Трифонов цитира Вазов за празника: "България заслужава да се потрудим за нея"

Лидерът на ИТН поздрави българите по случай Деня на Независимостта на България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На думи те бива...

Изгоря чалга....изгоря.

Славе, стафидките ще изпапкам по гъза ти лилав.

Вие наистина ли мислите политиката за толкова сложно нещо ? Всяка една фирма се управлява по трудно от една държава и причината е само една щом няма положителен резултат фирмата изчезва ,а държавата само затъва повече. И последно кой от така наречените изявени политици е специалист някъде в частния сектор ? Ами вън от политиката тези хора могат да ровят само в кофите за боклук ,те не стават за чип за зеле , а вие Слави та Слави .Ами той има успешен бизнес значи лесно ще се оправи с политиката

ДА обаче Вазов има още едно произведение : 'ТОЙ Е МЛАД, ЗДРАВ, ИНТЕЛИГЕНТЕН ' .... И рекох си: О, Българийо! Богата си, майко, млечногръда си, здрава си, силнокръвна си, свещена кърмачко на немощни, безжизнени, изкилени уроди! Имаш ти богати простори за труда; ти си арена, която кани за широка деятелност, за велики, многоплодни начинания; имаш полета безконечни, родовити, сочни, които остават ялови; имаш съкровища в недрата си-пренебрегнати; стихийни жажди и потребности - неудовлетворени! Твоето слънце жизнедарно не запаля с топлите си лучи в душата ни пламъка на енергията, струите на твоя свободен въздух, които гълтаме с наслаждение, не пълнят гърдите ни с жажда на горда самостоятелност, за волни полети. Не! Ние сме бедни, ние сме жалки и малодушни. Благородният пот на ралото, почтената работа на занаятчийския стол, простата и скромна слава на честно спечеления залък, на тъмните труженици-герои не ни блазнят, плашат ни, срамят ни; в мухъла и плесента на мързела плуе нашата мисъл, неспособна за самоуверен пoклат, за самодейност. Не! Нам едно трябва: служба, служба, служба! Не видим, не искаме ние друго. Тя е алфата и омегата на нашите човешки ламтения. Да се вредим да бъдем на гости на държавната трапеза; да намерим и ние едно малко местце на изпитата народна снага, за да забием муцунката си на паразитно животно в месото й и да смучем своя дял капка кръвчица. Да смучем, да смучем, да смучем! Без тая капчица ние умираме, без нея немислимо е съществуванието, без нея - безнадеждно отчаяние, безпомощен упадък, униние, смърт! Ние ще се убием, ако не ни оставят да живеем! Нашата разсипница природа ни е дала чудни полета, планини, реки, гори, небе, моря - велики съблазни за труда и начинанията; дала ни е младост, мъжка мощ, здраве, ум, воля, запалила е в главите ни светилото на разума, може би на гения. Какво ни трябват те? Безполезни дарове, досадителни, опасни блага, способни само да извикат на труд нашата мишца на работа- нашата мисъл!

Нещастнико не споменавай Вазов. От твойте уста само мръсни вицове и цинизми са излизали.

Този главур си глътна езика и не е в състояние да говори вече, освен това не се знае дали може и да пише, а може и да се е каталясъл вече.

Искрено сте го написал! Поздравления, г-н Трифонов - направихте каквото трябва, пък да става каквото ще.

Моля ти се спри да се трудиш за България.Заради тебе лично бяха прахосани 500 милиона лева.Политиката не е за тебе.Някой те е излъгал че всеки може да е политик.Ти и твоите хора не ставате. Трябва да те подведат под отговорност за причинени щети на държавата поради липса на квалификация

"България заслужава да се потрудил за нея". Ами потрудете се, господине! Ама като гледам как сте заседнал в соцшалните мрежи и зад екрана на телевизията, все сте се потрудил. Цялата ви партия е майстор на приказките, но не и на делата. "Лозето не ще молитва, а мотика" мъдро е казал мародът ни. Пък више и Вашите съратници така и не отидохте по-далеч от молитвата.

