 12 цента за киловатчас. Токът от нова британска АЕЦ е договорен на около 9-10 пенса.

Оооооь, гот ми е, че съм оправена за 800 дена.

лъжлив дедо искаше да докара португалците да строят магистрала с тол система ма те искаха гарантиран поток автомобили и държавата трябваше да им доплаща ако потока не бъде достигнат... а за да размрази белене затвори реактори в козлодуй айде пак го изберете тоя лъжлив дедо.......

Може ли тоя дърт крадлив капyт да не се обажда и да си харчи паричките. Най-голямото зло за България + орешарски

Интересно ми е КОЙ ще прибира заплащането на тол таксите ??

ЦЕНАТА НА ТОЛ ТАКСАТА Е ДОБРЕ ДА ЗАВИСИ И ОТ ТЪПОТИЯТА НА МАЙМУНАТА ЗАД ВОЛАНА ?!?!?!?!?

Може да го наричате какъв ли не, но в случая по въпроса за ТОЛ таксите и за АЕЦ Белене Симеон Сакскобурготски е прав!

за тол таксата е прав но за АЕЦ белене не е - няма пазар за тока.

За тол таксата е прав, но не и по неговия начин, според който за 20 години щяхме да плащаме на португалците по половин милиард всяка година за само една магистрала.

Прав си мушморок - там беше концесия. От която печелеха португалците. Сега държавата е собственик и наема фирма да построи тол системата и да събира таксите от името на държавата. За това тази фирма получава фиксирана "заплата", а не всичките печалби от концесията. Абе шмекера е шмекер.

Всичко говорят, че сега камионите заплащат за транзитно преминаване ниски такси, а с тол системата ще плащат повече. Интересно защо никой не зададе въпроса, Не може ли да се вдигнат сегашните такси на база на изминатите км. и да се плащат пак на границата? Защо да се дават за много години едни пари в ръцете на един концесионер и евентуално държавата да види нещо някога си? Не ви ли се струва, че това е лобизъм, облагодетелстващ някого за сметка на нас?

Абе то държавата е концесионер. Фирма изгражда и експлоатира системата. Ама тази фирма е само оператор - собственик е държавата. С други думи фирмата строи тол системата и

Абе то държавата е концесионер. Фирма изгражда и експлоатира системата. Ама тази фирма е само оператор - собственик е държавата. С други думи фирмата строи тол системата и събира парите от името на държавата и ги дава на държавата. За това на тази фирма се плаща "заплата"

Я си идете в Шпаньолско и елате отново, та да Ви спретнем пак едно хубаво посрещане! Само си сменете костУмчето, че отдавна вече се е протъркало и е демоде. Ако Донята Ви отпусне пари за шивач....Че само с винце и хазарт не става, иска още такси и налози.

костюмче със сигурност е "купувано" с крадените народни пари от куфарчетата които и до днес си раздавате, пак с народни пари.

е от КГБ.

То само с тол системата ли е така,ами лифта в Пирин.Каквото се започне да се прави и се подлага крак как тази държава да се развива ,затова сме назад.Докато спорим,докато решим,докато се започне нещо години минават,другите държави променят облика си на градове ,села,курорти ние дъвчем ли дъвчем с години едни и същи идеи,ще стане ли,ама кой ще го направи ,ама дали този който го направи няма да забогатее много и т.н и всичко си остава като замисъл но не и като изпълнение,и това е само от нас от администрацията, от партиите не е пречка от вън.Това сме ние смотани,обидно но истина.

НОМЕРА БЕШЕ ЗА 800 ДНИ...ДА СЕ ВЗЕМАТ ЦАРСКИТЕ ИМОТИ...И НЕ САМО ЦАРСКИТЕ...ОПРАВИ НИ! СЕГА АКЪЛ ДАВА...

са на царя и царското семейство. колкото до теб, ти си псевдочовек, завистлив, неук, крадящ.

ТЪПОТИЯТА В КРЪТУНИТЕ НА ПИТЕКАНТРОПИТЕ КАК ЩЕ СМЕНИТЕ ВВ ???! НА ДОБРЕ ПОДЪРЖАН ПЪТ С 220- И ПОВЕЧЕ КМ/ ч КАКВО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧВА ???? ОЩЕ ПО-ТЕЖКИ КАТАСТРОФИ !!!! ЧИПЪТ ЦАРЮ, ЧИПЪТ НЯМА КОЙ ДА СМЕНИ !!!!!!

