Хванаха израелци, изхвърлили труп край Самоков

Двама мъже са задържани край Самоков по подозрение в убийство - изхвърлили труп от джип. И жертвата, и арестуваните са израелски граждани.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха израелци, изхвърлили труп край Самоков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си вземат трупа на рамо и айде пеша до пустинята Негев! Стигат ни и наште трупове, че да мислим за настаняване и на техните, айде бе. Така се наТРУПва капитал.

Ксенофоби, расисти, фашисти и нацисти!

израелски граждани, израелци? Кое от двете.

Вие каква разлика правите между двете понятия, между които 'сякаш' се колебаете как да тълкувате?

Има палестинци, които са израелски граждани.

сигурно е работил в събота и са го утепали с камъни:)

За сефте се натъквам на новина за такива баяти кифли,които да са евреи.Вероятно са някакви мелези.Хубаво,че са ги видели горските,защого щяхме да работим поне 3 години по версията за Хизбула.

Прави ли ви впечатление изразът "в резултат на СВЕТКАВИЧНИТЕ действия на полицията"? За убит израелски гражданин полицията действа светкавично. ЗАЩО не действа така светкавично и за убит или малтретиран БЪЛГАРСКИ гражданин? Не е ли това ПОЗОРНО!??

Преди година две израелците убиха палестински гражданин в двора на посолството в София .... тогава полицията хич даже не се и замисли, да предприема някакви действия:) Имаш ли идея, колко от министрите на България през последните 25 години са евреи ?! .... има даже и един министър председател ... поне един (да не кажа 3-ма)

Що ли пиша , като ни банват! ГЕРБ е проста абревиатура - Гои и Евреи Разрушават България! ДИР за вас е лесно- проверете имената на престъпниците за последната година и ги подредете по религиозна и национална идентификация . Басирам се, че 95 процента са с небългарски такива. А за евреите, за тях е забранено да се пише, хаха!

абе ти 89% са разни зеленокожи. така че малко преувеличено ми се вижда това за еврейската следа. може би в ония големите кражби - кат КТБ да има участие на евреи. но битовизмите не са в ресора им

А бяха уж световният елит на разузнаването! Много непрофесионално! Труп в българска гора пред двама свидетели,които в последствие ще кажат,че не са видели нищо...

На жертвата, всичките му органи на мястото си ли му са?

Абе тези да не са от "новите израелци", т.е. руснаци, които са се писали евреи и са избягали в Израел? Във всеки случай ако бяха от Мосад никой нямаше да разбере нищо. ;)

Не - тея са от евреите, които са се писали руснаци, а после са си отишли в Израел.

Да изгоним това племе от страната ни.

Глупак!!!

Ако това стане, България ще стане отново китна градина, ама как да стане...

Имало горски! Браво

който не ми вярва да се разрови в историята на повечото атентати, революцийки и т.н ще види че е пълно с евреи!

а атентата в храм Света Неделя??

Не ставай наивен, нареждания за атентати по онова време са давали съветските евреи от коминтерна.

Пак се започна ...... сини, червени, гейове.... много идиоти в тези форуми.... Ако беше Путин тук доста св--ки щеше да намаже......

алоо тролетариата? В Сарафово когато израелците спретнаха атентат за да обвинят Хисбула що мълчахте?

България след Боко е разграден двор. Кеф ти френски "парашутисти", кеф ти израелски граждани изхвърлящи трупове. Заприличахме на страна от Африка - и по доходи, и по образование, и по сигурност. Тиквата и ГЕРБ направиха атентат срещу Майка България. В момента Родината ни е кома и шансовете и намаляват.

Стана по времето на Боко и Цецо! Та искаш да кажеш след като Боко подаде оставка се вижда че България е като разграден двор! Щото така си го написал все едно Бойко е оправил държавата!

"Тиквата и ГЕРБ направиха атентат срещу Майка България." Това като "Бойко е оправил държавата" ли ти звучи? На мен не! А и то е ясно на всички българи. ГЕРБ са вредни за България.

