Коментари - Трима българи са хванати да крадат голямо количество олио във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много са фотогенични!

Да обират евро фондове,банки,заводи.,..

Да крадат банки....щ

Заради такива крадливи мангали ,страната ни има лош имидж навън!!!

Какви българи са тия сажди ,гнусна сволоч

КАКВИ. БЪЛГАРИ. БЕ ТОВА. СА. ИНДИЙЦИ С БЪЛГАРСКИ. ПАСПОРТИ.

Какви българи бе,не виждате ли че са тъмнолилави гнусари

ПО. СНИМКАТА НЕ. СЕ УЧУДВАМ ЧЕ НАШЕВО БРАТА. МУРГАВЕЛКОВЦИ ОТНОВО. ПРОСЛАВЯТ БЪЛГАРИЯ.

Това са цигани

Лилавите са крадели по същия начин преди 600г и затова са ги изгонили от бреговете на Инд.

Тия от Външно Министерство няма ли да обяснят случая на Англииската публика че това са Роми с Български паспорти. Нали задачата им е да защитават Българския интерес а не Ромския за какво получават заплати и кой плаща данъци

Ееее.. ако беше Македонец, щеше ли някой толкова да реве, че не Българин, а Македонец с български паспорт Щото българите в чужбина само хубави неща правят Те не крадат, не убиват, ако правят такива неща.. мммм те са Цигани Иначе от крадци Българи цял свят пропощя, ама умни образование Не съм чул за циганин в Магнийтски, но ако има то той ще да е мангал с Български паспорт

Това не са българи, това са си цигани.

Надявам се ,че това не са така ценните мозъци ,които са изтекли от България

Imenata im ne pokazvat ,che sa pomi

Това е бандата на Фончовците - Фончо едно , фончо две и фончо три . Златните "български" момчета с тъмнолилави венци .

Не бе това е бандата на Глупавите тръгнали олио да крадат като че ли парите свършиха.

хубаво поне, че не са им откраднали и декоративните птици от езерата.

Не било олио а био дизел.

Хората крадат произведения на изкуството, кеш, злато, диаманти , бижута, електроника, и други ценни неща. А нашите хора…. олио. Лошото е че в държавите от Западна Европа, ако си с български паспорт, то ти си българин. Може да си турчин, циганин, евреин, арменец, грък, и какво ли още не. Но за тях няма разлика. Това за тях са си българи. Какво да се прави. Между другото един от апартаментите в нашият блок беше обран наскоро. Взели всичко което могли от хладилника- сирене, месо, колбаси, а също и мусаката, сготвена от предния ден. Нищо друго не е пипнато. Само храната.

Чистокръвни мангали,накъри,джипсита....както искате ги наречете....

ТОва не са българи, а цигани! Тези тъпи англичани не се научиха да разпознават кой българин, кой циганин!

Английските власти НИТО ИМАТ ПРАВО да правят разделяне по етнос, НИТО ИМ ПУКА! Паспортите им са Български, значи са БЪЛГАРИ!

затова казват пакистанец или нигериец с английски документ за самоличност а в нашия случаи Етнически от Ромски произход. На Български казано Цигани или Мангали все тая много миршат. Защо аз като Българин трябва да се срамувам че съм такъв заради тези Мангаля

Щото са си лика прилика!

След освобождението руската армия е направила преброяване на населението в София и втори по брой са се самоопределили евреите след българите,3ти циганите,4ти турците след това чуждо преброяване от тогава до ден днешен никой не знае 2рото най голямо малцинство на еврите колко всъщност е. Само си назначиха Тодор живков (Яшар) за вожд и пълно мълчание от тогава.

Крайно време е в нашите лични документи да пише : български гражданин ; етнос - българин ,турчин, циганин, арменец, евреин ... Даже преди десетина години от някаква институция искаха от учебните заведения обобщена информация по етноси. Ние без друго сме си разделени от политиците по партии, по образование, по симпатични , умни , млади ,стари ...нека пише черно на бяло кой от каква религия е и от какъв етнос . И да се преброим най - накрая. Да стане ясно кой кого храни, подпомага...кой с какви превилегии се ползва, кой какво плаща, не плаща ...И ми се струва, че тогава на много хора ще им виснат ченетата , много ще си останат с пръст в устата . Дано на някого му уври главата и да разбере накъде вървим и какво следва. И да не си зариване главите в пясъка , а да мислим как да спрем потопа.

Е,как ще са българи?? Цигани са! Моля,СТИГА СТЕ 'цапали' името на БЪЛГАРИЯ по света!! Навсякъде има лоши и добри хора и затова са на земята да се учат грешат изплащат израстват .Но предвид великия български народ преди живял,ХР.БОТЕВ ,ЛЕВСКИ и др. ... срамота!

родолюбец!!!! Похвално! Краде из чужбинско..

Кви българи беееее.. оправете си заглавието... Алоооууу, ридакторчитата...

циганска работа

Ма то кюмур бааа

тези неща българи ли са? според мен са ромляни.

Тези са само с български паспорти и не са никакви българи, а цигани!

Щом имат български паспорти, значи са българи. Иначе щяха да имат цигански паспорти, нали така!

Това не са българи а цигани.

между етнос и гражданство има разлика..

Трима цигани са хванати да крадат ....Измекярска работа. Всички , дето им е тясна България, хукнаха по света да ,,заработят" някой лев. Халал да са ви , европейцииии!

