Трима мъртви в Айова и изблик на Байдън: За Бога, колко още касапници можем да приемем?

Президентът поиска производителите да не бъдат защитени от съдебно преследване за насилие, извършено от хора, ползващи техни оръжия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И нещо съвсем ново: "Трима убити и 14 ранени при стрелба в американския щат Тенеси".

Ще им ограничат на краварите оръжията за да могат черните да си крадът крави на воля.

чдете , това е "демократична" Америка"!

значи да разбирам че другаря Байгън сложи два фокуса в предизборната кампания - лошите оръжия и абортите, и до ноември ще ни надува главите с това и няма гък за това, че ни докара безумни вече цени на бензин, на храна, на ток, и хич не е виновен за глада и мизерията дето идват, какво му пука за 300 млн как ги превръща в гаврошовци, само да гледат ама май празни витрини.Колко хитро измести фокуса от цени, инфлация, и беднотия, които са му личен принос в дрънканици за абори и оръжие, тцъ, тцъ.Хитруага, не случайно е 50г в политиката, това се иска - да умееш да манипулираш наелението и си векуваш.

Добра новина :)

Демокрацията, Съвременното образование и Холивуд, не прощават на никого ...

Има едно проверено правило от времената, когато Америка още не е била открита от един македонец : "Който вади нож другиму, от нож умира".

Нека се избиват , да ?б@ семката им "демократична" Няма само те да раздават "справедливост" по света

Директен удар по Американската демокрация ще е ако забранят оръжията. На света сигурно на пръстите на ръцете може да се изброят държавите където гражданите имат право да притежават оръжие свободно. Най-развитата демокрация - Швейцария също е яко въоръжена - във всяка швейцарска къща има оръжие, но не са тръгнали да се трепят. Проблема в щатите е мулти-култи обществото, което след всеки световен проблем се радикализира.Ценностната им сисема от 20-30г е променена.

Не мога да се начудя как се случват такива неща в най-демократичната и хуманна държава!

Режима в САЩ силно се притеснява от бунтове при влошаване икономиката. За това иска да ограничи масовите оръжия, иначе нямат шанс. За това са нужни съответните закони. За което е нужна съответната настройка и подкрепа на населението. Постига се лесно. Детска игра за службите да подготвят едно зомби и да го пуснат да поизбие малко ситизъни и готово. Зомбито задължително отива на разход. Това го правят от години, без успех. Сега се пробиват с нова офанзива. Ето това наблюдаваме.

И да ги ограничат сега, ефекта ще е след 20г. При 330млн. население има 400млн. оръжия, законно притежавани от Американците. Опитват се сега да прокарат този закон - докато имат мнозинство и в двете камари на Парламента, че след Октомври се очаква републиканците да ги изметат и да останат с по малко от 1/3 и ще му блокират работата на Г-н Президента.

А бе тия защо бият чернокожите и защо стрелят по децата в училище. Няма ли кой да осъди уса за тия актове на насилие. Това е притеснително

Още по притеснително е българите които не одобряват коментара по-горе. Подкрепящи насилието, расизма и убийствата. Не ви е срам!

"Байдън попита риторично страната" - този, попитаният, ще да е някой от невидимите му приятели !

Защо объркват целите????

За американците: ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН!!! АМИИИН!!!

Това доказва колко откачени са американците.

САЩ е Фейл стейт. Нигерия. Ток няма. Детски храни няма. Дори и самолетоносачите им се счупиха.

И кога им се скапаха самолетоносачите? Аз знам за един де се скапа. Падна един кулокран върху него и един шведски плаващ док отанул:)

Ааа, това беше кузя, сега се сетих ;)

Ама черния, дето стреля в болницата онзи ден, го покриха бързо-бързо

Не е нито първата, нито ще е последната касапница. В интерес на истината, само с 2-3 трупа, по американските стандарти дори и касапница не е. :( В случая не е проблемът в огнестрелното оръжие - 2 човека може да ги убие и с голи ръце, дори не му е трябвало огнестрелно оръжие.

Да помислим... Говори за доста болен народ създаден от престъпници курви и затворници Пеави геноцид на индианците. Все пак в уса населението вече не е доволно с власта доста хора са с сериозни оръжия в къщи...... Затова няколко провокаци зада се забранят.... И в Ирак имаше хемични оръжия....

ще ни дава акъл как да живеем,в какво да вярваме кому да се кланяме!!!??? Нещастници!

"щата Де Мойн" ?))) Аман от неграмотници )))

Емоционален призив Стига, стига! Деденцето пак се е оакало. Куклична на конци, която не зане какво става и се ръкува с невидими гости. Освен да хленчи , може ли да направи нещо друго?

Г-н Байдън , а Вашите оръжя които изпращате в Украйна, те не убиват ли хора?

Ами засега в Украйна са убити (по данни на ООН) около 4000 цивилни. Средно в САЩ на година от огнестрелни оръжия биват убити над 40 000 души. Та е нормално Байдън да има други приоритети.

В Швейцария също режима на оръжията е много либерален, но там няма такива изпълнения. Не оръжията са виновни а тези, които стрелят с тях

Демократично е да се гърмят на воля, защо искате да ги ограничите? Поучете се от нас - ние не попречихме на муртите да се гърмят и те сами се поразредиха. Най-напред големите, после и слугите им взеха да се чистят или както е казал Исус Христос от кръста: "НЕ ГИ ПЪДЕТЕ, ЩЕ ДОЙДАТ ДРУГИ - ПО-ГЛАДНИ !"

Тук основният проблем с този разочарован до лудост пациент в болницата не е свободната продажба на оръжие, а че медицината се е превърнала в търговия. Нещо, което бавно, но упорито пробутаха и на нас последните 30 години.

БайДън действа, не го винете. Вече праща всички оръжия извън САЩ- в Украина. Така , че да няма с какво демокрацията да се самоизтребва.

Все чудесни новини тая сутрин! Русия мачка укропитеците и си връща Донбасс, американските бандити се избиват помежду си, суууупеееерррр.......!!! Ахахаххахахахахаа

Не назовавай името божие! Ти кръвожаден вампир си виновен за всички човешки трагедии! Как пък може такава наглост!

Бизнесът с оръжия е толкова печеливш, че няма начин САЩ да забранят или ограничат свободната продажба. Ако искаха, можеха да го направят преди години. Както и бизнесът с войната...

Чак пък и името на Бог да намесва??? Като спрат да служат на Сатаната, може и да си решат проблема