17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ростият народ наистина сам започна да се затрива, мерките се разхлабиха твърде рано и облъчвани от Мангъров и компания всичко води към доста мрачни прогнози, дори да докретаме до есента, после не ми се мисли, манталитетът е вече даже ако ме заразят, ще заразявам и аз, ако заразят детето ще то оставя на детска градина, да видят как е!!!!

А ТРИ УЧЕНИЧКИ от Плевен са хванали ТРИПЕР , предлагам веднага ГЕРБ да забранят Секса м-у мъже и жени премиера да поиска удължаване на карантината

В Плевен трипера не се хваща. Там си го имаш по рождение.

Мият ли ръцете си често и продължително със сапун в Сърница?

Учителките какъв х. са търсили в Сърница?

Дебел, и по-дълъг по възможност.

Пишман хора, пишман даскали, не находили се, ненаживяли се, ненаиграли се. Г*з глава затрива, но най вече проста глава! То не бе глад за забавления, то нема измерения пусто желание за “живот”. Думите са излишни, говоренето е излишно, то е за тези, които първо са се научили да изслушват, след това да разсъждават. Когато нивото на развитие е примитивно, народа се учи по трудния начин, с болка и загуби и пак болка

Като чета коментарите и като гледам манталитета на нацията, Президента и опозицията, ще потвърдя думите на Генерал Мутавчийски: " Ще се мре ! Яко ще се мре!" На тъп народ война не му трябва. Сам ще се избие.

За съжаление простият народ наистина сам започна да се затрива, мерките се разхлабиха твърде рано и облъчвани от Мангъров и компания всичко води към доста мрачни прогнози, дори да докретаме до есента, после не ми се мисли, манталитетът е вече даже ако ме заразят, ще заразявам и аз, ако заразят детето ще то оставя на детска градина, да видят как е!!!!

ЧЕРВЕНА КОБИЛА ЗЕЛЕН ЧОРАП ПАКСА ПОЕЛИ, КЪМ ТЯХ Е И БОЖКОВ- ЗАТВАРЯЙТЕ МАНДРИТЕ, СКРИВАЙТЕ СИРЕНЕТО И КАШКАВАЛА- КРАДЦИТЕ ХЕМ РЕВЪТ ЕМ КРАДАТ!!

Скапани селяндурки, как може деца на опасност да излагат, ее и лъжат даже. Помии селски.

Така още година две, има мерки , няма мерки.

- Министърката на земеделието признава че е вършила измами и разправя че трябва да ги скрием от Европа - PR на премиера лъсва с къща за милиони - разкриват че се строят хотели вместо подпорни стени - Горанов целия омазан отгоре до долу в скандала с Божков... Е колко по-удобно е да удължаваш някакви си епидемични обстановки и да говориш за измислени вируси, вместо по наболелите въпроси

Излез и протестирай бе, цървул! Маските му пречели. Като висиш по цял ден във Фейсбук и четеш сензациите на Божков и конспирациите на Бил Гейтс, кой ти е виновен! Това интернет зомбитата сте толкова тъпи, че няма накъде! На протеста на Копейкин 50 души, на Мая 200 души! Що не отиде да протестираш! Кажи бе!

Да не говорим, че такива залупени като теб не ходят и да гласуват, щото нямало смисъл!

Ти като си толкова ербап, защо не се регистрираш с истинско име, излез направи партия и да гласуваме за теб? Всеки акъл дава, един-друг плюе, ама не му стиска той да е на топа на устата и гледа някой друг да си хаби силите за общото благо. Така няма да стане. Човека ти е написал накратко какво става. Дали виси по фейса си е негова работа. Аз не виждам лъжа или изопачаване в коментарите му. Ако не ти харесват си е твой проблем, не негов.

Наистина не съм сигурен защо кметът на София точно трябва да ни уведомява за това?! Нямате ли си по-важна работа... Кажи ма фандъчке? Няма ли ки РЗИ служба София? Няма ли си главен инспектор дето е в "щаба"? Тоя дето ти праска постовете в сурат тефтеря пита ли те преди да ги пусне? Пълен разпад и кочина! Всеки се занимава с това дето не му е работа!

