17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицайте не се ли научиха, че за да респектират трябва при такива сигнали да се влиза с камионетките и тежкото въоръжение? Кой има прави оперативните анализи? В такива случай са виновни както масите, така и ръководителите на екипи/смяна.

Родната полиция в целия си блясък, пълна пародия! За какво ви е това оръжие е бе мамицата ви ченгелска, да стреляте по коли отказали да спрат на стоп палка посред нощите, яжте бой, това заслужавате, защото за нищо не ставате, и добре, че е мврто, за да вземете някой лев некадърници иначе и в чистотата няма да ви вземат, като ви знам какви сте дебилчовци, мнозинството!

мисля да се въоръжавам с бутилки, явно са много по-ефикасно оръжие от пистолетите на полицаите.

Шефовете на районните към които има индийски гета, трябва да пращат винаги тежко въоръжена жандармерия, която първо да размаже от бой по-наперените, след това да отиват полицаите да арестуват!! Не се научихте ей, ставате смешни-мингите ви бият ката ден!!

30 години българският народ се подлага на геноцид и унижение. 30 години правителствата ни насърчават циганската раждаемост и измирането на българите. Затова не се чудете, че днес всеки ден цигани тормозят и убиват българи, а бият полицаи. Гответе се за гражданска война между българи и цигани.

Крайно време е да научим /да има новина / и за задържаните. Какво става с тях. За два месеца изпотрошиха изпотрошиха половината коли на МВР.

Идеално, като ги толерирате скапаните мангали нека ви трошат главите. Веднъж само трябва жандартерията да натроши главите на една такава мангалска тълпа да видим следващия път дали ще скачат. А когато народът се надигне, вие ходите да ги пазите. Нека сега да ви трошат главите!

Сигурно циганите трябва да почнат да изнасилват полицаите , че да променят нормативната уредба и да се стреля на месо

Спрете им социалните помощи на мършите и ги пратете да работят! Така няма да могат да се кълчат по цели нощи и да пиянстват

полицаите биеха демонстранти от циганския произвол и пазят "важния електорат" на бойко... бойко да си ги мисли и едните и другите

Ето я кръчмата "Арабски нощи" в Айтос, където Пламен бе пребит от циганска орда, защото "заведението не било за българи"! Честито, булгаристанци! Спите ли, спите ли?

Евророма!!!!

Егати и държавата щом циганите се гаврят с полицаите. Всъщност тези гаври са програмирани от правителството. Докато това правителство или което и да е друго подобно небългарско правителство е на власт живот в държавата няма да има!

А ако на полицаите им хареса?

пилицията не е виновна в тези случаи. както и нормалният човек и те нямат никакви права срещу орките! имаше случаи полицаи да стрелят и дори да убият някой от тези агресивни боклуци при законна самоотбрана, но после ги разкатават от дела, изродите от бхк почват да вият на умряло като циганки, а дори се намесва и идитският Страсбург.

баце излезе голяма свиня, а много му се радвахте като си го избрахте ! Само,че не сте чули, че на нов началник и малко прасе не трябва да се радвате щото не знаете кво ще излезе накрая!

Накрая от толкова бой полицаите ще спрат да ходят на сигнали в ромските махали.И ще се концентрират върху това да спират млади българи по улиците и да ги тарашат.

Ей пълен позор за пагона на световно ниво сте ба кауни, не ви ли е срам бе, някакви хърбави мангали да ви правят на клоуни! Аз ако бях още след първото шише и щях да презареждам, само в краката щях да ги блъскам, не се научихте как се действа с примати!

Цялата социална система на страната работи в полза на циганите. Политиците така си осигуряват възможност да разпределят парите на данъкоплатците. Това е целенасочената почти 30 годишна политика. Ефектите ще се мултиплицират. Поне докато си плащаме кръвния данък - през социалната система, няма да безчинстват повсеместно. Жалко за всички, които са си дали живота за тази България в момента!

някога ние сме имали хайдути дето не се подчинявали на закона, и се гордеем с тях! след стотина години в ромската история ще пише някъде в началото на миналия век нашите деди се осъзнали и започнали борбата за национална независимост от българските поробители! история, кво да правиш

Да се осъдят тези полицейски набези над грамотното и трудещо се циганско население.Как е възможно в 21-ви век полицията да си позволява да прави забележки на "редовият"гласоподавател?

