Коментари - Три жертви на пътя за нощ: Кола се преобърна в нива, а джип се вряза в кемпер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма управия в тази държава. Всеи ден жертви, жертви.....Истинска касапница, като на война. или ,,спец . операция на Путин"

Откакто имам книжка ги чета тези новини. Тоест от 22 години. И все едно и също. Понякога ми е жал за хората, които вярват, че някога това ще е бяла държава.

Пътищата ни са изключително лоши! Липсата на маркировка е една от основните причини за случващото се. Качеството на настилката няма да коментирам, както и виражите на 99% от завоите.

Не може да караш със 180 ! Е - някои, както се вижда, се пробват. Засега - безуспешно !

Войната е в ход.... Спрете се бе МАЛОУМНИЦИ !!!!! Изпотрепахте се по пътищата @@@@

Карат като ненормални..бързат ,че няма да има време за цигарка с кафенце...

Преди години го писах и се оказах прав: Докато медиите продължават с подобни заглавия и представяне: " Кола се преобърна в нива, а джип се вряза в кемпер" , то подобни катастрофи ще продължават! Защото отговорността по този начин се разпостранява, че е на неодушевеният предмет - кола, джип... Подсъзнателно се внушава, че колата се е преобърнала, а не шофьора на колата с неадекватното си поведение или че джипа се е врязал, а не неговият водач... Така се толерира неприемливото поведение!

tapanar

Про боно ще ти помогна за справяне с психологическите ти проблеми!

Трябва да пише "олигофрен неволно се самоуби".

Аз знам какво са правили корумпираните катаджии в този момент.

е, кво са правили.. каквото обикновено: криене в храсти, носене на стълби, изнудване и тормоз на примерните водачи...

Мат'риала е такъв,каквито и мерки да се вземат след като задкормилното устройство има само вакуум в тиквата си няма спасение.

Досъдебно производство към мъртъв извършител. ....Жалко за жената дано се оправи. Трябва колективна лоботомия на нацията , докато не й се препрограмира чипът, че това да пази себе си и околоните да се съобразява и да има ресепкт на пътя е приоритет.