17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом полицията знае, че БМВ-то е изпреварило друга кола, преди катастрфата, значи има свидетели, или немецът е можел да даде някакви показания. Възможна версия, защо Аудито се е озовало в насрещното платно е, че са видели, че БМВ-то изпреварва с голяма скорост кола, шофьорът на Аудито е изпаднал в паника, че ще ги срещне в тяхното платно фронтално и се е опитал да избяга от удара, заобикаляйки БМВ-то от ляво. Но след изпреварването германецът се е върнал в своето платно и така са се сблъснали челно. Въпросът е, ако се е случило така, какво се е случило с колата, която БМВ-то е изпреварило и защо и тя не е в мелето?

Б...ти теоретика си БМВ то какво изпреварва празно пространство ли, те ако са искали да избегнат удара с БМВ то това ще стане с изпреварваното МПС

Има ли значение отворковци какви са. Неприятно за младите, също и за родителите им. Що не видните тези, които са им дали книжките а и там не е като бг, ако е хубаво всички нямаха горе циркове, защото е уморително навън, 5,30 наше, а там те са с 1 час назад 4,30.малко състрадание, стоят в бг по цял ден без действат и кусури... НАД 10 часа усилена работа, пътуват с коли с часове, писна ни от Бг мързеливи хора, акъл да раздават или щом е цигани дай да ги смачкаме... Никой не е застраховане. И най добрият може да заспи да го ударят, кротнете се пред бога. Мир на душите им. Искрени съболезнования.

Леле, каква неграмотност! За да разбере човек (българин ) е необходим преводач. Ако си толко грамотен и в шофирането - бог да ни пази!

от аудита 3ма мъртви от БМВта в тежко състояние, това оначава БМВ то е по сигурно от ФАГ групата катафалки

Показателно е за това, кой е карал по-бързо.

20 години е разликата в автомобилите. И в голяма част от тези аудита еърбезите не работят( тук не говорим за корозията на метала). Яд ме е и ме боли когато си заминат млади хора в птп без значение калва наьионалност и гражданство имат. Еърбега спасява живот. Карайте по-нови и по-сигурни коли и спазвайте повече правилата за движение. Жалко за погубените животи.

Имало е случаи с по стари БМВ та и пак са били по сигурни от другите. По принцип БМВ то прави кола изглеждащи с близо 5 години по футуристично от предшествениците си

Като гледам на какво приличат колите се чудя кога ще се научат джигитите (все едно дали са цигани или българи), че с тази скорост обикновено се следи на каква височина си, а не в коя лента си... Иначе самонадеяността и липсата на контрол до това водят. Защото, в БГ всички комплексари с малки п_шки карат като за последно, а полицаите се разсейват, щот ги мързи и ако са си изпълнили норматива за деня все едно работното им време е свършило. И като нямат пари за нови камери (хи, хи, хи...) що не ги ползват денонощно на три или четири смени, а ги пазят все едно са музеен експонат?

Катастрофата е станала в Германия бе, малумник

Ама е предизвикана от българин, който се е формирал като "отговорен" шофьор в БГ, бе, гений. И който е било въпрос на време и случайност дали ще убие някого в Германия или още в БГ. Иначе като гледам колко си ядосан на коментара ми, май и ти си с малка знаеш какво и периш с 20-годишно Ауди по родните пътища, щот` е много важно за тебе да се докажеш, че си мъж и за тебе правилата не важат. Иначе още Чехов (за твоя справка, това не е герой от американски екшън с руски сюжет) е казал: Ако в първо действие на сцената виси пушка, то в последното действие тя трябва да гръмне. И бих ти обяснил какво точно означава, ама ще отнеме много време и май не си заслужава.

То и ония двамата от Войводинво, когат в съда ги попитаха за професиите им, единият каза, че е строител, а другият бил .....водач на кон и каруца....! И тия са толкова дърводелци...Най-много да са някакви секачи на дърва....Де що е циганин с брадва, все е дърводелец...!

Хората са отивали на работа, какви са тези глупави и пълни с омраза коментари. Бог да прости, 3 млади живота.. Християни, трудолюбиви /колко от вас биха станали преди 5ч за работа/. Съболезнования за близките и много сила за опечалената бъдеща майка...

Меркел спешно да си внесе 4-ма млади и работоспособни мароканеца! Майтапа на страна, цигани или българи трагедията е голяма и геманеца и той го е отнесъл. И на всичкото отгоре пак негативна реклама на името България.