И защо във фейсбук, няма ли други официални канали. Аз фейса съм го отсвирил от 10 години, а пък Данчето не е фактор, който бих следвал.

ЩЕРЕФ- ТИ СИ ВЪРХА- ФАНДЪКОВА МУ БИЛА КРИВА ДЕТУ НАПИСАЛА ЖЕНАТА ЗА ДА ИМА ОЩЕ ЕДНА ИНФОРМАЦИЯ- НИЕ ВСИЧКИ ИСКАМЕ ОНЯ С ПУРАТА ОТ МАГУРАТА ЗА ПРЕМИЕР- НИ ВЕСТ НИ КОСТ ТОГИВА- ВСИЧКИ В ЕВРАЗИЯ- В РУСИЯ МИН ЗАПЛАТА 118ЕВРО- НИЕ ПАК НЕКАДЕ ТАМ А БОЖКОВ И СИЕ ПАК МИЛИАРДЕРИ, ЩЕ ИМА И ДРУГИ НАЗНАЧЕНИ...ЕХ МЕЧТИ, ЕХ МЕРАЦИ ЗА ЕВРАЗИЯ- ЧЕРВЕНИТЕ И ТЕХНИТЕ НАЗНАЧЕНИ МИЛИОНЕРИ НИ НАПРАВИХА НА ЛУДИ.

Какъв х.й търсят в Сърница тези мърли.Но явно това им е нивото -патици.Има една поговорка -"Умен даскал и зелен кон няма".

Цигански

Кога отидоха, кога получиха симптоми, кога ги тестваха... нещо не разбирам. А иначе трябва да имаме много по-голяма отговорност сега. Тъй като ходя на работа - необходим контакт, други мероприятия и срещи на закрито особено не си позволявам, свела съм до мининум ползване на градски транспорт... наистина само наложителни контакти със строги предпазни мерки - контролен преглед, отложен вече 6 месеца, минимум магазин... познати само на открито с дистанция. Пазя себе си и всички останали.

Стой си вкъщи!

Стой си ти, че си заплаха за обществото. Място в него имат само адекватни, социално ангажирани хора, не лумпени кат тебе

И аз това се чудех, нали спецовете обясняваха че тоя вирус е атипичен. Че симптомите се развиват едва след 7-10 дни, а те още не са се върнали и заразени. Колкото до пазенето и най вече контролните прегледи - много си ербап, ама ако си на моето дередже с рак на гърдата, нямаше да разсъждаваш съвсем така.

Гледайки страхливите и тенденциозни коментари на масата идиоти фенчета на заразяване, от което има - няма 160 починали хич не ни се пише добро. Човешката глупост не е безкрайна, тя е неизмеримо безкрайна.

Ако си го изкарал пиши, ако сам се правиш на велик - млъкни, то се вижда кои са идиотите. Никой не говори за страх, а за култура - да пазиш другите от кога е страх???? Да не ги пазиш откога е смелост??? Слаба психика това е - два месеца и се побъркахте, но за клаустрофобията има хапчета и се лекува със сеанси.

Ах Сърница..ох Сърница....пие ми се бира във Сърница!!!

Словения и Хърватска - това са държавите за пример, там вълната мина и отмина, а са най-близо до Италия. Защо ли - защото хората си спазваха социална дистанция, носеха си маските на закрито и не се правеха на "смели", защото да се заразяваш съзнавайки риска не те прави смел, а обикновен глупак. Интелигенти нации, явно анаболните и псевдоанаболни индивиди, наричащи се батки и слабоумните перхидролени дропли, наричащи се кукли там са на изчезване. Тук са в изобилие - само че когато показвам снимки на родните смелчаци на западноевропейци не знам защо освен снизходителна усмивка друго не предизвикват - все едно виждат дете олигофрен (извинявам се за сравнението, това си е сериозно заболяване). Смелост е да пръднеш с разстройство, глупост е да пръднеш два пъти - почти винаги си се насрал.