Славе, спести ни трудът си. Очевидно е, че си нетрудоспособен,или просто некъдърен. Не ставаш.

Тоз тулуп е Фантомас, вече пенсионер.

добре , ама накрая ш'то на си показа лопатата , езика де ?

"България заслужава да се потрудим за нея" КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА!!! Видяхме Ви колко струвате в политиката, стига толкова!

А, бе, прошляк, ти какво се потруди? На два пъти саботира държавата. Нещастник! Празнодумец!

/Низши са бедните духом / , това за съжаление не се отнася за Слави а за всички които го плюете . ВИЕ дадохте ли шанс на ИТН наистина да направи нещо за България или смятате че с 65 депутати въобще може да се направи нещо . За съжаление интелекта сред българите е паднал твърде ниско от времето на Вазов и всички вие сте ярък пример в това отношение !

Ahhh

Евалата Слави! Така те искам! Пиши за всичко друго, само НЕ и за политика...

От любов към България,Славчо Учиндолски си е регистрирал фирмите в офшорни държави.

Гласувахме за тебе,а ти не излезе от бърлогата си да ни благодариш даже. В Учин дол така ли са ви учили ?

Приберете този тежък психопат и наркоман в най близката психиатрия и престанете да му давате трибуна, все едно да давате на една маймуна туба с бензин да гаси пожар. Всяко негово публично появяване е поредното му осиране. Баста, инаф из инаф

Славчо не се меси в политиката тя е за възрастни хора с акъл а не за такива като теб дето се крият под леглото като видят малко зор

ХАЛТУРАДЖИИ НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ ДОКОСВАТ ДО ВАЗОВ , ЛЕВСКИ И БОТЕВ! ХАЛТУРАТА Е ИМИТАЦИЯ, ПСЕВДОКУЛТУРА, ПРАВЕНА ОСНОВНО ЗА ПАРИ, ДНЕС УПРАВЛЯВАНИ ПЕТЪР ИЛИЕВ В ОФШОРНИ ЗОНИ. ТОЛКОВА ЗА ТОЯ.

Слави, само да те гепна, гъза ще ти цепна

Фейсбук е поле за изява на идиоти, но сред идиотите блести един мега идиот, селски тарикат, простак, олигофрен, арогантен тип, забогатял с цинизми и опростачване на българския народ…идиот, който си е въобразил, че е българския месия и ще яхне простаците а те ще го понесат на ръце към славата и величието на новия селски идиот - цар на българите. Не смей да се докосваш до великия Вазов, гнидо учиндолска. Бъди проклет.

Знам, че го пишеш за Слави, но е странно как пасва идеално и на Бойко! Те май верно са си били паснали на времето...

плешив соросоид скрий се за да не го отнесеш целия че всичкия че колкото е пораснал и то без вазелин

Селски чукундур с трибуна в клюкарския Фейсбук, заместител на Женския пазар за клюкарство и хвърляне на кал и лайна по противници и врагове. Мъже с достойнство не се роват като плъхове във Гейса.

Честит празник на Всички българи! А на тебе Слави ти признавам, че ти се потруди достатъчно за България. От страна с прогресивно развиваща се класическа култура, благодарение на теб вече сме със завършано развита чалга. Айде стига си се трудил, че няма накъде повече!

Гласувате за Нинова - получавате решетниковия генерал. Гласувате за Костов - получавате натовски генерал Грипенов. Сугестирано от "Брадвата на Станишев"... :)

Пръц!

България винаги си заслужава, но боклуците като теб и другите олигофрени в България не си заслужават. Толкова много простотия и тъпанари на едно място няма никъде. Айде събирай сергията и се прибирай да се лекуваш.

Слави,ти добре се потруди.Успя да опростачиш цяло поколение.Не те ли е срам да цитираш Вазов на фона на " Ще ти скъсам гъза"

Обаче да се потрудим и за бахура!