Бог да прости загиналите! Въпреки трагедията авторът на статията ме развесели с "не е ясна причината да са в насрещното". Каква ли духовна мъка ще е било да разбере причината да са там, а не може да ги попита вече. То разбира се няма никакво значение, защото е ясна причината за катастрофата - нашите цигани са карали в насрещното, пребили са невинен човек, самоубили са се.

""Ударът е станал в насрещното платно, като не е ясно каква е причината българите да са там"" СПОРЕД МЕН В НАСРЕЩНОТО ПЛАТНО НЕ Е ИМАЛО ДОРИ ЕДИН БЪЛГАРИН

Демир е "много" българско име . Купил си книжката в България , и си купил на лизинг бърза кола и се вижда ефекта

Да почиват в мир.

Бог да ги прости! :(

В минутата след сблъсъка са се родили 10 шведа в бг-то и са заченати нови 50

Евангекската църква в циганския квартал Кармен, тримата бг роми бая са настъпили газта на аудито

"Ударът е станал в насрещното платно, като не е ясно каква е причината българите да са там." Ами, да дойдат у нас, за да разберат причината. Веднага ще им се изясни.

Толкова са смазани колите, че БМВ-то ми прилича на Ауди и само по лайсната на покрива се опитвам да ги различа и пак ми е трудно. Комбито е в насрещната лента, защото лимузината си е в лентата по движението. Но БМВ при при комби моделите Е 36 и Е46 имат подобни лайсни. Просто много лошо стечение на обстоятелствата. А Ауди-то е шестица или осмица, като го гледам. Очевидно тежкият удар е заради високата скорост и сънародниците ни не са имали възможност за реакция, защото няма мантинели , и може да предпиемат нещо, за да избягат. в такъв момент за стотни от секундата се решава всичко и не можеш да реагираш много повече от това да пуснеш газта, да навиеш волан, да натиснеш спирачка. Общо взето само излизане от пътя ги е спясявало от удара. Гледам , че и у нас има такива, които още не са се научили, че без видимост не се изпреварва. Този немец със сигурност не е погледнал преди да им се хвърли. А въпросът какво са правели на това място е направо изумителен!

БМВто си е в платното.

не ти разбрах мисълта ? Значи немецът изпреварва без видимост, прибира се в лентата си, а нашите "свиват волана" и минават в лявата лента (срещу немеца) ??!! Та не разбрах кой на кого се е" хвърлил"? И какво "изумително" има във въпроса какво е търсил българският водач в ЛЯВАТА лента на движението ? Стреснал се бил? Ами нали ако не беше ударил немеца, щеше да удари този, който немеца е изпреварил ? Все щеше да удари някого като не си е в лентата !?

Цигани , които наричате българи.

Тай-вероятно, братчедът зад волана е заспал - било е 5,30 сутринта. Малшанс за немеца. Дано се оправи.

стискам палци на германеца да се оправи по-бързо и без много последствия! ужасен късмет-в собствената ти подредена страна, спазвайки всички правила, да те блъсне кола с изпреварващи в твоето платно на хлъзгав път демирчовци от-майната-си-райна. същото като с турските тирове, убиващи в България! имам огромни предположения колко е читава книжката на "българина", знаем много добре въпросните "българи" с какви книжки карат и как карат... п.п. а,да, неспазването на никакви правила, конкретно неслагането на колани не се включва в пакета свръх-права на толерастията. физическите закони не са толерастки.

И аз долу -горе това си мисля. Хората си подредили страната, спазват си правилата, за да им се появят някакви,които да им рушат реда и спокойствието и да им отнемат живота.

...ромски бой станаха свидетели жителите на казанлъшкият квартал "Кармен"...

Абе, дано се оправи човекът! Истината е, че катастрофи стават навсякъде. И дори една държава да е дисциплинирана все се намира някой кретен да нарушава правилата. Преди няколко дена пиян турчин без книжка затри Шабан Шаулич в Германия, и ако не беше той, нямаше да разберем. Но това иде да покаже, че нещо в западния модел, в който сме и ние, куца! И то много! Да не нарушаваме правата на братчедите, да сме етнически толерантни ... добре бе, ама като затриват, грабят и мародерстват, щото това също им е етническа особеност(не на всички, но едни 20-30% от това си живеят)? И то се вижда - дори да ги експортираш в уж култивирана държава - братчеда си е братчед! Жалко за тях, дано немеца се оправи и нека всички си опичаме акъла, защото сега най-тежко е на близките и роднините!

Цигани, но заминали да работят и да си изкарват хляба с труд, не като техните роднини да крадат и убиват в България.

Сигурни ли сте че са трима Българи?Като гледам това ауди на кво прилича ,ми е ясно как е карано!