Ама ги биха селяни, дето им бяха кацнали франсетата в имотите ... а Бойко и Цецо само замазваха положението и спасяваха задниците на французите .... в суверенна държава ти да пуснеш нелегални парашутисти, от специални части ??!! що за идиотия, що за разграден двор ???!!!!!!

руснаци ,израелци ,палестинци ,сирийци ,афганистанци и други жaлкото е че това става в нашата бг всеки се кефи както си иска и няма закония и управия , армия ,полиция в таз държава това е печалната истина е мафията са си е като у дома си .

Май са братушки - израелци !

Шило

това ли пише в лиШчето?

Дебилите русофоби пак се размучали ...

РУСИФИЛИТЕ КАК ЩЕ ОБЯСНЯВАТ СЕГА ЗА ЛОШИТЕ ЕВРЕИ С ИМЕНА НА БРАТУШКИ, ХАХАХАААА

Ами историята показва, че евреите си посмениха имената и приеха имена на държавите в които живеят, а то няма държава в която те да не живеят. В Полша моята съседка беше еврейка, но името и фамилията бяха напълно полски.

Евреина е евреин без значение откъде идва ,не може да станеш еврейски гражданин ако не си с доказан еврейски произход ,или майка ти да е еврейка ,бащата може да е всякакъв , така ,че гледайте на тия бандити като евреи израелци ,не като на руснаци ,поляци или други.

Защо имената им са руски?

Защото са руснаци.

"Руснаци", колкото Издислав е "българин".

РУСКИ ЕВРЕИ, ВЕРОЯТНО АГЕНТИ НА ПУТИН.

По-леко с думите "израелци", защото някои хора биха веднага ги използвали с/у еврейският народ. Ако западняците напишат нещо от сорта "българин уби/преби ..." няма да ни е приятно, защото въпросният не бива да представлява нашият народ като цяло. така и с еврейският народ.

Да, така е за тях освен добри новини и с добро с друго нищо не трябва да се споменават, да не би да се засегнат ...и веднага се изкарва и разиграва картата за Холо..ста.

A какво да напишат? Землянин? Хомо Сапиенс? То бива глупости, бива... А и какъв антисемитизъм бълнуваш в България? Ние сме единственият народ, който ви е спасил от Хитлер. Затова се поклони на спасителите си и кажи: Благодаря, добри хора!

И тримата са руснаци с израелски паспорти.

на теб израелски паспорт няма да ти издадат. Пита се защо ли?

Не му трябва и за това.

Сега Израел да не излезе със съобщение, че всъщност убийците са палестинци. Помним как минути след атентата в Бургас те знаеха кой е извършителя.

Хубаво е, че чифтетата се требят!

Чистокръвни руснаци са били.

там за паспорт се ДОКАЗВА произход бе тъпак! на разни не се дава паспорт и бежанци от Сирия, Афганистан, Пакистан и Марс няма, защо ли?.

Мусад и пари....!

МОСАД не среща пречки и граници не само в България ! Така е из целия свят който ги интересува ,или където чувстват заплаха.

Всъщност организацията се нарича "Шинбед" и е независима от МОСАД.

При случая в Коиловци ,онези "спортисти", бяха представени като парашутисти от лъжльото Цв.Цветанов, а тези тук може би ще бъдат представени като риболовци ,практикуващи екстремен риболов или скиори.Но за каквито и да ни представят едно е истина, България е тотално разградена и всеки може да си върши на нейна територия каквото си пожелае без никакви последствия освен , ако не се натъкне на "недобросъвестни"граждани шляещи се по нощите.Я, сега да се проверят горските какво са правили на онзи път

Защо е изоставен джипа?Защото са били нападнати и двамата са успели да избягат. Нека все пак оставим полицията да си свърши работата!

