Три жертви при стрелба на феминистко шествие в Мексико

Убити са двама охранители на кмета на Гуаймас, както и една от участничките в демонстрацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това белия, хетеросексуален мъж трябва да стане защитен вид. Всякакви движения: расистки, прайдове и феминистки ни преследват и ни тормозят постоянно и координирано. В края на краищата - с какво сме виновни, че сме се родили с този цвят на кожата че сме мъже. Не мога да разбера защо се дразнят, че искаме да останем такива (мъже имам предвид). Свобода за белия хетеросексуален мъж!!!

Това не са ЖЕНИ ! Тези индивиди са там за пари , все едно проститутки. Значи, срещу заплащане нямат против да ядат бой. Скапана пасмина!

Хайде и ние МЪЖЕТЕ да излизаме да протестираме срещу насилието от страна на жените върху нас! Например: променят се на 180 градуса след брака - от обичливи стават груби и раздразнителни, готвят ни буламачи, не ни дават да пием бирка - те пият повече от нас, вечно ги "боли" глава, а когато те си поискат вечно трябва да сме еректирали, не ни дават да излезем с приятели, ревнуват ни..... абе ужас!

явно феминизма е синоним на мазохизма, щом не си тръгват след първия шамар, а чакат още за да хидят на протести

страно че по същото време имаше и в София, СОРОС пак е намисли нещо то изверг. Нвкой виждал ли мъж да гони жена по улицата за да я бие!?! жени бити от мъжете си стоят при тях, явно искат от същото. Нещо като феномен герб, 12г мизерия и кражби и пак втора сила... ами явно ги кефи хората. като те бият ставаш и си заминаваш

Феномена дебилен комунои се нарича "къса памет" на чалгаризирания селянин който забрави за трите големи кражби на тази червена пасмина и пак ги сложи да управляват но пък ще духат супата както ги посъветва чичовото а вие подлоги храчещи тук пак ще сте бедни и чакащи някой да ви даде-понял?

питал ли си се някога защо си прост?

Ами да, тъпите феминистки забравят че освен домашно насилие има и други по-опасни форми

Е тия с чуковете, са ежедневие в България. Как да не ги зариташ?

бах тия "жени" с чукове и оръжие "мирно" нападат полицията хахахаха мнооо страстни бре

Бийте тия гнусни извратеняци,отхвърлени дори от Бог

Предполагам насилника е бил влюбен в кмета и единият охранител. Явно от собствен опит се досети за любовният триъгълник.

Те това си е 100 % ,насилие срещу мъже 2 убити.