Тристранката не прие социални предложения на БСП

По време на заседанието бяха направени предложения за промени в Закона за българските лични документи

Обратно в новината

Коментари - Тристранката не прие социални предложения на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То отдавна КНСБ,не са никакви синдикати.Те са патерица на всяка власт,и яростни защитници на бизнеса.Затова подигравката с работници и служители не среща отпор.Осигуряват ги на разни измислени прагове,пускат ги по една седмица в годишен отпуск в удобно за бизнеса време,работят по 12ч вместо 8ч,събота в неделя.Изобщо има ли синдикати?

Каква демографска криза ще борите,бе?Болниците колективно подават оставки,избиване свинете и козите на хората,за до вземете поредните пари от ЕО и да се внасят гадните им меса в БГ.Каква раждаемост ви тресе,щом българските майки не са осигурени да гледат децата си,ами трябва да митарствата из Европа за да подсигурят прехраната им.Какви пристройки,които нито един път не взеха решение в полза на народа???Единственото на лице е вашето облагодетелстване и кражби.Няма здрава соц. политика,старците мизеруват,младите бягат....С промяна на паспортите ли ще ги спрете,бе,престъпни мозъци,жалки!

Тази "тристранка" от кого е избрана и на кого служи? Не е важно кой предлага преизчисляването. Важно е, че малцинствената група от хора, които са работили съвестно по 45-50 години са наказани от всички президенти, премиери, партийни лидери и др. и др., СЪС ПРЕЗРИТЕЛНОСТ И НЕЧОВЕШКО НЕЗАЧИТАНЕ И ТЕХНИТЕ ПЕНСИИ НЕ СЕ ПИПАТ, НЕ СЕ ПРЕИЗЧИСЛЯВАТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ. СРАМ И ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ ПОСОЧЕНИ ПО-ГОРЕ.

Последното преизчисляване на пенсиите беше преди ГЕРБ - през 2008 год. Това доведе до разлика между стариите и новите пенсии. От новите пенсии намазаха от сектор "Сигурност" и държ. служители, чиите заплати растат. Преизчисляването на всички стари пенсии със средноосигурителиня доход за 2018 год. щяло да вдигне старите пенсии с 40% (!!!). Но затова били необходими 1.5 млрд. лв. Държавата ги нямала... А бюджетният "излишък" УЖ отдавна надхвърли 3 млрд. лв. ;)

Събрали се вълците да гласуват порциона на агнетата...

а бсп кога ще върне в бюджета надвзетите 6 000 000 лева ??

Така нема да остне за Тиквата да краде. Затова не се приема.

И после раждайте деца, добро предложение, но самолетите са по- важни.

За такива предложения не искат да гласуват, но никой не възрази за Ф 16. Мерзавци...

Що, президентчето възрази....

ПРЕМИЕРА В НАРОДНИЯ ТЕАТЪР - „ПРОЗРАЧНАТА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ” ПРЕДСТАВЛЕНИЯ - ВСЕКИ ДЕН! ВХОДНА ТАКСА 1 ЛЕВЧЕ Площадът пред Народния театър започна да се пълни още от зори! Стотици лимузини, тирове, и каруци запълниха пространството ! Атмосферата е повече от напрегната. Първи ред в залата се запълни с инвалидни колички с деца и възрастни хора! Зад тях се подредиха бебетата в кувьози! Веднага зад тях болните дечица, чакащи за трансплантации и лечение в чужбина! Плътно до тях бяха личните им асистенти и майки, с фанелки с образа на Гойко и надпис „Системата ни преражда”! Следващия ред е с бедни и стари хора с патерици и баби с бастуни с окъсани дрехи! Буквално за нула време се запълниха няколко реда с медицински сестри, учители, хора на изкуството! Малко по-назад се заредиха и останалите една шепа земеделци и животновъди от цялата страна! И туристите от Черноморието напуснаха евтините хотели и плажове за да гледат театър! Не липсваха и наши съграждани дошли от чужбина за премиерата! А най-отзад – безработните! И от страни се подредиха нашата полиция и КАТ, доволни че представлението не е по време на нощната им смяна! От едната страна на балконите бяха ВИП-гостите от Европейския съюз лично поканени от актьорите за да са свидетели на прозрачната благотворителност, както и да си получат процента комисионна , а от другата страна бяха представители на „рекордите на Гинес”, лично поканени от професор Констант-нов , който със машина за гласуване в ръка ще преброява дарителските суми и ще сметне най-голямата, която да се запише в „Книгата на Гинес”! Водещите от ЦИК обявават: „ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО ЗАПОЧВА!” Завесата се вдига!На сцената е огромен трон, а на него седи вождът Винету на племето Гроб!Около него са се позиционирали всички войни на племето с вперен и признателен поглед във вожда си! Сценаристите са зад кулисите- това са индианците от сродното на Гроб племе Дсп!Започват един по един да излизат дарителите! Това са отявлени старейшини на другите племена , които пред погледите на зрителите на цялата зала полагат даровете си в нозете на вожда! Това са както купища с финикийски знаци, така и дарове в натура от производствата им, като почнеш от бира и суджуци,и стигаш до къщи, вили и апартаменти с асансьори! От едната страна на балконите се развяват знамена на ЕС, а от другата върви трескаво пресмятане на количествата дарове! И от племето Валя - старейшината щедро раздава дарения под формата на хапчета аспирин в залата, а войните му зареждат лимузини, тирове и каруци с бензин и зоб! А в залата -хората непрекъснато аплодират и ръкопляскат на всяко обявено дарение. Те са щастливи, освен че виждат на живо истински родолюбци, заделящи залъка си за благото на племето, то и че ще гледат театралното представление всеки ден!

Че нашите синдикати не ги интересуват хората, а да са в угода на управляващите и бизнес! Някакви митинги, стачки, или скандирания... напоследък няма, защото вече са на хранилка при Герб!

Пламене ,закривай централата един отрасъл не остана читав -добре че са учителите та да имате някой друг член . Но преди да изпуснеш уздите съвсем ,махни сумарното изчисляване на работното време та да свършиш нещо полезно .Ако мислиш че добре -започни работа при мен ще ти покажа как се работи на сумарно -няма да знаеш на кой свет си .Ще ти сменям графика всеки ден ,а като си болнични 5дни ,ще те водя че почиваш по график и ще ти взема виделото.

Пламене ,закривай централата един отрасъл не остана читав -добре че са учителите та да имате някой друг член . Но преди да изпуснеш уздите съвсем ,махни сумарното изчисляване на работното време та да свършиш нещо полезно .Ако мислиш че добре -започни работа при мен ще ти покажа как се работи на сумарно -няма да знаеш на кой свет си .Ще ти сменям графика всеки ден ,а като си болнични 5дни ,ще те водя че почиваш по график и ще ти взема виделото.

ГЕРБ - това е БКП, минус Живков, минус реалния социализъм, плюс Борисов, плюс реалния европеизъм, казва политологът

БСП вече никой не ги бръсне за слива. С рева за субсидии и пари удариха дъното.

Няма да е все така!

Ти май не четеш или не мислиш! Предложенията на БСП са социални и касаят най-уязвимото съсловие от бедните хора! Ама ти си неграмотен дебил!

Това от БСП-то го знаем.... Дайте да дадем....