Три куршума били нужни на стрелеца от метрото, за да се самоубие

Все още няма официална версия за мотива за тежкото престъпление, но се предполага, че е личен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Три куршума за самоубийство... алоооу

Малко като във вица, дето паднал и се наръгал на нож и така 7 пъти.

Това е очевидно планирано убийство. Интересно как без свидетели полюцаите разтръбиха, че мъжът се е самоубил. Че били "интимни" със жената и куп други глупости! И двамата за убити първо с изстрели в тялото и след това един контролен в главата.

BajMihal

Ами ако прочетеш статията, ще разбереш защо са три :) Не се чете само заглавието. Стрелял е два пъти в гурдите си и след това под брадичката. Защо го е направил, няма кой да ти каже. Сега, има и друга версия - трети човек, който е убил и двамата

Тук вече ме изгубихте за читател. 3 куршума да се самоубие? Кой ги създава тези версии? Че той след първия не би мръднал, ако не е биоробот.

Много странно! Стрелял я е 4 пъти и не е успял да я убие, а себе си едвам приключил на третия път? Сега, то вярно, че Макаров е слаб пистолет, но също така беше най-предпочитания за убийства в организираната престъпност в България по време на целия преход. Използваха го, защото няма риск от рикошети, но що народ изпратиха при създателя им с него!

Чували и чели сме истински истории и художествени произведения...Трудно е да си представим мотивация и психичната настройка на самоубиеца. Първия куршум сякаш идва естествено след убийството - просто искаш всичко да свърши. Тогава обаче(вероятно, нямам личен опит) те блъска суровата реалност. Болката е огромна. Това е изтрел в гърдите - можете да тествата удар ако сте забравили какво е чувството. Та в този момент си готов да вдигнеш пистолета отново и да си го причиниш пак. Воля от стомана. И това не е достатъчно обаче. Два изтрела в гърдите, всичко в теб се бунтува, но вдигаш пистолета отново(явно нищо не може да те накара да го изпуснеш) и го опираш най после в главата си...Натискаш спусъка отново...Добре признавам, че аз не бих могъл да се справя

Самоубили ли са го ? два изстрела в гърдите, третият - под брадичката. 2 v gardite i 1 v glavata

kgoranov

Определено не мога да повярвам че човек може да се простреля сам 3 пътъипри това в гърдите и главата

И тая исторя започва да понасмърдява вече.....или полицаите ни са безкрайно некадърни, или има разчистване на сметки, за които не трябва да се разбира.....чакал завалията да се освободи мотрисата, ами ако не се беше освободила кво? щеше да врътне пак през обеля докато чака да се освободи на летището. А пък жената ако е била застрашена от мъжа, дали щеше да си седи спокойно в празната мотриса. Да не говорим за тъпите заключения ей така изхвърлени в пространството за версии и мотиви. Но най-абсурдвото и миризливото е, че госпожата е отстреляна три пъти в тялото и веднъж в главата, докато мъжа се самоубива с два куршума в тялото и един контролен в главата. Много, много миризливо става, дали пък не е разчистване на свидетели. дано се оправи жената, но за всеки случай пазете я, да не се окаже, че или съхранява някаква информация или знае нещо з анякоя далаверка.....

Kak maka cmaa ? 2 в гърдите и 1 в главата

Къде сте видяли някои да се самоубива в гърдите...филми книги дори слухове... няма...някак си не го вярвам това. Много странно звучи

завлякла финансово? Но пък даде самоубие с три куршума?

Другарят са го самоубили, уважаеми криминалисти.

Егати тъпия малоумник! Не може дори да се самоубие, и жената не е успял да убие, дано да има шанс да я спасят и да оживее, и да се възстанови доколкото може! А аз си мислех, че за да се самоубиеш е нужен само един куршум. И този е бил военен! Живо доказателство за умствения багаж на военните...

BajMihal

Ами че ти де. Пейо Яворов има два неуспешни опита за самоубийство. При това в главата. Явно е възможно.

Мислиш ли?

По-скоро прилича на асистирано самоубийство. Защо ще се простреляш, първо - в гърдите веднъж, след това още веднъж и едва тогава в главата? Вярно, че е бил неопитен самоубиец, но защо не се е прострелял направо в главата - което би му гарантирало, почти на сто процента, смъртта.

Дано се оправи жената да каже какво е танало. По камерите може да се види всичко. Дали е имало трети човек във вагона.

Първо - защо точно в метрото за летището? Не е ли за де се улесни бягство на евентуален убиец? Ако беше травиален спор за пари или лични отношения едва ли би стигнал пик на обществено място.Профайлър! Бих проверил кой е купил билета на жената. Пак профайлър - убийства стават заради секс, пари и заради знаене на нещо, опасно нещо.Тук има доста неизвестни за публиката и очаквам имена, професия на жената и т н..