Не закачайте ЕЛЕКТОРАТА !!! Това е бъдещето на тази ТЕРИТОРИЯ!!!

А БЕШЕ ВРЕМЕ В КОЕТО МИЛИЦИЯТА БЕШЕ "БИЕЩОТО СЪРЦЕ НА НАРОДА" И ЦИГАНИТЕ РАБОТЕХА И НЕ ПРАВЕХА ТАКИВА НЕЩА! ТУК ВЕЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА.

ЗАЩО ОЩЕ НЯМА НОВИНА ЗА ПОРЕДНАТА ЦИГАНСКА ДИВАЩИНА-В АЙТОС???!!!

Избирателите на ГЕРБ пак са млатили полЮцаЕтУ!!!

Започнали да ги заканват /т.е. да ги страхуват/.

Сега двамата полицаи с по един месец болничен,другия поне два нали е останал за наблюдение.... Малко се преувеличава случая за да получат почивка,то нали те се раздават за народа по цяла нощ не спят и пазят улиците и "не взимат рушвети" за да можем ние обикновенните хора да спим спокойно.

Абе ей, няма сигънска престъпност, щом Боко казва

кога това с работещите цигани?

Съжалявам, защото и тези полицаи са нечии бащи и деца, но нека ги бият! Нека ги бият доде не проумеят и сами протестират пред началниците си, че в тея гета трябва да се влиза не с добро, трябва да се бие. Защото благодарение на годините непукизъм на полицията, на чадърчетата на политиците, тези хлебарки станаха нагли. Полицаи- събудете се, отслабнете първо, второ като идете в махалите, не стойте като булки с ръце на кръста, а с палка в ръката. И вършете това, за което сте. А не да ви бият мангалите и вие да се шмугнете в патрулките и бегом

Циганите масово ни бият,изнасилват и убиват,никой нищо не прави след това,веелят се със силна музика и вдигат градове и села на главите си,бият полицаите,правителството мълчи,защото това са им избирателите,къде са българските мъже в случая?!?!?

само така демокрацията означава свобода и всеки мое си прави квото иска ясно ли е ве комунисти

И по лошо ще става.

в сливенския съвет общинските съветници от герб са само 11 от 41! другото всичкото е бсп, дпс и варианти между тях тъй че си трай чии избиратели са ромеите!

че как къде? ми ето те!

кво е станало в айтос?

Орките в действие. Видяхте ли, господа политици тъпи, какво сътворихте?! Но на вас не ви дреме, щото полицията ви пази задн*иците.

е щом вие не ги биете ,то ясно че те ще ви бият!!!!! не слушайте тия малоумници къде ви управляват а вкарайте тая сган в правия път.бой до посиняване

В България циг-аните се превърнаха в истинска напаст и паразит. Въпросът е ДОКОГА???

Сега задържаните ги сложете в килии по европейски стандарти. А ние ще се съберем да им попеем и потанцуваме в знак на протест!

Ако по закон полицията не може да използва пистолети, да използват калашници. Друго решение няма.

Случва се, пияндурници всякакви. Не разбирам само защо новината не е трима полицаи са нападнати, при което един нарушпител на обществения ред е прострелян двама са арестувани, издирват се останалите нарушители на обществения ред участвали в нападението над бюстителите на реда.

Циганските купони минават за скучни ако няма бити полицаи

Дир, защо не съобщава за пребитото момче в Айтос, прочетох го в Свободно слово. Как е то,как е баба му, жив ли е приятелят му? Докога циганската с.ган ще безчинства, Докато ни изтрепят ли и докога безхабернинте ни управници ще се правят на луди? Отвсякъде изродщина. До там ли ще стигнем, едно никакво племе да ни затрие като народ и като нация?

Определено прави впечатление, че ситуацията с циганите в БГ излиза извън контрол. Зачестяват случаите, които не просто показват, че циганите нямат респект от органите на властта, ами дори открито демонстрират пренебрежението си към тях! Решението е отдавна и добре известно - профилактика чрез употреба на сила и спец. средства... с други думи як лобут!

Честито на Бойко, вече си има циганска държава!

Тая страна да се прекръсти ве4е на Мангалостан !!!

Нека държавата им дава помощи на тия мангали, без да работят. Ами то им е скучно и трябва да бият момчетата, които са отишли да ги предупредят.

Малко са, докато не започнат да си изпълняват задълженията нека ги бият.

Що това не се случва в нормална държава с нормални полицаи