Коментари - Тройният убиец от "Гео Милев" поиска предсрочна свобода. Отказаха му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А едно мазно кучешко лайно не иска ли?

Пуснете го да заколи някой милостив имотен магистрат.

Доживотна присъда!

За убийците на деца милост не бива да има.

Публикувайте тази статия в американските таблоиди. Нека САЩ знае какви сме. Какво ни е правосъдието.

ревльовци, бил е на 17, демек неосъзнато детенце по собствените ви евроджендърски представи, насадени ви от "нормалните" държави към които отчаяно драпате. нормалните хора на 17 имат вече семейство и хранят деца, но не, по вашите евроджендърски ценности това е "мангалско" и "примитивно". ма то и бесенето на убийците също е примитивно бе, затова сега хранете "детенцето" в затвора, още малко му остава, после ще излезе и внимавайте да не го засечете на кръстовище, че май лесно му кипва кръвчицата

Кой нормален човек храни деца на 17 бе? Без завършено дори средно образование и без работа? Не знам ти къде живееш, но това не е нормално никъде в цивилизацията.

вярно да, вече не е нормално. но и бесенето на престъпници вече не е нормално, така че свиквай с последиците цивилизовано джендърче

Сега е на 40 излежал е 9 значи е бил на 31 , какви сметки правиш бе Сендов?

""петчленен състав на Върховния касационен съд определи финално 16 години "лишаване от свобода" за тройния убиец" Истински демократичен и неолиберализъм хуманизъм към убийците и престъпниците.Средно по 5години и 4 месеца на убит,ами браво.Тогава няма защо да се чудим,че любимците на БХК и други анти-български фондации се развилняха безнаказано.

е ти сега да не искаш да го обесим, това е примитивна варварщина от средновековието :)

Искам, за убийците на деца не бива да има милост.

го защитаваше.Мисля си ,наистина какво трябва да се направи за да промени правораздаването.И стигам до следното заключение, че за момента нищо,защото съдиите са недосегаеми.Е това не мога да го разбера !? Трябва ,да има законов начин и на тях,да се търси наказателна отговорност и отнемане на правата.

ами това е цената да нямаш цар. но пък тогава той е недосегаем. абе с една дума радетелите за свобода , справедливост и розови понита пръпкащи по дъгата са яко преебани каквото и да става, но това е добре, защото всъщност заради тях тоя изрод е още жив. преди да почнат "подобренията" на обществото преди 3 века, бесилката без работа не е оставала.

Само 3-ма убити,какво толкова.Я какъв е симпатяга,ще взема да го "нацелувам" с GLOCK.

Ами време е да го пуснат! "Човека" се е поправил . Нито охраната на затвора ,нито началника са заклани ,нито са застреляни.

Трябва ли да прочета цялата статия,за да им кажа на съдиите....да ви @$§@ майчина.

за убийството на трима души, единия от които невръстно дете! И тоя беше казал, че иска да става адвокат... Боже, прибери си вересиите - няма справедливост в България !

Не съм ппдстрекател, но ако съкилиниците му, съвсем случайно го утрепат, ей така - без да искат, само заради детето в случката, сигурно няма да иска да обжалва!

Те нали съкилийните му и те са от същите психопати като него.За какво да рискуват още една присъда? То правосъдието не работи, ти чакай от затворниците правораздаване. Тоя по тошово време щяха да са го изяли вече червиите.

В САЩ това момче щеше да е с три доживотни присъди. А нашите са му дали по 5 години за всяко убийство, включително на невръстно дете!

Най-вероятно да са го изпържили до сега.

В България все говорят против Америка, но наистина щеше да е както казва Владислав, НО АКО БЕШЕ В АМЕРИКА това съдебно производство. Този случай е от ясен по ясен за обществеността, но явно не е бил за съдебната система ( това поражда много въпроси, вече повдигани многократно) , не и за органите на МВР, които са си свършили работата. А този престъпник е със същата си визия както е бил и когато е извършил престъплението. Нито тогава, нито сега съжалява, което е извършил. И няма да съжалява никога. Разбрахме го добре, съжалява, че е останал в България докато са доучвали магистратите от учебниците по Наказателно право.

Каква огромна простотия, съществува в съдебната система! За 3 убийства 16 години, Иванчева "поискала" подкуп (не го е взела) , "само поискала" и 20 години затвор??? По бързо да започне работа Лаура Кьовши, че да разбие корумпираната съдебна система в България!

Ставате смешни с тази Кьовеши! И тя е един чиновник от ЕС, пет пари не дава за хората!

точно заради умнокрасавци като тебе, дето смятат че жена може да носи съдебна тога, ей затова са смешно ниските присъди. каквито и да ги надробиш, само трябва да кажеш "съжалявам" и "аз ще се променя" и женското сърчице се трогва и дава шанс.

За 3 убийства 16 години, е гати и скапаният съд! За 3 убийства, в нормалните държави, дават 3 доживотни присъди!