Точно така е. Срам ме е отпкоефецента на интелигентност на българина, който пада все повече, но за съжаление ние ще му берем плодовете

не обобщавай за всички българи , видя ,че става и в Русия и в САЩ и в Италия правиха простотии , ние бяхме най интелигентните в цяла Европа до появата на Мангъров един хитър и безкурполен човек който сега с еправи на невинен ,а почна кампанията си с лични интереси и е превърнаха в програма за полтически дивиденти на няколко партии

Хайде сега в неплатена или на борсата да видим ще идат ли пак в огнище.Да видят как живеят родителите, които им оборудват и работните места...учителките гледат да се занимават с колкото се може пи О- малко д3ца.Айде и аз искам такива безотговорници да ги изхвърли системата.В нашата градина имаме една дето в 4 вече видимо е изморена и няма търпение да си ходи.Не знам тия женици как биха оцеляли в някоя частна фирма.Лениви, пльоснати по пейки и дивани.Я ги стегнете малко!

когато заемаш обществен позция , като учител и нарушиш правилата и отгворностите ти и наказанията ти трябва да са по големи , трябва да има яко порицания и пример за останалите. В смисъл ,че трябва да им се наложи по високо наказания, а имено да не им се позволява 5-6 години да работят в обществени сектори, в които могат да застрашат обществното здраве с безотговрност

Безотговорни ку….

Доста хора тук се успокояват , че сега имало по- малко смъртни случаи от преди. Трявба да се мисли повече, когато твърдиш даден факт. Това е така, защото сега имаме по-малко смърт от катастрофи, всякакви остри контактни инфекции, смърт от замърсена околна среда ( доста висока в нормални условия ), всякакви битови инциденти - убийстава, производствени аварии. Изчислено е , че с карантината е предотвратено заразяването на поне 500 млн. хора по света, ЗАСЕГА и смъртта на около 3,5 млн. повече хора.

Изродите от щаба на ГРОБАРИТЕ НОЩ отново са тук с поредната порция лъжи! Боко кой ли бизнесмен рекетира и Горанов и Арнаудова му носят рекета? Мисирките от медиите на ГРОБ не са ли спечелили някоя измислена награда за обективна журналистика - как да станеш добър ибрикчия? Боко до кога ще сме с парцалите маски за да може да си на власт и да крадеш и влизаш в пещерата на Шехерезада?

мълчи бе оакан фалирал или бъдещ фалирал разрушител на България ,даже и по време на световна пандемия действаш като разрушител на България ..... Приватизатори ! мафиотите на приватизационната мафия не спряхте да рушите

Тази тъпа червена опорка се изтърка вече. Малоумко !

Ти що не идеш в Сърница на екскурзия като си толкова смел ? А, бъзло ?

Три учителки от детска градина в столицата са заразени с COVID-19 след като са били на екскурзия в Сърница, където е и едно от огнищата на коронавирус в страната. Toова пуйка да беше щеше да помисли преди да отиде в Сърница.Тези учителки трябва директно да бъдат уволнени.

Мангъров им каза просто ще си миете ръцете и ще си правите всичко което си правихте досега !!!!

Какво друго да се прави. Нахлузи си к.апут на главата ако иксаш. Ще подишаш 1-2 минутки и теб ще те пишат починал от к19.

И Фандъкчето ли се включи в пропагандата? А, колко хора починаха от рак. деменция, инфаркт, исхимична болест, спин, диабет, инсулт... през последните 24 часа, че и за тях трябва да знаем.

а колко в коцлагерите и колко от войните и .... все пак си глупак !!! има моемнти в които явно трябва да назовем релания пробелм в тази пандемия и тя е че съществуват нарцистични глупаци !

Ами правилно за войните и концлагерите. Аз ако съм глупак ти си идиот. 40 000 души са починали за този период ако не ти е ясно. Сега виж и колко са от ковид., дебил смотан.

Милиони, България обезлюдя!

но е фрашкано с олигофрени като теб

И тази тъпа червена опорка се изтърка вече. Малоумко ! Простотиите на Мангъра .

Тези учителки сега ще си получат заслуженото. Всички родители ще спрат децата си от тази градина и учителките ще останат без работа. Кой би си поверил децата на такива мърли? Бяха предупредени, че в Сърница има опасност, знаят, че работят с много деца и въпреки това плюят на всичко и отиват, защото почивката им е по-важна. Бих оправдал ония работнички, които са пиели аналгин и са ходели на работа, но тези даскалици са си за бой. Имат късмет, че са заразени, защото съм сигурен, че иначе някой родител щеше да ги ошамари.