Както обикновено е прав. Ама българина си сака да го "оправят"!

гоорейки за тол се превърна в тРол! чии интереси с еопитва да прокара пак тоя мошенник?

Тоя човек чеше осем години начело на държавата!!! Ами да си го направил бе, !

ама каквото почукало - това се обадило. Доживяхме така злобно и с погнуса да назоваваме една "кралска особа". Чудя се кой мразя повече комунягите или тази мумия. Те го доведоха като разбраха, ч„е Костов ще спечели втори мандат и слава Богу че не спечели, защото кой доведе Нинова в политиката, кой доведе Христо Бисеров, Йордан Цонев - КОСТОВ, а да не забравя и умствено увредения психиатър д-р Михайлов.

нашият Спасител. А за погнуса са тези, които го мразят.

крадливия дедо симо се изказа! нужно ли беше и този бок лук да го изтърпим - ей като хлебарките сме издръжливи бе - дано да има защо накрая

Майната и на тол системата! Драги съфорумци (с изкл. на троловете), нали се сещате, че ще вкарат тол системата, винетките няма да отпаднат... тировете ще предпочитат с винетка (или без) да минат по междуселските и междуградските пътища, които са предвидени за натоварване основно от леки автомобили... Съответно ако искате да се качите на магистралата ще кихате още едни парички...

Нали ти управляваше цял мандат. Защо не я въведе? Защо не убеди хората за това. Само приказки без никакъв смисъл. Стига този сте го пускали по средствата за масово осведомяване. И пълна конфискация на имотите на това семейство докарали България до национална катастрофа.

Чети историята, не дрънкай само глупости - кажи си мнението за баща му, Борис III

Чети я ти. И виж какво са направили баща му и чичо му. Така че пълна конфискация на имотите. Както гърци, румънци , руснаци.

Господин " Вервайте ми!" отново хвърля фекалната си мозъчна маса върху вентилатор- браво! Но на мен лично само една негова снимка към новината е достатъчна, за да подмина статията.

Но май не само, че не си я подминал, ами си я и прочел, и коментирал. Супер си!

Тол системата е най-голямата простотия напоследък. ИМа далеч по-модерни методи, но нали трябва да има пари за строителните фирми...

крадлив комарджия, нужни бяха 28 г. "демокрация" за осъзнаване, че срещу населението и националното стопанство се извършва геноцид. и една питанка: има ли нейде по света лице, което съди държава за имоти и същевременно да се подвизава като старейшина и мъдрец в някакви измислени бордове. това е благодарение на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла. приятен ден.

че при кабинета Сакс Кобургодски искаха да го дадат на концесия на чужда фирма, а в случая - тол система, но държавна.... Леке е тоя хрантутник, само имоти се чуди как да лапне от държавата! Бригадир

Някой умишленно ни го тика по новините. За 800 дни направо ни оправи. Не щем да те виждаме Мадридски крадецо.

Човека ,който най много мрази България и българите е този. Доказа го с действията си против държавата и народа си. А,как беше посрешнан като МЕСИЯ.Жалко никаква надежда няма за нас вече. Едно цяло поколение унищожено ,дано тези дето емигрираха да се запазят и спомнят за България.Амин!

С въвеждането на тол системата пътищата няма да се оправят, напротив ще останат същите каквито са сега. Парите от тази система ще се окрадат, защото Бойко и неговата банда откакто са на власт само това правят.

Симеон Саксккуборгдски продаде енергото пощите остави хората без работа изобщо.този човек много е навредил на държавата

Забележителон е нахалството с което бай Цар, след като успешно торпилира българския политически живот, продължава да ръси мозъци за каквото бива и за каквото не бива.

Жалко че подобно същество плод на братска любов все още замърсява с простотията въздуха ни!!!

Е фирмите на синовете на този дедо демек принцовете дето се гласят да ви управляват, искаха да ви строят магистралите но си направиха сметката че няма да се изплатят демек няма да имат печалба и се отказаха, навремето.

Население.... Какво да се прави с него... Все тая...

Никога не съм гласувал за царя, но храних скрита надежда, че при неговото управление може нещо да се промени към добро, но вместо това, царя Оправи народа за 800 дни, а на себе си върна имотите на държавното интендантство. Не забравяйте, че от него се излюпи днешния ни ръководител ББ.