Трифонов: Заради ИТН събарят кея на Доган, иначе "ние сме ДПС", а всички останали са "Промяната"

"Няма недосегаеми", допълни министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друго е интересното. Този кей беше руска собственост - на лукойл. За каква услуга се е озовал в ръцете на Доган.

Да Славчо, ние сме расли в саксия добре, че си ти, че иначе с тоя кей го бяхме закъсали

Кой ще разследва чикагската транспортна фирма на Доган "Amerifreight"? Яхтата на Доган за 30 МИЛИОНА е от тази фирма.

ДА.. заради теб се върти света... ти остави политиката Слав, да гледаме нагоре не към земята... македонецът пита - Ше излитаме ли към космоса?

Слави взе да се изказва всеки ден. Пари му под ...... Изпусна си шанса нещастник.

Понеже позабравих, та някой да подскаже - Кой, Доган черпи с баница, през оградата?

ЕПМ всичките значи съборихте държавата и сега накрая се хвалиш че събаряш и върха на сладоледа ... смешници .

Каквото и да кажеш повече НИКОГА няма да се "правиш" на политик. Изобщо не трябваше да се опитваш. Не ставаш! Ама пусти милиони.... Иначе се прави на македонец колкото си искаш. Ние за България ще си работим и милеем. Аре чао

Славуц, я си припомни кога с бай ти Аймед организирахте голи партита на Боровец? Затваряхте цял етаж за седмица... Я си спомни за руските балерини по евини костюмчета, за релите от алкохол и магистралите бял прашец … не помниш ли? От честото смесване ще да е, Славуц, но ние помним!

Славчо е лъжец, това е заради и с помоща на ДБ и Христо Иванов.

Кога ще събарят кея (пристанището) на Доган? Това е голяма новина, но мисля че е фалшива

Каквото и да кажеш повече НИКОГА няма да се "правиш" на политик. Изобщо не трябваше да се опитваш. Не ставаш! Ама пусти милиони.... Иначе се прави на македонец колкото си искаш. Ние за България ще си работим и милеем. Аре чао

Българските домакини днес имат други мечти. Някои от тях няма да сбъднат сигурно никога, но автоматичната пералня не е невъзможен блян. Когато си мислите за връщане в социализма или завой на изток към Кремъл, спомнете си и за пералните, натоварени в руските танкове, опитващи да напуснат Украйна. Подаръци за мечтаещи домакини, някъде в онази необятна руска шир, в която светлото съветско минало все още е тъмно настояще.

Нещо снимки... клипчета? Или така пак по инерция, щото си чул от една жена...

ЕПМ всичките , значи съборихте държавата , последно остана да съборите и върха на сладоледа ... смешник !

Дайте да направим Слави първият македонски космонафт.

Браво, Слави! Добре ги приземи тия самозабравили се смешници и се надявам утре хубаво да им е ебишмамата окончателно.

Трифонов: Заради ИТН събарят кея на Доган, иначе "ние сме ДПС", а всички останали са "Промяната" Той Трифонов събори три парламента и едно правителство,та един кей ли ще му се опре на тоя малоумник.

Ако го съборят ще е заради твърдостта и решителността на Петков и Василев, които не се уплашиха да изгонят 2 самолета руски шпиони, а не заради някакъв чалгар на повикване от Сараите и Зайчарника.

Кико и Коко - за Централен Софийски!

Славчо,дай да го видим разрушен този кей и тогава се хвали.До сега успяхте да разрушите три парламента по нареждане на ДъПъСъ.

Трифонов, ада те чака с широко отворени порти - побързай, че изстива! Нали така пееше едно време: ,,Аз съм и ад и рай'' чакаме те в ада има специално място за тебе майцепродавнико!!

Комплексиран селски сакат импотентен и продажен гнусар - изчезни !

ИТН не си спомням да демонстрираха на брега, не беше ли ДБ Христо Иванов и Сие?

