Трима починали от туберкулоза за дни в Бургаско

Туберкулозата е хронично инфекциозно заболяване, което засяга главно дихателните органи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасно за здравето, защо не ги оставих, още навремето. Е то по всяко време не е късно.

Тя бялата гостенка идва от Африка по покана баба Меркрл.

нефтохима нащо или пък ръпшаните

Двамата от починалите,лично ги познавам,защото сме от едно село в община Камено.И двамата са чисти българи.Бяха болни от туберколоза,лежаха в болница и в санаториум и ги изписаха като здрави.За съжаление и двамата след това продължиха да пият и да пушат в големи количества,без да се съобразяват с болестта ,;си,което доведе и до фаталния край.Това обаче,въобще не се споменава в статията,което подвежда читателите,което ме навежда на мисълта,доколко може да се вярва на "новините",написани в медиите !!!

Ами достатъчно е споменаването на общино Камено - голямата част от населението там са РОМЕИ. Със сигурност има още заразени - и там, и където още се сетите, защото нали знаете как обичат да щъкат въпросните РОМЕИ из цялата страна. Извор на заразата, както обичат да казват епидемиолозите...

беше бич с който Държавата през соца се пребори... Защо отново е тук?

Демокрация и ЕС ,братче !Всеки ,сега може да ходи навсякъде !

гостенка!

Поради неправилно антибиотично лечение са се развили нови резистентни щамове. Вече има смъртни случаи в богати западни държави въпреки болнично лечение. За нещастие жълтата гостенка се завръща по целия свят.