17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сороските мастии са против 2 юни да спираме за 2 минути. Но биха искали на 4 юли да дремем прави по 5 минути поне...

Разбира се. Особено самолетите.

Две минути в неловко мълчание. Меко казано тъпо. Особено ако се случи да си в обществена тоалетна.

Това сигурно е измислено от същият кретен. Който е предложил да се кара задължително със светнати фарове в деня на детето. На другия ден масово се търсят акумулатори. С връзки.

се носи в сърцата ни и от всекиго се изразява така, както изразява почитта си към тези свои близки, които вече не са на този свят! Всичко друго е израз на показност с политически или друг привкус, но не е истинска почит към тези на които са отдали живота си за нас! Масови чествания - да! Спиране превозните средства - категорично не! Такова принудително спиране на превозните средства може да измисли само нечий жаден за слава болен мозък , който не си дава сметка какъв хаос ще настъпи не само в транспорта, но и в живот на хората с това двуминутно принудително спиране, защото освен всичко друго ще се създадат непредвидим брой опасни ситуации които неминуемо ще вземата здравето и живота на много хора!

Самолетите и корабите и те ли?

Според мен не, а причината е, че представете си Цариградско шосе в София. Караш с до 80 (колкото е ограничението) и изведнъж колата пред теб спира. Хубаво, не го удряш, но тоя зад теб спи на волана, кара с телефона на ухото (за жалост често срещано малоумно поведение) или пък е надънил музиката и не разбира, че си спрял Хоп - верижна катастрофа. Не е просто глупост а направо е опасно, също колкото разни обезумели пешеходци, дето ги хваща сирената по средата на кръстовището и те замръзват на място... Трябва да се отдава почит, но само ако е безопасно за теб и останалите. Иначе е откровена глупост.

В годината има 525600 минути. 2 минути за почит много ли са?!

Аз съм за това да се спре автомобила и отдаде нужната почит! Но отговорих с "НЕ", защото спирането би довело до множество катастрофи. 50 процента от населението не знаят какъв ден е 2 юни.

Ми не спирай тогава бе....шибаняк ти на погребението на майка ти няма да спреш....

ЗА КОЙТО ВАЖИ ИДИОТИЗМА: "МНОГО ИСКАХ, АМА НЯМАХ ЖЕЛАНИЕ"!!!

76% идиоти!! Как ще спрат изведнъж? Ви имате ли дори бегла представа какви верижни катастрофи се очертават? Особено на големите булеварди ше има и жертви! Мислете малко!!!

Винаги ние,българите сме спирали и катастрофи е нямало.Идиотите не са в нашия отбор,а в този на чичко Шорош.

В града с 50 км в час това не е проблем. На магистралата - отбиваш в дясно. Спирането става постепенно. 2 мин спиране не струват нищо. В тел-авив даже не го и коментират тяхното спиране в деня на холокоста! Как е възможно да се дискутира този въпрос!!!

Има заповед на МВР, че всички превозни средства в населените места без влаковете трябва да спрят. Заповедта трябва да се изпълнява, точка.

Трябва да се спре, така е правилно

- ако сте на кръстовище следва да се изнесете - възможно е да се намирате в участък където спирането и престоя са забранени. Това, което следва да направите се води чисто паркиране - на големия булевард естествено спирането е забранено освен на предвидените за това места и по предвидения начин - нямате право да се превръщате в причина за задръстване

Не ходиш да паркираш.....вие дебили ли сте, мозъчно увредени, нещо неграмотни !?!? До колкото й клас си учил, 8 ми завършен имаш ли!?!?

МИ хайде прочети първо заповедта на МВР и тогава коментирай.

Хайде да не преиграваме.

"ПРЕИГРАВАЛИ" ДЕСЕТКИ ГОДИНИ, ЩЕ ПРЕИГРАЕМ И СЕГА! А ВИЕ ДУХАЙТЕ СУПАТА, ЗАЩОТО НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ НАГЛАСИТЕ И ЧУВСТВАТА НИ! ПРЕКАЛЕНО ТЪПИ СТЕ!

На мястото на областните оправители, слагам по едни регулировчици и спирам движението. Ама не им увира.

2 минути ми е достатъчно да сложа скоба на някой спрял на пътя. Днес ще се изкарва пари, с колегите сме се оговорили...

