Трима маскирани обраха бензиностанция в София

Крадците не са използвали оръжие, заплашили са служителката и взели парите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Машината за винетки май е била най-ценното. Сещам се за репликата за броя на дебилите. Не са 80%, а 99%.

Какво триеш бе безпаметен!? МАШИНА ЗА ВИНЕТКИ... Тъпи малоумници мислещи се за журналисти...

В касата и не трябва да има повече от 300лв.....

Не 300 , а 100 , за да може да връща !

Гладът е по силен от тока! Ама и циганите вече предпочитат бензиностанциите пред жиците. Е не им е ясно, че машината за винетки няма да им помогне, ама нали са примати ще ровят из нея за винетки ...

Най-после една нормална новина. Омръзна ми за вакуумния изнасилвач, за водата, за небето, за въздуха, за боклука. Те това си е нещо нормално, земно.

ама в роден вариант - мaшина за винетки. Ще ги продават тънко по границите през подставени лица с индийско потекло.

Още се чуя как имат по 3GSM-a, a все единствение ПОС терминал ту развален, ту няма батерия, ту няма връзка с оператора. Как в Румъния има ПОС терминали на всяка сергия, а в Турция и Гърция на всяка бензиностанция и никой никога не каза: Ами то как се работи де да знам.

Някой ще потърси ли отговорност на тази служителка? Защо не е натиснала паник бутона и при положение, че не са имали оръжие, защо просто им е дала парите без никаква съпротива? Сега вероятно ще си изкара нокой болничен заради стрес и ще си получава паричките на топло вкъщи, а кой ще плаща първите три дни, на всичкото отгоре за това време ще се плаща на заместник! Тази служителка е за затвор и дисциплинарно уволнение! По цял ден стоят и си пилят ноктите и вземат пари, осигуровки!

Ха-ха, щото пич обектът трябва да е застрахован, пък даже да не е, не и влиза в задълженията да оказва физическа съпротива при обири, нито има мотивация да си рискува здравето заради някой бизнесмен. Никой нормален човек не би си мръднал пръста. Обират работното ти място, стоиш си кротко за да не пострадаш и викаш полиция, това е.

1000 лева добре, ама защо им е машина за винетки нещо не ми стана ясно.Другият вариант е изобщо да не са знаели какво взимат,

крадците са долни българи

А плазмодийте като тебе са долни цигани!

браво на момчетата то гладен стои ли са

Машина за винеткиХахахахххаха

Това е "печатницата за пари"! Машината за винетки е олицетворение на ТОЛ-системата!

Такива неща стават само при Управлението на ГЕРБ ! ГЕРБ е Проклятието на България !

Да бе,такива точно неща стават в цял свят,разликата е,че след като хванат крадците по света лежат в затвора,а тук им дават условни присъди и ги пускат на свобода и те пак си върлуват. В България Съдебна система няма!

да ти го набия в Г.ЗА

търсете го в римската махала