ами слушали са мангъров , който внуши на хората ,че трябва да си живеят живота

Мангъров беше един от най големите вредители за овалдяване на вируса , и залитането на Бойко към мангъров е много грешно, но има късмет ,че тка наречената опозиция е затънала в зависимостти

няма нужда да си стоим в къщите ако всички разбираха отгворността която носят и ходят с маски и спазват дистанцията , проблема е че глупаците казаха че вируса не е опасен и ,че трябва да си живеем живота , а иситната е че той е опасен и мерките трябва да се спазват и да се страхуваме от вируса за да си живеем живота

Schilo

Пак ще ти го напиша:Бах тоз живот със страх!

:) трябва да си глупак ! ако си въобразяваш ,че нямаш страх от нищо , ако нямаше щеше да скачаш от 20 етаж като батман ..... значи страх означава знание после в навици , и култура тогава вече не го наричаш страх

на екскурзия в Сърница? Рамазанът мина, курбан байрам предстои, че какво гледаха в Сърница, че точно там отидоха на екскурзия.... Освен един язовир Доспат и една римска пътека, няма друга забележителност там. Друг е въпросът ако са ходили на гости в града, но това не е екскурзия ;)

тези учителки туркини ли са били?

В Сърница туркини ли има?

между неудобните за герпавите разкрития и "ръста" на ковид19

Аз имам позната в Италия, която не е излизала от апартамента си 3 месеца и половина. Какво пречи, който го е страх, да следва това начинание! Друг е въпросът, че съществуват и други вируси и патогенни бактерии и като излезеш все някога от стерилната среда, как ще ти реагира имунната система?

няма нужда да си стоим в къщите ако всички разбираха отгворността която носят и ходят с маски и спазват дистанцията , проблема е че глупаците казаха че вируса не е опасен и ,че трябва да си живеем живота , а иситната е че той е опасен и мерките трябва да се спазват и да се страхуваме от вируса за да си живеем живота

Schilo

Бах тоз живот под страх!!!!

Някои виждал ли е този вирус с просто око? Аз - не...значи няма никакъв вирус... Всичко е в галвите на хората, самонавиват се...

Абсолютно! Това по сайтовете са някакви измислени картинки. Търсих как изглежда вируса и няма нищо. Нито една снимка. А има толкова мощни микроскопи, с които се заснемат и атоми.

Оглупяването е в пандемини размери двамата сте част от пандемията

То някои от коментарите са толкова абсурдни, че човек вече се чуди кое е сарказъм и кое е идиотизъм.

Ето ти 3D... Яж! https://www.youtube.com/watch?v=453zjjUllRg

Schilo

На си острото око, дето трябва да имаш!

това е тест - който слага плюс, е идиот...

Какво е нужно за просперитета на България: 1. Задължителна казарма за всички момчета, и по избор за момичетата 2. Двойно вдигане на мин. пенсия 3. Напълно безплатни здравни услуги за пенсионери 4. Безплатен градски транспорт за пенсионери 5. Еднократна помощ от 2 хил. лв. за раждане на дете 6. Вдигане на възрастта за консумация на алкохол и цигари на 21 год, както е в развитите страни 7. Еднократна помощ от 500 лв. плюс лаптоп за деца, класирани на международни олимпиади 8. Задължителен общественополезен труд за учениците през ваканциите - в тази ситуация например могат да чистят и да дезинфекцират градския транспорт, градинките, да берат реколта, да обслужват възрастни хора и др.

9. Изтребление на комунягите до девето коляно

Schilo

Поогледай се, че да не почнат от баба ти и дядо ти!

Я хващай самолета и за Москва. Там ще получиш всичко по списъка си, а и безмозъчните като теб са на почит. По твоята схема циганите ще имат по 30 деца и ще са най-големите тарикати. Даже ще приемат исляма и ще искат да имат по 30 жени.