Ти ли си Славчо или Ристьо? Няма да ви е за сефте.

комунистически простотии!

Гнусно нищожество, къде ли се повизаваш из страната отклик, на такива боклуци трябва да им се отнема българското гражданство ...безродници

Тва се прави всяка година бе. Какви ти простотии

Ботев заслужава най- малкото да спрем и да се помолим за душите на четниците му. А и нищо не ни коства 2 мин да се поспрем. В Израел в деня на холокоста спират всички като по часовник. Нима е нужно да се дискутира кое е правилно?!

Не значи... Вижте не е нужно да даваме воля на националните си комплекси правейки пълен хаос по улиците и създавайки опасности. Така е, трябва да се почитат тези герои, вечна им слава и чест, но нека мислим малко и рационално. Може ли?

Хахаха не вярвах че третополовите либерални утрепки ще се изакат и под тази статия.

Какъв трети пол бе човек... Какви отрепки бълнуваш... Казвам точно онова което искаш да чуеш ама явно си прекалено обсебен от разни странни идеи...

Към Аз: не, не може. Тези хора са умрели като кучета, за да имаш ти Български паспорт. Нищо не ти коства да се поспреш 2 мин.не бъди безпаметен егоист.

Все пак тези хора са направили сериозен подвиг. Две минути всеки ден да трябваше да стоя на място, пак е малко. Много странно как на някой хора тези 2 минути мълчание им се струват дълги и безмислени..

Добре, че се сетихте за деня на великия БОТЕВ, братя българи . От сутрин до вечер слушам за капризните ,,бежанци,,

Не, не трябва. Достатъчно е да карат като нормални хора

Копелетата, които са гласували с НЕ са същите помиари, които продават България на западните отрепки. Но тях историята дори няма да ги помни. Дори безхарактерно мекотело като Киро няма да се помни дълго.

патрЕотите гласували с ДА продавача български паспорти.

Не превръщайте отдадената почит в извращенеие, още повече че предлазполага към ПТП - някои ще спрат други не

Ако всички спрат как точно ще стане от, нещастник и не философствай много бе лайно...ти какво направи за родината си!?

Доста подходящо си се именувал. И как ще спрат на многолентови пътища с висока скорост или по кръстовища.

И след един превъзпитател бой ще ти турим печат -"шибан безродник" по патента за чипиране на овце на кил гейноцидис и ще ти отнемем българския паспорт, ходи на майната си , .....и това "изрод" беше за тебе, дебилни нищожество

В последно време все повече и повече започвам да си мисля, че хората дали живота си за тази страна просто са били едни големи глупаци. Този народ не заслужава нищо. Колкото повече го яхат, толкова по-добре.

Все пак делото им на всички революционери - все млади хора на по 20-30 години тогава, когато са се жертвали за Родината е успяло! С такива хора и днес и с Бели га напред, ще успеем и днес в битката над сатаните иизвратеняците! Амин!

С БОГА НАПРЕД!

Един път в годината за 2 минути почит към загиналите за свободата - много ли им се вижда?

Тея украинците ако трябва да спират по 2 минути за всеки азовец, ше им се върже 1 цяла година да стоят като препарирани.

Не е задължително. Достатъчно е само да изключат от скорост, но е важно да не се докосва и спирачката и волана. Така средството ще запази равномерното си и праволинейно движение до доказване на противното.

Щот нямаме нужда в обществото от мръсните предателски, семки, които не искат да спрат за Ботев

Закон за Ботев...мисля че го учихме по химия едно време

ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА УВАЖАВАТ ПАМЕТТА НА ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ ДРОГИРАНИТЕ ЛАЙНАРИ ТЕ НЯМАТ РОДИНА ТЕ ИМАТ САМО ДРОГА А ДУПЕТАТИТЕ НИ ТРЯБВА ДО ЕДИН ДА БЪДАТ РАЗСТРЕЛЯНИ АКО ДА НЕ ТРЕВОЖИМ ТЪПИТЕ И НАХАЛНИ ХОХКЛИ ЗАБРАНЯТ СИРЕНИТЕ

Много викаш и това дразни. Иначе си прав, но се дръж възпитано

Погледнете в правилника, после задавайте малоумни въпроси. А аз какво точно коментирам ?