Дете и двама мъже са ранени при катастрофа край София (снимки)

Все още не е ясно кой от шофьорите на двете коли е виновен за инцидента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минах от там преди час и доколото видях по следите идиота с опела се е опитал да завие през разделителната за да не чака опашката на естакадата за влизане в София, а Сааба си е карал бързо и явно не е очаквал че колата пред него ей тъй без нищо ще спре в крайна лява лента и го е отпрал отзад. Там отдавна трябваше нда сложат мантинели за да немогат идиотите да правят такива екстри. Докато нямаше мантинели по- надолу към казичене колко народ се изпотрепа заради такива маневри, ама направиха пъта и сложиха мантинели и сега се блъскат там. Така че са си виноовни и двамата - Сааба за неспазване на дистанция, а опела за неразрешен завой наляво.

Така е като няма строг контрол.Всеки кара както си иска и никой не спазва правилника за движение.

няма никакъв контрол щото КАТ не иска да работи

Искам "Корумпирани полицаи" по улиците и пътищата , на принципа : "Ние сме на всеки Км."

Поредните, които не са сложили колан на детето....

КАРАЙ УМНО СТИГНИ ЖИВ

За какво им е да работят, то заплатата и така си върви. Е, верно, при създалия се хаос вероятността някой идиот да отнесе и тяхното дете е голяма, но откъде акъл, да го съобразят.

може и да си прав, ама само за дистанцията! виновен е само втория!

А ти спазваш ли чл. 15, ал. 1 от ЗДвП на излизане от София към Пловдив по магистралата? Питам, защото това е част от правилника за движение, който не се спазва от 99% от шофьорите в този участък.

И първия, но по друг член от закона.

Недоказуемо е, че е искал да завие. По време на делото катп го питат ще каже, че колата му се е развалила и е спрял ;)

Спазвам всеки знак, който има защото съм с 4 точки!!!!!

Точно обратното! Ако е вярно, каквото е написал човекът, виновен е само първият. Вторият не е длъжен да очаква спиране в лявата лента, защото е незаконно. Предполагам че е спрял аварийно - това го изисква законът. Така че, явно си предубеден, но не си прав - виновен е първият и то, изглежда, че само той.

Не спират аварийно, а просто бият спирачки до нула и минават през тревата Това ако не го знаеш е доста изненадващо - това е надлеза над ботевградското и в лявата летна в посока Кремиковци точно там където завиват идиотите видимоста е леко ограничена заради гърбицата и фактически виждаш какво се случва на това място от около 100 - 150 метра. Тия с опела са извадили късмет че никой от отсреща не ги е отпрал.

Знам как шофирам и от себе си не ме е страх. Страх ме е от другите — тези зад мен и отстрани. Защото е пълно с малоумни джигити. Карайте внимателно хора, някой ви обича и ви чака! Живи!

Ми хубу са се натрескали. Единия бил си връткал на лЕво през мантинелата дето я няма, щот му е лесно на тЪпото ... па другиО се лепнАл отзад, че да бърза на майната си. ПОНЕ да им се залепи в мозъците случката...

Ми как да искат те се научиха да си изкарват по още няколко заплати от рекет по хранилките . А сега всеки ги снима качва ги по телевизиите . Началството им се кара (не че крадат а че са ги хванали ). То как ли да им се скара за друго, те се шуреи и баджанаци там. Карат си кротко до ранната пенсия , после шефовете се намърдат по разни агенции , пак на държавната софра. По дребните рибки отиват да вдигат някъде някоя бариера (офицерите с копче, а другите с въженце :) ) .А пък ни НИЕ си плащаме данъци и бачкаме до шейсет и кусур.

Ежедневно там тарикати правят забранен обратен завой и излизат в бързата лента на насрещното платно. Мантинели липсват и в пиковите часове е като въртележка. Наредени по няколко коли, бързат да надхитрят трафика и минат най-отпред. Така е от години, а след пускането на тангентата стана масова опасна акробатика.