А кой ще го плати тоя масраф, бе Жорка? А?:) То хубаво всичко да е "безплатно" и да се вдигнат двойно-тройно заплати и пенсии амА....КОЙ ГО ПЛАЩА ТОВА? Партията майка ли?:) То и тя е фалирала:)

2020-06-10 09:17:51 BePa (нерегистриран) И сигурно се размотават насам-натам без маски. Ама правителството е виновно. Имаме много агресивна, силно заразна въздушно-капкова инфекция. Тя започва така: първо са единични случаи, после - клъстери (групи), накрая става дифузна.А стане ли дифузна - Господ да ни е на помощ! Тогава всички ще наднат ужасено маските и няма да има нужда някой да им нарежда, да ги моли, да им напомня. Но ще е късно. И кретеноидите, които драскат по цял ден глупости тук кой бил страхливец, ще се изпокрият в миши дупки.

Всички които се тревожат за икономиката че била рухнала - спокойно хора икономиката беше рухнала много преди Ковид-19, не се тревожете поне за това. Да, туризма пострада, но в лицето на дребните хотелиери и къщи за гости. Станете здравомислещи - правителството няма изгода от коранавирус - това е лош PR, губят електорат с рестриктивни мерки - никой няма да си реже сам клона на който е седнал. Дали са правилни или не мерките - само цифрите подсказват - според мен в началото бяха добре, после изтърваха рязко нещата - трябваше плавно отпускане на юздите и сега щеше да е по-добре без да се налага на връщане назад. Беше въпрос на 10-15 дни.

Сега вече никаккъв мангър няма да ви спаси от заразата! Ще ви прилапа като клиенти на собствената си частна лаборатория, която е сертифицирана за изследване на коронавирус. И ще ви одере живи да ви направи тестове на частно. МангърOв затова толкова натиска всички да се омешат без маски- трябват му "клиенти", той е хищникът и добре си плете кошничката. А вие ще сte жертвите, щото сте малоумници и му вярвате.

Schilo

Тъй ли? Ще ме "прилага" този, при когото отида, айде стига глупости! А, ако мислиш, че вируса ще изчезне при някакви мерки-грешиш!

Не е важно дали точно и ще тидеш. Важното е, че ще има мнооого клиенти и ще има работа за всички - респектиивно пълнене на гушите. 100-130 лева за един тест, За едно 4-членно семейство колко? 520, хаха. От твоя джоб в техните. И мангърът със сигурност ще намаже дебело, за сметка на балъците.

Така ли, а в Нова Зеландия, Хонг Конг и т.н. (да не изреждам всичките) как изчезна?

Schilo

Тия даскалици са за уволнение! Представям си, какво е сега в тези детски градини и ужаса на колегите им и на родителите на децата. А за КОВИД 19-тук е и ще си остане. Ще си живеем с него!

ти си за уволнение от твоят трол работо дател, защото си тъп

Schilo

Кое не е така, "остър"?

....и с какво са виновни учителките? Отишли са на планина за ден два и се заразили..... На Вас не може ли да са случи? За това са мерките уж. Ама никой не ги спазва. Дори Мангъров казва да не се бутаме в автобуси, кръчми и молове.

Schilo

Ако нямаше информация за това огнище, щях да се съглася. Ама такава имаше. Ей това е безотговорното! А риска от зараза е за всеки!

Впредвид работата им не м8гат ли малко да се ограничат?И аз искам да чуя какви ще са санкциите към тях за несъобразяване с препоръките.Ако питаш 1 госпожа ще ти каже, че нашите деца ние ги водим болни, защото били с нас, а истината е че детето се заразява там, защото всички други у дома са здрави.Хукнали, сакън да не изтърват екскурзията.Подпираха се 3 месеца и им плащаха....абсолютна безотговорност.И да, може да се случи на всеки, но в случся те са се изтърсили в огнище...

Майтапчийски през януари твърдеше, че било обикновен грип...после като му платиха обърна палачинката.. лъжци и долни манипулатори..кой ще ги съди като Курц в австрия....