ни го показваха само в американските екшъни, нищо, че са си дружки. Сега вече са и у нас ! Само дето днес у нас има твърде много араби. Какво да правиш, след американците и евреите ни имат за сфера на влияние. Дано поне не почнат да (се) взривяват тук !?:(((

МИ -6 ,НЯМА ТАКОВА НЕЩО , НИТО ПЪК ТРУП ИМА

СНН и ДВеле какво казват? нямаме официален международен източник за потвърждаване на новината както и одит за доказване дали това е изобщо новина. Няма изказали се международни експерти по въпроса, много зле!

Намерен е убит израелски гражданин!може и с няколко !!!!!! Заподозрените са туристи дишали български въздух. С оглед опазване на световния мир и демократични тенденции се очаква израелски експерти да извършат дезинфекция на опасните иглолистни видове в България. Смолата на българските иглолистни отдавна се подозира, че въздейства на нетолерантността между хората. .... Така се описва ситуацията и се дават насоки. а не това сегашното .. задържани израелци, хвърлили трупа!!!!! p.s друг въпрос е , че в Израел мутризацията е огромна, а комунисти и руски мутри са навсякъде

В момента чифутите са във вихъра си в БГ, не че не е така от 28 години. Чустват се като у дома си, и то не само службите им -лапат земя, бизнес и т.н а дори не са в член на ЕС. Но как няма да е така като те ни управляват дистанционно, независимо дали нарежданията ше дойдат от ЕС или САЩ...а зашо не директно и от Израел - Боко дори прави съвместно заседание с тяхното правителство. Къде са те, къде сме ние чисто географски. Де не говорим че няма правителство в което да не преобладават те. Просто си се спускат директно отгоре. Да не говорим и за една тяхна представителка, която е абонирана за поста еврокомисар, сега се чу че пак я гласят. Без значение коя е управляващата партия, тя е все в парламента, или на министерски пост - ако не в нашия парламент то в европейкият.

Въпросните израелски граждани са руски преселници в Израел?

Говоря принципно как стоят нещата - прочети отново написаното....абе то ние до скоро имахме външен министър служил в тяхната армия. Между другото ние почти не сме имали външен министър през последните години който да не е техен представител, като започнеш от онази дето налапа гаржите на УБО в София, а сега е посланик в Турция, та до ден днешен....та така че за какво говорим....

МОСАД в действие. Трепат наред и свой и чужди. И в Израел и в Дубаи и в Париж и в Самоков. Обичайте чифутите!

Къде е сега чичо Цецко да разскаже, че това са гъбари-екстремали, събират и ядат само отровни гъби, но на 1-я не му понесло, а другите 2-ма отишли да търсят помощ. А от посолството веднага ще си ги пребират със специален самолет.

По почина на големия брат, малкия също не зачита особено човешките права. Идват в чужда държава, отвличат, убиват, падат случайно през прозореца на посолства неудобни за тях хора.Всъщност какво стана с този случай? И нашите дансаджии им носят куфарите на летището.

В България явно фермерите и горските са призвани да ловят диверсанти ,без значение френски или израелски ,и явно са справят по добре от данс ,вкр и полицията.

Все пак,добре е ,че не е изхвърлен в язовира ,където кротко щеше да изгние , а ние щяхме да го изпием като студен бульон,като десетки други ,подобни случаи

"Хванаха израелци, изхвърлили труп край Самоков", "изхвърлили мъж в безпомощно състояние"... Но жив, Надеждо! Това лумпените даже не пробвайте да ставате журналисти.

За Мосад България е разграден двор, май. Еми да поблагодарим на братята по оръжие от Израел за показната акция.

а какво ли ще пишете утре, като се разбере , че на тия израелци майчиният им език е руски??

На всеки трети израелец майчиният език е руски.

В Израел руският е втори официален език. Също като испанският в Калифорния и Ню Мексико.

Руски, френски, патагонски - това не променя факта, че са евреи. И не се опитвайте да правите някакви изводи от случая, мърша има във всяко стадо, дори да е богоизбрано.

Еврейска му работа, такива са от Мосад.

Ха-ха-ха - ако бяха от Мосад дали някой щеше да разбере изобщо?

