Трима служебни министри се срещнаха с американския посланик

Коментирано е присъединяването на България към програмата на САЩ за безвизови пътувания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали веднъж вече положиха клетва

САЩ не се месят в делата на други държави. Никога!

Секретни сведения се дават и раздават и на САЩ и на братска Русия даже ония ги връщат понеже били непълни,нещастие тотално,държавата отново е разграден двор.

Тя е голям приятел на България.

Госпожа Мустафа страхотно ме кефи. Представяте ли си? Посланикът на най-великата държава в историята на човечеството рецитира патриотични български стихотворения и песни. Досега не сме имали посланик, който така живо се интерсува от нашите български традиции и култура, от нашата история и бит. Това е просто уникално! Посланик Мустафа е по-голяма българка от много наши българи. За пръв път имаме посланик, който така живо се интерсува от нашата страна. Досега винаги сме били подценявани и неглижирани от чуждениците.

Това безвизово пътуване го използват, като морков, за да ни подлъгват от много, много години вече... Ясно е, че нямат намерение да махат визите. По принцип на американските политици им пука да си продължат пландемията и цифровизацията с цел поробване. Пак Русия ще трябва да ни помага, да се освободим от готвеното иго.

Това звучи като надгробно на една тиква....

Само след 2месеца тиквата ще ти го набие до дръжка.

Трябваше да попита кога ще има нови бази на НАТО и ПВО в България. Много е важно за защита от руските окупатори и терористи. Едната база на НАТО може да се разположи на Камчия..

Може и у вас, майка ти да ги обслужва...

БЕЗВИЗОВИ пътувания ли?! Колко 10- летия САЩ- исаните разтягат локуми?! ... За жалост, България се управлява от американското посолство. Беззъби политици БОЛ... А г-жа Мустафа е хипер активна...И баници прави... Циркаджийка!

К. Петков като какъв се изявява - преводач или фрийлансър, които си прави бизнесконтакти от подиума на държавната служба? Нали щеше милиардни инвестици да докарва! До посланика ли опря?

Aбе, хаймани, к'во се бутате в амер. посолство или това е по наследство?

Откъде намериха толкова стегнати Министри това не е било от 30 години насам.

Ама защо след срещата им баха зачервени ушите ?

Как ли би звучало: Трима нови конгресмени от демократическата партия и министъра на отбраната се срещнаха с посланика на България в САЩ.Те са гарантирали, че ще работя активно за по-нататъшното укрепване на доверието и задълбочаването на стратегическите отношения между САЩ и България

Защо плачете, бе, комунисти? Няма вече Тодор Живков, няма НРБ, Сесесере умре, Варшавския пакт умре. Какво не ви харесва?

Ъъъъ, Тодор Живков кой шумкар му беше бодигард?

кой

Ама то явно умре и РБ. Вече сме колония.

Аха, вече министрите ни се отчитат индивидуално на посланика на САЩ у нас, новата най-висша форма на слугинаж от ла.йня.ните ни политици.

Така де, много провилно- на инструктаж! И то нема ЕС, МЕС! Направо при американския гаулай...ъъъ,посланик де! Да се знае кой командва парада!

Публична демонстрация на падението на българската държавност. Публично признание за американския колониален статус на България. А може би е редно ЕС да потърси сметка, защо тези министри не търсят контакт с европейските структури, а ходят да се отчитат в американското посолство. Гнусна и долна работа е това. Особено и след демонстративните чистки п министерства и саморазправи, вече силно се съмнявам в това правителство. Сега ще видим дали американците не са дали нови указания за лов на вещици.

Е, как бе! Те не ни дадоха да купим европейски изтребители, ама Турция може и руски ракети! Мишки сме! Американския посланик в Турция е чакмак на крака при Ердоган, а тука Чехльо търчеше да им отваря вратата на Президентството! Сфащаш ли разликата?

ама за какво ми е това безвизово пътуване до САЩ ..... на мен не ми трябва, ама хич !

казаха ли и да си събере клоуните и да се махнат от България.

кака Мустафа, тия бицепси от точене на баници ли ги е направила?

жалко слугинско поведение,защо един министър от прехода насам не се изправи срещу сащ и русия и да обяви че не иска да е слуга,ама такива СТЕ СИ ГИ ИЗБРАЛИ ЧРЕЗ ПРАЗНОДУМЕЦА

Schilo

Във вярност ли са се клели?

Да пред силните на деня, преди лазеха пред СССР а сега САЩ :)))

Няма наставления , а предупреждения.Т.Е. ,,Внимавайте накъде ще водите България. Наблюдаваме ви"

Жалък слугинаж! Това са всичките български "политици" - всичките на килимчето пре посланика да целуват ръка. Няма управляващи, няма опозиция, няма "мутри вън", "дай България" и така нататък.

Надявам се посланик Мустафа да е набила канчетата на тези боклуци.

предварително планиран цирк с т.н. предсрочни "избори" е за да се реализира мечтата кремълският мунчо-грипена - "да управлява" страната, като през това време тя потъне в хаоса и нестабилността, така лелеяни от чекистите в масква... колкото по-голям хаос и неразбирателство има на балканите, толкова по-далечна е датата на новата "барбароса", чиято цел е да възстанови световната НЕсправедливост - 145 млн. пиянки да държат 1/7 от сушата и 1/2 от природните изкопаеми ! чудовищна географска несправедливост, тотален природен дисбаланс ! връщай крим на украйна ве, *уй сплескан!

