17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя пожар за малко да бие короната по жертви... дан стига госп...

Да живее дезинформацията ! Да живее международното положение! Гавра с хората и с информацията , знаете ли кой го прави? Аз също не знам..... тъп коментар от моя страна. НО ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ САМО АКО СМЕ ЗАЕДНО.

Село Блато е в община Бобов дол и следователно в бившата Дупнишка околия, а не кюстендилско.

Върни още малко назад времето и посочи в кой санджак е било, щото наистина това е важното от новината.

Най-вероятно не знаете , но да ви “осветля” по темата САМО през миналата година в България са загинали от и в пожари САМО -145 ЧОВЕКА !!! А тия дни от короната ЦЕЛИ -8 човека !!! И сега си спомнете дали , и кога и къде сте прочели в която и да е медия ( тв, вестник, онлайн и т.н.) нещо по темата !?!

Айде пак със статистиката. 145 са починали за 1 година. 8 са починали за 20 дена. Правилното сравнение би било, ако кажещ колко пожара са се случили и при колко има починали.

Ако, не дай боже починат, причината ще е в коронавируса...естествено...но, ако оживеят, ще са спасени благодарение на мерките на правителтвото...хвала Му...

Не знаех, че има останали кравеферми в България.

Малееееееееее Един пожар и почти настигнахме корнавируса....

- Общо четири пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН - Не го научихте този български език и това е.. Четири за ВСИЧКИ служби в България, или четири за Кюстендилско ?! Защото със сигурност няма четири пожара в цяла България през изминалото денонощие, а много повече.

Айдее,сега и тия ще ги пишат,ако сдадат багажа,че са умрели от коронавирус...

Фалшивите новини нали занеш с какво се наказват?

Това не е новина, а неподправен народен хумор !! Но пък си прав, дали прокурорите имат чувство за хумор !!

ама въртолетите-линейки които ги нямаме-са си въртолети-линейки...

goose

Що ни занимавате с глупости, вместо да споделите за новите заболели от короната?

Коранавирус?!

Естествено, че е корона вирус. Четирима заразени, трима интубирани, в критично състояние. Положението се влошава. Забрана за излизане от къщи до септември, още 20-30 милиарда държавен дълг за подпомагане на бизнесите на Пеевски и Домусчиеви

И забрана за ползване на уреди за отопление! Иначе виждате какво става - инциденти, жертви! Неее нашето цивилизовано общество не може да си позволи нито един застрашен гражданин. Всичко по къщите и ни гък, ни мък - седим и тихо живеем данеби нещо да ни се случи!