през янури твърдеше, че вирусът не се предава от човек на човек

информацията където се дава не е точна. Да напишат колко хора има в белодробната с Племония или Брухит и колко са с Корона, Защото така реално излизат бройки по селата но не е ясно тези хора имат ли синтоми, а тези в болниците със синтоми имат ли корона или не. Защото едно е да си в белодробната на системи, да ти вливат и да се оправиш и да се пребереш вкъщи, друго е да не знаеш че си болен и евентуално да заразиш другите. Защото човек с Племония ще е в белодробната, то е ясно, а тези по селата какво ги правим ако са без синтоми.

Евалата, пич! Оправи ми деня с бруталния си правопис!:) Учителката ти по български език трябва да я наградят с орден! Хайде със здраве и се пази от ПЛемонията да не ти се появят някакви сиНтоми, че лошо! И Брухита е коварен!

племония - не разбра ли, че неграмотността те издава, че пишеш под различни имена... като срещнеш -племония- и е ясно, че е същият трол...

три учителки - и сега какво? тестват се децата, тестват се родителите, тестват се родителите на родителите.... А ако са пътували с метрото, с циркулиращия въздух в затворените вагони? Ето така, заради липса на елемнтарен здрав разум, ща се докараме до дифузно разпространение Досега имаше относително сигурност поради огнищния характер (какво ги интересува софианция епидемията в Доспат), сега вече - не..от Сърница, и хоп, в София Този случай само показва колко крехки са нещата, и как камъчето обръща колата....

е само форумни специалисти тук...завършили с отличие тролското училище в Бойколандия...на вас тестовете правиха ли ви...не за интелигентност, защото такава няма очевидно...

ЗА ЗДРАВЕН МИНИСТЪР И ДА СЕ ПРЕСТАНЕ С ТАЗИ ПАРАНОЯ.

НЕОБРАЗОВАНИЯТ ГЛУПАК

Мангъров няма да те спаси от заразата. Но ще те прилапа като клиент на собствената си частна лаборатория, която е сертифицирана за изследване на коронавирус. И ще те одере жив да ти направи тест на частно. Мангърп0в затова толкова натиска всички да се омешат и без маски- трябват му "клиенти", той е хищникът и добре си плете кошничката. А ти ще си жертвата, щото си малоумник и му вярваш.

Бибитко и НОЩ ще те спасят от заразата на тъпотията ти...ще станеш по-тъп и от тях

Даже Мангъров вчера ви каза - мийте си ръцете и не се тикайте където има много хора.

Баце да не е хванал корона , че вече втори ден го няма в новините !

с имот за милион

Шехерезада е само негова.

Не, никаква корона не го е хванала (засега де). Баце се появява в новините, когато трябва да се изтупа в гърдите с постиженията на подчинените си. Тогава моментално ги избутва, да не го засенчват и, понеже "по природа е скромен", започва да се бие в гърдите, какво "чудо" били направили. Когато има лоши новини - се скрива в миша дупка и оставя същите тези свои подчинение да обират негативите.

Взе да ми липсва джипа му и ролята му на екскурзовод :D

Хванал се е за магнолиите и не пуска и не пуска...

Аз попълних не знам колко декларации като отвориха градините.Госпожите колко инструктажа попълниха?Типични държавни служителки, които се мислят за незаменими и само сме им длъжни, а те вечните екскурзиантки.Свикнали да са отпуска по половин година и не им дреме, че хората се борят за хляб и тези д3ца трябва да са на градина.

Бъркаш ! В детските градини учителките са общински служители !

Все тая.Симулираха дейност, за да им текат заплатите 2 месеца...

Смешковци, изпуснахте заразата! Сега Господ да ви е на помощ! То беше ясно, разбира се, вируса си е тук, всяко облекчаване на мерките, неизбежно щеше да доведе до това! Само дето доказаните случаи са по 80 нови на ден, неизследваните вероятно са поне 10 пъти повече!

Вирусът си е тук, и тука ще си бъде въпреки мерките. Дори и две години да се криеш в мазето, след като излезеш пак ще го лепнеш. Това не го ли разбрахте?