продължаваш с превъзнасянето на "нормалните държави" и скоро ще имаме за убийство условна. кога ще си пробие път до малките ви мозъчета, че толерастията и мекушавото правосъдие идват от "нормалните държави"? да не мислиш че от афганистан или джибути е дошла тая зараза? изнасяйте се към любимите си "нормални държави", пакистанците ви чакат с радост

Тоя боклук мръсен, ако го пуснат на свобода-ще му разпоря мръсните черва и ще го обеся с тях...За 3ма зверски убити от него, про3тите съдии са го осъдили само на 16 години затвор?!? Значи ако го бастисам, ще ми дадат най-много 6 години, така ли е сметката?А ако думна съдията издал му присъдата, още 6....за добро поведение ще изляза след 7 години...

Можем да си ги поделим годините,с теб съм.

Като му гледам муцуната, направо му давам доживотна.

Много си милостив,такива не заслужават да са живи.

"Аз още когато разбрах за присъдата можех да изляза извън България и в момента изобщо да не си говорим. Това, че съм сега в затвора не потвърждава моята вина" Това никак не звучи като покаяние, съжаление за случилото се, признаване на вина, осъзнаване на вина, чувство на вина... Лежал в затвора 9 години, имал 9 години време за размисъл, ама и минута не е помислил за това, което е сторил! Никаква свобода, докато не се промени!

Къде да се промени , в затвора ли ?

"..... , не потвърждава мовта вина." Ами белязан си, като как да я схванеш?! Има и такива човекоподобни.

На съдебния състав определил тази присъда, пожелавам този хубостник, след като излезе на свобода да им направи по едно посещение. Та да станат следващите му жертви.

Ама Йоан Матев го пуснаха и още не се е върнал.

Няма и да се върне, вероятно. Работят активно по извинението му, че е убил момчето ей така, без да иска.

искате да кажете, че този човек е убил 3-ма души на 17 години???? И е заклал 4-годишното си братче??? И баща му е бил в оръжейния бизнес??? Как ли пък не???? Делото Шоушенк

колкото Даниела преди години уби момченцето си - войната за наркопазарите

Не съдете нищо за да не бъдете съдени! Има кой да съди всички - един Господ и всички ще идем при Него! А неговият съд е справедлив и вечен.

Още три доживотни за да миряса този субект!

Помня го това дело. Ако не се лъжа, баща му се занимавал с търговия на оръжия. Бизнесмен. Имало е кой да убие поради бизнес интереси, но... го отнесъл 17-годишният му син. Баба му (майката на убития баща) категорично го е подкрепяла допоследно и все твърдяла, че други са убийците на детето и и другото и внуче. Много въпросителни е имало тогава. Сега никой не помни подробностите и всички му се нахвърлят, а нищо чудно той да е невинен. Той и сега отказва да признае винната, макар, че това, евентуално, би му отворило пътя навън. Замислете се. А и как очкаватеда изглежда човек вкаран в затвора, като дете?

И аз го помня много добре. Помня, че първоначално беше направил пълни признания и беше завел полицията до кофата за боклук където беше изхвърли ножа и окървъвените си дрехи. А след това се изметна и почна да вкарва разни теории да други убийци.

Колко е месечната издръжка в затвора на тоя изверг? Бас държа, че е повече отколкото средната пенсия.

че сега братчето му щеше да е 27 годишен младеж , този ми идва да го удуша лично като го срещна , за да не ме разпознае и издаде ! Достатъчен мотив ще е , нали?Така че пускайте го, да видим колко време ще оцелее !

Колко много престъпност може да излъчва една снимка...Личи си че е непоправим УБИЕЦ

и безскрупулен ...

И на този са му дали само 16 години!? Тия наред ли са? Този е за доживотен!

В България няма корупция, НЕ.

сЕди грей се бе кестен

Или и аз не знам къде се намирам вече.... За три доказани убийства, едно от които на собствения му баща, за подобно нечувано престъпление в Америка ти тряскат 250 години от раз и се приключва тая история, бе хора! Как може дори да има подобна статия, че тоя кенеф дори искал свобода!!!!!!! ЕЕЕЕЕЕЕЙ

Айде айде. Виж какво пишат хората и от Америка по-долу. Либерализма ще еб@ мамата на света. Само куршим за този. и не, не се лъжеш в Африка сте

да му откажат, много ясно.

Как 16 години за 3 убийства ве??? Боже Господи......Един в тила ти е достатъчен.

моля ви се, имайте милост към човека, та той е кръгъл сирак !

Кат излезез заживей с него

Присъдата на младежа е отлагана 16 години докато почине дядо му- баща на убития и момчето остане единствен наследник - а с присъдата губи права на наследник на оръжейния търговец. Кому е изгодно?

