17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ вече и за утре ли дават бройките?

ББ се хвалеше, че БГ има евтина работна ръка, за да привлече някой Западняк, сега ще се хвали, че има опитни мишоци Българи за без пари да се правят експерименти на ваксини. Геноцидът срещу Българите е пълномащабен. НЕ усещате ли, че на мястото на Европейските Евреи от IIсв. война сме ние Българите в днешни дни. Тези които работят ниско и без пари на ЗАПАДНЯЦИТЕ и тези на които ще се извършват експериментите на ваксините, за да станат ЗАПАДНЯЦИТЕ по-богати от продажба на ваксини за нещо с ниска смъртност, по-ниска от грипът, както разкриха световни медици.

Горките хора! Заразени от видинската болница! Срам за здравеопазването ни! Да беше в началото, а то повече от месец след налагането на извънредното положение! Абсолютна безотговорност и липса на професионализъм! За какво се разходи министър Ананиев до там? Някакви резултати осен, че заразяването продължава?! Пълна управленска немощ! Или искат съвсем да откажат хората да търсят болнична помощ и да си умират вкъщи?!

И липса на предпазни средства.

Там нещата тръгнаха от липсата на предпазни средства.

Aко и в други области тествахте в старческите домове ,вероятно резултатът ще е подобен. Едва ли Видин и областта са "отличниците " за стъкмистиката.

пика на платото платото на пика за политическа кариера го стяга чепика … Който е карал ГЕРБ изкарва короната на крак. БАН … Продавам юбилейна маска – гоблен с лика на ген мутафчийски, ръчно бродирана по случай стотния брифинг на щаба. Маската притежава вълшебна сила. За цена на лични. … Аз може и да не съм прав, ама земетресенията без брифинг, не ги признавам. … Много по – добре е катарзисите на щаба да ги отбелязваме със сирени, вместо със земетресения. … Много ми е притеснено, дали достигнаха фурмите до нуждаещите се?

Горките...

Здравите месец и половина под карантина, пък не успяха да опазят болните. ... СВЕТОВЕН ФЕНОМЕН - здрави под карантина! ПАНДЕМИЯ от човешка глупост...

Поне някакво мъничко съчувствие да покажете? Гнусни прости егоисти

Чупкабаро, съчувствието ми е КЪМ ВСИЧКИ 290 ЕЖЕДНЕВНИ жертви на БГ здравеопазването. Починалите от коронавирус нямаше да са жертви на КОРОНАТА, ако нямаха придружаващите заболявания.

Зевзек

За пореден път даваш само 1/2 инфо. Починалите от здравеопазването също нямаше да са му жертви, ако нямаха придружаващи заболявания. В това ли ти се изразява съчувствието?

Единия сигурно е от платото по Цветница, а другите двама от пика по Великден. От понеделник очаквам да тръгнат и хладилните камиони с чувалите за трупове.

Поне някакво мъничко съчувствие да покажете? Гнусни прости егоисти, навсякъде гледате да си изповръщате опорните точки....

Я кажи твоите опорни точки какви са. Защото гледам, че цвъкаш обиди навсякъде като гълъб с диария.