..ама като излезе от мазето, вече ще има някакво лечение и някаква ваксина, а ти вероятно ще си умрял с тръба в гърлото, както и доста твои възрастни близки, за които явно не ти дреме...

ako този вирус беше толкова опасен защо НОЩ и неговите членове не носят маски, нито пък спазват социална дистанция. От март насам всеки ден ни облъчват с брифинги, срещат се с Бибитко и сие, който овърша държавата...но нито едни не е заразен или болен.. да не говорим, че собствените си правила не спазват.голяма манипулация значи!

Тия требва да бъдат уволнение на момента!

Крайно време е Радев и Нинова да поемат нещата в свои ръце. БСП ще ни спаси от тази измислена пандемия Всенароден вот на недоверие!

ПРОСТОТИЯТА ОБАЧЕ Е СЪВСЕМ РЕАЛНА

Като от Чернобилската авария, така ли другарю?

колко пъти, да ми припомниш, БСП/БКП поемат нещата в свои ръце и ни оправят? Досега доказано поемат само богатствата на народа и ги разпределят справедливо... между членовете на своето ръководство. Дръж ме, че се не удържам да хода да ги турям на власт.

Ха-ха, този коментар е тест - плюсовете издават комундетата

Айде слагай маската и се затваряй вкъщи!!!Хубавото в цялата история е че освен троловете за мурафетчийски, хората не вярват на тази “истинска” информация, фитнесът където ходя си е фул макс, ресторанти, живота си продължава.Бивол разрови лайната и затвориха министерство, от днес за днес егати тестовете хахха. Тролчета идвайте на амабразурата, че баце е пътник!!

Поведението на тези учителки е чудовищно безотговорно! Да знаят, че Сърница е епидемично огнище и да се завлекат там на екскурзийка е признак на малоумие.

и за отивам там, нема да пропаднат 20 лева за билет, я!

Сърница и Доспат да не са някакви свещенни крави, че не ги карантинират?

Schilo

Бастион на Пеевски са. Повече от свещвнни крави са!

ако съм ня мястото на родителите на дечицата където са били при тези "учителки" направо съдя детската градина в лицето на директорката че не ги е тествала преди да отворят групите и общината че е допуснала разпространението на вирусът. престъпна безотговорност

ще съдиш баба си...защо не съдиш НОЩ и Бибитко за лъжите.....

Оставка на кмета на Сливен ! Докторите и персонала от частната болница не са под карантина. Разкарват се по институции и банки в града и са се наежили и питат "какво толкова е станало?", когато ги попиташ защо не са си по домовете. Пълно безочие!!!

И сигурно се размотават насам-натам без маски. Ама правителството е виновно. Имаме много агресивна, силно заразна въздушно-капкова инфекция. Тя започва така: първо са единични случаи, после - клъстери (групи), накрая става дифузна.А стане ли дифузна - Господ да ни е на помощ! Тогава всички ще наднат ужасено маските и няма да има нужда някой да им нарежда, да ги моли, да им напомня. Но ще е късно. И кретеноидите, които драскат по цял ден глупости тук кой бил страхливец, ще се изпокрият в миши дупки.

не носят маски...но контролът е много СЛАБ...не се налагат никакви санкции...Касиерки, продавачки, кой ли не-без маски...Глобата е 1000лв., но никой НЕ КОНТРОЛИРА...

Тази болница ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ!!! В инфекциозно отделение на МБАЛ д-р Иван Селимински и Военна Болница /двете болници, в които се лекуват COVID позитивни/ нямаше такава инфекция, каквато се разрази именно в частната МБАЛ Хаджи Димитър. Там COVID болни не се лекуваха. Всичко идва от неглижиране на мерките от самите доктори и част от персонала. Моментално затваряне на болницата !!! А шефката на РЗИ Сливен подаде оставка, именно защото дъщеря й е снаха на собственика на частната болница. Пълен конфликт на интереси!

Хора, разберете вируса не е опасен. Кумовете се върнаха от Италия началото на февруари, бабата изкара племония, на него му излезна суха кашлица и това е. Най-нормално си ходеха хората навсякъде, сега са живи и здрави. Никой не ги е тествал за короната, пътуваха си в самолет и всичко.

...много прозрачно...и много неграмотно...май нямаш клиенти в кафенето, а?

неизлечимо глупав си