Боклук…, ако не беше Христо Йорданов простолюдието въобще нямаше и да знае за тази къща на Доган … камо ли за кея

Мутро, лъсна ти голия... куб и вече няма кой да ти се хване

Заради Христо Иванов, просто твоята пионка министър нямаше време да спре проверката започнала след като Христо Иванов от ДА България повдигна темата.

Вижте пичове Ристю може пръв да е акостирал на брега но аз категорично ви казвам че нито веднъж не посмя да повдигне въпроса за пристанището. 1000% го твърдя ! Лично аз съм го питал 3 пъти "Не го ли виждаш бе сулю" и бяга по тъча и мрънка нелепости. Аре да бъдем коректни.

Продължавайте да рушите граденото! Абе племе самозабравило се --- градете и вие нещо, да остане за поколенията. Но българска поредна глупост. Не мислят за народа си, как ще излезе от ситуация! Но и защо да мислят --- 50% вината е тяхна за положението, в което се намират хората!

В момента тези двамата (ББ и СТ) не са в Парламента по собствено желание... Водят си някаква кампания каквато си искат, ама трябва ли непрекъснато да ни занимавате с тях... РБ е ПАРЛАМЕНТАРНА Република - като искат трибуна да използват парламентарната...

Христо Иванов ... пък ти ве

Safsem sam overen no sigoren 4e tozi Trifonov bi nalapal Penisa na Dogan ako Dogan mu kazhe : ,, Haide sega samo 1 minet i 300 000 lv si gi pulu4avash ot mene... ,,

Ти , заедно с тиквата сте най-мразените българи за всички времена !!

Точно заради Христо Иванов се стигна до сараите на Ахмед , а не заради тебе подлост такава !

ИТН създадоха криза във възможно най-неподходящия момнент и сега се изкарват едва ли не герой!? Марш у лево сган чалгарска - долна, мрсъсна и продажна!

Геро, успокой се малко, говори за себе си. Малък си да обобщаваш за всички:)))

От многото дивотии и врякане на Ристю да ви кажа ли какво се случи......награбиха си имоти в Росенец без пари https://www.burgas.bg/bg/targove/151/18012022-protsedura-za-provezhdane-na-publichen-targ-s-tayno-naddavane-za-prodazhba-na-nedvizhimi-imoti-chastna-obshtinska-sobstvenost-kakto-sledva-po-pup-prz-na-vzrosenets-zemlkvkraymorie

Първи резултати от управлението на ПП : 1.Руският газ е заместен. 2 Лукоил плаща данъци, които не е плащал в продължение на 12 години, сетете се сами с благословията на кого. 3.Два самолета руски шпиони бяха изритани от страната ни. 4.Росенец на Доган го бутат.

Kakвото и да си говорим, ПП докараха ръст от 4% при инфлация от 15%. Тоест, при ПП стандартът на живот ни е паднал с 11%. Факт!

Кирчо и Кокорчо са най-мразените българи за всички времена !!

Що ли не ти вярвам. Така и не излезе от ролята на провален шоумен.

Колега Биков, днеска сте укъснели.

Някой да е видял кея съборен?

Като в цяла Европа

И тука и тука ,при баце олиото в Германия беше едно евро пък сега е 3,50...

Около Доган се размириса заради Христо Иванов и Ивайло Мирчев...

ПП-СЕКС,ЛЪЖИ, НАРКОТИЦИ,ГЕЙ ВРЪЗКИ И ОЩЕ НЕЩО....

всички се разбързаха, защото краят наближава, Петков изгони 70 руснаци, навремето Борисов купи самолети на хартия, но и двамата не можаха да избягнат края, защо се надяват на чужденци да ги спасяват от собствените им избиратели, никой не залага на провалени в собствената си страна политици, защо са им като вече нямат нужното влияние и не могат да свършат никаква работа, само могат да ги компрометират

Е И!?

Извода е, че ИТН знаят само как да развалят. Нещо построиха ли?