Ако оцелее жената едва ли ще помни какво точно се е случило. Ще има пълна амнезия относно събитията в метрото.

Не мога да си обясня? Как така ще се самоубива 3 пъти? Нали още при първият изстрел, ще го заболи и ще изпусне пистолета.Да речем, че преодолял болката, но пък след вторият път, вече да мисли и да има сили да стреля под брадичката, нещо не се връзва?!Според мен е ключов свидетел и са го самоубили, дори и това, че са изчакали да няма хора , подсказва, че не са искали да пострадат други, както и да няма свидетели. Колкото до жената си мисля, че със сигурност е имала нещо общо с мъжът, но явно тя е бягала от нещо друго, не от него и той да я е изпращал?! Защото как да си обясним, че тя е стояла спокойно сама с него в мотрисата? Дори и 4-те изстрела не ми се връзват да ги е произвел той,Да речем е решил да я застреля, след 1-вия изстрел би трябвало да напусне веднага мястото, а не да стреля още 3 пъти.Така, че цялата тази история ми намирисва на унищожаване , на ключов свидетел?!

Па добре, че не се е намушкал с нож след прострелванията..

Мислете . Защо няма нито един видеозапис от случката. Няма и да има.Всичко е записано на камерата. Но се прикрива трети участник .

Пак ни вземат за канарчета.

На бас ,че жената няма да оцелее. Важен свидетел не е възможно да остане жив.

пътува си певицата по некое дело към брюксел с охранителъ си, влизат в метрото и ги убиват. после по медиите: семейна драма, психотормоз и битова злополука.

Браво Уотсън ! Пак ги разкри!

7 изстрела. 2 в тялото на жената и един намерен навън, от 4 - къде е четвъртият? Така може жената да е убила мъжа и да се е самоубивала с 4 изстрела. Звучи еднакво правдоподобно. Само добре, че не казаха, че е ползван револвер с 5-6 куршума, за 7-те изстрела. ;) Ако са се познавали, как ще нацели точно вагоните да са празни. Може да е работил като частна охрана на жената. Може други лице или множество да го е извършило, като мъжът да е свършил, като охрана. Само дето ще е странно пистолета да е негов в такава ситуация. Може и просто момент на лудост. Навремето и Бойко е бил охрана на милиардерката Бориславова, дето примерно и гръмват джипа, след като дала ключовете за него на Алексей Петров. Може да е подобна врътка.

" Според криминалния психолог и бивш директор на института по психология на МВР д-р Калин Гайдаров охранителят не би трябвало да носи в себе си служебното си оръжие. То беше открито от криминалистите на мястото на престъплението." Доста професионална и на място констатация. То и хора не би трябвало да убива, ама изглежда тва му е убягнало на специалиста.

_stankow

Макаров е 9 мм пистолет, какво му е слабото ? Слаба спираща сила ? 9 мм облечен куршум ? От упор ? Не знам, да кажат специалистите.

Жената не е приемала присъствието на охранителя за заплаха, а и не са били сами. Стреляно е и по двамата.

Първите изстрели са били в гърдите и корема, защото по-лесно се уцелват от разстояние. Контролните са би в главата. При самоубийство се целиш директно в главата. Играеш на сигурно, защото стоп ефекта от първото попадение, може да предотврати опита да повториш. Военен самоубиец, който чак на ТРЕТИЯ път се сеща да стреля в главата? Има ли и други такива ?

Blowback system няма как да не е слаб. Много по-слаб от 7.62 ТТ.

А един мармот завива шоколада в станиол

ей, българина голям мислител, да ви идва на ум че в метрото има камери?

Чудно как полицията не се е сетила.

Кой е казал, че няма камери? А не е ли възможно убиец да ги застреля две—три спирки преди крайната и да слезе.

Това вече ми се струва странно и подозрително. Не твърдя, че много разбирам от такива неща, но все си мислех, че се самоубиват с един куршум или изобщо не се самоубиват! Мъча се да се сетя за друг подобен случай, дори от книга или филм, но не мога. Някак си това навежда на мисълта, че има трето лице. Може мъжът да е убит.

Ще е странно ако уцелиш слон в асансьор... с макаров. А с 80 джаула е по-слаб от съвременни въздушни пушки/пцп/.

Как този изрод е преминал психологическите прегледи за професионална пригодност и ползване на оръжие???

От упор ако е ще си личи от раните. И защо тогава не е стреляно директно в главата? Дали е било от упор, или от разстояние?