според другарите съфорумници, еврейскитеюдей са голяма гад. освен в случаите когато трябва да се плюе германия за холокоста. та най добре да ги глобят тия за замърсяване на околното естество с токсични отпадъци, или да им напишат акт за създаване на нерегламентирано сметище , и да си ги пращат по живо, по здраво в еврея!

Може да има ново рекламно лого на България .Нещо от вида без претенции за изчерпателност."Елате в България ,толкова бедна и толкова резградена ,, че може да изхвърляте трупове къде си желаете ,като обелка от шоколад

Поздравления към полицията! А и тези които са и помогнали. Само БХК да не скочи да ги съди че са доносници.

България се напълни с гмеч и леш! Осрахте хубавата подредена държава само за 25 години! Народен съд ВИ Е МАЛКО, боклуци продажни!

И какво и беше хубавото на онази държава? Само ортодоксалните дървени комунистически тикви я харесват. Аз нямам нито един хубав спомен от тогава а съм живял повече по онова време.

Ами имало е повече остатъци от истинската България отпреди червените да я окупират. А за времето си е била доста добре.На запад само фасадата е била 'по-така'. Между другото комунизмът винаги е бил под контрола на вреи

А какво е гмеЧ?

български за напрЪднали. учи се.

Ще ги пуснат, няма как. Всички соросоиди ще ревнат че това антисемитизъм...

Ако убитият беше българин 100% щяха да обвинят полицията в антисемитизъм, но понеже и убитият е евреин, то по-вероятно е разследването да си го проведат израелски служби и накрая наказанието си получат и понесат от израелските всти.

Така е, дори Натаняху вчера дърпа ушите на Тръмп с редовният рефрен - твърде много антисемитизъм в САЩ. Тръмп обаче го направи на луд,все едно не го е разбрал какво го пита :)

Тия нашенски журналя вече го подкараха съвсем през просото - ни имена, ни дати, нито някакви конкретни данни - от елементарните неща, които всъщност съдържат някаква информация! Четеш, все едно, че гледаш екшън в тъмна нощ - отбелязва се едно действие на двама души, за които журналистът-малоумник не си е направил труда дори да попита полицаите за имената им - от което би могло да се разбере руснаци ли с тия "израелски граждани", български "добре облечени бизнесмени" ли са с двойно гражданство, или са от някаква международна банда, регистрирана стратегически в Израел, но оперираща по нарко-каналите на цяла Европа и половината свят ... Не може полицията да ги е задържала и да не се знаят поне имената им и с какъв статут са тук, в кой град живеят, как така се размотават с джипове и ги зарязват на шосето, след като са изхвърлили труп ... Каква е тая "новина"?! Защо няма ключова информация поне за елементарните, съвсем не секретни данни за извършителите, защо няма някакъв, поне предварителен, анализ и някакво заключение, изявление на полицаите, или говорител на полицията?! ... Отврат, "новините" са само рамка за натрапчивата реклама, носеща доходи на сайтовете - това е!

Защото през 1944г юдеите овладяха властта в страната ни и оттогава определят бъдещето ни, а както може да се види през последните 27 години - определили са ни бъдеще на изчезващ народ и заграбване на земите ни. Работят упорито по този план. Овладели са парламента ни, тайните ни служби, медиите, всякакви организации, които имат контрол и влияние на обществото ни. Това е накратко отговорът на питането ти.

Стратегически инвеститори от квотата на Иван Костов.

Тези нито са от МОСАД , нито са от Кидон, а са спортисти практикуващи екстремни спортове , както беше преди няколко години с Френските "спортисти" в Койловци .Тогава министър на вътрешните работи беше Цветанов и плещеше глупост след глупост по всички медии , все едно всички страдат от дименция , а той казва в прав вид " вие сте глупави и аз ще ви лъжа както ми харесва"

Деменция а не дименция. Селето се казва Коиловци а не Койловци и изразът е "казва в прав текст" а не "казва в прав вид".

Я, проф.Балан в действие.А пред "а " се поставя запетайка