ТАКА ВЪРВИ НА ЗАПАД ЗНАЧИ, ИНТЕГРИРАНЕТО НА НАШИТЕ ГРАЖДАНИ!!! А УЖ НИЕ НЕ МОЖЕХМЕ ДА ГИ ИНТЕРГРИРАМЕ, ВСЕ НИ РАЗМАХВАХА ПРЪСТЧЕ, ЦУПЕХА НИ СЕ, ЗАПЛАШВАХА НИ СЪС САНКЦИИ, ЩОТО НЕ СМЕ БИЛИ ТОЛЕРАНТНИ! АЙДЕ СЕГА ДА СИ ГИ ИЗПРОВОДЯТ ПО ЖИВО, ПО ЗДРАВО С ОЛИОТО И ТОЛКОЗ! ДА СЕ БЛАГОДАРЯТ, ЧЕ НЕ БЕРАТ "ДЖИЛЕЗУ"!!!

Какви българи това са мангали и послед след такива излагация българите били крадци

Ма те мангали, ма...

Те това са си чисти българи - родени, отгледани, възпитани, изучени в България.

Като гледам снимките на мангалите и се чудя какво прави Азис в Англия?

Плюете ги, но вече AI черпи интелект от тях.

Още тия отиват в затвора и след два дни никой няма да ги помни. Но аз помня, че ЦЕНИТЕ НА СКЪПИТЕ НИ ХРАНИ СА ПО ВИСОКИ ОТ АНГЛИЯ ОТ 33 ГОДИНИ И НЕ ВИДЯХ НИТО ЕДИН ПРОТЕСТ ЗАРАДИ СКЪПИТЕ ХРАНИ И ТОК!!!!!!!!! ТИЯ МАНГАЛИ НЯМА ДА ВИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ И ХРАНАТА В ХЛАДИЛНИКА И ВМЕСТО ДА ПИТАТЕ РАДЕВ КОКАРДЖАТА АБРЕ ЩО ТАКА, ВИЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ПРЕСТЪПНИЦИ. ОБИДЕНИ ЛИ СТЕ ОТ АНГЛИЧАНИТЕ???? Я ВИЖТЕ ЦЕНИТЕ ДА ИЗТРЕЗНЕЕТЕ МАЛКО.

бонг0 - от 16 години Европейския съюз е отворен за българите . Вдигай си партакешите и заминавай в Германия на свободен наем . Ама не ти стиска . Седиш си в апартамента от мама и тате и критикуваш колко е зле .

Трима цигани с българско гражданство. Моля, изразявайте се правилно.

500 години робство са нищо пред циганите които османците доведоха в България

Циганите идват по нашите земи поне 2 века преди османските турски

Те идват два века преди това, ама само се вясват . В много селища все още се пази наследена традиция да не се допускат цигани да се заселват . Ако някой посмее да разпусне катуна , му се случва случка през нощта и на сутринта няма и следа от тях. Но когато турчулята ни уважават , циганите са им най- верните хора и ги разселват навсякъде. Когато се изнасят от Бг обаче бе си ги вземат, а ни ги оставят в наследство . Те затова се турчеят . Мразят българите и колкото да се опитвахме да ги вкараме в пътя, не става . Прости са, мързеливи, крадливи, лъжливи, злобни. Наблюдавал съм ги как самонадеяно и дистанцирано се държат на обществени места, готови винаги да опонират и започват всеки изказ с думите,,вие българите .." . Вярна е приказката : ,,Вари го, печи го , на циганин мирише . Не търпят и не понасят промяна , не се поддават на облагородяване. Лошото е , че влияят зле на по- лабилни и неориентирани младежи , които възприемат циганията и им подражават.

Ганю си ти ,Манго краде олио или на теб ти е все едно?

Какви българи, бе, журналята?! От снимките си личи, че това са цигани, а не българи. Хайде стига толкова полит коректност и започвайте да наричате нещата с истинските им имена!

Как бре, не виждаш ли, че са си чисти англечани, по-белии от риши сунак дори????

Отработено олио.почерняло.

Какви българи?! Долни мангасари

Тези ми приличат на "от наште". Още едно доказателство, че "елитът на България се изнесе на Запад"...

Хубаво лошо тва е положението българи Майк Тайсън , Уил Смит са Американци Шойгу и Пушкин са Руснаци Ванга И цар Киро са българи . На които не му харесва да си хваща жената или да не предиря много ами да прави такива българчета каквито на него му харесват ! С мрънкане по диваните и блеене по Путин или Байдън до 10 години тия ще са в правителството или по скоро всички ще служим на върховния вожд на клана

Не ги искаме тези "българи", ако може UK да ги сложи в трудов лагер за 10 години! На тия сигурно им е трабвало олио, за дюнерите...

Хората обират банки, Ганьо краде олио

трима тъмнозелени

Такива башубозуци само ни срамят.

""Трима българи бяха осъдени да платят глоба от по 525 британски лири, след след като са се признали за виновни за опит за кражба за на голямо количество олио за готвене от супермаркет във Великобритания."" Но тези същества не са българи ,а цигани.Ах ,ах, ах как оня със смешите мустачки не си довърши работата , а само дал надежда ,че светът ще се отърве от джипситата/ житани, цигойнери ,циганы и т.н./