счупиха стомната дет са вика и Тошко са покри кат мишка в трици. Толкова надежди се изпариха

Видяхме те как се потруди! Ти и твоята шайка безхаберници, начело с Тошко Маймунката!

СЛАВУЦА ОТ НАРОДНА СПАСИТЕЛКА И МЕСИЯ СТАНА СОЛ-ТАШ-А НА ИНТЕРНЕТ. ТАКА Е, КОЙТО СЕ ХВАНЕ С ДПС, НАКРАЯ ДУХА СУПИЧКАТА.

Много по-истински от харвардските циркаджии.

Мекици и кафе... От Славчо Спецов, Киро Лъжецо и Кокорчо крадливчо...

Учен долетя е станал типичен политик едно приказва, друго пее на тъпите си концерти, трето прави...

Много добре цитира най-великия роман на Вазов - "Под игото". Иго и робство са синоними, но Борисов го преименува на "Под владичеството" и пренаписа историята. Как би се възмутил Вазов на тази подигравка днес с историята ни.

На мен, лично ми писна да се трудя! От както съм станал смислен човек спазвам правила, работя, плащам всичко редовно и на време, шофирам с колан и вк. светлини и с позволена скорост, държа си боклука в джоба, за да го изхвърля, уважавам възрастните хора имам респект от лекари, учители, полиция, възпитавам и децата си в тези ценности и още и още и какво.....за две години по време на тази пандемия се отвратих от българина, от това, че върви с рогата напред, че не спазва нищо, всичко прави в знак на протест, защото така им изнася! Не искам да се трудя за тая България, не искам да се трудя за тези простаци! Всичко опорочихте с измислената си демокрация,демек свободия!!!

съм така. Трудя се и уважавам. България не са българите, за които говориш. И е правилно да не се трудиш за лъжци и крадци. Но наистина, труди се за само за България, нашата Родина, тази, населена с добри българи.

Човече, няма я тази България, добрата, населена само със свестни хора. Истината е озлобена, озъбена и джавкаща - това, което виждаш на улицата. Ще те смачкат, ще ти прегазят, ще те избутат, само да са пред тебе, нищо друго. Злоба и омраза, без причина, това е реалността. Свиквай, ако искаш.

Този е по-смешен и от Борисов. Чао, -1 глас на изборите от мен.

Дървен УЧИНДОЛСКИ философ

Смешник!

К'во се трудите! Трудите се в друга посока! Навред кипи безмислен труд! Не се труди там дето нищо не разбираш! Гледай си шоуто, балерините и дайрето! Другото не е за теб!

Сега нямаме духовен водач като Вазов, но пък имаме вашите песни, вашите невероятни скечове и коментари , написани на прекрасен български език и подиграващи се на всичко и всички. Направо замествате вазов.

Призрака от Левски Г учиндолския рептил изпълзя в медиите за да ни развали празника с клишираните си послания написани от сценаристите.

Дългият ми беше симпатичен, до деня, в който застреляха Илия Павлов. Същата вечер Слави каза, че един голям българин не е между живите, и в знак на поклонение, същата вечер нямаше шоу. Мутра, рекетьор, и кукла на конци- и за такива Слави свежда глава?!?!? Просто и ясно- и този шоумен се разбра, че е слуга на комунетата, обикновен натегач.

Потрудихте се и ни донесохте хаос и високи цИни.Но за теб цените не са проблем,но суверена как ще оцелее не знам .А и новите храр.мошеници не ми се говори.Проклети да сте.

От лечението няма подобрение.Продължава да се мисли за Месия.

Винаги на светъл празник, се показва някоя грозна и гнила мутра, изтриса някакви глупости разваля празничното настроение. Точно този татуиран чалгар с обици, ще говори за Вазов. Безсрамие !

Браво на Слави, ИТН си остава най коректната партия от прехода до сега . Успех им желая , въпреки че вече ще има избори на всеки четири месеца от тук нататък или по точно на всеки годишен сезон. Избори до дупка ,Хе,,хееее