Аз този го познавам лично, бяхме в една компания по това време, когато беше обвинен за убийството. Случаят е толкова объркан и нелогичен, и с толкова много неясноти, че дори човек близък до събитията и живеещ в същия квартал, познаващ предполагаемия извършител, обменял информация с останалите от хората около него по повод случилото се, не би потвърдил или отрекъл че Митко го е извършил. По-разумно е да не си упражнявате клавиатурите. Ако е той, господ ще го съди. Ако не е, жалко за човека.

А би ли отишъл с него, да живеете на пустинен остров и да нямате храна ? На Господ ли ще се уповаваш, да го спре и да го съди ?

Защо затвориха урановите мини, там би могъл да се потруди за да заслужи свободата си.

от 97г. до 2011 г (14 години) си джиткаше съвсем свободно и се надяваше , че ще го оправдаят, защото на 3 инстанции стана точно това ! Но след това го изненадаха и го тикнаха в панделата !Той трябваше да си е със доживотен, но му дадоха 16 години, смешна работа...! Колко души трябва да убиеш и колко деца да заколиш в България, за да може "справедливия български съд" да те осъди подобаващо?

Работила съм в Мин на транспорта с убитата Миглена, рядко културен , мил и възпитан човек !! Не можех да повярвам за това извършено зверства, когато се случи от този келеш тогава, който сега ще се " поправи" !!!

Може би е била мила, но убитият и съпруг и баща на убиеца беше мръсно и долно ченге. По абсолютно неморален начин отнема въпросният мезонет от близка на съпругата ми, като подкупва адвоката й - изпипан и мръсен ченгесарски способ. Когато съобщиха за убийството близката се обади разплакана и казваше "Господ наистина наказва".

значи и тя е трябвало да умре, заради "мръсното и долно ченге", явяващо се неин съпруг !?? Това отнася ли се и за 4 годишното, бе, кретен? И твоята позната , кото се обади разплакана, за мезонета си ли плачеше или за детенцето?

"древен" или първобитен софиянец си ти?

"Съдебната сага обаче продължи цели 17 години." "Аз още когато разбрах за присъдата можех да изляза извън България и в момента изобщо да не си говорим." Пускайте го, човека се е разкаял и е готов да заработи в това работещо общество с работещи държавни органи.

Пуснете го, че като му притрябват пак пари да коли още бащи, майки и деца.

Този човек от затвора не трябва да излиза. Такива хора не се променят не можеш да убиеш дете и да говориш, че си се бил променил. Като излезе от затвора, той ще тръгне по същия път.

Ще убие някой, които откаже да му даде пари за хазарт.

Направо не доумявам как може ние тука да си пишем как 16 години за три доказани убийства е нереално, а си продължаваме да гнием в тази нечувана система!!!!!

Така като чета, нагличко се изказва, та някак си се съмнявам, че се е "поправил", но вече няма и баща, когото да убие.

А бе, как така имат наглостта дори да искат свобода при положение, че са извършили тежки престъпления и са хванати......

За три убииства - 16 години, каква държава сме ние бе, аланкоолоуууу!!!

Такива са ни законите. За съжаление (мое) няма "око за око", макар този това да заслужава.

После се чудим защо кадърните ни хора бягат, където смогнат в чужбина, имали сме били демографска криза и какво ли още не.... За какво говориме въобще ?!

Време е да въведат американският принцип ! Да се събират присъдите ! 3*17 = 51 и сега нямаше да има тази статия !

това са ТРИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА..били са три човешки същества ...

Друго привлече вниманието ми: "Съдебната сага обаче продължи цели 17 години".... Може ли съдебната система да се занимава 17 години (!) с този урод и накрая да го осъдят само на 16? Какво са правили през тези години, каква е причината за толкова мудно съдебно производство? Как може за тройно предумишлено убийство, включително на 4 годишно детенце да получиш 16 години, а за нарушаване на карантина при COVID-19 примерно 6? Че има корупция - има; че липсва компетентност - липсва; че предварителното следствие на си върши работата акуратно и пряко или косвено "съдейства" на защитата - и това е вярно.... Но как спят спокойно съдиите и другите "капацитети" от правораздаващите органи - това не мога да го разбера.

наглост! Тоя е трябвало да го обесят още тогава!

Видеото от разпита на този як мъж през 97-ма (тогава момче тежащо 50 килограма) е култово. Криминална история като по филмите

https://www.youtube.com/watch?v=PDqJIhefagM

Един от най-бруталните в историята!

SAMOMIQT BRAT NA BASHTATA NE VQRVA NA SKALAPENATA VERSIQ NA POLICIQTA I SI GO KAZVA CHE TOI NEEE UBIECA A OT ORAJENIQT BIZNES GLADAI PO NOVA S DANIELA TRENCHEVA DEBILI NEDORASLI

Смее ли да каже нешо друго? То и дядо му "не вярваше" че е виновен....

Я, мангал "адвокат"!

Не е избягал, защото баща му е бил заможен и има сериозно наследство. А след като е убил всичките си роднини, той се явява единствен наследник. Решил е полежи няколко години и след това да го получи наготово, вместо да почва от нулата в чужбина....