Даа точно пък теб ще послуша този който държи най-големия ядрен арсенал в света! Някакъв си тъп умирисан соросоид от стоене пред компа, готов до предаде и майка си и баща си за интересите на краварите! Между другото ако тогава бяхме поръчали шведските грипени, сега вече щяха да фучат в родното небе, а сега какво имаме - самолети модел от преди 50 години само на хартия ама - ПЛАТЕНИ! За трепане са герберастите и краварските ибрикчии!!!!

Да фучат и да гонят мухи :)

Поредното доказателство, че България е окупирана от американските империалисти държава.

Някоя изостанала като Русия ли ти е мерака да те окупира.

да бъде окупирана от 143 години от вашият проклет , ръждясъл кон в центъра!

на българите и на Запада. Това не е работа на служебно правителство, а на редовно. Срещите с американския посланик са явно сценарий на кукловодите на Радев да заблудят отново българите и света, че Радев и неговите министри са прозападно настроени. А също и да изпросят индулгенции от американското посолство за чистките, които правят с цел манипулация на бъдещите избори и усвояването на пари по различните програми. Едва ли обаче ще подведат някого на Запад. Преиграването с американския посланик ги издава.

Толкова агресивни и нагли действия на резидентската сбирщина не може да са без козяшка благословия!

Даа, за инструкции! Или някой ще ми каже, че докато са ги обучавали в САЩ, хамериканците са пропуснали да направят резидента и новия служебен премиер свои агенти? Е, не, ЦРУ-то не пропускат, че и за президент ни го кудисаха, щом като все още има немислещи нашенци да вярват, че БСП и резидентът са проруски и да гласуват за тях.

да не мислиш, че са ги обучавали години месец-два, но ги изкарват все едно години са учили там смешна работа

На инструктаж при господарите,после при другите,и те така е при робите.

Жалко...

Поредно доказателство че задунайската губерния на Рублен Решетников е на ръчно управление от пасоля на руслямска държава.

Бъркаш Америка със Сибир. Шиши- отличник по география ...и не само.

В НЕТА: „Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците“

Превод: Трима министри бяха привикани за наставления.

Ми как?.. И то не в Брюксел.

да НЕ вярва на това руско правителство ... грам да не им вярва!

Не е ли потурнашко Правителството ?

мдаа трябва им инструктаж явно Радев е НАТОовец

През август ми изтича десет годишната виза за САЩ, а много ми се иска да отида пак. Не съм ходила три години заради ковида и една операция преди това. Зарадва ме новината, че отиването в САЩ вече ще може да става без виза. Да помоля - ако може да е по - скоро. Обичам да вдишвам въздуха на тази уникална държава.

Иди да се поразходиш в някое негърско, латино или бело гето, да подишаш пот и марихуана

Оди тогава щом ти се иска и се не връщай !

Мен ме интересува само едно. Хамериканския посланик Мустафа, завъртя ли един мазен кючек на маската?

И кючек и гюбек - сичко прай! Животът такъв , к.ъвто е.

Територия ,..какво да правиш?!

....При това - Васална.

Ни на тоя, ни на кремълския килим имат място, имат задача и срок, по- малко от 2 месеца, за политики се говори с редовен кабинет! Ай видяха ви, сега на работа, че май не знаете защо сте там!

Е браво. Американците навестяват протежетата си. Показа се ,кой е назначил съответните министри.

Браво! Так держат!

Бе, я да договорат една бомбардировка над София, за тренаж на населението, ..щото Путин като почне...да имат опит !?

Много си гнусен!

Новината да се чете така: Българи гответе си нови милиарди и то много да давате на американците за това, че ще ви продават снимки на самолети от 70-те години и ток от българските ТЕЦове ... Щото иначе като ви нападне Путин ще вземе Н.Пр. Херо Мустафа и какво ще правите тогава, сами с глупавите си акълчета?

Руската матрьошка рони сълзи.

Важното е да не роня пари на янките ... или пък на някой друг. Пък да ти кажа май руссо-туристо скоро няма да рони кинти на българското Черноморие, ще ручате на Херо тва дето го няма )))

Представям си ако се бяха срещнали първо с посланичката на Русия как щяха да крякат че било недопустимо и да искат оставки. С посланичката на САЩ обаче е за аплодисменти.

Точно така! България е в НАТО и ЕС. Не сме в евразийския съюз на фалиралите нации

Припомни ми кога българите гласуваха да са в НАТО?

И ние сме в нато, но нашто нато не е с вашто нато. Все едно сме като турското срещу гръцкото нато.

По- кротко!

сме в ЕС, що не се срещнаха с посланниците от ЕС - Германия, Франция, Италия?

Тоя руски агент радев само руски агенти е назначил за служебни министри. Нали така троловете?

До вчера бях само на 80% сигурен че Радев е двоен агент който работи за САЩ, а надеждата че бил човек на Путин е само за да му правят пиар с който да излъжат масовия българин който е русофил ( Путин в България има 60% одобрение)

Недейте така с тези срещи ,че герберите не знаят какво да пишат .