Коментари - Трима под карантина задържани в София при опит да напуснат страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лекували го за крак и му дали бонус вирус????? Така се ''грижат'' за нас защото ако се направи реална статистика ще се окаже че повече от 50% от заразените са благодарение на ''грижата'':(((((

Тези под ''карантина'' дали са с доказана ''зараза'' или като 80% от карантинираните дето ползват болнични по 2 седмици без някой да е установил вирус у тях....

На първо място вируса най-много го разпространяват мисирките, след това са така наречените сезонни работници прбиращи се в гетата си в България, трети са вътрешно-болничните инфекции, които така и не бяха овладяни въпреки многобройните хвалебствия и една незначителна част са заразени поради "неспазване на мерките" ! Такава е истината ! Изразявам собствените си наблюдения и собствено мнение !

Хахаха шепа цигани правят на маймуни няколко институции. Хахахахахахаха

Отиваш в болница за лечение на хронично заболяване, връщаш се с бонус коронавирус. В Пирогов стаите за плебса са с по 6 легла.

Ми болниците са един от най-опасните източници на зарази, а вътреболничните инфекции са нещо като част от ежедневието. Затова - колкото е възможно по-далече от болница! От Мангъров съм го чул този съвет и мисля, че е прав. Разбира се, за съжаление, не винаги е възможно да избегнем болницата.

прост народ

Защо ги спирате. Нека излизат. Холандците как ги качват болни на самолета. А тия са са само под карантина, защото са се върнали от чужбина. Освен това сега като плъзнат чужденците през границите и по нашите курорти, знаете ли кой какъв е. Е тогава ще видите проблем.

Късметът им е такъв.Ако днес бяха пристигнали и декларират,че са за престой до 7 дни могат да си заминат,според това което чета като като заповед на здравния министър,а тези ще ги съдят и ще олекнат и с поне 10 бона.Те са се върнали там откъде са избягали преди време и сега ще им припомнят,че са взели правилното решение преди време.

Дрън дрън глупости. Има си правила и те съвсем съзнателно са тръгнали да ги нарушават. Това щяха ли да го правят в чужбината?

Ами другия път като видите дебелия у.., не се връщаите бе. Стойте си "на запад". И готово.

Нали са много "умни" ? Хайде да се оправят ! :)

А стига бе... дошли не дошли и хукнали да бягат наобратно;)

И кой лети от Холандия до България един ден и веднага на следващия обратно за Холандия?... Само заради грипа ли са ги спрели или има и друго?.... Сода бикарбонат, например?....

Гастербайтерчета и емигрантчета като мен. Всяко лято пристигам в България да оставя децата за ваканцията и се връщам за в Англия след ден или два, после средата на Август пристигам отново, изкарвам една - две седмици почивка и се прибираме в Англия за началото на учебната година.

Ама за два три дена, а тия идват си в сряда, заминават в четвъртък, има нещо гнило

Или наркотици или са от проверяващите кретени които си заслужават участта !!!

На, този български език. Четеш за мъж пише за жена. Учете преди, да започнете да работите, дадена работа.

А вие научете употребата на запетайките.

Има ли някой който може вече да напуска говедарника?

Що ни занимавате с кокошкарски истории?

И после говорят да отпадне карантината !!!

Абеее а колко са контактните лица на заразените в еко и другото министерство, колко са болни, я как нищо не казахте и всичко се потули тихомълком?????????????????

Е чакай де пробите не са излезли още

Етноса кажете какъв е етноса

Не е зелен

Етноса не ходи на самолет пич.

явно ти не пътуваш със самолети-пълно е с етноса. Като ги видя, радвам се че напускат БГ:)

Чалмосан е ... какъв искаш да е в Кърджали и Троян?