Триизмерното лого на "Пловдив 2019" е новото място за срещи

Светодиоди осветяват арките отдолу, а енергията, която е необходима, е само 18 вата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпизмите които сте написали още веднъж доказват че това е най-тъпото "лого" на всички времена. Предполагам че най-сложната част от проектирането на "иновативната инсталация" е измислянето на надписа plovdiv2019. Пълен срам или по-скоро олицетворение на културното равнище в подивялата ни държава.

По-голям тъпизъм едва ли ще бъде написан след Вашия. Аман от мразещи хейтъри! Стой си в локвата и се плацикай с кал!

На свинче- звънче. Местните селяни успяха да не изпълнят нито една от инициативите, с които ги избраха за столица на културата. За капак всичко е разкопано и незавършено, а кметът отговорил , че водата ще се изпарява на въпроса къде е дренажна на разкопаната главна. Да не говорим, че градът няма нито една съвременна концертна, изложбена зала и стадион , коитоо да отговарят на някакви изисквания, театърът се помещава в заден двор и по същество е село напуснато от повечето пловдивчани и заселено с бегълци от селата и столица на чалгата. Прочетете какво пише издателят Манол Пейков за ситуацията и резила Пловдив -столица на културата.

Много преувеличаваш. Колкото пъти съм ходил в Пловдив, винаги съм срещал любезно отношение и качествено обслужване, което е коренно различно от северните селтаци с дебилните физиономии. Постоянно се отварят работни места, а заплатите са прилични, сравнено със Севера.

- Аре се видим след обяд. - В Колко? - Към 3... - Добре ше те чакам на ГЛАВАТА...

не става въпрос за кръчми бе льольо-о-о-ооо! ЗА КУЛТУРА ИДЕ РЕЧ. И много правино и меко го е написал споненатият от Налъм, Манол Пейков. Аре оди да въртиш кючеци. -> "Жалната пловдивска филхармония, напълно нефункционална, с опадали букви и реклама на цигари върху й, ще наблюдава от първия ред предстоящите тържества по откриването на новата Европейска столица на културата. Тъй наречената „вавилонска кула“, върху която пловдивчани ще пеят, танцуват и рецитират на 12-и януари, се издига на броени метри от нея. Срещу похарчените за построяването на кулата (която ще се ползва малко повече от час) три милиона лева, захабената и занемарена зала на филхармонията (единствената акустична зала в града) можеше да грейне с нови седалки, сцена модерни съоръжения, които да се ползват в продължение на десетилетия. Вместо това тя ще бъде затворена през цялата 2019-а година – а може и би за години напред, докато се намерят средства (и желание) за ремонта й. Затова пък, по стара традиция, ще впечатлим чужденците с думба-лумба до пладне. И после, като им видим гърба – десет години гладни. Ала издути до пръсване от гордост."

Прав си, но тук с налъми не се спори. Дир-форумът е най-голямата хейтърска клоака у нас.

2019-01-10 16:42:59 >>> (нерегистриран) Кючеци аз не въртя, но за теб, майка ти и баща ти - имам съмнения. Има си достатъчно културна програма в Пловдив, само трябва да знаеш къде да търсиш. Глупчо.

пародия на пародията

Много е важно покриващият материал да е холандски, иначе няма да хване....

Как не ги е срам управниците на града! Плочките, върху които е сложено не успяха да оправят, отзад грозната мрежа, с която е ограден изкопът с античния стадион. Сума ти шум дигнаха как щели да го представят през 2019 и сега нищо! Руши се още повече. Поне да го бяха оставили заровен! Много некадърни хора!