Три много силни труса разлюляха Канада

За момента не се съобщава за жертви и разрушения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като хората се измениха то и полюсите ще се изменят Няма как иначе.Хората трябва много сериозно да се замислят как ще продължават занапред със своето поведение един към друг.

Господ ги наказва заради легализирането на марихуаната!

Районът земетръсна зона ли е?

Да. Зоната е силно сеизммично активна.

Смятайте, какво би станало, ако ги посети руски "Посейдон"....

Нормално, магнитното поле (бавно) променя оста си и земните пластове се наслагват според новите обстоятелства. Било е естествен процес преди милиарди години и ще продължава да бъде, както впрочем и съпътстващата вулканична дейност. Така че, всякаква медийна паника и шок са излишни. Виж, трудности определено ще възникнат, ако полюсите поради непонятни причини изведнъж се устремят към смяна на местата си. Те тогава дупе да ни е яко. :-)

Слънцето изведнуж започне да изгрява от запад, това означава, че полюсите са си сменили местата (pole shift)! Тогава наистина да ни е яко дъто.

Степен 6,6 БАЛА !?!???!??!???!? ЖУРНАЛИСТИ, НАУЧЕТЕ СЕ НА ТОЧНИ ТЕРМИНИ, НЕ СА ТОЛКОВА СЛОЖНИ.... ВСЕ ПАК НЕ ОБЯСНЯВАТЕ КВАНТОВА ФИЗИКА НА НАСЕЛЕНИЕТО!

Господ си знае работата за защитниците на джендърството!

Всъщност земетресението е с епицентър 200 километра от брега. Който е писал статията или се е мъчил да я превежда с гугъл направо да си скъса дипломата за журналист.

Компютърното/смартфон поколение е зле с владеенето на езика! Всяко нещо "идва ц цена", т.е. има цена! Всъщност един от осн. признаци за интелигентност е доброто владеене на майчиния език (на първо място). Мисленето, като психична функция, е в пряка връзкач с владеенето и боравенето с езика. Това нещо трябва да им се обясни на програмистите в М-вото по образование. Лудост е да учиш малки деца на компютърни умения.

Тук съм, нищо не съм усетил.

Почва се братя ! Стискайте още малко зъби ! Йелоустоун е на път !

Абе, ти си плюй в пазвата да не е Йелоустоун, защото е на нашата планета все пак!

Ти изобщо имаш ли си на идея къде се намира Йелоустоун и тактоничните плочи в региона .. бахти и фанатиците. Трябва изпозатворят всички вярващи в някви божества защото са опасни и водят до масова психоза.

A дано ама надали!?!