Цачева: Няма опасност от спиране на Търговския регистър

Поръчката за нова памет е за нуждата на следствието, което проверява причините за срива в регистъра през август

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цачева, като не знаеш откъде да си пуснеш и телефона, що се изказваш по теми за които не ти стига акъл? Проста селска траверса си, не си отваряй устата, че рабфак обучението и гладкият ти мозък веднага лъсват ...

Травестит

Цеце вземи от нап една статистика колко хиляди фирмаджии трябваше да ходят да доказват че са си подали отчетите до 306,2018 година за да не им направят актове??Бая сте трили че и къде не трябва сте се развихрили.. Може ли да има входящи номера за подадени отчети 2017 и 2018 година а като влезна да пише обработени 2016 година???

Е, то на който му трябваше си свърши работата. За какво да спира пак?

Търговският регистър е в истинска опасност щом със него се е заела Цецка. С каквото се е заела все го е опропастила

Цачева: Няма опасност от спиране на Търговския регистър A има ли опасност най-после Цачева да започне да работо,все пак е правосъден министър. Досега единственото , което разбрахме е ,че има масово бягство от затворите , и че ТР може евентуално и да работи.

Цецке, ма! Търговският регистър като се прецака, щото сте некадърници и ти цял месец ежедневно обясняваше как от утре ще тръгне, що не каза, че си подаваш оставката. Тъкмо сега нямаше да ти се налага да се правиш на врачка.

Бойкооооо, прибери си куците коне че само ти свалят рейтинга. Разбирам че са лоялни но рейтинга пада.

То пък един рейтинг има тиквата?!?

Цачева: НЯМА ОПАСНОСТ ОТ СПИРАНЕ на Търговския регистър "Търговският регистър МОЖЕ ДА СПРЕ РАБОТА ДО 20 ДНИ заради липса на достатъчно свободна памет в дисковете за съхранение на данни. Това пише в решението си да обяви обществена поръчка АГЕНЦИЯТА ПО ВПИСВАНИЯТА. Стойността на поръчката е за 190 хил. лева за "надграждане на съществуващите дискови масиви за съхранение на данни" със 120 терабайта."

Пфу колко не вярвам на това недоразумениее! Скоро Делянчо пак ще срине регистъра за да прави далавери...

Верваме ти ,цачко!:)))))))))) ...и ти си спец по IT,като к.т.н инж бою сшмитлията!:))))) ..... я ревни , та се разсополи за измисления ти дядо, дето го изяли комунистите!:))))))))))))))))