казанлъшкия квартал "Кармен" - това е циганската махала на Казанлък. Аз там никога не съм стъпвал, защото ме е страх. Наоколо е пълна мизерия. Хайде сега да помислим - как се е озовало Аудио на мангалите в насрещното? Как така стават подобни катастрофи на подбалканският път до Сливен?

Според немската преса инцидента е станал в петък 5:38 ,като свидетел е бил изпреварен от бмв-то участвало в инцидента,но това изпреварване нямало отношение към последващия челен сблъсък.

Като гледам, БМВ-то си е в правилната (за Германия) лента. Дано водачът му да се оправи.

По всичко личи,че е традиционно за Германия дисциплиниран водач и едва ли има тежки травми.

'' Според публикации в немските електронни медии преди удара БМВ-то е изпреварило друга кола. Ударът е станал в насрещното платно, като не е ясно каква е причината българите да са там; ?????????????????????????????????Ко Не!

Ако погледнете на снимката и имате предвид,че това се е случило в Германия, не в Англия, в насрещната лента са се намирали нашите съграждани. Ударът е бил тежък, но не чак толкова ,така че ако нашенци бяха с колани щяха да са живи. По ниво на пасивна безопасност двата автомобила са относително близки. Вижда се много добре,че пътническият отсек не е силно повреден. Воланът не е деформиран, което означава,че немецът е бил с колан и е оцелял предполагам с не много тежки трвми.

Има голяма разлика в автомобилите. 20+ годишно ауди с 5 годишно бмв. Иначе от снимка и клипове които гледах аудито е в насрещното и са се намери челно.

Умилително е как е написана статията - нашите в насрещното, ама не се знаело защо, иначе не са виновни един вид. Дето пишете статии шофьорски книжки имате ли? Пффф.

Пишете български граждани на всички е ясно че не са българи.

Квартал Кармен, Демир, Ауди на изплащане, 5.30 сутринта......статус, който обяснява..

Махалата олекна.

Кармен викаш, а ...

испанка, черна ...

Дано се отърве германецът. Лош късмет да ти излязат тея в насрещното.

Германеца е фанатик на тема правила,затова е почти невъзможно е той да ги е нарушил.А колко часа са пътували циганите без са правят почивка?

това за лошите пътища в 90 е оправдание когато ставт белите в бГ. оня крадлиф дедо беше прав за едно единствено нещо..чипа на българина е изгорел и не работи изобщо.

Ама то да беше само "чипа", но то и "чепа", също.

Квартал Кармен, Демир, Ауди на изплащане, 5.30 сутринта......статус, който обяснява..

И бременна Изаура.

Жалко за младите момчета! Каквато и да е причината ,бог да ги прости!Връщане назад няма !

аа не не, такива не ги жали жали немеца, който си е в правилната лента

Пастор, пастор, пастор. Това реклама на църква ли е?

Хайде пак челен удър и нашите пак в грешната лента. Просто не знам какви чукове карат.

Мокър път и мъгла.... Но пък са карали с непревишена скорост, точно като ония на АМ "Струма". Тя превишената скорост убивала, казват от КАТ, а не несъобразената.

И двете дедо попе

Ударът не е чак толкова тежък. Явно нашенци са били без колани.

Квартал Кармен циганският квартал на Казанлък защо ги пишете "трима млади българи" ?!! това са си цигани!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ли е бил без колан, че е в тежко състояние? Дано не ти се случва челен удар......философе.

Объркал си поста !Коментарът ти трябваше да е на по-горният пост !

извинвай,за горния е

Хемеца е бил с колан .Затове е жив.

В немската статия пише, че според полицията шофьорът на БМВто "очевидно не е виновникът за катастрофата".

"Ауди, взето на изплащане"... Може ли в такава трагична "новина", да пишете такива неща, а журналя? Каква ви е целта? Давате хляб на хейтърите, спор да има, вражди и караници, важното е да не е сплотен народът... Защото ей сега ще завалят коментари, плюещи загиналите и шофьорите на марката, ама като гледам това Ауди, то е на десетина години... Така че... Просто имайте малко повече разсъдък като списвате! Бог да ги прости!

Трагичното е че един 31 годишен "тестостерон" едваме не убил, вероятно осакатил, местен изряден гражданин. Иначе кофти за спътниците му... все пак винаги един е зад волана и той разполага с животите на насрещните му и на возещите се

Гледам снимката: Челен удар и си казах, нека познаем кой е бил в насрещното платно, пък то си пишело накрая на статията.

е, щом са цигани що за новина ще да е това?

Отлична

ОТлетяли успешно за Сатурн1`